Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bravooooooooooooooooooo, Nula Plus. Ja sam se zijanio i toliko mi je drago bilo da nemate pojma. Ja sam na njih tipovao cijelo vrijeme i pjesma im je stvarno energicna i mocna. I kad sam cuo da njih prozvase onda sam skonto da fakat nije stela ni sekunde. Strava. Naprijed Nula Plus...Razvala ste....Sike druze izaberite kakav dobar bubanj za Saleta. Cojk zasluzuje da po prvi put u svom zivotu ima svoj bubanj...
Drumer wrote:Bravooooooooooooooooooo, Nula Plus. Ja sam se zijanio i toliko mi je drago bilo da nemate pojma. Ja sam na njih tipovao cijelo vrijeme i pjesma im je stvarno energicna i mocna. I kad sam cuo da njih prozvase onda sam skonto da fakat nije stela ni sekunde. Strava. Naprijed Nula Plus...Razvala ste....Sike druze izaberite kakav dobar bubanj za Saleta. Cojk zasluzuje da po prvi put u svom zivotu ima svoj bubanj...
e ovo se zove uspjesan koncert, imati i publiku i ucesnike zadovoljne
Pa ne bih se bas slozio sa tobom. Da si samo vidjela face kod vecine ljudi iz bendova. Pa ljudi su objesili nosine i napravili tuzne face ko da je umro Tito. Neznam zasto, meni je bilo super a za ostale me zabole. Izgleda da nisu jos naucili kako da se nose sa porazom ako se tako moze nazvati. Drago mi je pravo zbog momaka iz Nula Plus i svaka im cast. Samo derite momciiiiiiiiiiiiiiii...Tisina kakva je Gracanicka piletina?:))))
Drumer wrote:Pa ne bih se bas slozio sa tobom. Da si samo vidjela face kod vecine ljudi iz bendova. Pa ljudi su objesili nosine i napravili tuzne face ko da je umro Tito. Neznam zasto, meni je bilo super a za ostale me zabole. Izgleda da nisu jos naucili kako da se nose sa porazom ako se tako moze nazvati. Drago mi je pravo zbog momaka iz Nula Plus i svaka im cast. Samo derite momciiiiiiiiiiiiiiii...Tisina kakva je Gracanicka piletina?:))))
mislis pecena ili? nisma jos nikad bila u Gracanci ali ao mi to kazes da ej dobra mozda i odem
Pa ja ti volim svakakvu piletinu,nije bitno odakle je samo da je mlada i svjeza. A probo sam i gracanicku i mogu tim reci da nije losa. Lud sam za piletinom.
Drumer wrote:Pa ja ti volim svakakvu piletinu,nije bitno odakle je samo da je mlada i svjeza. A probo sam i gracanicku i mogu tim reci da nije losa. Lud sam za piletinom.
Drumer wrote:Ma jok, vec znam da si tipovala na Predgrupu pa se malo zezam...
pa jesam priznajem meni su oni bili najbolji a i ok su momci, inace tokom svih ovih koncerata sam zaista iskreno obradovana grupama, ljudima iz grupa , svugdje sirom BiH
svi su prava "raja" takoreci
Samo se jos bojim da nece ljude izlevatiti za nagrade...A sto se tice ljudi tu i tamo. Bilo je super likova al bilo je i onih sto su bili totalno asocijalni...Npr..Tatoo (ne svi clanovi)
Hej Tisina, ne moras ti mene tamo pravdat na sajtu Zona. Ja sam samo rekao sta mislim o citavoj temi i ljudima koji su pljuvali po svim ostalim bendovima, a i onaj iz Zone je ispo pravi ljakse ,kao on mene da tjera sa sajta. Ma napravili sajt da im se javljaju curice i da im dizu ego a oni da izvines drkaju na to...Ma nije ni cudo. Odakle su oni iz Gorazda? Ma serem im se na sajt...Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Da mi je da ih se docepam..
Drumer wrote:Hej Tisina, ne moras ti mene tamo pravdat na sajtu Zona. Ja sam samo rekao sta mislim o citavoj temi i ljudima koji su pljuvali po svim ostalim bendovima, a i onaj iz Zone je ispo pravi ljakse ,kao on mene da tjera sa sajta. Ma napravili sajt da im se javljaju curice i da im dizu ego a oni da izvines drkaju na to...Ma nije ni cudo. Odakle su oni iz Gorazda? Ma serem im se na sajt...Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Da mi je da ih se docepam..
ne znam zasto tebe "boli" ako ih curice obozavaju
a osim toga nisu pljuvali ostale bend-ove samo su htijeli da su prvi a to je svakom bendu bio cilj, zar ne
ne znam zasto sve uzimas licno, da nije tebi mozda ego povrijedjen