Stranica za upoznavanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Capajebo

#101 Re: Stranica za upoznavanje

Post by Capajebo »

Connaisseur Karlin wrote:
Capajebo wrote:fejzbuk tacnije
cim se ponuda i potraznja omasovila, i ponuda i potraznja su dosegle svoje dijametralno suprotne granice

veze sad nemam sta sam htio reci, tj. znam sta sam htio reci ali mi je recenica nekako pobjegla iz glave pa je ostala ova nekakva nakaradna, ali hajd k'o da je bitno
Idrize,koje si godiste, da te ozenim sa jednom od mojih prijatlejica u SAD :kiss:
Joj mojne mi toga, meni se ne ide iz SarajBosne, nisam papirusa :oops: :mrgreen:
Ne bi ja mog'o da me na moje "deder nam mlada pristavi kahvu" pogleda zbunjenim pogledom i pita what?
Matzan

#102 Re: Stranica za upoznavanje

Post by Matzan »

zippoo87 wrote:
Matzan wrote:Teško ćeš se ti udati.
ovakve pausalne recenice su potpuno nepotrebne na ovakvoj temi a i u generalnoj diskusiji
djevojka koja je otvorila temu je postavila pitanje na koje mnogi nemamo odgovor
sta se sjebalo i kako medju svim sjebanim,naci nekoga "manje sjebanog"

evo ,procitao sam 2 stranice teme i vidim da je djevojka u uredjenoj drzavi o kojoj mi u BiH mozemo sanjati,nekako sam ocekivao da je tamo puno bolje...ili si ti izuzetak i lose srece

ali ja mogu samo govoriti o raji iz BiH...bukvalno se svelo na to da nemas sa kim pricati,ali bukvalno
nema normalne teme i teme koja ne zavrsava sa odgovorom od dva slova

rijetkost da neko ima neku inicijativu,volju,zelju...a ti kada i spomenes,ne valjas ti,jer nisi jednolican kao svi
ne branim ni nas kao pojedince,svi imamo svoje bubice,sjeban dan,mjesec,godinu...ali brate,daj izdigni se iz sivila i zone komfora i pokreni se,bori se
borsi su sada kategorija na izdisaju...na drustvenoj ljestvici su medju zadnjim...nemaju podrske ni od najblizih...jer boze moj,bolje je biti lizac guzice,nego imati vlastito misljenje i stav

onda drugi problem su poroci...evo ja mogu reci da sam izgbio drustvo zahvaljujuci drogi...a donedavno smo bili nerazdvojni
kladionice...svo ovo sivilo

a kada pokazes inicijativu da popravljas i svoju i njihovu perspektivu,opet si osudjen,opet ne valjas

nismo mi dzaba u gabuli,jer svi naucili samo da drugim lizu guzicu i uvlace se za mrvice a veliki kupe kajmak

eto sada me samo razocaralo to da ni "u boljem svijetu" nije uvijek bolja situacija,nego mi ne poznajemo taj "bolji svijet"
sada se vec moze zakljuciti da nam je internet svima kolektivno sjebao sreci,radost,druzenje
imam osjecaj da i oni koji se okupe,to rade samo da naprave par selfija i da apdejtuju drustvene mreze

Nisu paušalne ocjene, a nemam namjeru ni da se šprdam sa njenom situacijom
Umoran sam sad, a obrazložiću prvom prilikom zbog čega sam to napisao.
Sa ostalim što si napisao potpuno se slažem. :thumbup:
Connaisseur Karlin

#103 Re: Stranica za upoznavanje

Post by Connaisseur Karlin »

Capajebo wrote:
Idrize,koje si godiste, da te ozenim sa jednom od mojih prijatlejica u SAD :kiss:
Joj mojne mi toga, meni se ne ide iz SarajBosne, nisam papirusa :oops: :mrgreen:
Ne bi ja mog'o da me na moje "deder nam mlada pristavi kahvu" pogleda zbunjenim pogledom i pita what?
ma mislila sma na nasu,domaca proizvodnja,ne americka :D :lol:
Connaisseur Karlin

#104 Re: Stranica za upoznavanje

Post by Connaisseur Karlin »

Matzan wrote:
aminchev2 wrote: Sta to znaci "dobro se udati"?

Pa dobro u smislu da to bude neko ko nam odgovara, ima većinu osobina koje preferiramo, da postoji ljubav - hemija..., pa sve do toga da bude solidno finansijski obezbjeđen, da ima odgovarajuću školu, pogled na budućnost.

A kako vidjeh kod tebe već u startu počelo zapinjati u vezi mjesta budućeg života.

I naravno, da još jednom naglasim, ovo su sve pretpostavke temeljene na onom što si ti napisala o sebi.
Matzan,moja prijateljica je na match . com upoznala tipa,nakon dva mjeseca "potrage" i objasnila mi je da trazis opciju lokalnog tip,znaci radijus od 50 milja ,manje ili vise,ne osobu iz druge drzave. Forumashica amnichev2 mozda ne zna da i u Kanadskim macth-maker stranicama postoje takve opcije,dolsovno mozes traziti osobu porijkelom iz Evrope. Vecina osoba na takvim dejting stranicama traze seks za jednu noc,ma kako im profil izgledao divan. :D
Matzan

#105 Re: Stranica za upoznavanje

Post by Matzan »

Matzan wrote:
aminchev2 wrote: Sta to znaci "dobro se udati"?

Pa dobro u smislu da to bude neko ko nam odgovara, ima većinu osobina koje preferiramo, da postoji ljubav - hemija..., pa sve do toga da bude solidno finansijski obezbjeđen, da ima odgovarajuću školu, pogled na budućnost.

A kako vidjeh kod tebe već u startu počelo zapinjati u vezi mjesta budućeg života.

I naravno, da još jednom naglasim, ovo su sve pretpostavke temeljene na onom što si ti napisala o sebi.
Matzan,moja prijateljica je na match . com upoznala tipa,nakon dva mjeseca "potrage" i objasnila mi je da trazis opciju lokalnog tip,znaci radijus od 50 milja ,manje ili vise,ne osobu iz druge drzave. Forumashica amnichev2 mozda ne zna da i u Kanadskim macth-maker stranicama postoje takve opcije,dolsovno mozes traziti osobu porijkelom iz Evrope. Vecina osoba na takvim dejting stranicama traze seks za jednu noc,ma kako im profil izgledao divan. :D

Ne znam. Koliko sam ja shvatio da ona ne traži avanturu za jednu noć već nešto ozbiljnije.
Drugo, mislim da je jako dobro upoznata kako ti sajtovi za upoznavanje rade baš po principu potrage za sexom.
I konačno, ako sam dobro shvatio, da ona baš i nije zadovoljna momcima u Torontu, a možda i šire u Kanadi, te zbog toga traži nešto u Europi uključujući i BiH.

Ovako sam ja shvatio, a ona najbolje zna šta je mislila pa će nam to valjda i pojasniti.
Lost_Found

#106 Re: Stranica za upoznavanje

Post by Lost_Found »

honky tonk wrote:Ima li ko za upoznavanje? 8-)
Ima :D Vrlo rado :-D
spreca

#107 Re: Stranica za upoznavanje

Post by spreca »

kakvo nkaradno vrijeme je doslo.......vise ni :izet: nemozes bez Wi-Fi :cry: :lol: ......a ja sam to davno primjetio.....cim je signal slab......nesto se slabo dize ...net :mrgreen: :lol:
spreca

#108 Re: Stranica za upoznavanje

Post by spreca »

Matzan wrote:
Ovako sam ja shvatio, a ona najbolje zna šta je mislila pa će nam to valjda i pojasniti.
Na ovakav nacin ce tesko naci normalnog Bosanca i Hercegovca......ovako samo moze "kupiti" kakvog probisvjeta kome je vazno malo da ode do Toronta i da joj samo sjebe zadovoljstvo od onoga sta je trazila..........ako vec hoce i trazi nekog sa rodne grude onda se malo mora vise potruditi......doci u BiH i provesti sto vise slobodnog vremena ovdje u "lovu" na muza i tad vec ima sansu da bira ono sto joj pase......jer ovo preko "zice" je kupovanje macka u vreci
shandrprcSA

#109 Re: Stranica za upoznavanje

Post by shandrprcSA »

ja cu joj pokazati nase ljepotice oko grada :)

poslano s hastala za umakanje
joske

#110 Re: Stranica za upoznavanje

Post by joske »

supercali wrote:
honky tonk wrote:Ne valja rec za curu da je ruzna :roll:
Lijepa je ne da gledati u sebe jel valja ovo?
ili stavi tonu sminke ko manekenka ujutro ustanes prepadnes se :-D :-D :D :D salim se kako kazu ljepota je prolazna i ona je u dusi istinska ljepota 8) :lol:
edo_79

#111 Re: Stranica za upoznavanje

Post by edo_79 »

spreca wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Ja se smori po PM niko ne odgovara :lol:
samo isci i ne odustaji.....valjda se koja zajebe :lol: :lol: :lol:
Išći jarane k'o hljeba, dobićeš sigurno, ja po leđima, ja po labrji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#112 Re: Stranica za upoznavanje

Post by spreca »

edo_79 wrote:
spreca wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Ja se smori po PM niko ne odgovara :lol:
samo isci i ne odustaji.....valjda se koja zajebe :lol: :lol: :lol:
Išći jarane k'o hljeba, dobićeš sigurno, ja po leđima, ja po labrji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ili po pichci :lol:
edo_79

#113 Re: Stranica za upoznavanje

Post by edo_79 »

Kako god okreneš dobićeš .... il hamše il po hamši .... in eni kejs ic win win situejšn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#114 Re: Stranica za upoznavanje

Post by Euridika »

Stranica za upoznavanje = Forum :-D

Mana: nema opciju pretrage po lokaciji. :D
edo_79

#115 Re: Stranica za upoznavanje

Post by edo_79 »

Euridika wrote:Stranica za upoznavanje = Forum :-D

E sad ..... hoš i muzičku :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#116 Re: Stranica za upoznavanje

Post by Euridika »

edo_79 wrote:
Euridika wrote:Stranica za upoznavanje = Forum :-D

E sad ..... hoš i muzičku :mrgreen:
De opleti koju... :D
edo_79

#117 Re: Stranica za upoznavanje

Post by edo_79 »

Euridika wrote: De opleti koju... :D
:josipalisac: Safoooo moja Saaaafooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuu .... moj nevjerni družeeeeeeeeeeeeeee :josipalisac:
honky tonk

#118 Re: Stranica za upoznavanje

Post by honky tonk »

joske wrote:
supercali wrote:
honky tonk wrote:Ne valja rec za curu da je ruzna :roll:
Lijepa je ne da gledati u sebe jel valja ovo?
ili stavi tonu sminke ko manekenka ujutro ustanes prepadnes se :-D :-D :D :D salim se kako kazu ljepota je prolazna i ona je u dusi istinska ljepota 8) :lol:
Ima i vas glavatih, nabildanih sto hodaju ko sestar i s kajlama oko vrata pa cure ne kazu ruzan vec kreten. A naravno da ima kompleksasica, nazalost, jer upravo vi balite za umjetnom sisom i kilom sminke samo nek je dobar guz i zato cure zanemaruji dugotrajni rad na sebi (ljepota duse, pamet, kultura, maniri itd.) I furaju se na te famozne instagram/fb selebriti kojoj je vrhunac dana brojat lajkove i kontat kako je ona pozeljna jer joj pisu "vako bih te, ljubi ciko" itd.
supercali

#119 Re: Stranica za upoznavanje

Post by supercali »

honky tonk wrote:
Ima i vas glavatih, nabildanih sto hodaju ko sestar i s kajlama oko vrata pa cure ne kazu ruzan vec kreten. A naravno da ima kompleksasica, nazalost, jer upravo vi balite za umjetnom sisom i kilom sminke samo nek je dobar guz i zato cure zanemaruji dugotrajni rad na sebi (ljepota duse, pamet, kultura, maniri itd.) I furaju se na te famozne instagram/fb selebriti kojoj je vrhunac dana brojat lajkove i kontat kako je ona pozeljna jer joj pisu "vako bih te, ljubi ciko" itd.
dosta price ajmo na kafu
zippoo87

#120 Re: Stranica za upoznavanje

Post by zippoo87 »

treba pod hitno napraviti izmjene na forumu i lokaciju staviti kao obaveznu ,da se moRe u hodu koja forumasica i forumas zaskociti,ovako kada zapadne na oko kroz postanje hah

sada je vecina djevojaka super sve dok je ne pitas nesto,dok gledas slike vrh vrhova a kada je upitas nesto,padne u ocima na dno ;D
nisu ni muski bolji,i njima je vrhunac zivota sjedenje u kuci na netu

nas najveci problem kao drustva je ne znanje i nedovoljna informiranost o svemu
nego,hajde da ovu temu pojedinci ne pretvore u chat temu,imate takvih tema milion
honky tonk

#121 Re: Stranica za upoznavanje

Post by honky tonk »

Ma vi ste momci pasivni, ima zelje nema volje. Na chatu fraeri i po, u kaficu kad vam je zensko pred ocima nijedan ne smije prici, samo bulje ko cudaci. Budi musko brate mili, ne moras biti lijep ko brad pit ako imas 'ono nesto u sebi". Ha ya :-D
joske

#122 Re: Stranica za upoznavanje

Post by joske »

[quote="honky tonk"

Ima i vas glavatih, nabildanih sto hodaju ko sestar i s kajlama oko vrata pa cure ne kazu ruzan vec kreten. A naravno da ima kompleksasica, nazalost, jer upravo vi balite za umjetnom sisom i kilom sminke samo nek je dobar guz i zato cure zanemaruji dugotrajni rad na sebi (ljepota duse, pamet, kultura, maniri itd.) I furaju se na te famozne instagram/fb selebriti kojoj je vrhunac dana brojat lajkove i kontat kako je ona pozeljna jer joj pisu "vako bih te, ljubi ciko" itd.[/quote]
bas si me ljepo nasmijala :D ja volim prirodno ne treba meni plastika pod rukom :-D ili neka barbi lutka slazem se kad kazes ljepota dusa pamet kultura maniri etc ali cura treba decko isto da drzi do sebe i svog izgleda 8)
shandrprcSA

#123 Re: RE: Re: Stranica za upoznavanje

Post by shandrprcSA »

honky tonk wrote:Ma vi ste momci pasivni, ima zelje nema volje. Na chatu fraeri i po, u kaficu kad vam je zensko pred ocima nijedan ne smije prici, samo bulje ko cudaci. Budi musko brate mili, ne moras biti lijep ko brad pit ako imas 'ono nesto u sebi". Ha ya :-D
i kad se odvazimo, uputimo neki kompliment na isti ide repetiranje obrava i pravljenje koje kakvih grimasa...

cast izuzecima [emoji3]

poslano s hastala za umakanje
Last edited by shandrprcSA on 02/09/2016 12:39, edited 1 time in total.
esmasaric

#124 Re: Stranica za upoznavanje

Post by esmasaric »

Ja imam samo dva kriterijuma za mog muškarca:
1. Da ima blagi psihološki problem.
2. Da me neće.

Šala naravno. Ali slažem se da većina muških na chatu je frajer i po. Sean Connery virtuelno, uživo Jašar Ahemdovski.
joske

#125 Re: Stranica za upoznavanje

Post by joske »

esmasaric wrote:Ja imam samo dva kriterijuma za mog muškarca:
1. Da ima blagi psihološki problem.
2. Da me neće.

Šala naravno. Ali slažem se da većina muških na chatu je frajer i po. Sean Connery virtuelno, uživo Jašar Ahemdovski.
esmice ima i cura takvi trebas biti svoj a ne nesto sto nisi 8-) odkud jasar ti pade na pamet
Post Reply