Стога Додик ово не треба да схвати као лично признање нити као обавезу Републике Српске да лабави свитњак пред Амбасадом, пред Нато Пактом, пред Емемефом. А нарочито, недајбоже, пред Унитарним Османским Сарајевом.
http://vasicrajko.blogspot.ba/

Ma care,eno Hin na krstarici,pola su hercegovci.Naravno nisu nista pametnijih od ovih ovde genijalca.Pa nisi valjda skonto da Ja mislim da su forumasi iz Srpske puno pametniji.Chmoljo wrote:čovjek je u pravu 100%.Yug wrote: Cuj "nemojte se zavaravati",zasto mjenjati navike,sta raditi drugo.![]()
Kritika Bosanskog uma, str. 241-Tarik Haveric
"...blogovi i diskusije na forumima postali (su) prave tvrđave neprosvjećenosti u kojima bosnjacki subjekt njeguje i uzajamnim povlađivanjima ljubomorno čuva svoj opskurantistički pogled na svijet i pred svim zavidnicima gordo demonstrira svoj imbecilni diskurs."
dok internet dođe u istočnu Hercegovinu, prokomentarisaće i taj forumski živalj.
ne uvlači se.Yug wrote: Ma care,eno Hin na krstarici,pola su hercegovci.Naravno nisu nista pametnijih od ovih ovde genijalca.Pa nisi valjda skonto da Ja mislim da su forumasi iz Srpske puno pametniji.
Pa ozbiljno ti kazem.Sve na krstarici hercegovina,nesto orginal nesto trenutno u Beogradu.Slabo ima ko pametan,mada je ovo ovde vrhChmoljo wrote:ne uvlači se.Yug wrote: Ma care,eno Hin na krstarici,pola su hercegovci.Naravno nisu nista pametnijih od ovih ovde genijalca.Pa nisi valjda skonto da Ja mislim da su forumasi iz Srpske puno pametniji.
misliš.
Pozvan na zabavu, ali ne kod Trampa
Bivši kongresmen SAD-a Robert Bob Mekjuan uputio je poziv Miloradu Dodiku na svoju privatnu zabavu povodom inauguracije Donalda Trampa.
Mekjuan je penzioner, koji je tokom 2014. i 2016. godine posjetio Banjaluku i Beograd.
Mekjuan je 2014. posjetio čak i Čelinac.
Njegova supruga je Liz, koja se i pominje u njegovom privatnom pismu/takozvanoj pozivnici koju je Dodik dao na uvid RTRS-u i koja se može naći na njihovom sajtu.
Sve je, znači, bila notorna laž i Dodik, nije dobio nikakav zvanični poziv na inauguraciju Donalda Trampa, navodi bloger Slobodan Vasković.
U pismu Mekjuana Dodiku se navodi:
Dragi gospodine predsjedniče,
čast mi je da vam uručim pozivnicu da budete moj gost na Faith, Future Inaugural prijem koji ce se odrzati 20.01.2017 u hotelu Hyatt Regency Capitol Hill. Posebno mi je drago što ću moći da vam uzvratim za gostoprimstvo koje ste vi pružili Liz i meni kada smo bili u Banjaluci tokom maja.
Nadam se da ćete vaša supruga Snježana i vi uživati u vašem boravku tokom inauguracije i da ćemo imati vremena da posjetimo ostale prijatelje sa molitvenog doručka. Sjajno ce biti vidjeti vas oboje tokom ovih uzbudljivih vremena.
Obavijestite me ako vam bude bila potrebna pomoć oko organizovanja puta.
Nema dileme da se u pomenutom hotelu neće održati inauguracija Donalda Trampa i zaista je prava sramota kakvim niskim prevarama se služi Dodik.
Pomenuti hotel udaljen je 3,5 kilometara od Bijele kuće.
Interesantno je da je Dodik prikrio potpis bivšeg kongresmena, prikazujući dokument RTRS-u, ali, izvan svake razumne sumnje, radi se o penzioneru Mekjuanu.
Pismo nije napisano na memorandumu, već na običnom listu papira, a na njemu nema nikakvog pečata, niti bilo kakve druge oznake koja bi se na bilo koji način mogla tumačiti zvaničnom.
Slobodan Vaskovic Blog
Dodik je oportunisticka budala a ne desnica ili ljevica, mozda tramp priblizi vucica...pa i mektica ili nekoga iz SDS-a bude igrac amerike iz BiH. Previse ima aferima i kod jednih i kod drugih...a dodikova funkcija u ocima drugih je ocito malo malo jaca od predsjednika kucnog savjeta, samo sto on potencira taj nivo da je nesto bitan.hAZNADAR wrote:Nemojte se zavaravati ljudi - Kada Trumpova administracija preuzme - Dodik ce biti vazniji gost i saveznik negoli bilo ko drugi.
Sada mu ne daju vizu ili slicno samo zato sto je odlazeca administracija dosljedna u svome. Vidi se to i na primjeru rezolicije protiv Izraela. Sve ce to Trump da izgladi poslije i usmjeri na drugu stranu.
Ironicno je to sto je Dodik predsjednik stranke koja ima ime koje asocira na ljevicu. A u stvarnosti se desava zblizavanje desnice. Zivi bili pa vidjeli.
procitao sam citat ali kakve veze on ima sa ovom temom?Yug wrote:Pa ne znam,moras pitati Tarika, evo ti orginal citat.hizo ramidovic wrote:pa je li u pitanju kritika bosnjackog ili bosanskog uma?Yug wrote:
Cuj "nemojte se zavaravati",zasto mjenjati navike,sta raditi drugo.![]()
"...blogovi i diskusije na forumima postali (su) prave tvrđave neprosvjećenosti u kojima bosnjacki subjekt njeguje i uzajamnim povlađivanjima ljubomorno čuva svoj opskurantistički pogled na svijet i pred svim zavidnicima gordo demonstrira svoj imbecilni diskurs."
ili je, po tebi, to dvoje isto?
"...blogovi i diskusije na forumima postali (su) prave tvrđave neprosvjećenosti u kojima bosanski muslimanski subjekt njeguje i uzajamnim povlađivanjima ljubomorno čuva svoj opskurantistički pogled na svijet i pred svim zavidnicima gordo demonstrira svoj imbecilni diskurs."

Chmoljo wrote:ne uvlači se.Yug wrote: Ma care,eno Hin na krstarici,pola su hercegovci.Naravno nisu nista pametnijih od ovih ovde genijalca.Pa nisi valjda skonto da Ja mislim da su forumasi iz Srpske puno pametniji.
misliš.

...i meni se desava da precizno ne procitam post, ali ovakav propust i samostalno lektorisanje citata od strane Yuga je po mom misljenju trebalo kaznit, ali ako si svjesno napisao:"čovjek je u pravu 100%", onda i tebe treba prijavit redakciji jer cinis stetu velikom broju clanova ovog foruma slazuci se sa namjerno preformulisanom tezom da Bosnjaci demonstriraju imbecilni diskurs...Chmoljo wrote:čovjek je u pravu 100%.Yug wrote: Cuj "nemojte se zavaravati",zasto mjenjati navike,sta raditi drugo.![]()
dok internet dođe u istočnu Hercegovinu, prokomentarisaće i taj forumski živalj.
Citav post moze prevesti ovako: kmeee kmee kmeee kmeeeeeeGeeTnT wrote:...i meni se desava da precizno ne procitam post, ali ovakav propust i samostalno lektorisanje citata od strane Yuga je po mom misljenju trebalo kaznit, ali ako si svjesno napisao:"čovjek je u pravu 100%", onda i tebe treba prijavit redakciji jer cinis stetu velikom broju clanova ovog foruma slazuci se sa namjerno preformulisanom tezom da Bosnjaci demonstriraju imbecilni diskurs...Chmoljo wrote:čovjek je u pravu 100%.Yug wrote: Cuj "nemojte se zavaravati",zasto mjenjati navike,sta raditi drugo.![]()
arzuhal wrote:Стога је Трампова Администрација позвала Додика на Инаугурацију. Да дадне још један знак Путину. Јер Трамп има комплекс од Путина. Он разумије да Велики Ледени Бијели Медвјед не реагује на чари коцкарнице и не јебе крупијее. Трамп шаље поруку да поштује његову линију на Балкану. А Линија Путина на Балкану иде границом Републике Српске.
Стога Додик ово не треба да схвати као лично признање нити као обавезу Републике Српске да лабави свитњак пред Амбасадом, пред Нато Пактом, пред Емемефом. А нарочито, недајбоже, пред Унитарним Османским Сарајевом.
http://vasicrajko.blogspot.ba/

..prijavit cu te i odoh u pekaru...Chmoljo wrote:Prijavi i otidji na pivu.
Chmoljo wrote:ne uvlači se.Yug wrote: Ma care,eno Hin na krstarici,pola su hercegovci.Naravno nisu nista pametnijih od ovih ovde genijalca.Pa nisi valjda skonto da Ja mislim da su forumasi iz Srpske puno pametniji.
misliš.
Jes,slozio iz koopjeshoeka od onih daski po par eura.insomnia78 wrote:Je l iz Ikeje