Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
saabsa wrote:Na osnovu kojeg clana su mu uzeli auto? Ako ima potvrdu o oduzimanju onda pise u njuj pa nek nam napise. Meni sef smjene u jednoj PU kaze da je jedina kazna 30 KM
u zenici se vozilo ne oduzme ni za kakav pojedinačni prekrsaj,jedino onima koji učestalo prave i ne plaćaju prekrsaje
Bakir1 wrote:do sada 30 KM sto nemas dokumente, od sada pauk sluzba
Evo pa se uvjeri, nek ti potvrdi
Ti ko maksum nek citaju zakon o prekrsajima fbih dio o povratnicima u cinjenju prekrsaja...
IMA po godine da smo to elaborirali Jo's malo pa ce mi maticni traziti forumski pravnici...
Znaci dva puta te uhvate bez pojasa i oduzmu ti auto jer si povratnik u cinjenju prekrsaja?
Ako ti nije tesko samo nam napisi koji su ti clan naveli u potvrdi o oduzimanju vozila.
Ne nego voznja pod zabranom...
Kafanski cojece voznja pod zabranom je povratnicki prekrsaj po opet zakonu o prekrsajima 3 put, izmjene zobsa barem po transkriptu ce odmah u startu biti puno ostrije...
Bakir1 wrote:Ne nego voznja pod zabranom...
Kafanski cojece voznja pod zabranom je povratnicki prekrsaj po opet zakonu o prekrsajima 3 put, izmjene zobsa barem po transkriptu ce odmah u startu biti puno ostrije...
Haj ako ti nije tesko ako imas tu potvrdu daj nam neki clan koji pise u njoj.
Mirzet mi nije drug samo je napisao potvrdu onoga sto sam ja napisao ovdje u skladu sa naslovom teme i uvodnim postom a to je voznja pod zabranom a ne zbog nenosenja dokumenata...
Igrom slucaja prije ove teme sa policijom je bila diskusija i samo su pojedini znali da , po 5 put, imaju pravo oduzeti vozilo jednostavnom provjerom preko motorole u bazi prekrsaja...
Eh sada molim te da procitas ,6 put, i argumentovano osporis gore navedeno...
Bakir1 wrote:
Igrom slucaja prije ove teme sa policijom je bila diskusija i samo su pojedini znali da , po 5 put, imaju pravo oduzeti vozilo jednostavnom provjerom preko motorole u bazi prekrsaja...