Jasmin Imamović, aktuelni gradonačelnika Tuzle otvorio je predizbornu kampanju za novi mandat opasnim govorom mržnje prema muslimanima. Imamović je podlo govorio o opasnostima dolaska Arapa u BiH, želio je time da uplaši Tuzlake da će i Tuzla kao i Sarajevo biti "zavijeno u crno" (misli na hidžabe i nikabe), odnosno da će i Tuzla biti ugrožena od dominacije muslimana i njihovih žena u hidžabima i nikabima. Na kraju ovog video snimka Imamović naglašava da će crveno pobijediti crno, čime je jasno aludirao da će predvoditi borbu komunista protiv muslimana. Ovakav način vođenja predizborne kampanje je za svaku osudu.Širenje mržnje prema muslimanima donijeće veliku štetu politici SDP-a
Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
mario001
#101 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Saff
-
costacurta
#102 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nije ba bitno jel photoshop, bitna je poruka koju nosi.Ommadawn wrote:Izgleda da u Tuzli vlada ona: od dva zla, biraj najmanje.
A billboard je photoshop.
Jebote jezera kad nemas vode za pice u cijelom gradu kako treba, je li skrenes iz centra prema drugim naseljima, rupe na cesti svaka dva metra, a izmedju zgrada na Ircu prolazis sa strahom da te po glavi ne opali fasada koja otpada sa njih.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#103 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
pa ti rece da si ti uslikaocostacurta wrote:Nije ba bitno jel photoshop, bitna je poruka koju nosi.Ommadawn wrote:Izgleda da u Tuzli vlada ona: od dva zla, biraj najmanje.
Jebote jezera kad nemas vode za pice u cijelom gradu kako treba, je li skrenes iz centra prema drugim naseljima, rupe na cesti svaka dva metra, a izmedju zgrada na Ircu prolazis sa strahom da te po glavi ne opali fasada koja otpada sa njih.
-
costacurta
#104 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ja taj Saff ne znam ni gdje je na webu niti bih ga otvorio i da znam gdje su, jer se bojim da mi se komp ne inficira, ali ovo sve stoji... dobro ne baš sve ali tu je tomario001 wrote:Saff![]()
Jasmin Imamović, aktuelni gradonačelnika Tuzle otvorio je predizbornu kampanju za novi mandat opasnim govorom mržnje prema muslimanima. Imamović je podlo govorio o opasnostima dolaska Arapa u BiH, želio je time da uplaši Tuzlake da će i Tuzla kao i Sarajevo biti "zavijeno u crno" (misli na hidžabe i nikabe), odnosno da će i Tuzla biti ugrožena od dominacije muslimana i njihovih žena u hidžabima i nikabima. Na kraju ovog video snimka Imamović naglašava da će crveno pobijediti crno, čime je jasno aludirao da će predvoditi borbu komunista protiv muslimana. Ovakav način vođenja predizborne kampanje je za svaku osudu.Širenje mržnje prema muslimanima donijeće veliku štetu politici SDP-a
-
costacurta
#105 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Naravno da sam uslikao, eno bilborda kod BKCa. On misli na samu izvedbu i izradu plakata da je fotoshopiranaplain vanilla wrote:pa ti rece da si ti uslikaocostacurta wrote:Nije ba bitno jel photoshop, bitna je poruka koju nosi.Ommadawn wrote:Izgleda da u Tuzli vlada ona: od dva zla, biraj najmanje.
- bosan
#106 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Najgore je kad se ljudi drze one :" Siromahu je uhar i kad mu muha u guzicu uleti " Gradonacelnika i kad je dobar treba kritikovati da bi bio jos bolji a mi tapsamo po ramenu i klanjamo se nekom koji skoro nista nije ni uradio . Nek se sracuna tacno sta je napravio i koliko je koje cega prodao pa ce te vidjeti odnos .Svaki slobodan kvadrat zemljista u gradu je prodat ili ce to uskoro biti .Kod nas opstine postoje samo da bi zaradile svoje plate i samo to i namicu . U Tuzli svaka kuca treba biti prikljucena na centralno grijanje na racun termoelektrane a ne da se ljudi zimi guse u najzagadjenijem zraku u Evropi . Jebes sve kad vecina oboli od zagadjenosti .Mea_parvitas wrote:Jasno i konkretno: "Sarajevo je za Tuzlu metropola". U svakom smislu znacenja te rijeci, ova 2 grada se ne mogu porediti. Previse hvaliti ovog nacelnika za stvari koje ne pripadaju njemu, za stvari koje je mogao a nije rijesio, je po meni smijesan cin. Tuzla je mogla i morala puno vise, od grada koji ima ogroman broj ljudi koji mu gravitiraju, očekivalo bi se da bude na mnogo većem nivou.
-
costacurta
#107 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
'Cause everything that you thought I would be
Has fallen apart right in front of you.
Every step that I take is another mistake to you.
And every second I waste is more than I can take.
Pametnom dosta
-
modem33
#108 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
costacurta wrote:
'Cause everything that you thought I would be
Has fallen apart right in front of you.
Every step that I take is another mistake to you.
And every second I waste is more than I can take.
Pametnom dosta
E momcino, kad sam ja dolazio u kratkotrajnu posjetu svom prijatelju u Tuzli ..... Ne slusaju ti ona ta tvoja sranja Linkin park, Sys down .... Nego slusaju Sabana Saulica i Cecu. Mozda puste i Tomu Zdravkovica..... al ne znaju tko je taj pjevac ... i pitaju mene jel iz Srbije ?
-
costacurta
#109 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ovo jednostavno nije istina.modem33 wrote:
E momcino, kad sam ja dolazio u kratkotrajnu posjetu svom prijatelju u Tuzli ..... Ne slusaju ti ona ta tvoja sranja Linkin park, Sys down .... Nego slusaju Sabana Saulica i Cecu. Mozda puste i Tomu Zdravkovica..... al ne znaju tko je taj pjevac ... i pitaju mene jel iz Srbije ?
U slobodarskom gradu jedina mjesta na kojima si mogao čuti cajke i šund bila su ona koja su pod uticajem koalicije SBB i SDA (kod Borisa i Tome) a sve to s ciljem narušavanja ugleda SDPu. Poznato je da ljudi iz vrha SDPa u Tz preferiraju tenis, golf, klasičnu muziku, operu i lilanje
-
mario001
#110 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sta bi radili Arapi u Tuzli, ili bilo koji drugi turisti??

- MikroBelaj
#111 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
mario001 wrote:Sta bi radili Arapi u Tuzli, ili bilo koji drugi turisti??
Bolje crveno nego plavozeleno ili crno
-
mario001
#112 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Svejedno, nego sta ce turisti u Tuzli???MikroBelaj wrote:mario001 wrote:Sta bi radili Arapi u Tuzli, ili bilo koji drugi turisti??
- MikroBelaj
#113 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Turisti u Tuzli kao i uvijek,pravac:mario001 wrote:Svejedno, nego sta ce turisti u Tuzli???MikroBelaj wrote:mario001 wrote:Sta bi radili Arapi u Tuzli, ili bilo koji drugi turisti??

-
mario001
#114 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Cek, ti stvarno mislis da postoje turisti koje zanimaju vjestacka jezera u Tuzli????
- plain vanilla
#115 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
naravno da postoje, dolaze ljudi iz cijele BiH na Panonikumario001 wrote:Cek, ti stvarno mislis da postoje turisti koje zanimaju vjestacka jezera u Tuzli????
dolaze i Hrvati, Slavonci uglavnom
- MikroBelaj
#116 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ako dolazis na jezera znao bi,a ja da te ubjedjujem necu..mario001 wrote:Cek, ti stvarno mislis da postoje turisti koje zanimaju vjestacka jezera u Tuzli????
- insomnia78
#117 Re: RE: Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Naravno da postoje. Znam ja stariji par Francuza koji svake godine dolaze skitati po Hr i Bih i obavezno svrate na Panonikumario001 wrote:Cek, ti stvarno mislis da postoje turisti koje zanimaju vjestacka jezera u Tuzli????
- MikroBelaj
#118 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Volim te Tuzlo!
-
babanovac
#119 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Jok, Jasmin je kupio 15000 kineskih robota, preko zime ih ostavi u supljine napustenog rudnika.plain vanilla wrote:naravno da postoje, dolaze ljudi iz cijele BiH na Panonikumario001 wrote:Cek, ti stvarno mislis da postoje turisti koje zanimaju vjestacka jezera u Tuzli????
dolaze i Hrvati, Slavonci uglavnom
-
mario001
#120 Re: RE: Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Mozda neko i svrati ali da bas dolaze zbog toga teko, arapi posebnoinsomnia78 wrote:Naravno da postoje. Znam ja stariji par Francuza koji svake godine dolaze skitati po Hr i Bih i obavezno svrate na Panonikumario001 wrote:Cek, ti stvarno mislis da postoje turisti koje zanimaju vjestacka jezera u Tuzli????
- plain vanilla
#121 Re: RE: Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
svrati?mario001 wrote:
Mozda neko i svrati ali da bas dolaze zbog toga teko, arapi posebno
hajd ne provaljuj se o necemu sto ne znas
-
babanovac
#122 Re: RE: Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ti priznajes samo elitna ljetovalista, ha? Nica, Capri i tako ta.mario001 wrote:Mozda neko i svrati ali da bas dolaze zbog toga teko, arapi posebnoinsomnia78 wrote:Naravno da postoje. Znam ja stariji par Francuza koji svake godine dolaze skitati po Hr i Bih i obavezno svrate na Panonikumario001 wrote:Cek, ti stvarno mislis da postoje turisti koje zanimaju vjestacka jezera u Tuzli????
-
mario001
#123 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tuzla je sada i ljetovaliste...
Koliko hotela ima u Tuzli, dva ili tri???
-
babanovac
#124 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tuzit cu onda kada dzematlije tuze SDA zbog:Banksy wrote:Sve i da klub (ili reprezentacija) ne reagiraju na ovu zloupotrebu,babanovac wrote:Ja sam bio na ovoj utakmici. Sta je konkretno laz? Da se utamica nije odigrala, da je fotka snimljena u Francuskoj, sta?
ti sam utvrdiš o kojoj je utakmici riječ, bio si, imaš kartu, podneseš je na uvid, i onda tužiš SDP jer su te bez pitanja iskoristili za svoju predizbornu kampanju. I tako hiljadu pojedinačnih slučajeva.
" na svojoj zemlji, u svojoj vjeri".
-
babanovac
#125 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tendenca rasta.mario001 wrote:Tuzla je sada i ljetovaliste...![]()