Dodiku odzvonilo!

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#101 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by KatarinaKosaca »

Kako ih je smirio Haag, bombe 1999 pa predase Kosovo, Petric. Tako ce ih i sad smiriti sankcije i Dodikov politicki nestanak. A kad udjemo u EU aBd, onda ove «referendumske» igrice prosto nece biti moguce bez daglasnosti Sarajeva. Jednako kao stocse Cataluña nije otcijepila bez saglasnosti Madrida. A sto ce u dusi mrziti.....to me bas briga
megaman4

#102 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by megaman4 »

LSD wrote:
animals wrote:Idiot kojeg treba smjeniti sto prije..
Nema tog mudonje u ovoj jadnoj državi koji smije smijeniti tog "idiota" ;-)
Dodik ce nastaviti pišati po BiH, jer mu se može, jer mu Dejtonski sporazum daje manevarski prostor da pravi cirkus od ove države koja je slabija od makete šibica, jer mu Vučić drži kitu dok piša po njoj, jer mu MZ žmiri na oba oka (baš kao što su 90- tih žmirili kada su Ratko i Radovan razarali tenkovima i topovioma) i puštaju mu da radi šta hoce vec godinama, jer onaj glodar Inzko koji uzima ovdje po 40 milja mjesecno ne smije ni da mu pisne itd itd
:thumbup:

Apsolutna istina. To sam i rekao da zapad ili neće ili ne smije da ga zaustave u rušenju BiH. Kada bi se krenulo na hapšenje Dodika u Banja Luci, nastao bi neviđeni haos, jer je taj na sve spreman. Pobjednik je upravo Dodik, a gubitnik je MZ odnosno Inzko, kojeg treba protjerati iz ove zemlje zauvijek. :twisted:
Danguba

#103 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by Danguba »

LSD wrote:
KatarinaKosaca wrote:Priznao PC ali sacuvao BIH i uspostavio mir. Bolan kompromis, ali bolje nego nastavak rata.
Aha, kako da ne....vidimo kako su je sacuvali :lol: možda nisi upucena, ali BiH je smijurija od države, sa dvije nakazne tvorevine iz američkog politickog eskerimenta, laboratorije, epruvete (Federacija i RS, dvije nakazne sestre bliznakinje), razlika je samo u tome što je RS nastao u genocidu i krvi. Jenkiji su nam podvalili nakazu od države :!:
Ništa novo o jenkija i njihove poznate politike "divide and conquer"...tako su podjelili i jednu Njemačku, potom Koreju, a Vijetnam, što ne bi i neku Bosnu :-)

Taj kompromis i famozni mir je na staklenim nogama ;-) kao Bambi na ledu...bar je to jasno svima.
Pa sto betmenu za cas posla ne oslobodi BiH da nam jenkiji ne prave nakaradnu drzavu.
LSD

#104 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by LSD »

Danguba wrote:
LSD wrote:
KatarinaKosaca wrote:Priznao PC ali sacuvao BIH i uspostavio mir. Bolan kompromis, ali bolje nego nastavak rata.
Aha, kako da ne....vidimo kako su je sacuvali :lol: možda nisi upucena, ali BiH je smijurija od države, sa dvije nakazne tvorevine iz američkog politickog eskerimenta, laboratorije, epruvete (Federacija i RS, dvije nakazne sestre bliznakinje), razlika je samo u tome što je RS nastao u genocidu i krvi. Jenkiji su nam podvalili nakazu od države :!:
Ništa novo o jenkija i njihove poznate politike "divide and conquer"...tako su podjelili i jednu Njemačku, potom Koreju, a Vijetnam, što ne bi i neku Bosnu :-)

Taj kompromis i famozni mir je na staklenim nogama ;-) kao Bambi na ledu...bar je to jasno svima.
Pa sto betmenu za cas posla ne oslobodi BiH da nam jenkiji ne prave nakaradnu drzavu.
Cek'o tebe Spajdermenu, da to završiš na brzinu :per:
A ti i dalje uživaj šta su ti jenkiji servirali :nargila:
Bodkin

#105 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by Bodkin »

LSD wrote:

@katarina, hoces molim te objasniti kolegi forumasu da ra ne treba ukidati jer po ustavu bih treba da postoji?
LSD

#106 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by LSD »

KatarinaKosaca wrote:Kako ih je smirio Haag, bombe 1999 pa predase Kosovo, Petric. Tako ce ih i sad smiriti sankcije i Dodikov politicki nestanak. A kad udjemo u EU aBd, onda ove «referendumske» igrice prosto nece biti moguce bez daglasnosti Sarajeva. Jednako kao stocse Cataluña nije otcijepila bez saglasnosti Madrida. A sto ce u dusi mrziti.....to me bas briga
Koga je smirio Hag :? samo mi to objasni....misliš da Hag ili bilo koji sud može smiriti velikosrpsku ideju staru stotinama godina, povampireno srpstvo :? varaš se.
Eno okorijelih ratnih zločinaca Plavšićke i Krajišnika na slobodi, Dodik i patrijarh ih docekali kao heroje uz sve pocasti ;-) toliko o Hagu i toj smijuriji od suda.
Last edited by LSD on 27/09/2016 21:40, edited 1 time in total.
Danguba

#107 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by Danguba »

LSD wrote:
Danguba wrote:
LSD wrote:

Cek'o tebe Spajdermenu, da to završiš na brzinu :per:
A ti i dalje uživaj šta su ti jenkiji servirali :nargila:
Sta ces me cekati? Da ti pelene ja mijenjam.
Ne uzivam ali mi je draga.
LSD

#108 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by LSD »

Danguba wrote: Sta ces me cekati? Da ti pelene ja mijenjam.
Uživaj i dalje, drkaj na Bakira, boli be q

ha ja
KatarinaKosaca

#109 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by KatarinaKosaca »

Bodkin wrote: @katarina, hoces molim te objasniti kolegi forumasu da ra ne treba ukidati jer po ustavu bih treba da postoji?
Ustav BIH se ne smije krsiti, a moze se mijenjati samo u ZDBIH uz dodatnu potvrdu Doma naroda gdje od 15 poslanika 5—5—5, trebaju glasati bar po 3 iz svakog naroda
salebih2016

#110 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by salebih2016 »

Volio bih, a čisto sumnjam da će ovaj završiti ondje gdje mu je i mjesto. On u BiH može da radi šta hoće, zato što mu je to dozvolila sva moguća vlast. Niko se neće usuditi da njega smjesti u prdekanu zato što bi sa sobom poveo sve podobne, uključujući i pojedine probosanske orijentirane političare. Živi bili pa vidjeli.

Njemu je ovo sve zajebancija, malo jest trta-mrta, al' kad ga do sad nisu gonili neće ni od sad.
Danguba

#111 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by Danguba »

.
Last edited by Danguba on 27/09/2016 21:58, edited 2 times in total.
LSD

#112 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by LSD »

Danguba wrote:
LSD wrote:
Danguba wrote: Sta ces me cekati? Da ti pelene ja mijenjam.
Uživaj i dalje, drkaj na Bakira, boli be q

ha ja
drka on po takvima dok je danguba u boljem svijetu... :wink:
Bicu iskren s tobom Danguba - boli me q u kojem shizo svijetu živiš...boli me q
Nisi mi interesantan ;-) bez ljutnje
Mirza007

#113 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by Mirza007 »

megaman4 wrote:
LSD wrote:
animals wrote:Idiot kojeg treba smjeniti sto prije..
Nema tog mudonje u ovoj jadnoj državi koji smije smijeniti tog "idiota" ;-)
Dodik ce nastaviti pišati po BiH, jer mu se može, jer mu Dejtonski sporazum daje manevarski prostor da pravi cirkus od ove države koja je slabija od makete šibica, jer mu Vučić drži kitu dok piša po njoj, jer mu MZ žmiri na oba oka (baš kao što su 90- tih žmirili kada su Ratko i Radovan razarali tenkovima i topovioma) i puštaju mu da radi šta hoce vec godinama, jer onaj glodar Inzko koji uzima ovdje po 40 milja mjesecno ne smije ni da mu pisne itd itd
:thumbup:

Apsolutna istina. To sam i rekao da zapad ili neće ili ne smije da ga zaustave u rušenju BiH. Kada bi se krenulo na hapšenje Dodika u Banja Luci, nastao bi neviđeni haos, jer je taj na sve spreman. Pobjednik je upravo Dodik, a gubitnik je MZ odnosno Inzko, kojeg treba protjerati iz ove zemlje zauvijek. :twisted:
Sta ga imaju hapsiti. Blokirati imovinu, uvesti sankcije, zaustaviti kredit MMF-a i oni ce ga sami isporuciti.
Bodkin

#114 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by Bodkin »

KatarinaKosaca wrote:
Bodkin wrote: @katarina, hoces molim te objasniti kolegi forumasu da ra ne treba ukidati jer po ustavu bih treba da postoji?
Ustav BIH se ne smije krsiti, a moze se mijenjati samo u ZDBIH uz dodatnu potvrdu Doma naroda gdje od 15 poslanika 5—5—5, trebaju glasati bar po 3 iz svakog naroda
Kako to miroljubivo zvuci :D
dale cooper

#115 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by dale cooper »

Bodkin wrote:
KatarinaKosaca wrote:
To ti je moć ljubavi, seksa, droge i rock'n'rolla. :mrgreen:
sportman1

#116 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by sportman1 »

LSD wrote:
KatarinaKosaca wrote:Da PC nije opstruirala BIH uvijek kad je to mogla, i pod ovim mislim da su bili najmirniji i najpitomiji.kad su.najvise upotrebljavane Bonske ovlasti, BIH bi mogla funkcionirati kao Svica, Belgija, Spanija i jos neke uspjesne decentralizirane drzave.
:lol: :shock: kolika kolicina naivnosti

A šta si ti ocekivala nakon Daytona :shock: samo mi to reci.
Da je nece opstruirati oni koji su je do juce rušili, etnicki cistili i sve te zlocine radili :?

Znali su to jenkiji sve kad se pravio Daytonski sporazum ;-) znali su šta podvaljuju narodima Bosne, znali su i vrapci na granama da ce ovi opstruirati na svakom koraku - kao što i rade vec 20 godina.

Nisi jenkiji morali nista da naprave a napravili su.
Za jenkije je Bih kao za nas Istočni Timor.
Bombardovanja Srba,pustanje Iranskog oruzja pod embargom i DMS koji je sacuvao vanjske granice bih.
Bih i Bosnjaci po planovima Beograda nisu ni trebali da postoje.
asker

#117 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by asker »

Znaci i poslije danasnjeg dana postoje ljudi koji tvrde da je Dodik nikad jaci?

Zavalite se ljudi u udobne fotelje i gledajte pocetak kraja krmeta iz Laktasa.

Drzava Bosna i Hercegovina nikad jaca!

:bih:
KB9

#118 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by KB9 »

asker wrote:Znaci i poslije danasnjeg dana postoje ljudi koji tvrde da je Dodik nikad jaci?

Zavalite se ljudi u udobne fotelje i gledajte pocetak kraja krmeta iz Laktasa.

Drzava Bosna i Hercegovina nikad jaca!

:bih:
skenjo se dodo malo je rec, zamuckuje prosjecno jednom po recenici :lol:
Bodkin

#119 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by Bodkin »

dale cooper wrote:
Bodkin wrote:
KatarinaKosaca wrote: Ustav BIH se ne smije krsiti, a moze se mijenjati samo u ZDBIH uz dodatnu potvrdu Doma naroda gdje od 15 poslanika 5—5—5, trebaju glasati bar po 3 iz svakog naroda
To ti je moć ljubavi, seksa, droge i rock'n'rolla. :mrgreen:
Jos da ta moc ne ispari nekako na drugim politickim temama :D tamo se oni koji ne pozivaju na rat sutra nazivaju hipijima :D
Putnik ali stvarno

#120 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by Putnik ali stvarno »

KatarinaKosaca wrote:Kako ih je smirio Haag, bombe 1999 pa predase Kosovo, Petric. Tako ce ih i sad smiriti sankcije i Dodikov politicki nestanak. A kad udjemo u EU aBd, onda ove «referendumske» igrice prosto nece biti moguce bez daglasnosti Sarajeva. Jednako kao stocse Cataluña nije otcijepila bez saglasnosti Madrida. A sto ce u dusi mrziti.....to me bas briga
Ziv je Sloba dok su ziva njegova deca :cry:

Neki nacin praznjenja ipak je nuzan svakom inasanu i kada nema lepog i potrebnog ono izbije jadno i naopako....

Sucut administraciji koja svako malo zatvara jednu i otvara nove teme za famoznog Dodu, tog Bad Boya bez koga bi sve bilo sjajno u nasem sokaku.

Salu na stranu ja bih reko da su sve ovo zakuvali Putko i Brkan !

Ziv dokaz nam je danas Mr Boris from UK koji se u Stambolu Brkanu zakleo da mu je bar 50 % predaka direktno od Bajice podrijetlom. Sve to Boris

rece ne bi li se Brkan vratio u main stream Tata Turk a. Plati porez Brkane jal izidji na Galipolje jope....

Ovde djeluje da je dobar deo publike razocaran tretmanom na BBCju ? Pozeleli se main stage ko dete Ivica i drug Vulin ?

Ljudi dragi cele nedelje ce biti bez oblacka, vreme je za Ajvar - nama u svim entitetima ex YU. Da se ne lozimo bzvz - a ko ce goste sluziti njime

1og marta ili 9og januara - koga bole usi ? Treba bar 1 tegla svaki dan, to su ti Masovni radovi koje ne pominju ni danasnje novine ali avaj ko je

u novinama procitao ista iz izvorne narodne kulture i tradicije ? :thumbup:

Image
elk

#121 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by elk »

Napokon nesto pametno i korisno na zbiru tema rat,dodik(kojem bi pucao u nos,da se razumijemo)referendum, putin,izbori,balavurdija iz bremena koja je krenula u "konacnu bitku", kurac palac,tamba lamba...ajvar :thumbup: .i smotas kad sve zavrsis :bih:.
arzuhal

#122 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by arzuhal »

Uz najavu svog dolaska u BiH, Rudolf veli da je od bh. kuhinje probao dosad samo kajmak i ajvar. Ala će mu Srbi zamjeriti, batice! :lol:

Rudolfu je odzvonilo!
KatarinaKosaca

#123 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by KatarinaKosaca »

pasha078 wrote:
Izvini ali moram i na ovaj odgovoriti, jer je smijesno naivan. Stvarno mislis da se Katalonija jos nije odlucilana taj korak zbog clanstva u EU? Ili mozda zbog nepredvidjene reakcije Madrida i rizika sukoba? Na koji to nacin EU djeluje kao "anti-separatisticki" eliksir? Nije li Brexit izvrstan primjer suprotnom? Zasto mislis da u povoljnim prilikama RS ne bi to i pokusala?

Izvini ali ne vidim zasto je EU garant da nece biti separatizma.
EU namece pravnu drzavu. Postivanje zakona i automatske sankcije za krsitelje, medijski podize svijest tako da protustavno se ne moze djelovati. To je stvar Cataluñe, jer Madrid bi legislativno reagirao. To nije slucaj Brexita jer zemlje clanice unose svpju suverenost u korist supranacionalnog i nemaju legislativnu prepreku za ozuzimanje iste suverenosti.
KatarinaKosaca

#124 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by KatarinaKosaca »

Bodkin wrote: Jos da ta moc ne ispari nekako na drugim politickim temama :D tamo se oni koji ne pozivaju na rat sutra nazivaju hipijima :D
Ko je, bre, pozivao na rat? Dajte vise jedan jebeni post u kojem se poziva na rat. Fino copy/paste post pa udri po ratnohuskacu. Ali, necete bre, praviti Srbiju na Vracama i svjesno, namjerno gandijevizirati jednu stranu. To je probosanska opcija, bez obzira na nacionalnost. Necete nas bre drzati kao Palestince. Da jos 10000 pamfleta «Ne dam djecu»«Kome se ratuje nek ide na livadu i ratuje »itd. Kao narod nije spreman. Velikosrpska politika uvijek spremna, a na vasu veliku, salonsku zalost druga,strana spremnija nego ikad. Jel mi drago da mi zivot prodje u ratu? Nije, naravno. Ali bolje meni, nego mom djetetu. Naravno da vam je drago vidjeti i cuti Gandijevce na drugoj strani koji sto iz naivnosti, gluposti nisu vidjeli ozbiljnost situacije jos do prekjuce. Dodik je otvoreno rekao (nije cak ni bio tako pametan kao ti da to hinjsko radi), da je ovo put ka samostalnosti. Onda ste spinovali sa nekim Busuladzicem, zlim Arapima kojima cete u Beogradu na vodi graditi najvecu dzamiju na Balkanu, hej na Sava Ma'ali u sred Beograda, sa Erdoganom dok ste vi Monika Levinski Putinu. Vecina nas je Gandi dok je mir i rahatluk. Barnete li BIH kao sto cackate, salonac, dobicete ljude sa kojima cete vrlo tesko izaci na kraj. A Dodik cacka li cacka. A sad mu spremi paket ha u Focu, ha u Moskvu kao pokojniku cvijece na grob. Ja da razmisljam pored toliko lijepih stvari kako nemam pec na cvrsto gorivo, da gledam u Trebevic sa istom zebnjom kao 1993 , jer vam je zinula guzica za Srbijom preko Drine, ma samo sanjajte Gandija, dobicete Fidela Castra, taman da vas Zukov vodi u pohod. Pa, onda crtkajte mape Federacije sa nepovezanim teritorijama u Presevu ili Sandzaku. Dosta, bre, vise primitivne zajebancije sa nama. A mi nase Srbe i nase Hrvate ne damo i sto vise (kao Dodik opet juce) budete prozivali te ljude bolje cemo se ophoditi prema.njima, pa taman da ih je deset slovom i brojem.
Bodkin

#125 Re: Dodiku odzvonilo!

Post by Bodkin »

KatarinaKosaca wrote:
Bodkin wrote: Jos da ta moc ne ispari nekako na drugim politickim temama :D tamo se oni koji ne pozivaju na rat sutra nazivaju hipijima :D
Ko je, bre, pozivao na rat? Dajte vise jedan jebeni post u kojem se poziva na rat. Fino copy/paste post pa udri po ratnohuskacu. Ali, necete bre, praviti Srbiju na Vracama i svjesno, namjerno gandijevizirati jednu stranu. To je probosanska opcija, bez obzira na nacionalnost. Necete nas bre drzati kao Palestince. Da jos 10000 pamfleta «Ne dam djecu»«Kome se ratuje nek ide na livadu i ratuje »itd. Kao narod nije spreman. Velikosrpska politika uvijek spremna, a na vasu veliku, salonsku zalost druga,strana spremnija nego ikad. Jel mi drago da mi zivot prodje u ratu? Nije, naravno. Ali bolje meni, nego mom djetetu. Naravno da vam je drago vidjeti i cuti Gandijevce na drugoj strani koji sto iz naivnosti, gluposti nisu vidjeli ozbiljnost situacije jos do prekjuce. Dodik je otvoreno rekao (nije cak ni bio tako pametan kao ti da to hinjsko radi), da je ovo put ka samostalnosti. Onda ste spinovali sa nekim Busuladzicem, zlim Arapima kojima cete u Beogradu na vodi graditi najvecu dzamiju na Balkanu, hej na Sava Ma'ali u sred Beograda, sa Erdoganom dok ste vi Monika Levinski Putinu. Vecina nas je Gandi dok je mir i rahatluk. Barnete li BIH kao sto cackate, salonac, dobicete ljude sa kojima cete vrlo tesko izaci na kraj. A Dodik cacka li cacka. A sad mu spremi paket ha u Focu, ha u Moskvu kao pokojniku cvijece na grob. Ja da razmisljam pored toliko lijepih stvari kako nemam pec na cvrsto gorivo, da gledam u Trebevic sa istom zebnjom kao 1993 , jer vam je zinula guzica za Srbijom preko Drine, ma samo sanjajte Gandija, dobicete Fidela Castra, taman da vas Zukov vodi u pohod. Pa, onda crtkajte mape Federacije sa nepovezanim teritorijama u Presevu ili Sandzaku. Dosta, bre, vise primitivne zajebancije sa nama. A mi nase Srbe i nase Hrvate ne damo i sto vise (kao Dodik opet juce) budete prozivali te ljude bolje cemo se ophoditi prema.njima, pa taman da ih je deset slovom i brojem.
Bre popij nesto. Srce ce te opaliti. Odjebi sa tim "vi i vase". Vrati se stranicu na OVOJ temi i pogledaj moje upise. Nije tesko. Karakteristika neinteligentnih ljudi je to "vi ste svi koji ne pisete kao ja".
Dakle samo jednu ili dvije stranice nazad na odgovore liku pod nickom ulinsky ili nesto slicno.

Jebote i dodik i velika srbija. Dok sam ja pisao kako bez puske ukinuti rs i ostaviti drzavu sa 4 kantona, ti si pljuvala po sdp-u na drugim temama.
Post Reply