dugu sijedu kosu, ko indijanac, ali voda mlado meso..
imaa golem...
pogodite sta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sad mi krivo sto ne znam te bosanske stare...animals wrote:Stara bosanska poslovica kaze..
nabijem te na sesir
Prepozno sam Brad Pitta u tvom opisu..annoy wrote:Najgore mi je kad je nizak
I kad ima uska ramena
I kad ne moze na bradi uzgojit vise od dvije dlake
Celavost mi ne smeta ako se brije na celavo, zapravo volim celavce koji imaju bradu. A moze i bez brade, ako im stoji i imaju lijepo lice
Tezina mi nije bitna ako nije ekstrem- premrsav il predebel
Nema se sta dalje pricatidječak sa šibicama wrote:Kad ima kesh, onda je "slatki medo", kad nema, "krme debelo".commendatore wrote:sav si jebozovan kad imas kesh.....
Se la vi
berenice wrote:Normalan je sasvim ok.Rockefeller wrote:da mu je golem
1.visinaPandakonda wrote:Pitanje za dame, koja je po vama od ove tri najgore fizicka "osobina" koju može imat muškarac ?
- Ćelavost
- Visina (niži od vas)
- Debljina
Znam da nijedna od ovih osobina ne definiše muškarca i njegovu sposobnost da bude dobar partner, ali činjenica je da neke od ovih gore navedenih stvari može biti deal breaker za mnoge žene.
ćelave ženeMatzan wrote:Cijenjene dame, predlažem da prije nego ćete ispisati listu želja na ovoj temi ipak malo konsultujete ogledalo.
kafa sutraDosadno mii wrote:1.visinaPandakonda wrote:Pitanje za dame, koja je po vama od ove tri najgore fizicka "osobina" koju može imat muškarac ?
- Ćelavost
- Visina (niži od vas)
- Debljina
Znam da nijedna od ovih osobina ne definiše muškarca i njegovu sposobnost da bude dobar partner, ali činjenica je da neke od ovih gore navedenih stvari može biti deal breaker za mnoge žene.
2.debljina
Iako se načelno slažem s ovim komentarom, vrijedi i obratno. Inače, kako opravdati teme poput: Najbolje djevojke iz provoda, Što su muškarci opsjednuti sisama/guzama, MILF, Erotika za oči i sl. Ni na jednoj ne vidjeh da iko pohvali neku prosječnu djevojku/ženu (ako je takva slučajno zalutala na temu). [emoji6]Matzan wrote:Cijenjene dame, predlažem da prije nego ćete ispisati listu želja na ovoj temi ipak malo konsultujete ogledalo.
Pa lakseVelkoski wrote:pa što tražite te što se jebu za novčić![]()
šta tek za dva radeVelkoski wrote:pa što tražite te što se jebu za novčić![]()