Svim ženama sam vazda govorio ..... Kurva sam siluj meTomahawk11 wrote:![]()
![]()
![]()
Uvijek si mi bio sumnjiv![]()
Narkokartel i crveni fenjeri centralne Bosne![]()
![]()
Najedem se onog staub cukera, krhnem tri četri baklave, i opleti
Svim ženama sam vazda govorio ..... Kurva sam siluj meTomahawk11 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ti ko ona sto je Mrkogorac silovaoedo_79 wrote:Svim ženama sam vazda govorio ..... Kurva sam siluj meTomahawk11 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najedem se onog staub cukera, krhnem tri četri baklave, i opleti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TO TOTomahawk11 wrote:Ti ko ona sto je Mrkogorac silovaoedo_79 wrote:Svim ženama sam vazda govorio ..... Kurva sam siluj meTomahawk11 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najedem se onog staub cukera, krhnem tri četri baklave, i opleti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako znas da je Mrkogorac?
Sve Sama morala raditi![]()
![]()
Pa ovamo je masa ''nezaposlenih'' sto vozaju zatamnjene g6, g7, bmw, audi, merc.insomnia78 wrote:Cuj sta on ima kome objasnjavati
1. Skuplja pare za lijecenje znaci da postoji velika sansa da je u pitanju prevara
2. U normalnoj zemlji, nevezano za skupljanje para bi itekako mor'o objasniti, prvo poreznoj a onda i ostalim institucijama kako to da nezaposlen vozis luksuzno auto
Imaš njegov profil na fb sa svim klipovima .....zeina wrote:A gdje su ti klipovi ako neko moze postavit link da vidim pa da prosudim, znam dobro procijeniti ljude na prvi pogled
Nemam fb..edo_79 wrote:Imaš njegov profil na fb sa svim klipovima .....zeina wrote:A gdje su ti klipovi ako neko moze postavit link da vidim pa da prosudim, znam dobro procijeniti ljude na prvi pogled
Pa nebitno, eto taj aspekt ne funkcionise ali u konkretnom slucaju dosta stvari ukazuje na prevaru pa bi ako ne zbog drzave onda zbog svog daljnjeg rada trebao dokazati da je cistTomahawk11 wrote:Pa ovamo je masa ''nezaposlenih'' sto vozaju zatamnjene g6, g7, bmw, audi, merc.insomnia78 wrote:Cuj sta on ima kome objasnjavati
1. Skuplja pare za lijecenje znaci da postoji velika sansa da je u pitanju prevara
2. U normalnoj zemlji, nevezano za skupljanje para bi itekako mor'o objasniti, prvo poreznoj a onda i ostalim institucijama kako to da nezaposlen vozis luksuzno auto
Tipična reakcija Bošnje ..... nemoj mi G6, G7, BMW, Audi sa zatamnjenim staklima, nemoj njihinsomnia78 wrote:Pa nebitno, eto taj aspekt ne funkcionise ali u konkretnom slucaju dosta stvari ukazuje na prevaru pa bi ako ne zbog drzave onda zbog svog daljnjeg rada trebao dokazati da je cistTomahawk11 wrote:Pa ovamo je masa ''nezaposlenih'' sto vozaju zatamnjene g6, g7, bmw, audi, merc.insomnia78 wrote:Cuj sta on ima kome objasnjavati
Al Bosnji to ne smeta oni ce i dalje davati pare. Bosnjo nadje i opravdanje da kupi buhtlu kod onog cetnika "kae, mozda nije on a i dobre mu kifle" a da sam sebi ne opravda jednog Bilija
Zanimljivi ovi komentari ispod priloga,... ovi ljudi što ne mogu da vjeruju da je Billy nepošten se garant zaklinju i u poštenje Izetbegovića, Čovića, Dodika,... jer bolje vjerovati nego priznati da si se prevario u procjeni i odluci.edo_79 wrote:http://hayat.ba/vijest.php?id=42884
Doduše sad su svi moralne vertikale i svi znaju sve ........ ja se ne zaklinjem ni u Baketa, ni u Čovića a nedaj Bože Dodika, ali za Billyja ću se zaklet jer ga znam ličnoCi-Nick wrote:Zanimljivi ovi komentari ispod priloga,... ovi ljudi što ne mogu da vjeruju da je Billy nepošten se garant zaklinju i u poštenje Izetbegovića, Čovića, Dodika,... jer bolje vjerovati nego priznati da si se prevario u procjeni i odluci.edo_79 wrote:http://hayat.ba/vijest.php?id=42884
Jel ti kakav rod,.. ima li tu negdje komentara nekih komšija, ljudi iz njegove sredine koji vjeruju u njegovo poštenje ?edo_79 wrote:Doduše sad su svi moralne vertikale i svi znaju sve ........ ja se ne zaklinjem ni u Baketa, ni u Čovića a nedaj Bože Dodika, ali za Billyja ću se zaklet jer ga znam ličnoCi-Nick wrote:Zanimljivi ovi komentari ispod priloga,... ovi ljudi što ne mogu da vjeruju da je Billy nepošten se garant zaklinju i u poštenje Izetbegovića, Čovića, Dodika,... jer bolje vjerovati nego priznati da si se prevario u procjeni i odluci.edo_79 wrote:http://hayat.ba/vijest.php?id=42884
Naravno ... dovedi i ti svoje komšije da vidimo prvo jesi li ti pošten, pa ću ja svoje komšije da vidimo jesam li ja pošten .... ako nas dvojica na račun komšija ne zaradimo robije idemo Billyjevim komšijamaCi-Nick wrote: Jel ti kakav rod,.. ima li tu negdje komentara nekih komšija, ljudi iz njegove sredine koji vjeruju u njegovo poštenje ?
Mislim da komšije najbolje mogu reći da li je neko pošten ili ne.
Zato ja vozim Opel .... stabilan na 3000 kermi jer ga niko nećealmir90 wrote:Ja i ovih Golfova sepeta, što im pada cijena u piii...maaa.... Jučer bio 90 000 KM, a danas već spao na 55 000 KM.
Je l' trula višnja?edo_79 wrote:
Zato ja vozim Opel .... stabilan na 3000 kermi jer ga niko neće![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()