Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
edo_79

#101 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by edo_79 »

Tomahawk11 wrote::lol: :lol: :D
Uvijek si mi bio sumnjiv :D
Narkokartel i crveni fenjeri centralne Bosne :lol: :lol: :D
Svim ženama sam vazda govorio ..... Kurva sam siluj me :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Najedem se onog staub cukera, krhnem tri četri baklave, i opleti :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#102 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Tomahawk11 »

edo_79 wrote:
Svim ženama sam vazda govorio ..... Kurva sam siluj me :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Najedem se onog staub cukera, krhnem tri četri baklave, i opleti :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
Ti ko ona sto je Mrkogorac silovao :D :D
Kako znas da je Mrkogorac?

Sve Sama morala raditi :lol: :lol: :mrgreen:
insomnia78

#103 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by insomnia78 »

Cuj sta on ima kome objasnjavati
1. Skuplja pare za lijecenje znaci da postoji velika sansa da je u pitanju prevara
2. U normalnoj zemlji, nevezano za skupljanje para bi itekako mor'o objasniti, prvo poreznoj a onda i ostalim institucijama kako to da nezaposlen vozis luksuzno auto
edo_79

#104 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by edo_79 »

Tomahawk11 wrote:
edo_79 wrote:

Ti ko ona sto je Mrkogorac silovao :D :D
Kako znas da je Mrkogorac?

Sve Sama morala raditi :lol: :lol: :mrgreen:
TO TO :pisnuo:
zeina

#105 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by zeina »

A gdje su ti klipovi ako neko moze postavit link da vidim pa da prosudim, znam dobro procijeniti ljude na prvi pogled 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#106 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Tomahawk11 »

insomnia78 wrote:Cuj sta on ima kome objasnjavati
1. Skuplja pare za lijecenje znaci da postoji velika sansa da je u pitanju prevara
2. U normalnoj zemlji, nevezano za skupljanje para bi itekako mor'o objasniti, prvo poreznoj a onda i ostalim institucijama kako to da nezaposlen vozis luksuzno auto
Pa ovamo je masa ''nezaposlenih'' sto vozaju zatamnjene g6, g7, bmw, audi, merc.
edo_79

#107 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by edo_79 »

zeina wrote:A gdje su ti klipovi ako neko moze postavit link da vidim pa da prosudim, znam dobro procijeniti ljude na prvi pogled 8-)
Imaš njegov profil na fb sa svim klipovima .....
zeina

#108 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by zeina »

edo_79 wrote:
zeina wrote:A gdje su ti klipovi ako neko moze postavit link da vidim pa da prosudim, znam dobro procijeniti ljude na prvi pogled 8-)
Imaš njegov profil na fb sa svim klipovima .....
Nemam fb..
insomnia78

#109 Re: RE: Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by insomnia78 »

Tomahawk11 wrote:
Pa ovamo je masa ''nezaposlenih'' sto vozaju zatamnjene g6, g7, bmw, audi, merc.
Pa nebitno, eto taj aspekt ne funkcionise ali u konkretnom slucaju dosta stvari ukazuje na prevaru pa bi ako ne zbog drzave onda zbog svog daljnjeg rada trebao dokazati da je cist

Al Bosnji to ne smeta oni ce i dalje davati pare. Bosnjo nadje i opravdanje da kupi buhtlu kod onog cetnika "kae, mozda nije on a i dobre mu kifle" a da sam sebi ne opravda jednog Bilija
edo_79

#110 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by edo_79 »

Tomahawk11
Globalni moderator

#111 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Tomahawk11 »

Previse je prevaranata i ne zna se ko je ok, a ko baca bombe.
Previse je onih koji u necije ime skupljaju lovu. Tome bi se trebalo stati nekako u kraj. Odlican paravan za raznorazne prevare.
Tacno je da u BiH, ali i vani (naseg svijeta) ima masa naivnih ljudi.
Doduse, na neki nacin smo mi svi naivni u ovoj nasoj. Politicari nam usi zavrcu preko 20 godina, pa nista.
edo_79

#112 Re: RE: Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by edo_79 »

insomnia78 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Pa nebitno, eto taj aspekt ne funkcionise ali u konkretnom slucaju dosta stvari ukazuje na prevaru pa bi ako ne zbog drzave onda zbog svog daljnjeg rada trebao dokazati da je cist

Al Bosnji to ne smeta oni ce i dalje davati pare. Bosnjo nadje i opravdanje da kupi buhtlu kod onog cetnika "kae, mozda nije on a i dobre mu kifle" a da sam sebi ne opravda jednog Bilija
Tipična reakcija Bošnje ..... nemoj mi G6, G7, BMW, Audi sa zatamnjenim staklima, nemoj njih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mutivoda

#113 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Mutivoda »

Presmiješno..
edo_79

#114 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by edo_79 »

smrdim/vijest/billy-agic- ... deo-205073

Lično pare predate pred blizu 100 svjedoka, prebrojano sve do zadnjeg feninga i dato nani od djevojčice, pošto je djevojčica već bila otišla za ZG.
Ci-Nick

#115 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Ci-Nick »

Zanimljivi ovi komentari ispod priloga,... ovi ljudi što ne mogu da vjeruju da je Billy nepošten se garant zaklinju i u poštenje Izetbegovića, Čovića, Dodika,... jer bolje vjerovati nego priznati da si se prevario u procjeni i odluci.
edo_79

#116 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by edo_79 »

Ci-Nick wrote:
Zanimljivi ovi komentari ispod priloga,... ovi ljudi što ne mogu da vjeruju da je Billy nepošten se garant zaklinju i u poštenje Izetbegovića, Čovića, Dodika,... jer bolje vjerovati nego priznati da si se prevario u procjeni i odluci.
Doduše sad su svi moralne vertikale i svi znaju sve ........ ja se ne zaklinjem ni u Baketa, ni u Čovića a nedaj Bože Dodika, ali za Billyja ću se zaklet jer ga znam lično ;-)
ho oponopono

#117 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by ho oponopono »

...vloger boj, jebote ...moram pod hitno na konsultacije sa tobom, da obrnem i ja neku kintu jebiga...

...jer sve se vrti na kintovni pogon...kad spadnem na prosjački štap uzeću sama sebe njime da bijem...:pusi2:
Ci-Nick

#118 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Ci-Nick »

edo_79 wrote:
Ci-Nick wrote:
Doduše sad su svi moralne vertikale i svi znaju sve ........ ja se ne zaklinjem ni u Baketa, ni u Čovića a nedaj Bože Dodika, ali za Billyja ću se zaklet jer ga znam lično ;-)
Jel ti kakav rod,.. ima li tu negdje komentara nekih komšija, ljudi iz njegove sredine koji vjeruju u njegovo poštenje ?
Mislim da komšije najbolje mogu reći da li je neko pošten ili ne.
edo_79

#119 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by edo_79 »

Ci-Nick wrote: Jel ti kakav rod,.. ima li tu negdje komentara nekih komšija, ljudi iz njegove sredine koji vjeruju u njegovo poštenje ?
Mislim da komšije najbolje mogu reći da li je neko pošten ili ne.
Naravno ... dovedi i ti svoje komšije da vidimo prvo jesi li ti pošten, pa ću ja svoje komšije da vidimo jesam li ja pošten .... ako nas dvojica na račun komšija ne zaradimo robije idemo Billyjevim komšijama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KB9

#120 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by KB9 »

dvolicne bosnje, nista novo

kad im je lose traze nekog da im pomogne
kad im neko pomogne degradiraju tog sto im je pomogo
almir90

#121 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by almir90 »

Ja i ovih Golfova sepeta, što im pada cijena u piii...maaa.... Jučer bio 90 000 KM, a danas već spao na 55 000 KM. :lol:
edo_79

#122 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by edo_79 »

almir90 wrote:Ja i ovih Golfova sepeta, što im pada cijena u piii...maaa.... Jučer bio 90 000 KM, a danas već spao na 55 000 KM. :lol:
Zato ja vozim Opel .... stabilan na 3000 kermi jer ga niko neće :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Juliuscezar

#123 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by Juliuscezar »

Da li oko momka moze biti sumnjivih stvari, sigurni da moze i trebaju ispitat nadlezni organi. Medjutim fascinantan je nas narod koji je spreman momka na osnovu pretpostavki, "razmisljanja" osudit. Jedva se doceka da se nadje neki razlog za napad na "javnu licnost" bez obzira ko je i sta. U svakome BiH gradjaninu se krije jedan predsjednik Filipina (onaj novi).
bosan

#124 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by bosan »

Mi svi pravimo ogromne greske doniranjem novca sumnjivim humanitarcima , sumnjivim bolesnicima i sumnjivoj sirotinji .Sad kad se kome cefne pocne skupljat za kojekakve operacije i lijecenja u inostranstvu .Meni je stvarno zao svakog bolesnika ali stanite malo znamo li mi uopce koliko je poginulo ljudi mladih ,zdravih , sposobnih za ovu zemlju ? Desetine hiljada ljudi je otislo , zdravih ,plemenitih , najboljih i sta ? Pa mora umrijet i neko bolestan . Ko ce garantovati da ce lijecenje biti uspjesno u inostranstvu i pored 200 000 ili 300 000 Eura .Nece niko . A sta je sa nasim bolnicama i nasim doktorima ? Znaci tamo ide samo onaj ko nema novaca i ko mora .Sa ovakvom nasom politikom unisticemo totalno nase zdravstvo . Mi novac treba da ulazemo i doniramo u nase zdravstvene ustanove .Mi ne mozemo imati dobre doktore i dati im 2000 KM platu i ocekivati da oni tu ostanu i da jos uce i napreduju i placaju specijalizacije .Ovog ljeta sam imao priliku vidjeti nase doktore na djelu kad je clanu moje porodice bio ugrozen zivot .Na kraju je sve ispalo dobro zahvaljujuci tacnoj dijagnozi doktorke sa psihijatrije i doktorke sa neurologije u Tuzli koje su ispravile gresku doktora iz hitne pomoci koji su ga poslali na psihijatriju sa upalom mozga .Ovim putem im se zahvaljujem i poseban pozdrav za sve uposlenike zarazne bolnice u Tuzli koja ima izvrsne doktore i sestre .Vec razmisljam kako da se pokrene svijest ljudi i da pocnemo pomagati nase bolnice i nase doktore i svo osoblje koje tamo radi .
A sto se tice Billyja , stvarno nemam pojma .
almir90

#125 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?

Post by almir90 »

edo_79 wrote:
Zato ja vozim Opel .... stabilan na 3000 kermi jer ga niko neće :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Je l' trula višnja? :D

Što se Bilija tiče, ne znam šta bih konkretno mislio, djeluje mi uredno. Ne poznajem ga lično, a odakle pare za auto me nešto i ne zanima. Par puta sam mu slao uplate, za onog dječaka iz Velike Kladuše, i ona djevojčica što ima bolesnog oca. Vidio sam da je svašta nešto nakupovao tim ljudima, ja zadovoljan, da li je šta i sebi ostavio, apsolutno me ne zanima.
Post Reply