zippoo87 wrote:Matzan wrote:Teško ćeš se ti udati.
ovakve pausalne recenice su potpuno nepotrebne na ovakvoj temi a i u generalnoj diskusiji
djevojka koja je otvorila temu je postavila pitanje na koje mnogi nemamo odgovor
sta se sjebalo i kako medju svim sjebanim,naci nekoga "manje sjebanog"
evo ,procitao sam 2 stranice teme i vidim da je djevojka u uredjenoj drzavi o kojoj mi u BiH mozemo sanjati,nekako sam ocekivao da je tamo puno bolje...ili si ti izuzetak i lose srece
ali ja mogu samo govoriti o raji iz BiH...bukvalno se svelo na to da nemas sa kim pricati,ali bukvalno
nema normalne teme i teme koja ne zavrsava sa odgovorom od dva slova
rijetkost da neko ima neku inicijativu,volju,zelju...a ti kada i spomenes,ne valjas ti,jer nisi jednolican kao svi
ne branim ni nas kao pojedince,svi imamo svoje bubice,sjeban dan,mjesec,godinu...ali brate,daj izdigni se iz sivila i zone komfora i pokreni se,bori se
borsi su sada kategorija na izdisaju...na drustvenoj ljestvici su medju zadnjim...nemaju podrske ni od najblizih...jer boze moj,bolje je biti lizac guzice,nego imati vlastito misljenje i stav
onda drugi problem su poroci...evo ja mogu reci da sam izgbio drustvo zahvaljujuci drogi...a donedavno smo bili nerazdvojni
kladionice...svo ovo sivilo
a kada pokazes inicijativu da popravljas i svoju i njihovu perspektivu,opet si osudjen,opet ne valjas
nismo mi dzaba u gabuli,jer svi naucili samo da drugim lizu guzicu i uvlace se za mrvice a veliki kupe kajmak
eto sada me samo razocaralo to da ni "u boljem svijetu" nije uvijek bolja situacija,nego mi ne poznajemo taj "bolji svijet"
sada se vec moze zakljuciti da nam je internet svima kolektivno sjebao sreci,radost,druzenje
imam osjecaj da i oni koji se okupe,to rade samo da naprave par selfija i da apdejtuju drustvene mreze