NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post Reply
desni

#101 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by desni »

BHCluster wrote:
General War wrote:Image
Prvo postrojavanje prve NVZ udarne garave brigade u mojoj mjesnoj zajednici, i polaganje svecane zakletve novih regruta pred herojima prvoga otacenstvenog rata
Gdje su ovi ratovali u Arma 3?
Koliko se ja sjećam gladne devedesetreće kad se jela proha i bila glad na TK haman ko u Sjevernoj Koreji anam neđi između sela Pribičkovića Turi ja i Duuuublje :izet:
    Za one van tuzlanskog kantona pomenuta sela se nalaze tamo negdje oko Lukavca i Banovića :bih:
    suspect_zero

#102 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by suspect_zero »

Majke mi mile ako opet iste face budu dijelile humanitarnu ja odma' odoh u Njemačku :evil:
    ljevoruki

#103 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by ljevoruki »

Nedobog da padnu u vodu, ni jedan ne bi zivu glavu izvuko. :lol: :lol:
    Alfons Kauders

#104 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

MikroBelaj wrote:Mene za komandanta bataljona,imo sam kalas za reckama,potvrdjen u Ulicama,Vitanovicima,Vozucoj,Teocak(Cekic i Nakovanj) i najprije Smolucoj,par recki sa Gradacca,nije imo ko priznat...elem ja sam karijerista i nadam se dok mir ne nastupi bit bar komandant Operativne Grupe 5! Jel moze? :D
    Za ekipu koja je u navedenom periodu radila u Teocaku uvijek ima mjesta, i to na rukovodecim pozicijama. :)
    Alfons Kauders

#105 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

Prvo postrojavanje prve NVZ udarne garave brigade u mojoj mjesnoj zajednici, i polaganje svecane zakletve novih regruta pred herojima prvoga otacenstvenog rata
    Ja ovoliko medalja nisam osvojio u godinu dana druzenja sa WoT-om. :D
    KB9

#106 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by KB9 »

samo da vas informisem kako vrijedno treniram zadnjih dana

regrutovo sam ahmeta bijelog ciganina da ga nucim ovoj plemenitoj vjestini, mali je prirodni talenat

evo slika kao dokaz

Image

:bih:
    MikroBelaj

#107 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Alfons Kauders wrote:
    MikroBelaj wrote:Mene za komandanta bataljona,imo sam kalas za reckama,potvrdjen u Ulicama,Vitanovicima,Vozucoj,Teocak(Cekic i Nakovanj) i najprije Smolucoj,par recki sa Gradacca,nije imo ko priznat...elem ja sam karijerista i nadam se dok mir ne nastupi bit bar komandant Operativne Grupe 5! Jel moze? :D
    Za ekipu koja je u navedenom periodu radila u Teocaku uvijek ima mjesta, i to na rukovodecim pozicijama. :)
    Ja sebi veceras stavljam po jednu zvjezdicu na ramena,i samoproglasavam se Majorom :D
    Alfons Kauders

#108 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

MikroBelaj wrote:
    Alfons Kauders wrote:
    Ja sebi veceras stavljam po jednu zvjezdicu na ramena,i samoproglasavam se Majorom :D
    Bujrum. Ako si bio u 251oj, mozes vala i za pukovnika.
    madner

#109 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

TLR wrote:NVZ Leaks: Ekskluzivno, nevjerovatno, šokantno!

Objavljujemo presretnuti email sa intervjuom neimenovanog zvanifčnika NVZ.

Možete li našim čitateljima u par rečenica objasniti šta je to NVZ?

NVZ je nastao na forum.klix.ba, njegov osnivač je Učitelj Madner. NVZ dolazi od “NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE”. Mi u NVZ-u smo shvatili da su nas ovaj prostor i same prirodne zakonitosti osudile na vječite cikluse kreiranja i uništavanja kako ljudi tako i društva u cjelini i vraćanje na nulu, početak. Stoga smo odlučili da čvrsto lupimo šakom o sto i poručimo: DOSTA JE BILO! NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE.

Jedini put da se ovaj, samome sebi suprotstavljeni Svijet učini boljim je uspostava dijalektičkog totalitarizma , a NVZ je nositelj te ideje.

Zašto dijalektika I zašto totalitarizam?

Dijalektika je empirijski dokazana teorija koja kaže da svaki društveni pokret ili prirodna pojava nastaje kao reakcija na postojeći Sistem. Nove pojave po nastanku imaju tendenciju eksponencijalnog rasta, sve dok ne stvore svoju suprotnost. Ta nova suprotnost se razvija sa željom da ovlada Svijetom, sve dok ne stvori pojavu koja će je uništiti.

Dakle, put svake ideje, društva, organizma je dijalektičkom sudbinom zapečaćen. Put prestaje u vremenu kada suprotnosti postaju toliko snažne da imaju sredstva i motiv da unište tu pojavu koja je iznjedrila vlastitu suprotnost.

Je li ideologija NVZ antifašistička ili fašistička?

Dijalektički totalitarizam uključuje i afirmaciju i negaciju. Mi u NVZ-u smo antifašiste, koji podržavaju I razvijaju ideju fašizme – kako taj fašizam sa merakom uništili. Dijalektički totalitaritam je po definiciji totalitet – on obuhvata Sve. Cijeli nama znani svijet. Ljudi samo toga još nisu svjesni.

Šta zapravo želi dijalektički totalitarizam i šta su njegove metode?

NVZ, kao autentični pokret djeluje kroz podršku intenziviranju sukoba u svijetu, te tako kreira sve preduslove za neizbježnu apokalipsu. NVZ smatra da će blizina kraja ili apokalipse sama neminovno generisati katarzu. Kada ljudske žrtve pokažu sav besmisao postojećih društava i ideologija – pojaviće se Virtuelni, Mudri Madner i u zlatom optočenom tenku i putem svih medija ljudskom rodu objasniti puni besmisao života i ciklusa uništavanja i pozvati ljude da odbace sve što su znali i pokore mu se. To će upravo izazvati suprotan efekat – jaku želju za opstankom i slobodno širenje novih ideja.
    Pokoravanje ideologiji dijalektičkog totalitarizma će ponovno legitimizirati ideju apsolutne slobode.

Gdje danas djeluje NVZ?

NVZ je nastao u Bosni, a danas kroz mrežu agenata na najvišim pozicijama – slobodno možemo reći da djeluje u cijelom svijetu.

Daću vam konkretan primjer. NVZ kroz svoje agente upravlja našim fašističkim projekatima, kako Velike Srbije, tako Islamske Bosne i Nezavisne Države Hrvatske. Kroz mrežu svojih agenata NVZ kreira stanje nesigurnosti i straha, koji će neminovno dovesti ljude ovih prostora pred zid – da mućnu glavom i prihavate NVZ i tako krenu u bolju budućnost ili da nestanu.

NVZ istovremeno oštro kritikuje fašizma i NVZ ih otvoreno napada i širi mrežu porobljenih slobodoumnih ljudi koji su spremni do smrti braniti ideju dijalektičkog totalitarizma.

Šta je krajnji cilj ovog pokreta?

Prvi cilj je Velika Bosna sastavljena od konfederacije mjesnih zajednica - bez mogućnosti odcijepljenja. Naredni srednjoročni cilj (5 g.) je da zavladamo Balkanom, EU i na kraju cijelim svijetom.
    Morate priznati da svi ovdašnji narodi - Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci I Ostali – dijele istu osobinu – Bosanci su u duši. Npr. Baja, koliko god se on otimao od toga da se zove Bosancem - je tipična bosanska seljačina. Vijesti iz svijet govore da sve više ljudi u svijetu shvataju da su i oni balkanci, Bosanci i samim tim prihvataju ispravnost naše metode i učenja.

Cilj NVZ je apsolutna sloboda, a naš put je totalni rat, negacija slobode i smisla života. NVZ je afirmacija i negacija. NVZ je fašizam i antifašizam.

NVZ je besmrtan. NVZ je dijalektički totalitarizam.

Digla se velika prašina oko referenduma u RS. Podržavate li taj referendum?

Apsolutno! Ovim putem pozdravljamo našeg najboljeg saradnika Baju i poručujemo mu: Ne budi pizda i idi do kraja! Istovremeno poručujemo našim saradnicima Taibegoviću i Kockaru da otvoreno pokažu da imaju cojones i odrade zadatak kako treba. Do kraja!

Za kraj, kako se vi u NVZ-u pozdravljate?

Pozdravljamo sa “Smrt fašizmu!”
    Odgovaramo sa: “Tekbir! Za narod, slobodu, krst časni i dom spremni!”

Smrt fašizmu!
    Tekbir! Za narod, slobodu, krst časni i dom spremni!
    Ovo neki Mosa, obradio ideologiju bolje od glavnog ideologa.

Jedna korekcija: nije zlatni nego titaniumski tenk. :D

Zlatni bi bio za Arapske dzibere, titanium je skuplji ali i bolji :D
    MikroBelaj

#110 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Posto mi je blizu zgrada BHT,ja cu otici do iste i postrojit uhljebe!
    Politicki komesar mora stojati pokraj mene da im objasni zasto je bitno da se prikljuce pokretu NVZ !(ocuvanje infrastrukture Telekoma)po vrletima okolnih planina.

Svecano cu da osnujem Prvu Udarnu NVZ-BHTelecom brigadu!
    MikroBelaj

#111 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Treba nam i text svecane zakletve NVZ-u?
    Danguba

#112 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Danguba »

Ja jutros metjo. 8-)
    tlr

#113 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

ŠTA JE ZAISTA RAT.

Rat je kada se sa linije vučeš kući, umoran, prljav, smrdljiv. Rat je kada strepiš šta ćeš u kući zateći. Rat je kada si konačno na kapiji, i dok je otvaraš i začuješ zuuuup. Snajper. Rat je kada se baciš u blato. Rat je i kada se skameniš i pokušavaš shvatiti jesi li živ. Rat je trenutak kada shvatiš da si živ.

Rat je kada lud od straha utrčiš u kuću, a na tebe skoče djeca i zagrle te vičući "Tata, tata! Stigla je humanitarna" i ti zaplačeš od sreće.

Rat je neopisivi merak.
    MikroBelaj

#115 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Danguba wrote:Ja jutros metjo. 8-)
    :thumbup: :D
    daddy-kool

#116 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by daddy-kool »

Jeste se nafatali, vidi se da od vas nema ništa.
    Ovo je trick question.
    Pravi nvzovac je rođen spreman za rat, uvijek je spreman, nema se šta pripremati.
    O'zone
    Globalni moderator

#117 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by O'zone »

daddy-kool wrote:Jeste se nafatali, vidi se da od vas nema ništa.
    Ovo je trick question.
    Pravi nvzovac je rođen spreman za rat, uvijek je spreman, nema se šta pripremati.
    Ključaj temu! Provali Vas lik.
    madner

#118 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

Kako bi digli borbeni moral ove pjesadije, bio sam nedavno na sajmu meda, licnog oruzja i rakije.

Dakle nista nam nije preskupo za nase pijune.

Ruski sistem zastite vojnika, jer znamo da je Rusima vojnik i njegov zivot na visokom 9. mjestu prioriteta.

Image

Ne stiti od metka, stiti od gelera.

Onda rucno oruzje:

Izbor je sirok, dok god se covjek odluci za 7.62.

http://soldiersystems.net/2013/11/11/hc ... t-century/

Image

Image

Snajperi dolaze opet u sirokom izboru:

Image

Image

Mislim da nema covjeka koji je za pjesadije da hoce vise od ovoga. :D
    tlr

#119 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

Obdareni se rijetko pojavljuje, ali kada se pojavi - pojavi se sa obrazom. :D

Stig'o ćumur kod komšije.
    Image

Madner daj pošalji jedan NVZ radni vod da se ovo očas pretovari. Sevap je pomoći.
    O'zone
    Globalni moderator

#120 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by O'zone »

TLR wrote:Obdareni se rijetko pojavljuje, ali kada se pojavi - pojavi se sa obrazom. :D

Stig'o ćumur kod komšije.
    Image

Madner daj pošalji jedan NVZ radni vod da se ovo očas pretovari. Sevap je pomoći.
    Pošalji i kakve tokare i mašince da posipravljaju cijevi. Malo se pokrivile od lošeg manevrisanja utovarom

Ili je ovo možda diverzija?!
    KB9

#121 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by KB9 »

treba unajmit kakve instruktore borilackih vjestina da osposobe nase kabadahije za eventualnu goloruku borbu
    madner

#122 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

Mi smo ratnici zapadnog duha, nasa borilacka vjestina kaze da pucas u karatistu. Po mogucnosti vise puta.

Ovo neko smece, ali moze posluziti za obuku, podpalu i za podklocati stolove u stabu. :D
    madner

#123 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

Ovaj TLR je neki veteran foruma, sjeca se stvari koje sam davno zaboravio. Kao kada smo prodali Arapima pricu o proljecu. :D
    Alfons Kauders

#124 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

belfy wrote:ja bi da budem pilot. dje cu ja? i koji je izbor letjelica?
    Tu slabo stojimo.

Bingov Buraz je nabavio nekoliko letjelica iz Japana. Jest da su malo starije, ali to je sve sto su nam Jakuze mogle ponuditi (osim custom Tanto nozeva za sunecenje)

Image

Bolje i ovo nego nista. Da li jos uvijek zelis da budes pilot? :D
    Danguba

#125 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Danguba »

Nije rekao kamikaza. :D
    Post Reply