Osmekat jarana
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#101 Re: Osmekat jarana
slažem se, treba nam i klip 
- ho oponopono
#102 Re: Osmekat jarana
...poserem se ja na svaki njen dinar... ako se jebucka zbog straha od gubitka posla ili zbog unapređenja...
-
Mutivoda
#103 Re: Osmekat jarana
Da, i zato je to okej, i ona nije govno od čovjeka. i treba varati čovjeka/ženu, jer su to "ljudi" radili i radit će.Matzan wrote: Ni prva, a ni posljednja koja je to uradila..
A svi koji nisu, su debili. i naivni.
jer heeeeeej, to je samo obična jebačina.
jebo brak.
jebo sve.
hoće još ispast i da je uradila dobru stvar, jbteled.
-
prog321
#104 Re: Osmekat jarana
Realno je da zatrazi od jarana da uslika dok je zigu sljedeci put. 
- dobar osjecaj
#105 Re: Osmekat jarana
Kakvi ba dokazi? Nije niko nicija besplatna pravna pomoc. Svi ljudi imaju svoje dokaze svakodnevno u svemu sto zive sa svojim partnerom.Euridika wrote:Izvini, a gdje si ti u mom postu pročitao da sam ja ikog opravdala? Ne namećite zaključke koje niste pročitali. Nisam ni rekla da bih prešutila, već da je objektivno teško i neopravdano govoriti bez dokaza (samo jaranova priča nije dokaz).
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#106 Re: Osmekat jarana
palilo se i palit će seMutivoda wrote:Da, i zato je to okej, i ona nije govno od čovjeka. i treba varati čovjeka/ženu, jer su to "ljudi" radili i radit će.Matzan wrote: Ni prva, a ni posljednja koja je to uradila..
A svi koji nisu, su debili. i naivni.
jer heeeeeej, to je samo obična jebačina.
jebo brak.
jebo sve.
hoće još ispast i da je uradila dobru stvar, jbteled.
- Omar500
#107 Re: Osmekat jarana
Ma lovacke price su ovo, uvjeren sam 90% da je tako. Naslusao sam se svega i znam taj tip osoba.Euridika wrote:Izvini, a gdje si ti u mom postu pročitao da sam ja ikog opravdala? Ne namećite zaključke koje niste pročitali. Nisam ni rekla da bih prešutila, već da je objektivno teško i neopravdano govoriti bez dokaza (samo jaranova priča nije dokaz).Omar500 wrote:Cekaj, jest nam drzava u kurcu, ali sad to treba opravdati?Euridika wrote:Postoji li mogućnost, pod uslovom da je ova priča uopće istinita, da je žena to uradila zbog straha da će izgubiti posao ako ne spava s čovjekom koji joj je taj posao našao?
A vezano za dilemu "reći ili ne" - ne znam, teško pitanje, posebno ako nemaš dokaza za tu prevaru, već samo riječi jarana koji se hvali.![]()
Meni je sokirajuce koliko ovdje raje bi presutilo, nije kao njihova stvar. Vala, da mi je bas dobar jaran, ni sekunde ne bih razmisljao, ali ipak bi se potrudio da ispitam vjerodostojnost price. Ovaj mi smrdi na jednog od onih sto guze svaki dan, a nije dvije godine bio sa zenskom osobom nasamo![]()
@ ho oponopono
Okej, izvinjavam se, nisam na prvu dobro shvatio bit toga sto si rekla. Razumijem, to je kod nas haos dostupno. Ko ce ga znati sta je bilo, ako se to desilo, mozda i njoj nije mrsko bilo. Mozemo samo lupat na forumu, dzaba ti kad ne znas ko su te osobe, ovako samo stereotipne price mozemo pucat na osnovu nekih indicija.
Ali opet cu reci, bezveze mi je vidjeti da bi dosta ljudi presutilo nesto i ne bi reklo dobrom jaranu. Ne znam, nije mi to jasno. Ako je toliko dobar, nece se naljutiti, ili hoce ako je zaljubljeni debil koji nece da vidi istinu, onda ti takav jaran i ne treba, realno. Nezahvalni su inace nasi ljudi.
- ranger
#108 Re: Osmekat jarana
a kakva je teta? de sliku
- nadžak
#109 Re: Osmekat jarana
I agree...ho oponopono wrote:...poserem se ja na svaki njen dinar... ako se jebucka zbog straha od gubitka posla ili zbog unapređenja...
Sjetih se one žene iz American beauty. Fuck me your majesty.
- dobar osjecaj
#110 Re: Osmekat jarana
Izvini ti, ali iz tebe govori manjak iskustva s ljudima ili neki nedotaknuti idealizam.Omar500 wrote:Ali opet cu reci, bezveze mi je vidjeti da bi dosta ljudi presutilo nesto i ne bi reklo dobrom jaranu. Ne znam, nije mi to jasno. Ako je toliko dobar, nece se naljutiti, ili hoce ako je zaljubljeni debil koji nece da vidi istinu, onda ti takav jaran i ne treba, realno. Nezahvalni su inace nasi ljudi.
- Omar500
#111 Re: Osmekat jarana
Pa ja nemam toliko dobrih jarana. Imam dvojicu. Tu je sustina. Nadam se da me razumijes o cemu govorim.dobar osjecaj wrote:Izvini ti, ali iz tebe govori manjak iskustva s ljudima ili neki nedotaknuti idealizam.Omar500 wrote:Ali opet cu reci, bezveze mi je vidjeti da bi dosta ljudi presutilo nesto i ne bi reklo dobrom jaranu. Ne znam, nije mi to jasno. Ako je toliko dobar, nece se naljutiti, ili hoce ako je zaljubljeni debil koji nece da vidi istinu, onda ti takav jaran i ne treba, realno. Nezahvalni su inace nasi ljudi.
- commendatore
#112 Re: Osmekat jarana
de mi reci razliku izmedju davanja picke radi toga i postajanja moralnog i psiholoskog gmaza kojeg jebu u mozak kojeg je danasnje drustvo puno - drustvo podobnih a ne sposobnih....ho oponopono wrote:...poserem se ja na svaki njen dinar... ako se jebucka zbog straha od gubitka posla ili zbog unapređenja...
jesi l to ti nekim jebenim nacinom i znanjem stekla stecevinu pa sad mozes da drzis moralne lekcije? mojne mi toga zivota ti....
- Euridika
- Globalna šefica
#113 Re: Osmekat jarana
Znači neko sad ode tvom partneru i ispriča da ti švrljaš sa strane, jer je tako čuo od nekog, i ti dobiješ nogu u guzicu ni kriva ni dužna - to je OK??dobar osjecaj wrote:Kakvi ba dokazi? Nije niko nicija besplatna pravna pomoc. Svi ljudi imaju svoje dokaze svakodnevno u svemu sto zive sa svojim partnerom.Euridika wrote:Izvini, a gdje si ti u mom postu pročitao da sam ja ikog opravdala? Ne namećite zaključke koje niste pročitali. Nisam ni rekla da bih prešutila, već da je objektivno teško i neopravdano govoriti bez dokaza (samo jaranova priča nije dokaz).
Po meni je nekog ošmekati na ovaj način, bez ikakvog valjanog uporišta osim priče hvalisavca, jednako potvaranju, kleveti. A nije nužno da imaš klip kao dokaz.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#114 Re: Osmekat jarana
Ima ih i to radeprog321 wrote:Realno je da zatrazi od jarana da uslika dok je zigu sljedeci put.
I to dok je akcija u toku
Hajd reci onda da je lovacka
- nadžak
#115 Re: Osmekat jarana
Sve zavisi koliko ti je dobar prijatelj (da stvarno shvati da mu želiš dobro) i zavisi koliki je on karakter (da tebe ne odbaci zbog svog ponosa jer ga kao stid što si mu rekao).
- commendatore
#116 Re: Osmekat jarana
nismo bas vijetnam k***c moj....nadžak wrote:I agree...ho oponopono wrote:...poserem se ja na svaki njen dinar... ako se jebucka zbog straha od gubitka posla ili zbog unapređenja...Mislim, nismo baš Vijetnam majka mu stara.
-
Mutivoda
#117 Re: Osmekat jarana
Ne smije čovjek ni sebe više nazvat debilom.
psovalo se i psovat će se.Velkoski wrote:
palilo se i palit će se
- KPNCTNJAH
#118 Re: Osmekat jarana
Zanimljivo je kako forumasice u ovom slucaju situaciju gledaju iz svih mogucih uglova, pokusavaju naci opravdanje za zenu
a da je musko paksu koji vara, ne bi bilo dileme kojim imenom to treba nazvati...
Na koji nacin to vi prenosite takve stvari ostecenom, pa na kraju i s vama prestanu pricati... ono, e hajd' pogodi ko ti guzi zenu... ako ti je dobar haver, sjednes k'o covjek, kazes mu sta si cuo, prenosis mu kao drugu, nije dalje tvoja stvar, ne osudjujes ako je vec znao, boli te racku...
Cuj mozda joj je sef prijetio da ce dobiti otkaz
odlicno, onda ga posaljes u pm, pokrenes tuzbu ili kazes muzu, pa mu on jebe mater... mozda bi muz odobrio da se prvo javila njemu u tom slucaju, 'ta ja znam, ima svakakvih muskaraca 
Na koji nacin to vi prenosite takve stvari ostecenom, pa na kraju i s vama prestanu pricati... ono, e hajd' pogodi ko ti guzi zenu... ako ti je dobar haver, sjednes k'o covjek, kazes mu sta si cuo, prenosis mu kao drugu, nije dalje tvoja stvar, ne osudjujes ako je vec znao, boli te racku...
Cuj mozda joj je sef prijetio da ce dobiti otkaz
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#119 Re: Osmekat jarana
negdje već rekoh, imam poznanika koji nijeTomahawk11 wrote:Ima ih i to radeprog321 wrote:Realno je da zatrazi od jarana da uslika dok je zigu sljedeci put.![]()
I to dok je akcija u toku![]()
Hajd reci onda da je lovacka
- Omar500
#120 Re: Osmekat jarana
Lose je poredjenje s Vijetnamom, mislim da su napredniji od nascommendatore wrote:nismo bas vijetnam k***c moj....nadžak wrote:I agree...ho oponopono wrote:...poserem se ja na svaki njen dinar... ako se jebucka zbog straha od gubitka posla ili zbog unapređenja...Mislim, nismo baš Vijetnam majka mu stara.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#121 Re: Osmekat jarana
Na koji nacin to vi prenosite takve stvari ostecenom, pa na kraju i s vama prestanu pricati... ono, e hajd' pogodi ko ti guzi zenu...
- nadžak
#122 Re: Osmekat jarana
Nsmo hvala Bogu. Jesmo u qrzu ali kontaš šta sam htio reć. Znači, ta dotična visokomoralna teta sigurno nije primila muški polni organ iz brige za vlastitu porodicu ili vlastito puko preživljavanje. Ipak muž joj je zaposlen, neće umrijet od gladi.commendatore wrote:nismo bas vijetnam k***c moj....nadžak wrote:I agree...ho oponopono wrote:...poserem se ja na svaki njen dinar... ako se jebucka zbog straha od gubitka posla ili zbog unapređenja...Mislim, nismo baš Vijetnam majka mu stara.
- commendatore
#123 Re: Osmekat jarana
to o tome ko je visoko a ko niskomoralan mi molim te nemoj pricat - cim izadjem u grad vidim moral na visokom nivou

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#124 Re: Osmekat jarana
Jebo moral, nije stvar u moralu.
Nisam ja visokomoralan jer mislim da se žena s djecom i mužem ne bi trebala karati s pet-šest likova okolo, nego samo normalan.
Nisam ja visokomoralan jer mislim da se žena s djecom i mužem ne bi trebala karati s pet-šest likova okolo, nego samo normalan.
- SaraFina
#125 Re: Osmekat jarana
Nezahvalna je uloga miješati se i rodjenom bratu/sestri u brak kad su ovakve stvari u pitanju. Nikad čovjek ne može biti siguran kako će osoba reagirati pod pritiskom preljube.
Neki ljudi odbijaju povjerovati da se njihova bračna idila nije savršena, pa se kola onda slome na "glasniku".
Neki ljudi odbijaju povjerovati da se njihova bračna idila nije savršena, pa se kola onda slome na "glasniku".