Bivši branitelj: ‘Uzeli ste mi mladost, ali sina vam ne dam’

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Kombat

#101 Re: Bivši branitelj: ‘Uzeli ste mi mladost, ali sina vam ne dam’

Post by Kombat »

breuer wrote:
cyprus wrote:
FAP mashina wrote:Zbog ovog 'branitelj' u naslovu na prvu mi nije bilo jasno. od koga se pripadnik VRS trebao da brani? Podivljalih hordi dzihadlija, koje su prijetile da uniste civilizacijske i kulturne tekovine nebeskog naroda?
U svakom ratu svi nešto brane... Nikad ni u jednom ratu niko nije napao...
? :shock: reci da se šališ :D
pa svaka zemlja ima ministarstvo odbrane - niko nema ministartsvo napada i agresije :-)

To je PR murica fuck yeah trick koji je usvojio ostatak svijeta. Britanci su, ja mislim, bili medju zadnjima koji su napustili termin "department of war" i prikljucili se hype mashini te to preimenovali u ministarstvo odbrane... :run:
BayrakTB

#102 Re: Bivši branitelj: ‘Uzeli ste mi mladost, ali sina vam ne dam’

Post by BayrakTB »

supercali wrote:
BayrakTB wrote:
Zašto mi ne odgovoriš na pitanje, mišu jedan malešni, nezadojeni, pacifisto balkanska. Možeš li odgovoriti ili je šuplja priča tvoj izbor?
Jebo te mis
Dokaz ti je sama tema i teme na politici vidis li da si i sam odgovorio da si zadojeni nacionalista
Nije mi dokaz tema već tvoje prosipanje one teze mrtvog ćosića za srpske laže i samo laži.
Ti govoriš da su muslimani sa malim m zatrovani bošnjakistanom, ja te samo pitam kakav je to ideološki pravac i da mi opišeš malo više o njemu, a tema mi nije nikakav dokaz. Čuj tema o bivšem branitelju nekoga i nečega hahahahaha. Kažu da se sa pala najbolje branilo a i na grbavici su se baš dobro branili.
dječak sa šibicama

#103 Re: Bivši branitelj: ‘Uzeli ste mi mladost, ali sina vam ne dam’

Post by dječak sa šibicama »

Zokipfc wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ovo mu je taj vajni sin

Image

a tu je i spaceni babo kojeg su natjerali u rat (obratiti paznju na tri prsta)

Image

Sejo naivac
Muka mi je od ta tri prsta, ili 4s-a.. ali covjece, vi kao da je covjek zlocinac i ubica. Vi mislite da je svima u vrs-u bilo do klanja i zlocina?

Al' haj, bice da sam i ja salonac, pocetnik itd itd.

Neki ne kontaju da upravo ovakvim stavovima samo pogorsavaju situaciju. I ne, NE govorim da se treba sutiti o genocidu nad nesrpskom stanovnistvu (naprotiv!), ali kad vec serete, serite po ovima koji su zaista krivi. A ima ih dosta, to znate i vi i ja.
Ode ti van teme... kao i neki drugi... rijec je o covjeku koji niti je branitelj (kako ga Index predstavi, dakle nije hrvatski niti HVO vojnik, moze biti jedino branioc ili kako vec u RS-u nazivaju svoje vojnike) niti mu je sin apolitican. Sto se da vidjeti po statusima na njegovom FB. Mali pozira sa pistoljima, "sale se" sa haubicama, tatini jarani se zajebavaju sa pljackom u ratu, ponos mu je tata sa tri prsta, tipicna prica "Haski sud osudio Karadzica, sramota" (to sto je oslobodio Seselja, to se podrazumjeva jer Vojo je mirotvorac, jedan u nizu) i tako dalje. Sve postavljeno u martu.

U septembru su odjednom mirotvorci.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#104 Re: Bivši branitelj: ‘Uzeli ste mi mladost, ali sina vam ne dam’

Post by japin_mutapi »

pis braters niko nije kriv
sve je bio samo san

BayrakTB

#105 Re: Bivši branitelj: ‘Uzeli ste mi mladost, ali sina vam ne dam’

Post by BayrakTB »

Takoe!!! Ko nas, bre, zavadi?
Post Reply