Lejla Colak uzvraca udarac!
-
super_bayern
#103 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Svaka čast!Mutivoda wrote:
Postavi na temu Sličica dana
-
nema me tamo
#105 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Tito_i_Partija wrote:
hahaha
-
Mutivoda
#106 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
ne znam autorasuper_bayern wrote: Svaka čast!
Postavi na temu Sličica dana
- Edin H.
#107 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Dobro govori engleski, neka se uvali u nasu diplomatiju. 
- ho oponopono
#108 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
...and feat MC Pirpa...ajmo svi da vjerom dildamo, svi da dildamo...jer wow ugroženi smo, ugroženi smo..pirpa wrote:sad smo kompletnti...nek dernek pocne a ti muha samo deri dok ti prsti ne utrnemuha_sa wrote:
džabalesku sviram
- avetinja
#109 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ova mala se već lagano penje na glavu. Je li joj malo bilo belaja, izgleda da ga opet traži. Nek' se okani "vrućih" tema, bolje za nju. Poslije će opet da kuka, kada joj se svakojaki ljudi naklate na kosti.
-
dezurni_ucenik
#110 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Jos jedna epizoda
- O'zone
- Globalni moderator
#111 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Pa dajte ljudi zar Vam je nije dosta?
Nisam odgledao video uradak niti mislim jer sam naslov vrijeđa inteligenciju, ali mi učestalo dolaze prijave postova pa MOLIM da se malo suzdržite od "linč" komentara.
Hvala
Nisam odgledao video uradak niti mislim jer sam naslov vrijeđa inteligenciju, ali mi učestalo dolaze prijave postova pa MOLIM da se malo suzdržite od "linč" komentara.
Hvala
- jasko_ba
#112 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Nisam nista rekao protiv nje, znamo se dugo, ali ovaj yt video joj nije trebao. Prijavila je policiji, poslale pacijente na obradu i nek sad ceka da drzava svoje odradi. Vjerovatno je i ego malo proradio, nista novo za ova podrucja.KB9 wrote:ja sam ovu lejlu u startu podrzavo i vazda cu podrzavat da svako ima pravo na misljenje, nebitno kakvo je i po pitanju cega, objektivno ce se ono kasnije ispostavit da li je ispravno il ne al ovaj sad potez joj je toliko jadan da je prosto nemoguce opisat kolko je sama sebe degradirala u ocima svih, jadno da jadnije ne moze
tuka mala kao prezivila islam, pa kako je stid nije
- Drvosjeca iz Dejcica
#113 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Sharan je to dobro pojasnio i nema se tu šta dodati. Samo ono što sam primjetio da Leila u jednom od postova na FB zahvaljuje Jamei Glazov, Joseph Jude Edward i još nekim osobama koje se otvoreno deklarišu kao križari ili tzv. borci za slobodu žena, za društvo bez islama i slične stvari. Fakat koliko nisko ljudi mogu pasti to je neshvatljivo.
Ali svako sebi bira put, Lejla ima je sebi izabrala mentore.
- pirpa
#114 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
ho oponopono wrote: ...and feat MC Pirpa...ajmo svi da vjerom dildamo, svi da dildamo...jer wow ugroženi smo, ugroženi smo..

- Fuzzy Dunlop
#115 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Nije ova dobra ni sekunde 
- Omar500
#116 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Saran je objasnio neke stvari u komentaru ispod video zapisa. I tako mi je drago sto je to uradio.
Lejla Colak se spustila i srozala na nivo istih onih persona koje su joj prijetile. Sta, ja sam ateista, ja sam sad najpametnija na svijetu, a nigdje ni tolerancije niti iceg
Jbt koliko sam ja znao prijetnji dobiti na forumu, do sada bi vec 20 puta zavrsio u azilu
Da ima drzave, kao sto je nema, zavrsila bi iza resetaka, zbog blacenja kompletne drzave. Ovo ima uzasan odjek u Europi i svijetu, ali nju zaboli ona stvar.
Ako sam upratio, bila je ona prije registrovana, mozda mi se i ucinilo, ali nema je sada na forumu. Vjerovatno je Saran zacepio argumentovano, pa sad broji koliko je skupila dolarcica da se smiri
Jadno, da jadnije ne moze biti. Opet ponavljam, nista nije drugacija od onih sto su joj prijetili na najogavnije nacine. Pokazala se. Moze s njima pod ruku.
Koliko licemjera ces dozivjeti od ovakvih ljudi, kao i onaj Vuk Bacanovic sto se prodao za sitne pare da bi najogavnije pljuvao po necemu, jer jbg, nema drugih valjda kvaliteta, pa bi moglo to proci. Malo publicitet, malo kapa para
Lejla Colak se spustila i srozala na nivo istih onih persona koje su joj prijetile. Sta, ja sam ateista, ja sam sad najpametnija na svijetu, a nigdje ni tolerancije niti iceg
Jbt koliko sam ja znao prijetnji dobiti na forumu, do sada bi vec 20 puta zavrsio u azilu
Da ima drzave, kao sto je nema, zavrsila bi iza resetaka, zbog blacenja kompletne drzave. Ovo ima uzasan odjek u Europi i svijetu, ali nju zaboli ona stvar.
Ako sam upratio, bila je ona prije registrovana, mozda mi se i ucinilo, ali nema je sada na forumu. Vjerovatno je Saran zacepio argumentovano, pa sad broji koliko je skupila dolarcica da se smiri
Jadno, da jadnije ne moze biti. Opet ponavljam, nista nije drugacija od onih sto su joj prijetili na najogavnije nacine. Pokazala se. Moze s njima pod ruku.
Koliko licemjera ces dozivjeti od ovakvih ljudi, kao i onaj Vuk Bacanovic sto se prodao za sitne pare da bi najogavnije pljuvao po necemu, jer jbg, nema drugih valjda kvaliteta, pa bi moglo to proci. Malo publicitet, malo kapa para
- zagortenej
#117 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Srbi se fataju na nacionalizam, a Bošnjaci na vjeru. Cilj je bio samo homogenizovati mase, da stada budu što veća.
Nažalost, mislim da je projekat uspio. Lejla je samo mali dio slagalice.
- Edin H.
#118 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
zagortenej wrote:Srbi se fataju na nacionalizam, a Bošnjaci na vjeru. Cilj je bio samo homogenizovati mase, da stada budu što veća.
- Jack Be Nimble
#120 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Samo naprijed Lejla, jos malo pa ces zavrsiti kod Bill Mahera.
- insomnia78
#121 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Jbg mala sad koristi situVaciju
- forest gump
#122 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Zakuco je Šaran dildom za križ 
- zagortenej
#123 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Crna ovcainsomnia78 wrote:
- SEYOboy
-
Mohamad Sissoko
#125 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Islam i nacizam u istu ravan?insomnia78 wrote: