BiH - Estonija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- House
#101 Re: BiH - Estonija
kako će belgija kiksati protiv kipra, auuuu
mark my words 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#102 Re: BiH - Estonija
Logovan wrote:Ma ne brini, ovih hiljadu će se podijeliti familijama, pjevačima, itd.JoseMujica wrote:AmiĐa_Idriz wrote:Nek neko naloži Arape neka nam stadion izgrade, jedno 80k duša da može statimože i na Ilidži
šuti bola i ovo što imamo nam je praznoNOGOMET
Za utakmicu BiH - Estonija ostalo još hiljadu ulaznica
ne ide to tako bola...prvo se namiri La Famalija i ostala rodbina, pjevači, firme, tapkaroši a što ostane ide u prodaju
-
Itsoktobealone
#103 Re: BiH - Estonija
Fatim Terim hladno izostavio Turana, Yilmaza sa spiska. Erdogan ga zvao da intervernira.
Kakav brat

Kakav brat
-
Frankyee
#104 Re: BiH - Estonija
U kakvoj su formi i minutazi nasi igraci
Ima li neko neku listu ili tabelu bar za ove prvotimce , vidim Pjana sjedi na klupi nekoliko puta , Begovic cuva parking i slicno. Vedo je nesto vise igrao kao i Medo , ali nisam pratio Kolasinca, Zuku, Bicakcica,
Ima li neko neku listu ili tabelu bar za ove prvotimce , vidim Pjana sjedi na klupi nekoliko puta , Begovic cuva parking i slicno. Vedo je nesto vise igrao kao i Medo , ali nisam pratio Kolasinca, Zuku, Bicakcica,
- hatemondays
#105 Re: BiH - Estonija
pristavite koji link za ovo malo napacenih navijaca koji ce ustati u pola 5 ujutro da gledaju jednu i jedinu, mojne mi samo linkova za spam spam i ostalih sumnjivih aktivnosti..hvala unaprijed 
- luckylaka
#106 Re: BiH - Estonija
Nakon dvadesetak godina prvi put cu vjerovatno propustiti utakmicu RBiH razlog je sto sam promjenio firmu I ne mogu dobiti minutu slobodno zato ako neko ima link da se moze pogledati na android telefonu neka postavi. Znam da ima dobre raje I da ce se bar potruditi da nadju nesto. Ko Boga vas molim

- USAblues
#107 Re: BiH - Estonija
haj ovu mozess propustiti , al' zato reci u firmi da 7 octobra trebas day off , imas mjesec fore , dace amerikanci..izmisli nestoluckylaka wrote:Nakon dvadesetak godina prvi put cu vjerovatno propustiti utakmicu RBiH razlog je sto sam promjenio firmu I ne mogu dobiti minutu slobodno zato ako neko ima link da se moze pogledati na android telefonu neka postavi. Znam da ima dobre raje I da ce se bar potruditi da nadju nesto. Ko Boga vas molim![]()
- luckylaka
#108 Re: BiH - Estonija
Ma ne daju prva dva mjeseca ni minute off. Zato sam te pitao odakle letis za Belgija posto Turkish nudi za $ 520 Chicago -Istanbul -Brisel Al jbga da je dzaba ne moze nazorUSAblues wrote:haj ovu mozess propustiti , al' zato reci u firmi da 7 octobra trebas day off , imas mjesec fore , dace amerikanci..izmisli nestoluckylaka wrote:Nakon dvadesetak godina prvi put cu vjerovatno propustiti utakmicu RBiH razlog je sto sam promjenio firmu I ne mogu dobiti minutu slobodno zato ako neko ima link da se moze pogledati na android telefonu neka postavi. Znam da ima dobre raje I da ce se bar potruditi da nadju nesto. Ko Boga vas molim![]()
- Jack Be Nimble
#109 Re: BiH - Estonija
Ja uzeo slobodno, mada niko od moje raje nije. Pola ih nije ni znalo da se igra 
- Jack Be Nimble
#110 Re: BiH - Estonija
foxsoccer2go.comluckylaka wrote:Nakon dvadesetak godina prvi put cu vjerovatno propustiti utakmicu RBiH razlog je sto sam promjenio firmu I ne mogu dobiti minutu slobodno zato ako neko ima link da se moze pogledati na android telefonu neka postavi. Znam da ima dobre raje I da ce se bar potruditi da nadju nesto. Ko Boga vas molim![]()
- USAblues
#111 Re: BiH - Estonija
uzeo sam kartu diretno Tampa - Frankfurt ( tu ostajem 7 dana i 2-3 Belgija) Do sada sam gledao BIH 2 puta s Argetinom na Marakani i Haifa s Izraelom....2 porazaluckylaka wrote:Ma ne daju prva dva mjeseca ni minute off. Zato sam te pitao odakle letis za Belgija posto Turkish nudi za $ 520 Chicago -Istanbul -Brisel Al jbga da je dzaba ne moze nazorUSAblues wrote:haj ovu mozess propustiti , al' zato reci u firmi da 7 octobra trebas day off , imas mjesec fore , dace amerikanci..izmisli nestoluckylaka wrote:Nakon dvadesetak godina prvi put cu vjerovatno propustiti utakmicu RBiH razlog je sto sam promjenio firmu I ne mogu dobiti minutu slobodno zato ako neko ima link da se moze pogledati na android telefonu neka postavi. Znam da ima dobre raje I da ce se bar potruditi da nadju nesto. Ko Boga vas molim![]()
- luckylaka
#112 Re: BiH - Estonija
Jack Be Nimble wrote:foxsoccer2go.comluckylaka wrote:Nakon dvadesetak godina prvi put cu vjerovatno propustiti utakmicu RBiH razlog je sto sam promjenio firmu I ne mogu dobiti minutu slobodno zato ako neko ima link da se moze pogledati na android telefonu neka postavi. Znam da ima dobre raje I da ce se bar potruditi da nadju nesto. Ko Boga vas molim![]()
- Point.
#113 Re: BiH - Estonija
Nisam nesto plaho praznovjeran al de ti buraz ostani kuci i gledaj.USAblues wrote:
uzeo sam kartu diretno Tampa - Frankfurt ( tu ostajem 7 dana i 2-3 Belgija) Do sada sam gledao BIH 2 puta s Argetinom na Marakani i Haifa s Izraelom....2 porazaValjda nece i oovaj put )
![]()
- 19DobrinjA87
-
Stari
#115 Re: BiH - Estonija
Selma bi stvarno ... sa zarom i feredžom ...ispeglana, uštirkana, mirisna, plavokosa.... u tu sliku sjela ko vanilin-puding sa štaub šećerom odozgo....ko deci kisele na mali vinjak ... ko kad ga Avdija zažaga onom šupljoglavcu Neueru pod prečku sa 40metara u sred srede šeher Minhena. Što će reći fantazija, opsjena, fatamorgana ...Point. wrote:Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Tito_i_Partija wrote:Stadion Kralja Fahda, igra se u trofrtaljkama.
Ceric selektor prve ekipe.
Kako ce Selma Bajrami na vip tribine?
- Laertes
#116 Re: BiH - Estonija
Početak kvalifikacija, prva tekma, 5 strana teme na dan utakmice. Nigdje taktike, sastava, euforije... Nedostaje mi ono nekad...
-
Stari
#117 Re: BiH - Estonija
Vallahi & Billahi ja mislim upravo suprotno.
Mislim da je već i bilo vrijeme da se jedna utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon nekoliko godina, pogleda bez infiltriranih provokatora koji dolaze na utakmice samo zbog promidžbe svojih političkih stavova, bez samozvanih stručnjaka za montu i sitnu ciglu, bez džipadžija, bez sponzoruša, incestoida, ....bez svih njih... a i onih koje sam zaboravio spomenuti se .... i hoće i može i biće. Upravo onako romantičarski kao nekad kad je ovaj forum nastajao ...
Mislim da je već i bilo vrijeme da se jedna utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon nekoliko godina, pogleda bez infiltriranih provokatora koji dolaze na utakmice samo zbog promidžbe svojih političkih stavova, bez samozvanih stručnjaka za montu i sitnu ciglu, bez džipadžija, bez sponzoruša, incestoida, ....bez svih njih... a i onih koje sam zaboravio spomenuti se .... i hoće i može i biće. Upravo onako romantičarski kao nekad kad je ovaj forum nastajao ...
- Laertes
#118 Re: BiH - Estonija
Ma fale mi ideje forumaša, šta i kako ćemo... 'Vako mor'o malom reć' da me podsjeti da ima tekma večeras.
- Muhamed Đakmić
#119 Re: BiH - Estonija
4-4-2 večeras, Cimirot mora dobiti makar poluvrijeme uz Pjanića, a idealno bi bilo i cijelu utakmicu.
Također bih volio da minutažu, kakvu - takvu, dobiju i Duljević i Milićević, eventualno Hodžić. Moramo razbiti tu našu prepoznatljivost i predvidivost i uvesti novine u sastav.
Također bih volio da minutažu, kakvu - takvu, dobiju i Duljević i Milićević, eventualno Hodžić. Moramo razbiti tu našu prepoznatljivost i predvidivost i uvesti novine u sastav.
- p206
#120 Re: BiH - Estonija
Gledam cijene karata... ne bi dao 20,30 ili 40 protiv Estonije da mi ćaća igra... pa nisu Španija jebote
Nije ni čudo što je podrška opala, kad su nakon svjetskog digli cijene u nebo
Nije ni čudo što je podrška opala, kad su nakon svjetskog digli cijene u nebo
Last edited by p206 on 06/09/2016 13:23, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#121 Re: BiH - Estonija
Je'l ikada unazad mozda i 10.ak godina bila manja euforija?
Meni se svidja 
-
Stari
#122 Re: BiH - Estonija
the...ne znam...da vam pravo kažem ni šta bih rek'o....Eto kao lafo neke ideje ...huh...na početku prošlih kvalifikacija je bilo ...frka, momci napucani, nafurani...da stvar bude gora još i povedemo u 10minuti ...i onda vakum.
Zato velim neka se smire ...skoncentrišu...kad bude zatrebalo neka Meša zovne nekog od ovih starijih i kaže mu da ode reći Pjaniću da postoji i druga stativa osim one bliže (prve) kad se korner ispucava. I da se lopta može malo i višlje poslati a ne svaka ispod pojasa.
Dobro onaj će sigurno reći ..."Pa šta ja mogu... kad i Džeko i svi ostali trče na prvu" .... ma mu ti ipak reci da je ispuca bar jednom (od 8 puta) normalno... onako "za glave". I ući će ...malo na guranje ...malo na vazelin.
Al to sve već priča za neki drugi podforum
Zato velim neka se smire ...skoncentrišu...kad bude zatrebalo neka Meša zovne nekog od ovih starijih i kaže mu da ode reći Pjaniću da postoji i druga stativa osim one bliže (prve) kad se korner ispucava. I da se lopta može malo i višlje poslati a ne svaka ispod pojasa.
Dobro onaj će sigurno reći ..."Pa šta ja mogu... kad i Džeko i svi ostali trče na prvu" .... ma mu ti ipak reci da je ispuca bar jednom (od 8 puta) normalno... onako "za glave". I ući će ...malo na guranje ...malo na vazelin.
Al to sve već priča za neki drugi podforum
- vicious
#123 Re: BiH - Estonija
Eh, kako bi to Baka... "Veedoo!! Veedoo!! Reci Pjaani da se ne zajebavaaa!!!"Stari wrote:the...ne znam...da vam pravo kažem ni šta bih rek'o....Eto kao lafo neke ideje ...huh...na početku prošlih kvalifikacija je bilo ...frka, momci napucani, nafurani...da stvar bude gora još i povedemo u 10minuti ...i onda vakum.
Al to sve već priča ya neki drugi podforum
- DaysleepeR
#124 Re: BiH - Estonija
Pjanić ne može prebacit ni živog zida ni druge stative u repki već odavno
- p206
#125 Re: BiH - Estonija
to je do gustine zraka u Zenici