Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#101 Re: Grčka - BiH
Cuj grci bolji od nas? Pa oni su dosli zadnji u svojoj grupi i prije haman godinu dana ih Farski Otoci marisali. Ne kazem da se nisu popravili do sad, al ni po cemu nisu bolji od nas. Imaju ta dva stopera i to je to. Mitroglu nije mogao meda u jednom Fulhamu.
- Idemedosumom
#102 Re: Grčka - BiH
Jel to još uvijek ima ljudi koji rezultat pokušavaju predvidjeti direktnom usporedbom igrača: gdje ko igra, koliku platu ima, topli obrok, koliko poreza plaća, kakvo auto voza, čije ima više konja itd?
Okanite se šuplje, nit će igrači ponijet pare na teren da se kesaju, nit imaju mogućnost svoj trenutni klub prizvat na teren da pomogne repki.
Ja mislim da imamo dovoljno solidne igrače da se uz malo sreće i "trenutna" Belgija može pobijediti, a kamo li Grčka.
Ali, imamo problem s tranzicijom iz odbrane u napad, protivnici prave pressing i onda šta drugo nego napucavat loptu Đuriću i/ili Džeki, pa valjda šta bude. Tranzicija je spora jer pojedinci ne žele ili ne mogu mnogo trčati. Oni koji bi željeli trčati, na žalost ne igraju u Realu, Barci, Bayernu, itd.
Tako ja barem mislim, kao laik.
Okanite se šuplje, nit će igrači ponijet pare na teren da se kesaju, nit imaju mogućnost svoj trenutni klub prizvat na teren da pomogne repki.
Ja mislim da imamo dovoljno solidne igrače da se uz malo sreće i "trenutna" Belgija može pobijediti, a kamo li Grčka.
Ali, imamo problem s tranzicijom iz odbrane u napad, protivnici prave pressing i onda šta drugo nego napucavat loptu Đuriću i/ili Džeki, pa valjda šta bude. Tranzicija je spora jer pojedinci ne žele ili ne mogu mnogo trčati. Oni koji bi željeli trčati, na žalost ne igraju u Realu, Barci, Bayernu, itd.
- It_is_a_Leclerc
#103 Re: Grčka - BiH
Treba biti realan.
Bod bi bio ravan pobjedi.
Grci imaju momentum.
Grci imaju momentum.
- Idemedosumom
#104 Re: Grčka - BiH
Imali smo i mi nekad, pa nas je Slovačka u po Zenice okupala.
Grke treba pametnom i strpljivom igrom razmontirati. Za mene bi bod bio neuspjeh.
Grke treba pametnom i strpljivom igrom razmontirati. Za mene bi bod bio neuspjeh.
- cyprus
#105 Re: Grčka - BiH
Tako je... Razlika cijene između Lionela Messija i Mattije Stefanellija (udarna igla San Marina) nam ne govori ništaIdemedosumom wrote:Jel to još uvijek ima ljudi koji rezultat pokušavaju predvidjeti direktnom usporedbom igrača: gdje ko igra, koliku platu ima, topli obrok, koliko poreza plaća, kakvo auto voza, čije ima više konja itd?
Bod iz Atine bi bio sasvim OK... Čuj neuspjeh
- Idemedosumom
#107 Re: Grčka - BiH
Da je bilo ko drugi, postavio bih facepalm, al pošto te dovoljno poznajem Kipre 
- cyprus
#108 Re: Grčka - BiH
Pa bolan, što bi stavio facepalm na vrlo logičan nastavak tvoje logike?Idemedosumom wrote:Da je bilo ko drugi, postavio bih facepalm, al pošto te dovoljno poznajem Kipre![]()
- hrle1976
#109 Re: Grčka - BiH
BiH je imala troduplo bolju ekipu od Kipra, u proslim kavlifikacijama, ako cemo greldati i po klubovima je imala jacu, pa sta bi, na domacem popusili u gostima jedva izvukli pobjedu. Protiv Irske u barazu, isto je BiH bolje stojala po pitanju timova i sl. pa sta bi? Olypiakos je za timove iz BiH lige, te ove turske i taj ruski Barcelona i po. Imaju trojicu u znj timovima. Ali nije samo to, vecina kod njih je standard u tim timovima, Begovic u zadnjem mjesecu vise puta branio za repezentaciju nego za klup
takav golman nema sta da trazi u repezentaciji, i rezultat je bio Belgija. Truba obicna. Ono moja mrtva nana bi bolje odigrala. Sreca pa Kipar ne zna kako treba osinuti po golu, zano jos nisu ni dali.
Umjesto Mesa da mu kaze jaro ako racunas da branis u repki, ima mjesec dana da sebi nadjes novi tim ili da tamo postanes broj jedan. I gotova prica. Zovi koga znas i kako umijes. Tako se to radi. Jok, onaj debitira u 28/29 godini, ovaj niti brani kako treba, pola igra u poluvremenski, poneki u znj timovima, Kolasinac, sta drvena marija, kolac obicni. I onda neko mjerilo Kipar, koji je dao dva doslovno autogola, i to cekala se 70 minuta. Ma daj i ovdje naki navijaci i optimisti, za mene optimista covjek je kukavica koja ne zeli da pogleda u realitet.
Realnost je, da BiH nema repezentaciju, vec pokojeg individualca a ostalo da ima pasos Slovenije nebi dospjelo do reprezentacije a ne neke mocnije drzave kao npr. Njemacke. Kad se dovodio Kolasinac, kao ukraden Njemacima joker ono ovo. Ja sam tada jos rekao ovaj ce u Schalketu trcati po lopte i zagrijavati klupe. Pet sezona igra u timu, a broj utakmica nemoze sastaviti dvije prosjecne sezone, pa dobro bio povrijedjen i tako to, a sta poslje, haj ti na klupu. Onda onaj dzuturum koji igra za Hamburg, pa on moze u ginisovu knjigu rekorda po broju autogolova. Ako im ne bude trening kao vojni u Sjevernoj Koreji nema nist od pobjede. Komotno idi kladi se da ce popusiti, jer ces imati dublje dzepove. Poznanik mi poceo povracati kad je neki dan gledao protov Belgije, protiv Kipra nije ni pali tv, te se zakleo da nece vise gledati jer ga sikiraju. Dobro on ima ono jako nerealna ocekivanja, kao BiH terba da bude u samom vrhu u pet najboljih na svijetu, da igraci igraju samo u top top timovina i sl. ali kad citam ovdje pojedine izgleda tih je navise u BiH
Kolasinac, da valja cemu on bi igra standard u Bayernu ili PSG. Nije ni prosjek, jer da je igrao bi bar kao standard u timu, od pocetka sezone sve kad saberez i oduzmes ispadne da je vise igrao u repezentaciji. Begovic sta on radi, od kojeg kalibra je on zlatna rezerva? Jel poslje one utakmice gdje mu se kolega sa druge strane kezio od uha do uha, ce biti prvi i Celintskom? Mozda treci. Poslje one utakmice mu kariera propala skoz na skoz. Sljedeci ce tim da mu bude nesto tipa dno Premier Lige, ono tim za nabijanje gol razlike, ili gornja polovina lige ispod. Nek i dalje na socijalne mreze ljepi slike kako mu mama pravi dobru zeljanicu. De nek mu stara jednu zamjesi Abramovicu, moze bude prvi jebem ga. Jedinu utakmicu koju je BiH momacki savladala neku jacu repezentaciju jeste ona davnih dana u Sarajevu protiv Danske, kad su vec u prvom vodili 3-0. Ostalo nista znacajno, ali zato jedno desetak puta su momacki popusili. Ono protiv Belgije nije bio raspada sistema, vec sisteam nije nikad bilo. Otici nako na neki turnir, i zapane te jedna Kolumbija, pa ono sto je Njemacka Brazilu ucinila je mala maca koliko bi najebali. Sramota gledati ako cemo se vec kurciti, da je repka neko i nesta. Daleko najuzdignutija reprezentacija koja niti nije dokusurila tom uzdigivanju. Grci mogu gnjaviti do 90 pa ce dati taj jedan jebeni gol i dobiju pobjedu. Ono na guzove ako treba. Da jeste prosle kvalifikacije je bio kod njih raspad sistema, ali ove zagotovo nisu ni blizu niti ce biti.
Nego zato dosta corbe i u Sjevernu Koreju na prireme, jer i onako pola ne igra u svojim timovima pa tako da nece ni nedostajati. A vako ce se prirpemati mjesec dana. Begovic komotno moze ostati sa Mesom da trenira, jer vjerovatnoca da ce zaigrati do sljedece protiv Grcke je gotovo ravna nuli.
Umjesto Mesa da mu kaze jaro ako racunas da branis u repki, ima mjesec dana da sebi nadjes novi tim ili da tamo postanes broj jedan. I gotova prica. Zovi koga znas i kako umijes. Tako se to radi. Jok, onaj debitira u 28/29 godini, ovaj niti brani kako treba, pola igra u poluvremenski, poneki u znj timovima, Kolasinac, sta drvena marija, kolac obicni. I onda neko mjerilo Kipar, koji je dao dva doslovno autogola, i to cekala se 70 minuta. Ma daj i ovdje naki navijaci i optimisti, za mene optimista covjek je kukavica koja ne zeli da pogleda u realitet.
Realnost je, da BiH nema repezentaciju, vec pokojeg individualca a ostalo da ima pasos Slovenije nebi dospjelo do reprezentacije a ne neke mocnije drzave kao npr. Njemacke. Kad se dovodio Kolasinac, kao ukraden Njemacima joker ono ovo. Ja sam tada jos rekao ovaj ce u Schalketu trcati po lopte i zagrijavati klupe. Pet sezona igra u timu, a broj utakmica nemoze sastaviti dvije prosjecne sezone, pa dobro bio povrijedjen i tako to, a sta poslje, haj ti na klupu. Onda onaj dzuturum koji igra za Hamburg, pa on moze u ginisovu knjigu rekorda po broju autogolova. Ako im ne bude trening kao vojni u Sjevernoj Koreji nema nist od pobjede. Komotno idi kladi se da ce popusiti, jer ces imati dublje dzepove. Poznanik mi poceo povracati kad je neki dan gledao protov Belgije, protiv Kipra nije ni pali tv, te se zakleo da nece vise gledati jer ga sikiraju. Dobro on ima ono jako nerealna ocekivanja, kao BiH terba da bude u samom vrhu u pet najboljih na svijetu, da igraci igraju samo u top top timovina i sl. ali kad citam ovdje pojedine izgleda tih je navise u BiH
Kolasinac, da valja cemu on bi igra standard u Bayernu ili PSG. Nije ni prosjek, jer da je igrao bi bar kao standard u timu, od pocetka sezone sve kad saberez i oduzmes ispadne da je vise igrao u repezentaciji. Begovic sta on radi, od kojeg kalibra je on zlatna rezerva? Jel poslje one utakmice gdje mu se kolega sa druge strane kezio od uha do uha, ce biti prvi i Celintskom? Mozda treci. Poslje one utakmice mu kariera propala skoz na skoz. Sljedeci ce tim da mu bude nesto tipa dno Premier Lige, ono tim za nabijanje gol razlike, ili gornja polovina lige ispod. Nek i dalje na socijalne mreze ljepi slike kako mu mama pravi dobru zeljanicu. De nek mu stara jednu zamjesi Abramovicu, moze bude prvi jebem ga. Jedinu utakmicu koju je BiH momacki savladala neku jacu repezentaciju jeste ona davnih dana u Sarajevu protiv Danske, kad su vec u prvom vodili 3-0. Ostalo nista znacajno, ali zato jedno desetak puta su momacki popusili. Ono protiv Belgije nije bio raspada sistema, vec sisteam nije nikad bilo. Otici nako na neki turnir, i zapane te jedna Kolumbija, pa ono sto je Njemacka Brazilu ucinila je mala maca koliko bi najebali. Sramota gledati ako cemo se vec kurciti, da je repka neko i nesta. Daleko najuzdignutija reprezentacija koja niti nije dokusurila tom uzdigivanju. Grci mogu gnjaviti do 90 pa ce dati taj jedan jebeni gol i dobiju pobjedu. Ono na guzove ako treba. Da jeste prosle kvalifikacije je bio kod njih raspad sistema, ali ove zagotovo nisu ni blizu niti ce biti.
Nego zato dosta corbe i u Sjevernu Koreju na prireme, jer i onako pola ne igra u svojim timovima pa tako da nece ni nedostajati. A vako ce se prirpemati mjesec dana. Begovic komotno moze ostati sa Mesom da trenira, jer vjerovatnoca da ce zaigrati do sljedece protiv Grcke je gotovo ravna nuli.
Last edited by hrle1976 on 12/10/2016 01:33, edited 1 time in total.
- Idemedosumom
#110 Re: Grčka - BiH
Ti poletio da uporediš dva ekstrema kako bi moju logiku prikazao glupom?
Koliko vrijedi ekipa Leicestera, a šta uradiše?
Koliko vrijedi Island vs Engleska?
Sve je do funti, jel?
@hrle
brate dragi daj malo taj roman formatiraj da bude čitkije, ispadoše mi oči
Sve je do funti, jel?
@hrle
- hrle1976
#111 Re: Grčka - BiH
BarbaDue wrote:@hrle1976
Poslje treceg kola se moze izracunati mnogo sta, jer sve je prosto ako se uzme vjerovatnoca
Ti na kladari uzimaš svaki dan, jel tako!?
Kad igram, i te kako, da uzimam, pa igro sam da ce popusiti sa bar dva razlike. Ja ne igram srcom za parom ili nekim timom vec realno. Samo realno. Hladnokrvno i realno.
-
Paul F.
#112 Re: Grčka - BiH
A imaju i šibice i benzin da nam popale autobuse.It_is_a_Leclerc wrote:Treba biti realan.
Grci imaju momentum.
- cyprus
#113 Re: Grčka - BiH
Ja nigdje nisam rekao da je sve do funti, ali ti tvrdiš da nije ništa do funtiIdemedosumom wrote:Ti poletio da uporediš dva ekstrema kako bi moju logiku prikazao glupom?
Sve je do funti, jel?
@hrle
- Idemedosumom
#114 Re: Grčka - BiH
Procitaj naslov teme, pa mi reci koliko su bitne funte ovdje? Dakle, bez Messi vs SanMarino usporedbe 
- cyprus
#115 Re: Grčka - BiH
Jednostavno, u većini slučajeva je skuplji igrač ujedno i bolji igrač... To znači da je u većini slučajeva skuplja ekipa ujedno i bolja ekipa... Ali fudbal je fudbal, pa se zna desiti da ne pobijedi uvijek skuplja i bolja ekipa...Idemedosumom wrote:Procitaj naslov teme, pa mi reci koliko su bitne funte ovdje? Dakle, bez Messi vs SanMarino usporedbe![]()
Međutim, ako tvrdiš da novac nije nikakav pokazatelj, jer se igrači "neće kesati na terenu", onda to znači da je podrazumijevaš da je 11 igrača Španije = 11 igrača San Marina... I ne krivi mene, to je tvoja logika
PS Naravno, mislim da imamo nešto malo bolju ekipu nego Grčka na papiru, ali daleko od toga da se možemo smatrati favoritom u Atini... U Zenici da, u Atini jok... Kažem, bod bi bio sasvim dobar...
-
Mirza007
#116 Re: Grčka - BiH
Ima ovdje i satire. Pravo osvjezenje. Malo duzi postovi ali vrijedi procitati, dobro se covjek ismije.
- Point.
#117 Re: Grčka - BiH
Kakve si ti ovdje gluposti navaljao, da ti prosto moram napisati nesto.hrle1976 wrote:BiH je imala troduplo bolju ekipu od Kipra, u proslim kavlifikacijama, ako cemo greldati i po klubovima je imala jacu, pa sta bi, na domacem popusili u gostima jedva izvukli pobjedu. Protiv Irske u barazu, isto je BiH bolje stojala po pitanju timova i sl. pa sta bi? Olypiakos je za timove iz BiH lige, te ove turske i taj ruski Barcelona i po. Imaju trojicu u znj timovima. Ali nije samo to, vecina kod njih je standard u tim timovima, Begovic u zadnjem mjesecu vise puta branio za repezentaciju nego za kluptakav golman nema sta da trazi u repezentaciji, i rezultat je bio Belgija. Truba obicna. Ono moja mrtva nana bi bolje odigrala. Sreca pa Kipar ne zna kako treba osinuti po golu, zano jos nisu ni dali.
Realnost je, da BiH nema repezentaciju, vec pokojeg individualca a ostalo da ima pasos Slovenije nebi dospjelo do reprezentacije a ne neke mocnije drzave kao npr. Njemacke. Kad se dovodio Kolasinac, kao ukraden Njemacima joker ono ovo. Ja sam tada jos rekao ovaj ce u Schalketu trcati po lopte i zagrijavati klupe. Pet sezona igra u timu, a broj utakmica nemoze sastaviti dvije prosjecne sezone, pa dobro bio povrijedjen i tako to, a sta poslje, haj ti na klupu. Onda onaj dzuturum koji igra za Hamburg, pa on moze u ginisovu knjigu rekorda po broju autogolova. Ako im ne bude trening kao vojni u Sjevernoj Koreji nema nist od pobjede. Komotno idi kladi se da ce popusiti, jer ces imati dublje dzepove. Poznanik mi poceo povracati kad je neki dan gledao protov Belgije, protiv Kipra nije ni pali tv, te se zakleo da nece vise gledati jer ga sikiraju. Dobro on ima ono jako nerealna ocekivanja, kao BiH terba da bude u samom vrhu u pet najboljih na svijetu, da igraci igraju samo u top top timovina i sl. ali kad citam ovdje pojedine izgleda tih je navise u BiH![]()
a) Ne moze Mesa reci Begovicu da nadje sebi klub za mjesec dana u kojem ce braniti, jer je prelazni rok dek od januara iduce godine. Svjestan si toga?
b) Samo fudbalskim neznalicama Schalke 04 moze biti neki znj klub. I ne, ni jedan od dva gola nije bio doslovno autogol. Ni blizu.
c) Ako onaj dzuturum iz Hamburga moze u Ginisovu knjigu rekorda po broju autogolova, hajde nam ih na brzaka izlistaj koji? Kad je zadnji put Spahic dao autogol? Mislim, ako ih ima toliko da bi mogli naci svoje mjesto u toj knjizi, sjetices se na brzaka par autogolova?
d) Bili smo na nekom tamo velikom turniru i zapala nas je jedna Argentina, finalist tog turnira, pa ne najebasmo. No dobro, Argentina nije Kolumbija.
e) Nece ti biti tesko da nabrojis tih pola sto ne igraju u svojim klubovima?
- Grean
#118 Re: Grčka - BiH
Pa jeste Guardiola po igri i filozofiji koju gura. Zbog toga je dijelom i usro.Korisničkoime wrote:Sad već počinješ da sereš. Debakl na Koševu, Rumunija, Albanija, paćenje 2x sa Bejelorusijom (jest vala bio bunker i to armirani), Portugal. Kakav prepoznatljiv stil ako je opšti haos prepoznatljiv stil onda ok. Sušiću su trebale cijele kvalifikacije da se koliko toliko uštima, šta hoće i kako hoće.Grean wrote:Vadiona sa Misketom je najveca ubleha.
Eno ti Lulica, fino kaze covjek ne igramo kao sto smo igrali, pucamo duge lopte.
Btw, Pape je imao igru vec u prvim utakmicama. Krenuo je sa debaklom na Kosevu ali vec od sljedece je imao prepoznatljiv stil. Mesu cekamo evo vise od 15 utakmica i skoro nista sem nabijanja nismo vidjeli. Bljesnuo je protiv Austrije sto se igre tice i to je bilo sve.
Da je ova igra Meše lijepa nije da li meni to smeta ni najmanje, da je ova igra Meše efikasna nije e to meni i te kako smeta, nije ovo ritmička gimnastika jbt. Mešino prebacivanje je ruglo za oči ali veći problem je to da ono nije efikasno evo ni protiv jednog Kipra, nekad se posreći ali zato se ovakav ho ruk fudbal igra ako ganjaš rezultat zadnjih 10-tak minuta kada ide parola kada je bal nek i hala gori.
Ispade Sušić Guardiola ono lik zijanio utakmica ko što niko nebi.
Problem je sto ti citas selektivno, ja sam napisao kad ga je islo i naveo utakmice kad smo se raspali s njim gdje je ta njegova igra vise odmogla nego pomogla.
Ali prije svega mi nismo sagovornici na ovu temu "jer tebi ruglo od igre ne smeta". Znaci bitan ti je rezultat iskljucivo i zbog tog pratis fudbal. Meni licno je igra podjednako vazna.
Moja poenta je ono sto je rekao Lulic da se nasa igra promijenila i da igramo na duge lopte. Nekima smeta, nekima svejedno i to prihvacam ali ne prihvacam alibi komentare koji na svaki nacin zele da negiraju da je bilo drugacije, da negiraju da je to uveliko do trenerske filozofije koliko god obojica bili mrtvi prosjek ili najveca ubleha da je to bilo iskljucivo zbog jednog igraca, Misimovica.
Btw, za Bjelorusiju izmisljas. U gostima tehnicki i takticki najbolje odradjena utakmica u Susicevoj eri sa ekipom koja je bila tehnicki potkovana i igrala na posjed. Kuci smo ih tesko pobijedili ali opet odigrali dobru utakmicu. Ako ti ono zoves bunker ne znam koliko je vrijedno raspravljati. Kroz ovo vidim da ti je jedini cilj alibi za Mesu pod svaku cijenu.
- Logovan
#119 Re: Grčka - BiH
25.03. Belgija domaćin. A sljedeća im je protiv nas.P308 wrote:Kad igraju Grcka-Belgija?
Grcima će sad biti pravo jebeno. Prvo igraju sa nama, pa sa Belgijom, pa opet sa nama.
- hrle1976
#120 Re: Grčka - BiH
Moze on za mjesec dana naci, a u Jan. preci, jok nece mrsko mu. Dzaba ti je biti u Sapkama 04 kad igras koliko traje utakmica na ps4 i to jednom mjesecno. Dalje, uzmi u kalkulaciju za repku i klubove i eto 11-12 komada. Lakse mi je nabrojati sto donekle ili skroz valja. Imas Dzeku, Pjanica i Lulica ostalo obicna truba. Vidio si jebanije protiv Kipra, i opet hvala Kipru za dva doslovna autogola. Kad se samo sjetim Ibisevica i njegovih 14-15 mjeseci bez gola.Point. wrote:Kakve si ti ovdje gluposti navaljao, da ti prosto moram napisati nesto.hrle1976 wrote:BiH je imala troduplo bolju ekipu od Kipra, u proslim kavlifikacijama, ako cemo greldati i po klubovima je imala jacu, pa sta bi, na domacem popusili u gostima jedva izvukli pobjedu. Protiv Irske u barazu, isto je BiH bolje stojala po pitanju timova i sl. pa sta bi? Olypiakos je za timove iz BiH lige, te ove turske i taj ruski Barcelona i po. Imaju trojicu u znj timovima. Ali nije samo to, vecina kod njih je standard u tim timovima, Begovic u zadnjem mjesecu vise puta branio za repezentaciju nego za kluptakav golman nema sta da trazi u repezentaciji, i rezultat je bio Belgija. Truba obicna. Ono moja mrtva nana bi bolje odigrala. Sreca pa Kipar ne zna kako treba osinuti po golu, zano jos nisu ni dali.
Realnost je, da BiH nema repezentaciju, vec pokojeg individualca a ostalo da ima pasos Slovenije nebi dospjelo do reprezentacije a ne neke mocnije drzave kao npr. Njemacke. Kad se dovodio Kolasinac, kao ukraden Njemacima joker ono ovo. Ja sam tada jos rekao ovaj ce u Schalketu trcati po lopte i zagrijavati klupe. Pet sezona igra u timu, a broj utakmica nemoze sastaviti dvije prosjecne sezone, pa dobro bio povrijedjen i tako to, a sta poslje, haj ti na klupu. Onda onaj dzuturum koji igra za Hamburg, pa on moze u ginisovu knjigu rekorda po broju autogolova. Ako im ne bude trening kao vojni u Sjevernoj Koreji nema nist od pobjede. Komotno idi kladi se da ce popusiti, jer ces imati dublje dzepove. Poznanik mi poceo povracati kad je neki dan gledao protov Belgije, protiv Kipra nije ni pali tv, te se zakleo da nece vise gledati jer ga sikiraju. Dobro on ima ono jako nerealna ocekivanja, kao BiH terba da bude u samom vrhu u pet najboljih na svijetu, da igraci igraju samo u top top timovina i sl. ali kad citam ovdje pojedine izgleda tih je navise u BiH![]()
a) Ne moze Mesa reci Begovicu da nadje sebi klub za mjesec dana u kojem ce braniti, jer je prelazni rok dek od januara iduce godine. Svjestan si toga?
b) Samo fudbalskim neznalicama Schalke 04 moze biti neki znj klub. I ne, ni jedan od dva gola nije bio doslovno autogol. Ni blizu.
c) Ako onaj dzuturum iz Hamburga moze u Ginisovu knjigu rekorda po broju autogolova, hajde nam ih na brzaka izlistaj koji? Kad je zadnji put Spahic dao autogol? Mislim, ako ih ima toliko da bi mogli naci svoje mjesto u toj knjizi, sjetices se na brzaka par autogolova?
d) Bili smo na nekom tamo velikom turniru i zapala nas je jedna Argentina, finalist tog turnira, pa ne najebasmo. No dobro, Argentina nije Kolumbija.
e) Nece ti biti tesko da nabrojis tih pola sto ne igraju u svojim klubovima?
- prdimahovina
#121 Re: Grčka - BiH
Hahahaha nadam se da je ovo pokušaj (loš, ali ipak) šale.hrle1976 wrote:Kolasinac, da valja cemu on bi igra standard u Bayernu ili PSG. Nije ni prosjek...
Ono, hebes igrača ako ne igra u Bayernu, ili barem u PSG...Šta će nama levati koji ne igraju u jednom od 5-6 najboljih i najskupljih timova na svijetu...
ili si u Bayernu ili si levat, neznalica, nisi ni prosjek i odlazi da nas ne brukaš
- Idemedosumom
#122 Re: Grčka - BiH
Zna se često desiti da skuplja ekipa ne pobijedi. Ali se zato mnogo rijeđe događa da "bolja" ekipa ne pobijedi. Kada porediš ekstremne krajnosti, naravno da je skuplja ekipa uvijek i bolja, u svakom pogledu. A ja nisam ni tvrdio da je "moja logika" poput matematičke konstante.cyprus wrote:Jednostavno, u većini slučajeva je skuplji igrač ujedno i bolji igrač... To znači da je u većini slučajeva skuplja ekipa ujedno i bolja ekipa... Ali fudbal je fudbal, pa se zna desiti da ne pobijedi uvijek skuplja i bolja ekipa...Idemedosumom wrote:Procitaj naslov teme, pa mi reci koliko su bitne funte ovdje? Dakle, bez Messi vs SanMarino usporedbe![]()
Međutim, ako tvrdiš da novac nije nikakav pokazatelj, jer se igrači "neće kesati na terenu", onda to znači da je podrazumijevaš da je 11 igrača Španije = 11 igrača San Marina... I ne krivi mene, to je tvoja logika![]()
PS Naravno, mislim da imamo nešto malo bolju ekipu nego Grčka na papiru, ali daleko od toga da se možemo smatrati favoritom u Atini... U Zenici da, u Atini jok... Kažem, bod bi bio sasvim dobar...
Prije 4. godine, Grčka se nalazila u prvom šeširu, bili su favoriti grupe, to je bilo prije naglog pada forme. Tada se bod u Atini smatrao velikim uspjehom. Danas je situacija mnogo drugačija.
- hrle1976
#123 Re: Grčka - BiH
prdimahovina wrote:Hahahaha nadam se da je ovo pokušaj (loš, ali ipak) šale.hrle1976 wrote:Kolasinac, da valja cemu on bi igra standard u Bayernu ili PSG. Nije ni prosjek...
Ono, hebes igrača ako ne igra u Bayernu, ili barem u PSG...Šta će nama levati koji ne igraju u jednom od 5-6 najboljih i najskupljih timova na svijetu...
ili si u Bayernu ili si levat, neznalica, nisi ni prosjek i odlazi da nas ne brukaš
![]()
![]()
![]()
On neigra ni u Sapkama, vec od pocetka sezone imao jednu utakmicu i dva puta pred sami kraj uleti. Do kraja sezone ako tako nastavi tipujem cetri pune utakmice, te pet sa izmjenom pred kraj il kad vec. Ako je to mjera za reprezentacije onda jebajiga do mene je.
- kakotakonikako
#124 Re: Grčka - BiH
Tamo nekad 2018: " Danas je vidjen jedan covjek kako trci u gacama od Skenderije do Stupa."hrle1976 wrote:Kava Argentina, eno sinoc ih na domacem pregazili Paragvajci, ako Arg. ode na turnir, ja od Skenderije do Stupa trcim u gacama.
- Altsa
#125 Re: Grčka - BiH
Treba biti realan i reci da su grci do sada pobijedili tri najlosije ekipe u grupi (Gibraltar, Kipar i Estonija).It_is_a_Leclerc wrote:Treba biti realan.
Grci imaju momentum.