Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Od nasih ocekujem da odmah ispadnu. Ova dvojica u kvalifikacijama, Damir u 1. kolu. Nazalost.
Ostalo....hm, rastimani orkestar. Novak s velikim upitnikom, zeko ckapi, Chilkan koji je vec osvajao, Stan, Rafa....rehabilitacija.
Izvini se covjeku.
Sta da ti kazem, za onu dvojicu bijah u pravu (nazalost ), ali Damir je definitvno pozitivno iznenadio.
Prestao sam i viriti nakon sto popusi brejk u 4. setu....reko gotovo
Damir ima Grand Slam, bar jednu pobjedu na svim GS u godini, cini mi se ukupno sedam pobjeda na najvecoj pozornici, vrlo lijepo!
Nego, bolja bi musterija u drugom kolu bio Medjugorac nego Ilija, ali tesko ce Dzumi sada prodati kozu i jacim igracima! Idemo!
Last edited by shake69 on 31/08/2016 10:53, edited 2 times in total.
evo me. znaci, ugasio link i sve krenulo kako treba. damire salji procenat premije.
fizicki fino spreman, naravno serva nula, e samo da i tu moze par asova po mechu servirati bilo bi fino. ali takva je gradja da se to ne ocekuje.
psiholoski, nikad se ne zna. haj da vidimo drugo kolo.
shake69 wrote:
Damir protiv Tomika oko 20 sati na terenu br.6 (pise da je Old Grandstand?) nakon dva meca hanuma Safarove i Gavrilove i ljepotice Giorgi vs. Stosur. Bit ce stream u najmanju ruku a mozda bude gdjegod i prenosa!
Idemo, Dzumhur Mahalo!
Kad god si ga kuražio sa tom mahalom popušio je
Ako te ide to sa jahtom ovo sa mahalom mjenjaj
S Mahalom je dogurao fino u Miami, MC, samo lakapo i kani se statistike, Bosna je inatom posijana.
Nego, jesi li ti odmastio pusku? Sto bi rekli tvoji guslari: ' Puska masna u bukvu zarasla, ostari se a ne zarati se!'
je li šeki brate, jes ti učio -Žitije svetog Save- na prvoj godini?
Ozbiljno...
Last edited by radostan dan on 31/08/2016 11:50, edited 1 time in total.