tigris wrote:ok onda, macca da li je karem gey![]()
![]()
ako jest opet ga najvolim![]()
kerime ako se ljutnes ja cu te moljakati da se pomirimo i pomirices se stoga se nemoj bezze ljut
Koji ste znak...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Qler
Ovan..
Ovan ima dovoljno hrabrosti i smelosti da slobodno izrazi svoja osećanja, bez ustručavanja i lažnih obzira. Na vrlo direktan i otvoren način izražava svoje simpatije ili antipatije prema određenim osobama
vidim polako ste skrenuli sa teme, samo da kazem da sam ja bekan
- Kareem Abdul-Jabbar
tigris wrote:ok onda, macca da li je karem gey![]()
![]()
ako jest opet ga najvolim![]()
kerime ako se ljutnes ja cu te moljakati da se pomirimo i pomirices se stoga se nemoj bezze ljut
hajd, sve!!
- Kareem Abdul-Jabbar
-
Revolucionar
bezbeli,bezbeli abome su i pojake.tigris wrote:Revolucionar wrote:tigris je za gorila hmmmmmups
pa da gorile su tamne crne....kao kad nesto zagori.......![]()
![]()
![]()
-
Revolucionar
mislis ako ne zaspi.maccarona wrote:tigris wrote:Revolucionar wrote:tigris je za gorila hmmmmmups
pa da gorile su tamne crne....kao kad nesto zagori.......![]()
![]()
![]()
...ili kad onaj do tebe ne zna dobro mjesat![]()
![]()
-
Revolucionar
bome ja sebi izabrah,ha ja.ko sebi.a bome i znadoh izabrat.Haj sto mene u spavace svrstase al sto ova samu u sebe za gorilu svrsta.Aman jarabi.maccarona wrote:e, ne moze to takoRevolucionar wrote:pojma nemam morel tigar![]()
![]()
da sam biras
![]()
![]()
koje godine si rodjen?
- maccarona
Revolucionar wrote:bome ja sebi izabrah,ha ja.ko sebi.a bome i znadoh izabrat.Haj sto mene u spavace svrstase al sto ova samu u sebe za gorilu svrsta.Aman jarabi.maccarona wrote:e, ne moze to takoRevolucionar wrote:pojma nemam morel tigar![]()
![]()
da sam biras
![]()
![]()
koje godine si rodjen?
![]()
![]()
bar govori istinu
-
Revolucionar
da ti to nesto ne aludiras,da neko ovdje ne govori istinu a?A njojzi svaka cast!!!maccarona wrote:Revolucionar wrote:bome ja sebi izabrah,ha ja.ko sebi.a bome i znadoh izabrat.Haj sto mene u spavace svrstase al sto ova samu u sebe za gorilu svrsta.Aman jarabi.maccarona wrote: e, ne moze to takoda sam biras
![]()
![]()
koje godine si rodjen?
![]()
![]()
bar govori istinu![]()