Tri države, možda čak i dvije...Lug wrote:znaci prijetnja opstanku, pa sta bi ostalo na prostoru danasnje BiH? Mislim, ne moze zemlja iscezti.. nesto bi bilo formirano.
Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
- cyprus
#101 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
- animals
#102 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Sve radikalne stranke se bore protiv useljenika..
znaci u boj protiv Sandzaklija i Arapa..
- SkyLimit
#103 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
"Sandžaklije" su Bošnjaci 1/1, to što je taj teritorij spletom okolnosti završio izvan BiH ne može to promjeniti.animals wrote:Sve radikalne stranke se bore protiv useljenika..
Nek Hrvati idu u boj protiv useljenika Arapa i Hercegovaca. Svakako je Sandžak nekad i bio Bosna, a Hercegovina nikad Hrvatska.
- Edin H.
#104 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
U boj za narod svojanimals wrote:Sve radikalne stranke se bore protiv useljenika..
-
prog321
#105 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Kad se srpski radikalizam postira kao mainstream politička struja. Pušta se bez okova da blantno vrijeđa sve nesrbe u BiH.
Dok Cro radikali gledaju da je takvo ponašanje nekažnjeno i odmah pokušavaju da ga bržebolje kopiraju, pitanje je vremena kad će Bošnjaci ogrijesti u radikalizam.
Momentalno je još neprihvatljivo ali nisam siguran da će bezgranično uspjeti da se odupre tim nagonima.
Dok Cro radikali gledaju da je takvo ponašanje nekažnjeno i odmah pokušavaju da ga bržebolje kopiraju, pitanje je vremena kad će Bošnjaci ogrijesti u radikalizam.
Momentalno je još neprihvatljivo ali nisam siguran da će bezgranično uspjeti da se odupre tim nagonima.
- SkyLimit
#106 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Natalitet je najefikasniji mogući otpor onima koji nas žele uništiti.
Ja sam obećao sam sebi da ću imati makar četvero, iako uopće nisam tip osobe koji je nešto oduševljen zbližavanjem i porodičnim životom. Čisto ću se žrtvovati za svoj narod, šteta bi bilo da ovakav genetski materijal nestane, uvijek su mi govorili da sam "isti Švabo"(iako ti zapravo nikad nisu ni vidjeli pravog Nijemca a oni koji jesu kažu da su ružni, ali naš narod koji se nikad o Nijemca nije ni očešao idealizira "Švabu").
Razmišljao sam i o banki sperme, ali onda sam se sjetio da bi mogli oploditi Srpkinju ili Hrvaticu
Svoj vrhunski genetski materijal nemam namjeru prepustiti neprijatelju.
Ja sam obećao sam sebi da ću imati makar četvero, iako uopće nisam tip osobe koji je nešto oduševljen zbližavanjem i porodičnim životom. Čisto ću se žrtvovati za svoj narod, šteta bi bilo da ovakav genetski materijal nestane, uvijek su mi govorili da sam "isti Švabo"(iako ti zapravo nikad nisu ni vidjeli pravog Nijemca a oni koji jesu kažu da su ružni, ali naš narod koji se nikad o Nijemca nije ni očešao idealizira "Švabu").
Razmišljao sam i o banki sperme, ali onda sam se sjetio da bi mogli oploditi Srpkinju ili Hrvaticu
-
Lug
#107 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Mozda si u pravu, ali meni to izgleda prejednostavno. Bosna je jedno cvoriste, vise interesa je tu ukljuceno, historija potvrdila, dakle ne radi se samo o B-H-S interesima, pa samim tim mi je i ta podjela nekako ..nema logike. Pojavom ultra desnice se ne bi nista politicki promjenilo stanje ali bi bosnjacki faktor bio ozbiljnije shvacen bar na ovom regionalnom nivou, uostalom sve zemlje ga imaju od istoka na zapad, ja licno ne vidim nista lose u tomcyprus wrote:Tri države, možda čak i dvije...Lug wrote:znaci prijetnja opstanku, pa sta bi ostalo na prostoru danasnje BiH? Mislim, ne moze zemlja iscezti.. nesto bi bilo formirano.
- animals
#108 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
"Sandžaklije" su Bošnjaci 1/1, to što je taj teritorij spletom okolnosti završio izvan BiH ne može to promjeniti.SkyLimit wrote:animals wrote:Sve radikalne stranke se bore protiv useljenika..
Nek Hrvati idu u boj protiv useljenika Arapa i Hercegovaca. Svakako je Sandžak nekad i bio Bosna, a Hercegovina nikad Hrvatska.[/quot
Mi ti Hrvati obozavamo useljenike,i nemamo ti mi tih radikalni sranaka..
mi smo ti miroljubivi i obozavamo useljenike..
- HAVANA
#109 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
I kad ga izdrkas ,dva puta pusti vodu.Za svaki slucaj.SkyLimit wrote:Natalitet je najefikasniji mogući otpor onima koji nas žele uništiti.
Razmišljao sam i o banki sperme, ali onda sam se sjetio da bi mogli oploditi Srpkinju ili HrvaticuSvoj vrhunski genetski materijal nemam namjeru prepustiti neprijatelju.
- SkyLimit
#110 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Možeš li ga ti još uvijek barem...izdrkati? Tika - taka, tika - taka, kuca biološki sat.
- HAVANA
#111 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Mogu vala isto ko i prije 20 godina.
Eki kuca,eto tebi ne kuca. 
- SkyLimit
#112 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Ja nisam Tita upamtioHAVANA wrote:Mogu vala isto ko i prije 20 godina.Eki kuca,eto tebi ne kuca.
- HAVANA
#113 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Ih,ja mu i maho.Bolje da jesi,ovi ce vam krv isisat,necete vi moc ko muha guzit.SkyLimit wrote:Ja nisam Tita upamtioHAVANA wrote:Mogu vala isto ko i prije 20 godina.Eki kuca,eto tebi ne kuca.
- cyprus
#114 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Momentalno je jedini interes Zapada ovdje da se ne kuha, a interes Rusije da se zakuha... Pa ti vidi kome bi neka radikalizacija bošnjačke desnice više išla u prilog...Lug wrote:Mozda si u pravu, ali meni to izgleda prejednostavno. Bosna je jedno cvoriste, vise interesa je tu ukljuceno, historija potvrdila, dakle ne radi se samo o B-H-S interesima, pa samim tim mi je i ta podjela nekako ..nema logike. Pojavom ultra desnice se ne bi nista politicki promjenilo stanje ali bi bosnjacki faktor bio ozbiljnije shvacen bar na ovom regionalnom nivou, uostalom sve zemlje ga imaju od istoka na zapad, ja licno ne vidim nista lose u tomcyprus wrote:Tri države, možda čak i dvije...Lug wrote:znaci prijetnja opstanku, pa sta bi ostalo na prostoru danasnje BiH? Mislim, ne moze zemlja iscezti.. nesto bi bilo formirano.![]()
- cyprus
#115 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Rijetko kad sam imao priliku pročitati ovako degutantan post na ovom forumu...SkyLimit wrote:Natalitet je najefikasniji mogući otpor onima koji nas žele uništiti.
Razmišljao sam i o banki sperme, ali onda sam se sjetio da bi mogli oploditi Srpkinju ili HrvaticuSvoj vrhunski genetski materijal nemam namjeru prepustiti neprijatelju.
Ja ti od srca želim da ti kćerka jednog dana dovede Vlaha u kuću
- SkyLimit
#116 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Nemam ti ja ništa protiv Vlaha, odnosno romaniziranog predslavenskog stanovništva Balkana. Vrlo malo je osoba u BiH, uključujući naravno i Bošnjake, koji bi mogli bezdvojbeno utvrditi da nemaju u svojim venama ni kapi vlaške krvi.
- Gojeni H
#117 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
NistaEdin H. wrote:- Osnivanje bošnjačke nacionalne države u njenim prirodnim granicama, računajući i Užice, Valjevo i Šabac. Stavovi da je granica Bosne na Drini su neprihvatljivi jer su do etničkog čišćenja u 19. vijeku i ti prekodrinski gradovi bili čisto bošnjački.cyprus wrote:Jbt, jel vama jasno da kada bi se pojavila neka relevantna bošnjačka stranka sa radikalnim stavovima da bi to značilo kraj Bosne i Hercegovine... Radikalni stavovi mogu upalili kada imaš pokriće za njih, tj. mogućnost da ih sprovedeš u djelo... Kada nemaš tu mogućnost, radikalizam je samoubistvo...
Vidjeti primjer Izraela i Palestine... Izraelci imaju mogućnost za ispoljavanje radikalnih stavova, dočim se Palestincima isti samo obijaju o glavu...
Sta to fali da blickrigom uzmemo Uzice, Valjevo I Sabac?
1. Ideoloski osnov
2. Volja puka da se za to bori, ubija i gine
3. Ekonomski i vojni kapaciteti
-
prog321
#118 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
SkyLimit wrote:
Ovo je jedan od glupljih postova što sam do sad pročitao.
Jebo te Hitler.
-
Hadzi Lojo
#119 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Nista od toga svega dok Bakira ne posaljemo na smetljste historije!
Da bi sve ovo pokrenuli treba prvo obnoviti tuzbu protiv Srbije i angazovati najbolje svjetske advokate! Niko vise ne povlaci to pitanje pozicija ni opozicija!
Da bi sve ovo pokrenuli treba prvo obnoviti tuzbu protiv Srbije i angazovati najbolje svjetske advokate! Niko vise ne povlaci to pitanje pozicija ni opozicija!
-
Hadzi Lojo
#120 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Slazem se zvuci tako!prog321 wrote:SkyLimit wrote:
Ovo je jedan od glupljih postova što sam do sad pročitao.
Jebo te Hitler.
Medjutim ja svaku mladu djevojku Bosnjakinju savjetujem da se uda samo za momka ciji je otac bio borac ABiH, a ni slucajno pobjegulja. Vecina pobjegulja nisu u stanju vlastitu zenu ukrotiti a kamoli da je zastite! Bio sam vec mnogima kum a ujedno i provodadzika kako se vec zove!
- Kejn
#121 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Bošnjacima je nacionalna radikalizacija u političkom smislu sasvim nepotrebna. Bošnjaci moraju biti igrači iz sjene. Vući konce iz Sarajeva, tražiti podobne Srbe i Hrvate i postavljati ih na pozicije, njegovat ideju Bosanstva i Hercegovstva kao plašt pod kojim bi se sakrio Bošnjački nacionalizam i unitarizacija. Bošnjački radikalizam bi se trebao ogledati u zašitit Bosanskoj jezika, povratnika u PC, poboljšanju ekonomije , poklapanjem mješanih sredina u FBiH te postizanjem totalne političke, socijalne, intelekutalne i ekonomske dominacije u FBiH kao odskočna daska za počinjannje aktivnijeg uplitanja u PC.
Napraviti radikalnu stranku koja će marširati po Sarajevu u stroju zvati se desni sektor, isticati strani karakter pojma Hrvat i Srbin u Bosni, izazivati netrepeljivost talasati političku scenu je samo kontraproduktivno. Dakle sve u svemu Rahat Patnja strategy.
Napraviti radikalnu stranku koja će marširati po Sarajevu u stroju zvati se desni sektor, isticati strani karakter pojma Hrvat i Srbin u Bosni, izazivati netrepeljivost talasati političku scenu je samo kontraproduktivno. Dakle sve u svemu Rahat Patnja strategy.
- Edin H.
#122 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
1. Bosnjacka nacionalna drzava u prirodnim granicama je dovoljan motiv, a uostalom radilo bi se o ogranicenoj vojnoj intervenciji s ciljem oslobodjenja naroda koji zivi na tim teritorijama od nametnutog jarma, koji bi docekao nasu vojsku kao oslobodilacku, bacanjem cvijeca na tenkove.Gojeni H wrote:NistaEdin H. wrote:
- Osnivanje bošnjačke nacionalne države u njenim prirodnim granicama, računajući i Užice, Valjevo i Šabac. Stavovi da je granica Bosne na Drini su neprihvatljivi jer su do etničkog čišćenja u 19. vijeku i ti prekodrinski gradovi bili čisto bošnjački.
Sta to fali da blickrigom uzmemo Uzice, Valjevo I Sabac?![]()
1. Ideoloski osnov
2. OS BiH je profesionalna vojska, prikljuciti rezerviste dobrovoljce, te osudjenike - znaci ne postavljaju pitanja
3. Njemacka je rijesila problem hiperinflacije, nezaposlenosti, spoljnih dugova i placanja ratne reparacije fokusiranjem na razvoj vojne industrije.
- Gojeni H
#123 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Ustvari, broj 3 nije bez osnove. Samo treba znati kada povuci rucnu.Edin H. wrote:1. Bosnjacka nacionalna drzava u prirodnim granicama je dovoljan motiv, a uostalom radilo bi se o ogranicenoj vojnoj intervenciji s ciljem oslobodjenja naroda koji zivi na tim teritorijama od nametnutog jarma, koji bi docekao nasu vojsku kao oslobodilacku, bacanjem cvijeca na tenkove.Gojeni H wrote:NistaEdin H. wrote:
- Osnivanje bošnjačke nacionalne države u njenim prirodnim granicama, računajući i Užice, Valjevo i Šabac. Stavovi da je granica Bosne na Drini su neprihvatljivi jer su do etničkog čišćenja u 19. vijeku i ti prekodrinski gradovi bili čisto bošnjački.
Sta to fali da blickrigom uzmemo Uzice, Valjevo I Sabac?![]()
1. Ideoloski osnov
2. OS BiH je profesionalna vojska, prikljuciti rezerviste dobrovoljce, te osudjenike - znaci ne postavljaju pitanja
3. Njemacka je rijesila problem hiperinflacije, nezaposlenosti, spoljnih dugova i placanja ratne reparacije fokusiranjem na razvoj vojne industrije.
- SkyLimit
#124 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Kao odgovor na sve ove učestale srpske provokacije(blago rečeno) u posljednje vrijeme, ja da sam političar odgovorio bih incijativom za izgradnju spomenika islamskim dobrovoljcima u Armiji RBiH. Podrazumjeva se, Vozuća je jedina adekvatna lokacija za tu monumentalnu građevinu.
- Danguba
#125 Re: Bošnjačka Radikalna Stranka - Je li vrijeme?
Pa neces se valjda spustati na njihov nivo a sto oni prizeljkuju.SkyLimit wrote:Kao odgovor na sve ove učestale srpske provokacije(blago rečeno) u posljednje vrijeme, ja da sam političar odgovorio bih incijativom za izgradnju spomenika islamskim dobrovoljcima u Armiji RBiH. Podrazumjeva se, Vozuća je jedina adekvatna lokacija za tu monumentalnu građevinu.