Emir Hot- Guitar Wizard

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Drumer

Post by Drumer »

Pa bolan Emire, dje ces pjan na motor, jesil ti lud? Stick to the guitar...
sunday_morning

Post by sunday_morning »

dobro je...ziv je :D :D

Tuzlak Emir Hot postao clan engleskog Van Halen tribute banda

Emir Hot, poznati gitarista iz BiH, trenutno student druge godine prestiznog London Guitar Institutea je postao clan engleskog Van Halen tribute banda zvanog Unchain, koji uskoro polazi na visemjesecnu turneju po Velikoj Britaniji. Vise informacija o tom bendu ima na njegovoj web adresi: http://www.vh-unchained.com.
Emir je docekao i momenat da upozna svog najveceg gitarskog uzora, Vinnie Moorea, koji je ispred kompanije Ernie Ball odrzao guitar clinic u Londonu. Poslije vrhunskog showa, Vinnie Moore je pricao sa fanovima i potpisivao se na svoje CD-ove. Emir Hot je njegov potpis dobio na gitari koju je osvojio na takmicenju London

Guitar Show 2005. Emir Hot i Vinnie Moore druzenje su nastavili i
nakon zvanicnog dijela programa.

http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... hp?id=7904
......................................................................................................................................................................

cestitam :D mada tebe Hotaga ne valja previse falit..odmah padas s motora :-) :-)
Drumer

Post by Drumer »

sunday_morning wrote:dobro je...ziv je :D :D

Tuzlak Emir Hot postao clan engleskog Van Halen tribute banda

Emir Hot, poznati gitarista iz BiH, trenutno student druge godine prestiznog London Guitar Institutea je postao clan engleskog Van Halen tribute banda zvanog Unchain, koji uskoro polazi na visemjesecnu turneju po Velikoj Britaniji. Vise informacija o tom bendu ima na njegovoj web adresi: http://www.vh-unchained.com.
Emir je docekao i momenat da upozna svog najveceg gitarskog uzora, Vinnie Moorea, koji je ispred kompanije Ernie Ball odrzao guitar clinic u Londonu. Poslije vrhunskog showa, Vinnie Moore je pricao sa fanovima i potpisivao se na svoje CD-ove. Emir Hot je njegov potpis dobio na gitari koju je osvojio na takmicenju London

Guitar Show 2005. Emir Hot i Vinnie Moore druzenje su nastavili i
nakon zvanicnog dijela programa.

http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... hp?id=7904
......................................................................................................................................................................

cestitam :D mada tebe Hotaga ne valja previse falit..odmah padas s motora :-) :-)
Ma Hotaga je stari budalash. Haj nek mu je sa srecom. Josh kad bi uvezo taj svoj bend da dodju malo uTZ da sviraju bilo bi super. Hotaga legendo.....
Drumer

Post by Drumer »

Nesto ovaj link ne radi za taj bend.
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

hehe, pa na ovom forumu ne mozes pobjec od Tuzlaka :-D

al neka... bolje za nas... a ovaj Wizard, kako ga zovete, jest Cudo od djeteta :-D u svakom smislu te rijeci. 8-)
Drumer

Post by Drumer »

stardust_rnr wrote:hehe, pa na ovom forumu ne mozes pobjec od Tuzlaka :-D

al neka... bolje za nas... a ovaj Wizard, kako ga zovete, jest Cudo od djeteta :-D u svakom smislu te rijeci. 8-)
Haj ba razguli, nije ti mjesto ovdje. Idi igraj se sa lutkicama::: :) :) :P :P
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

Haj ba razguli, nije ti mjesto ovdje. Idi igraj se sa lutkicama:
dobro, dobro Francoais, tuzit cu ja tebe... :-) vec nekom...
Emir_Hot

Post by Emir_Hot »

Ne znam ko je to stavio na "Tuzlarije" kao vijest ali tacno je da sam poceo sa ovim momcima da sviram. Dobra je ekipa. Svi zavrsili akademije, svako privatno predaje svoj instrument i pravi su profesionalci. Prosao sam audiciju sa 6 pjesama i sad imam jos jedno 20 na stolu da ih uvjezbam i da krenemo na turneju. Oni vec sviraju sa starim gitaristom i imaju oko 20 dogovorenih datuma po UK, a ja upadam cim budem spreman. Iz tih razloga me nece neko vrijeme biti na sajtu http://www.vh-unchained.com ali tamo mozete naci dosta video clipova, vijesti, slika, pjesama itd...

Pozdrav.
Drumer

Post by Drumer »

stardust_rnr wrote:
Haj ba razguli, nije ti mjesto ovdje. Idi igraj se sa lutkicama:
dobro, dobro Francoais, tuzit cu ja tebe... :-) vec nekom...
Hahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drumer

Post by Drumer »

Emir_Hot wrote:Ne znam ko je to stavio na "Tuzlarije" kao vijest ali tacno je da sam poceo sa ovim momcima da sviram. Dobra je ekipa. Svi zavrsili akademije, svako privatno predaje svoj instrument i pravi su profesionalci. Prosao sam audiciju sa 6 pjesama i sad imam jos jedno 20 na stolu da ih uvjezbam i da krenemo na turneju. Oni vec sviraju sa starim gitaristom i imaju oko 20 dogovorenih datuma po UK, a ja upadam cim budem spreman. Iz tih razloga me nece neko vrijeme biti na sajtu http://www.vh-unchained.com ali tamo mozete naci dosta video clipova, vijesti, slika, pjesama itd...

Pozdrav.
Pa Hote nek si se i ti malo javio, da znamo iz prve ruke sta se desava. Jer ovdje toliko raznih prica cirkulishe da je to nevjerovatno. Snaga je bio ubjedjen da svirash u The Van Halen a ne tribute bendu. I tako to. Haj navjezbaj to kako treba pa da te uskoro vidimo na toj stranici i na turneji.P.S. Vidi da uvezes da dodjete malo kod nas da svirate.. :) :)
sunday_morning

Post by sunday_morning »

jao Snaga i njegove informacije..heheh

kao on pocne ''Na moRRskome pVavom zaVu, gdje carvija vjetric mio...pvavusu sam bajnu snioo, oo kako sam sRRetan biooo'' :D :D

btw...Underground se definitivno zatvara u petak..tako sam cula.
iako je vec odavno isfurao, nesto mi zao :sad:
Drumer

Post by Drumer »

sunday_morning wrote:jao Snaga i njegove informacije..heheh

kao on pocne ''Na moRRskome pVavom zaVu, gdje carvija vjetric mio...pvavusu sam bajnu snioo, oo kako sam sRRetan biooo'' :D :D

btw...Underground se definitivno zatvara u petak..tako sam cula.
iako je vec odavno isfurao, nesto mi zao :sad:
Neđeljo svemu dodje kraj pa i Underu. Otvorice se nesto drugo uskoro. Ne moze kod nas bez kafana...
Post Reply