Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kolodvorzoo wrote:Ma ja sam osefero svoje pa vi do sutra pisite jos mi je rekla ako mi kad zafali love da jo se obratim.Ugodno sa korisnim.A vi i dalje budite kraljevi foruma.Hahahahahaha.Pozzzz
kolodvorzoo wrote:Ma ja sam osefero svoje pa vi do sutra pisite jos mi je rekla ako mi kad zafali love da jo se obratim.Ugodno sa korisnim.A vi i dalje budite kraljevi foruma.Hahahahahaha.Pozzzz
Tomahawk11 wrote:Ma ja razumijem da si inicijalno postavio temu i pitao....ali ne razumijem da se sad falis toliko.
Pao seks, big deal. Ko da se vise niko ne guzi. Nekako mi djelujes ko da imas puno manje od 25.
Malo procitaj pocetak.Postavio sam temu prije nego sam otisao imao sam malu sumnjicavost.Samo sam pitao za slicna iskustva.A ovo ostalo moje komentarisanje je sprdancija sa ovim "iskusnim i pametnim"forumasima
Tomahawk11 wrote:Ma ja razumijem da si inicijalno postavio temu i pitao....ali ne razumijem da se sad falis toliko.
Pao seks, big deal. Ko da se vise niko ne guzi. Nekako mi djelujes ko da imas puno manje od 25.
Malo procitaj pocetak.Postavio sam temu prije nego sam otisao imao sam malu sumnjicavost.Samo sam pitao za slicna iskustva.A ovo ostalo moje komentarisanje je sprdancija sa ovim "iskusnim i pametnim"forumasima
Sve ok, al ako ti je vec bilo tako dobro, ne hvalis se gdje stignes. Ne vidim poentu.
opa sad imas sugar-mamu
Sreco puno si mi se razmahala repom.Da ipak i ti nebi da te neko otrese ko jabuku.S obzirom da kazes da nisam odavno ga zamastrafio svako prvo krene od sebe.Tebi se dole mem ufatio izgleda.Ako je dotle doslo nije problem i tebe cu procepit.Hahahhahaha
Sreco puno si mi se razmahala repom.Da ipak i ti nebi da te neko otrese ko jabuku.S obzirom da kazes da nisam odavno ga zamastrafio svako prvo krene od sebe.Tebi se dole mem ufatio izgleda.Ako je dotle doslo nije problem i tebe cu procepit.Hahahhahaha
da bih imala seks sa tobom,mmorala bih ti dati direkcije,navigaciju kako se vodi dobar seks ,idi ti kod svoje sugar-maice,nek' te istrenira,izgleda da joj je treniranje djecacica jedina opcija
da bih imala seks sa tobom,mmorala bih ti dati direkcije,navigaciju kako se vodi dobar seks ,idi ti kod svoje sugar-maice,nek' te istrenira,izgleda da joj je treniranje djecacica jedina opcija
A da me ipak provjeris bejbe.Onako da se nadjemo pa da vidis na sta licim.kako se ponasam pa eto da vidimo ko bi kome davo navigacije ne samo za sex za opcenito sve.Aaa sta mislis o tome
Sve ok, al ako ti je vec bilo tako dobro, ne hvalis se gdje stignes. Ne vidim poentu.
Upravo suprotno. Ako se ne pohvalis ko da nisi ni jebo
opa sad imas sugar-mamu
Ti kako si kreno jebaces nas sve. Osladilo ti se haman
insomnia78 wrote:
Upravo suprotno. Ako se ne pohvalis ko da nisi ni jebo[/quote]
To je isto kao kad moja kuma ode na more, odmah svaki dan sto slika na fejs..
jer ako ne stavis sliku na fejs, nisi ni bio na moru..
ja ti tako nisam ni bio na moru
za razliku od moje kume..
tako i ovo, ako ides slucajno nesto povaliti, odmah moras temu otvoriti na forumu..
da svi znaju
kolodvorzoo wrote:
A da me ipak provjeris bejbe.Onako da se nadjemo pa da vidis na sta licim.kako se ponasam pa eto da vidimo ko bi kome davo navigacije ne samo za sex za opcenito sve.Aaa sta mislis o tome
neka hvala,nema potrebe da te provjeravam,hvala sto si se poudio
problem je jedostavna: nemas ti iskustva,a ja volim samo muskarce sa kvalitetnim iskustvom
Dobro. Nek si se pohvalio da si jebo. I ja bi.
Ali sljedeći put uslikaj telefonom da vidimo jel sve pravilno radiš
Znaš da mora biti pod vinklu kad ga stavljas? Ne?
Vidis koliko si idiot.,spominjes mi majku koja nije ziva..
da si mi blize , sasuo bi ti te tvoje zube u grlo da vise nikad ne progovoris..
sad si me stvarno naljutio, da bi te mogao i ubiti..ne razumijes koliki si idiot..
i molim moderaciju da ovog kretena sklone..
Pa eto vidis, ti si mene uvrijedio iz cista mira a nista ti ruzno rekao nisam.. Sad bih ti i ja trebao ostaviti dvojni c za uzine, al necu, bio si nevaljao..
mirzet87sa wrote:Pa eto vidis, ti si mene uvrijedio iz cista mira a nista ti ruzno rekao nisam.. Sad bih ti i ja trebao ostaviti dvojni c za uzine, al necu, bio si nevaljao..
Jesi normalan,sta se keveljis sa tim glupim smajlijem..
jesam ja tebi majku spominjao..
nisam , niti cu ikome..
nisam idiot, i bjezi, ne javljaj mi se vise..