Udri je jace...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#101 Re: Udri je jace...

Post by KatarinaKosaca »

Da, uglavnom se slazem, ne moze Sarajevo biti izolirani otok u okeanu netolerancije. Mada stavljam u istu ravan svaki oblik netrpeljivosti prema tudjem privatnom zivotu i komentiranju istog.
Toffee karamela

#102 Re: Udri je jace...

Post by Toffee karamela »

julisiz es grant wrote:
:lol: :thumbup:
catfight :D
Jest catfight kako da ne...catfight je kad se Naomi Campbell dohvati za kosu s drugom curom na pisti, ili općenito tuča dvije žene koje se tuku bez da jedna drugoj broje "kurvo" ili "Jbala sam ti muža".

Ovo mi je nešto najodvratnije što kod našeg naroda mogu vidjti, stare primitivuše koje se otele kontroli. Prva mi je mjisao vazda kakvo li im je potomstvo koje su odgajale kad su one ovakve.
Tarzo

#103 Re: Udri je jace...

Post by Tarzo »

Dobrom čovjeku i iskrenom vjerniku ne bi trebalo da smeta to što neko drugi ispoljava svoju vjeru.
Ovo kažem ne samo za ovaj slučaj primitivizma, već i za mnoge druge slučajeve kojima se javnost bombarduje ovih dana.
U ovom slučaju stvari su jasne, neko primitivan, polupismen i sumnjive uračunljivosti pokušava drugoj osobi dase pomoli.
istovremeno, positovjećivati jedan cijeli grad ili narod sa jednom incidentnom osobom i jednim izdvojenim slučajem je itekako tendenciozno i nedobronamjerno.
Last edited by Tarzo on 26/08/2016 18:38, edited 1 time in total.
artime

#104 Re: Udri je jace...

Post by artime »

OMG! Ne znam koji su gori. Ove zene ili komentari sto citam. Sto nekome smeta da se prekrsti... :shock: Nisam znala da zivimo u nekom "full-separatistickom" sistemu. Religija jeste sastavni dio svakog drustva. Ipak za sve ima mjesto, slazem se.. Ali ako se neko prekrsti to radi valjda u tisini i sta koji vrag se na to ima obracati paznja. Sve dok to ne ugrozava slobodu drugog ne vidim u cemu je problem. Naravno problem je u neznanju :-)
Bodkin

#105 Re: Udri je jace...

Post by Bodkin »

HobotnicaPLus wrote:Na stranu sva ova parada primitivizma, nema se sta pricat o tome, degutantno mi je licemjerje pojedinaca ovdje koji bi zabranili nekome da se krsti u javnom prevozu a prije par mjeseci su pohvalno govorili o liku, vozacu trole koji klanja na pola trolejbusa, u fazonu, nek se zna sta je cvrst din imam i vjera u dragog boga.
Mrsko mi bilo traziti temu. Htio sam printscreen opaiti. Kad je bila prica o tome kako je vozac KLANJAO u troli, svi su bili ok, sta fali. Nije stigao. Nema veze. Vjernik. A cuj ovdje nije oo prekrstiti se u troli jer je to nabijanje vjere na nos, ispoljavanje u javnosti j provokacija. Al nije to isto kad je cura pokrivena. To je ok. Jebem ti licemjere vise
dobojlija81

#106 Re: Udri je jace...

Post by dobojlija81 »

ima se vidim,kesom od 15kf se udara
Bodkin

#107 Re: Udri je jace...

Post by Bodkin »

I naravno ovo je primitivizam. Nikako netolerancija. Joj da je neko fatihu proucavao u lisici i da su se potukli, forum bi pao od postova o kamenjarskom fasizmu :evil:
smijesni_ste

#108 Re: Udri je jace...

Post by smijesni_ste »

HobotnicaPLus wrote:Na stranu sva ova parada primitivizma, nema se sta pricat o tome, degutantno mi je licemjerje pojedinaca ovdje koji bi zabranili nekome da se krsti u javnom prevozu a prije par mjeseci su pohvalno govorili o liku, vozacu trole koji klanja na pola trolejbusa, u fazonu, nek se zna sta je cvrst din imam i vjera u dragog boga.
Odlično primijećeno :thumbup: :thumbup:
smijesni_ste

#109 Re: Udri je jace...

Post by smijesni_ste »

Ne želim pogledati video, ali nisam se uspio nažalost suzdržati od čitanja komentara na YT.

Jel istina da su neki ljudi u tramvaju podržali tuku koja je počela sr**? :|

To je veći problem..
Bodkin

#110 Re: Udri je jace...

Post by Bodkin »

smijesni_ste wrote:Ne želim pogledati video, ali nisam se uspio nažalost suzdržati od čitanja komentara na YT.

To je veći problem..
Nisam ni ja htio gledati. Ko je poceo rat?
smijesni_ste

#111 Re: Udri je jace...

Post by smijesni_ste »

Ako aludiraš na to da trebam sam pogledati pa komentarisati...u pravu si, ali ja samo pitam, ne tvrdim ništa :D
Bodkin

#112 Re: Udri je jace...

Post by Bodkin »

Ma jok bolan. Zanima me jesu krstasi ili islamisti prvi krenuli :D a kazes vidi se iz komentara
smijesni_ste

#113 Re: Udri je jace...

Post by smijesni_ste »

Aha :D

Ma standardno, pored mase tupana koji su iskoristili ovo da se** opet po Sarajevu pročitah i da su neki podržali ovu tuku nakon što su izišle iz tramvaja pa zato pitam

Kako god, tuga :(
Maharadza

#114 Re: Udri je jace...

Post by Maharadza »

¤ jelena ¤

#115 Re: Udri je jace...

Post by ¤ jelena ¤ »

Bodkin wrote:
smijesni_ste wrote:Ne želim pogledati video, ali nisam se uspio nažalost suzdržati od čitanja komentara na YT.

To je veći problem..
Nisam ni ja htio gledati. Ko je poceo rat?
Ta druga žena je prva udarila katolkinju... i zapravo jedino je ona udarala kesom, a katolkinja se sve vrijeme krstila i branila rukama, ali na momenat je, barem meni, izgledalo da je pokušava oborit na zemlju, što nije uspjela jer je ova vitlala kesom. :D

Oni koji su ostali u tramvaju fajt su gledali kroz prozor i navijali, zapravo jedan je sve vrijeme navijao i to protiv katolkinje, govorio udri je je** je Hitler... i valjda onaj ko je dovede... htio je i nabit nogom dok je izlazila, barem je to rekao, al se nije pomjerio s mjesta...

Sve u svemu...ružna slika, što jest-jest, ali...

tako to biva s ljudima kojima smeta tuđe javno manifestovanje vjere, lako ih je isprovocirati da naprave nešto što ne bi trebalo i zbog čega obično drugima bude neprijatno, njima ne - ništa neočekivano.
kockica_kockica

#116 Re: Udri je jace...

Post by kockica_kockica »

Silom prilika poznajem tu katolkinju koja se prekrizila u tramvaju i na koncu potukla sa tom zenom... znam da ona nije bas sva svoja ali .. ne razumijem niti sebi mogu protumaciti i opravdati sljedece:

Prekrizila se u tramvaju - napala je zena drugi navijali da je ... ko zna sta
Covjek klanjao u troli - s njim se niko nije htio tuci i svi su bili i vise nego obazrivi prema njemu
Arapi ii Turci klanjali na livadi i u sred shopping centra u Hercegovini pa su svi koji su bili protiv toga proglaseni fasistima ...

Kakvi arsini? Eto cak ni ne zelim izgovoriti kakvim se arsinima vodimo za ljude koji ispoljavaju svoju vjeru javno.. jer je postalo sve jako jako bolesno... i ne mozemo se odluciti da li nesto podrzavamo ili ne.. kakav vjernik osudjuje drugog vjernika za ispoljavanje vjere dok ocekuje da njegovo ispoljavanje vjere javno treba odobravati....

I da ... jesmo li sekularno i demokratsko drustvo... ili se samo pretvaramo? Meni se cini da se ipak samo pretvaramo....
smijesni_ste

#117 Re: Udri je jace...

Post by smijesni_ste »

kockica_kockica wrote:Silom prilika poznajem tu katolkinju koja se prekrizila u tramvaju i na koncu potukla sa tom zenom... znam da ona nije bas sva svoja ali .. ne razumijem niti sebi mogu protumaciti i opravdati sljedece:

Covjek klanjao u troli - s njim se niko nije htio tuci i svi su bili i vise nego obazrivi prema njemu
Arapi ii Turci klanjali na livadi i u sred shopping centra u Hercegovini pa su svi koji su bili protiv toga proglaseni fasistima ...

Kakvi arsini? Eto cak ni ne zelim izgovoriti kakvim se arsinima vodimo za ljude koji ispoljavaju svoju vjeru javno.. jer je postalo sve jako jako bolesno... i ne mozemo se odluciti da li nesto podrzavamo ili ne.. kakav vjernik osudjuje drugog vjernika za ispoljavanje vjere dok ocekuje da njegovo ispoljavanje vjere javno treba odobravati....

I da ... jesmo li sekularno i demokratsko drustvo... ili se samo pretvaramo? Meni se cini da se ipak samo pretvaramo....
:thumbup: :thumbup:
1946--1987

#118 Re: Udri je jace...

Post by 1946--1987 »

hamo i gile :izet:
Bodkin

#119 Re: Udri je jace...

Post by Bodkin »

kockica_kockica wrote:Silom prilika poznajem tu katolkinju koja se prekrizila u tramvaju i na koncu potukla sa tom zenom... znam da ona nije bas sva svoja ali .. ne razumijem niti sebi mogu protumaciti i opravdati sljedece:

Prvo je uvijek papanluk i seljakluk. Drugo uvijek fasizam
KB9

#120 Re: Udri je jace...

Post by KB9 »

kad pogledas u sirem kontekstu prave sarajlije su krive za ovakve stvari jer da nisi bio tolko indiferentan po pitanju svega carsija bi jos bila tvoja te ne bi ovakve stvari i ljudi postali svakodnevnica i vecina :thumbup:

recenica se doduse moze primjenit na svaki grad, nije samo sarajevo
Ludzak

#121 Re: Udri je jace...

Post by Ludzak »

Multikulti Sarajevo....

Vjeruju u boga, a nikad gori ljudi bili nisu. Samo nek se vjeruje.
Eto vjerujte, tucite se, mrzite se. To je jedino što znate u životu. Dotle su vas religije dovele.
DZONPI

#122 Re: Udri je jace...

Post by DZONPI »

Gnjide su to od ljudi nije on naviko vidjet nekog da se prekrsti konta odma ima nesto protiv mene i odakle joj damu da to radi halo djes to meni znas li ti da je ovo Sarajvo a vamo multi kulti samo BiH svi koji vole BiH su dobri ali je voli kako ja hocu nemozes ti BiH volit a jos se krstit nemoze pasa moj nije to to.
tututuuuu

#123 Re: Udri je jace...

Post by tututuuuu »

dječak sa šibicama wrote:

Multietnicko Sarajevo...
haha koji skup cobanstine. :lol: A ova sto se krsti je jos i gora, "izadje iz kuce a ne poceslja se". :lol:

i na kraju ovaj coban sto joj dobaci da ce je nogom nabiti, kad je ova vec izasla... :lol:
tututuuuu

#124 Re: Udri je jace...

Post by tututuuuu »

Ljakan wrote:Ovaj matori krkan je dobar,sjedi i kaze izadji dok te nisam nogom nabio a cjelo vrijeme dok se raspravljaju suti ko mis :lol:
haha, da to je i meni upalo u oci. :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#125 Re: Udri je jace...

Post by Truba »

normala da svi znamo tu zenu jer nas je ostalo malo da se svi po faci poznajemo

zena u crkvi ide na prstima da nekog ne ometa :lol:
Locked