Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post Reply
arzuhal

#101 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by arzuhal »

Стога је Трампова Администрација позвала Додика на Инаугурацију. Да дадне још један знак Путину. Јер Трамп има комплекс од Путина. Он разумије да Велики Ледени Бијели Медвјед не реагује на чари коцкарнице и не јебе крупијее. Трамп шаље поруку да поштује његову линију на Балкану. А Линија Путина на Балкану иде границом Републике Српске.

Стога Додик ово не треба да схвати као лично признање нити као обавезу Републике Српске да лабави свитњак пред Амбасадом, пред Нато Пактом, пред Емемефом. А нарочито, недајбоже, пред Унитарним Османским Сарајевом.

http://vasicrajko.blogspot.ba/

Image
Yug

#102 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Yug »

Chmoljo wrote:
Yug wrote: Cuj "nemojte se zavaravati",zasto mjenjati navike,sta raditi drugo. :-D

Kritika Bosanskog uma, str. 241-Tarik Haveric
"...blogovi i diskusije na forumima postali (su) prave tvrđave neprosvjećenosti u kojima bosnjacki subjekt njeguje i uzajamnim povlađivanjima ljubomorno čuva svoj opskurantistički pogled na svijet i pred svim zavidnicima gordo demonstrira svoj imbecilni diskurs."
čovjek je u pravu 100%.

dok internet dođe u istočnu Hercegovinu, prokomentarisaće i taj forumski živalj.
Ma care,eno Hin na krstarici,pola su hercegovci.Naravno nisu nista pametnijih od ovih ovde genijalca.Pa nisi valjda skonto da Ja mislim da su forumasi iz Srpske puno pametniji. :?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#103 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Chmoljo »

Yug wrote: Ma care,eno Hin na krstarici,pola su hercegovci.Naravno nisu nista pametnijih od ovih ovde genijalca.Pa nisi valjda skonto da Ja mislim da su forumasi iz Srpske puno pametniji. :?
ne uvlači se.

misliš.
Yug

#104 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Yug »

Chmoljo wrote:
Yug wrote: Ma care,eno Hin na krstarici,pola su hercegovci.Naravno nisu nista pametnijih od ovih ovde genijalca.Pa nisi valjda skonto da Ja mislim da su forumasi iz Srpske puno pametniji. :?
ne uvlači se.

misliš.
Pa ozbiljno ti kazem.Sve na krstarici hercegovina,nesto orginal nesto trenutno u Beogradu.Slabo ima ko pametan,mada je ovo ovde vrh :D
daddy-kool

#105 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by daddy-kool »

http://www.rtvbn.com/3846242/pozvan-na- ... kod-trampa
Pozvan na zabavu, ali ne kod Trampa

Bivši kongresmen SAD-a Robert Bob Mekjuan uputio je poziv Miloradu Dodiku na svoju privatnu zabavu povodom inauguracije Donalda Trampa.
Mekjuan je penzioner, koji je tokom 2014. i 2016. godine posjetio Banjaluku i Beograd.

Mekjuan je 2014. posjetio čak i Čelinac.

Njegova supruga je Liz, koja se i pominje u njegovom privatnom pismu/takozvanoj pozivnici koju je Dodik dao na uvid RTRS-u i koja se može naći na njihovom sajtu.

Sve je, znači, bila notorna laž i Dodik, nije dobio nikakav zvanični poziv na inauguraciju Donalda Trampa, navodi bloger Slobodan Vasković.

U pismu Mekjuana Dodiku se navodi:

Dragi gospodine predsjedniče,

čast mi je da vam uručim pozivnicu da budete moj gost na Faith, Future Inaugural prijem koji ce se odrzati 20.01.2017 u hotelu Hyatt Regency Capitol Hill. Posebno mi je drago što ću moći da vam uzvratim za gostoprimstvo koje ste vi pružili Liz i meni kada smo bili u Banjaluci tokom maja.

Nadam se da ćete vaša supruga Snježana i vi uživati u vašem boravku tokom inauguracije i da ćemo imati vremena da posjetimo ostale prijatelje sa molitvenog doručka. Sjajno ce biti vidjeti vas oboje tokom ovih uzbudljivih vremena.

Obavijestite me ako vam bude bila potrebna pomoć oko organizovanja puta.

Nema dileme da se u pomenutom hotelu neće održati inauguracija Donalda Trampa i zaista je prava sramota kakvim niskim prevarama se služi Dodik.

Pomenuti hotel udaljen je 3,5 kilometara od Bijele kuće.

Interesantno je da je Dodik prikrio potpis bivšeg kongresmena, prikazujući dokument RTRS-u, ali, izvan svake razumne sumnje, radi se o penzioneru Mekjuanu.

Pismo nije napisano na memorandumu, već na običnom listu papira, a na njemu nema nikakvog pečata, niti bilo kakve druge oznake koja bi se na bilo koji način mogla tumačiti zvaničnom.

Slobodan Vaskovic Blog
General War

#106 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by General War »

hAZNADAR wrote:Nemojte se zavaravati ljudi - Kada Trumpova administracija preuzme - Dodik ce biti vazniji gost i saveznik negoli bilo ko drugi.

Sada mu ne daju vizu ili slicno samo zato sto je odlazeca administracija dosljedna u svome. Vidi se to i na primjeru rezolicije protiv Izraela. Sve ce to Trump da izgladi poslije i usmjeri na drugu stranu.

Ironicno je to sto je Dodik predsjednik stranke koja ima ime koje asocira na ljevicu. A u stvarnosti se desava zblizavanje desnice. Zivi bili pa vidjeli.
Dodik je oportunisticka budala a ne desnica ili ljevica, mozda tramp priblizi vucica...pa i mektica ili nekoga iz SDS-a bude igrac amerike iz BiH. Previse ima aferima i kod jednih i kod drugih...a dodikova funkcija u ocima drugih je ocito malo malo jaca od predsjednika kucnog savjeta, samo sto on potencira taj nivo da je nesto bitan.
Dr. Kuca

#107 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Dr. Kuca »

Kakva sramota za popularnog dodu :lol: :lol:

Mogu zamislit tim ljudi koji je smislio ovo :lol: :lol:
saim_adka

#108 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 15/01/2017 15:43, edited 1 time in total.
hizo ramidovic

#109 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by hizo ramidovic »

Yug wrote:
hizo ramidovic wrote:
Yug wrote:
Cuj "nemojte se zavaravati",zasto mjenjati navike,sta raditi drugo. :-D

"...blogovi i diskusije na forumima postali (su) prave tvrđave neprosvjećenosti u kojima bosnjacki subjekt njeguje i uzajamnim povlađivanjima ljubomorno čuva svoj opskurantistički pogled na svijet i pred svim zavidnicima gordo demonstrira svoj imbecilni diskurs."
pa je li u pitanju kritika bosnjackog ili bosanskog uma?
ili je, po tebi, to dvoje isto?
Pa ne znam,moras pitati Tarika, evo ti orginal citat.

"...blogovi i diskusije na forumima postali (su) prave tvrđave neprosvjećenosti u kojima bosanski muslimanski subjekt njeguje i uzajamnim povlađivanjima ljubomorno čuva svoj opskurantistički pogled na svijet i pred svim zavidnicima gordo demonstrira svoj imbecilni diskurs."
procitao sam citat ali kakve veze on ima sa ovom temom?
zasto si postavio taj citat na ovoj temi?
Šunj

#110 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Šunj »

Prijevod pozivnice:
Dragi gospodine predsjedniče, čast mi je da vam uručim pozivnicu da budete moj gost na Faith, Future Inaugural(INAUGURACIJSKI BAL) prijem koji ce se održati 20.01.2017 u hotelu Hyatt Regency Capitol Hill. Posebno mi je drago što ću moći da vam uzvratim za gostoljubivost koje ste vi pružili Liz i meni kada smo bili u Banjaluci tijekom svibnja(maja). Nadam se da ćete vaša supruga Snježana i vi uživati u vašem boravku tijekom inauguracije i da ćemo imati vremena da posjetimo ostale prijatelje sa molitvenog doručka. Sjajno će biti vidjeti vas oboje tokom ovih uzbudljivih vremena. Obavijestite me ako vam bude bila potrebna pomoć oko organiziranja puta.

Pozivnicu mu je poslao bivši kongresmen Robert McEwen koji je u mirovini i takvih balova ima na tisuće.
Image
McEwen vise nije u US Kongresu, trenutno radi kao lobista i konsultant u Washingtonu, znaci Mile Rohnil je platio $10 000 za ovu pozivnicu, i popusio.
Zbog House banking scandala je morao da se povuce iz US Senata, znaci lopov kao i Dodik.
https://en.wikipedia.org/wiki/House_banking_scandal
Indigont

#111 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Indigont »

Hahaha reklamira mi se hotel u kojem je Dodik trebao boraviti na "inauguraciji Trumpa". Doslovno bilo ko moze rezervisati za $98

Image
JThomas

#112 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by JThomas »

i kaže neko nije smiješno. šta onda jeste smiješno? :mrgreen:
insomnia78

#113 Re: RE: Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by insomnia78 »

Chmoljo wrote:
ne uvlači se.

misliš.
Image
GeeTnT

#114 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by GeeTnT »

Chmoljo wrote:
Yug wrote: Cuj "nemojte se zavaravati",zasto mjenjati navike,sta raditi drugo. :-D

čovjek je u pravu 100%.

dok internet dođe u istočnu Hercegovinu, prokomentarisaće i taj forumski živalj.
...i meni se desava da precizno ne procitam post, ali ovakav propust i samostalno lektorisanje citata od strane Yuga je po mom misljenju trebalo kaznit, ali ako si svjesno napisao:"čovjek je u pravu 100%", onda i tebe treba prijavit redakciji jer cinis stetu velikom broju clanova ovog foruma slazuci se sa namjerno preformulisanom tezom da Bosnjaci demonstriraju imbecilni diskurs...
Chmoljo

#115 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Chmoljo »

Prijavi i otidji na pivu.
listopad

#116 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by listopad »

GeeTnT wrote:
Chmoljo wrote:

čovjek je u pravu 100%.

...i meni se desava da precizno ne procitam post, ali ovakav propust i samostalno lektorisanje citata od strane Yuga je po mom misljenju trebalo kaznit, ali ako si svjesno napisao:"čovjek je u pravu 100%", onda i tebe treba prijavit redakciji jer cinis stetu velikom broju clanova ovog foruma slazuci se sa namjerno preformulisanom tezom da Bosnjaci demonstriraju imbecilni diskurs...
Citav post moze prevesti ovako: kmeee kmee kmeee kmeeeeee
Altair_SA

#117 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Altair_SA »

arzuhal wrote:Стога је Трампова Администрација позвала Додика на Инаугурацију. Да дадне још један знак Путину. Јер Трамп има комплекс од Путина. Он разумије да Велики Ледени Бијели Медвјед не реагује на чари коцкарнице и не јебе крупијее. Трамп шаље поруку да поштује његову линију на Балкану. А Линија Путина на Балкану иде границом Републике Српске.

Стога Додик ово не треба да схвати као лично признање нити као обавезу Републике Српске да лабави свитњак пред Амбасадом, пред Нато Пактом, пред Емемефом. А нарочито, недајбоже, пред Унитарним Османским Сарајевом.

http://vasicrajko.blogspot.ba/

Image
:lol: :-)

Image
GeeTnT

#118 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by GeeTnT »

Chmoljo wrote:Prijavi i otidji na pivu.
..prijavit cu te i odoh u pekaru...
Gojeni H

#119 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Gojeni H »

Chmoljo wrote:
ne uvlači se.

misliš.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chmoljo

#120 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Chmoljo »

Stagod, samo da te rijesi te nervoze.
HAVANA

#121 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by HAVANA »

Prodajem regal.Smedji.
insomnia78

#122 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by insomnia78 »

Je l iz Ikeje :D
HAVANA

#123 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by HAVANA »

insomnia78 wrote:Je l iz Ikeje :D
Jes,slozio iz koopjeshoeka od onih daski po par eura. :lol: Ha ja,jebo ga vise dodik i PM.
arzuhal

#124 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by arzuhal »

pozivinica za uguraciju...
Altair_SA

#125 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Altair_SA »

.
Last edited by Altair_SA on 27/12/2016 11:26, edited 1 time in total.
Post Reply