Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stalaktit wrote:Coric i rog su imali bolju sezonu nego halilovic, iako je ovaj u jacoj ligi. Minutaza mu je bila kriticna, a i ono sto je igrao tuga gledati. Skrt, kasni s pasom, zabija se u trojicu, ne igra obranu. On ako se u glavi ubrzo ne promijeni propast ce.
Pa bas i nije. 36 utakmica lige, 2346 minuta. To nije malo.
A gledao sam neke od utakmica Gijona, nije bio toliko los, dapace. Imao je bas dobrih utakmica.
Treba realan biti, nije on zadnji vezni pa da sve igra.
pirmin wrote:
Ne znam kakvi su Madjari i Islandjani ali onakvom igrom nemaju sta traziti na Euru. Arnaut cijelu svoju karijeru glumi Ibru a nije mu ni do koljena.
Ja mislim da ostali nisu nista bolji, nije ni Portugal nesto jak
Halilovicu je mjesto zagarantirano poslije eura kad se srna oprosti. Za gijon je nakupio minuta, ali nije izborio prvih 11. Los je jebemu, lijep je dojam s tim driblinzima, ali je neucinkovit u njima i frustrira zabijanjem, neigranjem obrabe i skrtosti. To ce mu se tolerirati jos neko vrijeme dok je mlad. Nadam se iskreno da ce shvatiti da nije messi, nema soliranja, mora timski igrati, inace je igrac manje.
pirmin wrote:Kakav autogol jednog od najboljih branica svijeta (jos nisam skontao zasto) protiv Malte.
Sta je rekao komentator na orf-u?
Jel na aparatima
Jesi gledao?
Ne znam kakvi su Madjari i Islandjani ali onakvom igrom nemaju sta traziti na Euru. Arnaut cijelu svoju karijeru glumi Ibru a nije mu ni do koljena.
Za Islanđane nisam siguran... Ali Mađari su mi misterija, kako sa ovim rosterom doguraše dovde... Pa jbt, glavna im zvijezda igra u Bursasporu, na golu im je Kiralji koji ima 1000 godina, najveći broj igrača dolazi iz kluba kojeg je Željo gotovo pa glat otreso, nemaju poštenog igrača u ligama petice...
Realno gledajući, u ovom austrougarskom duelu, Austrijanci ne bi trebali imat većih problema... Al haj ga znaj... Lopta je okrugla
stalaktit wrote:Coric i rog su imali bolju sezonu nego halilovic, iako je ovaj u jacoj ligi. Minutaza mu je bila kriticna, a i ono sto je igrao tuga gledati. Skrt, kasni s pasom, zabija se u trojicu, ne igra obranu. On ako se u glavi ubrzo ne promijeni propast ce.
halil 3 gola i 5 asista u primeri a mocni rog 2 gola u jos mocnijem hnl-u. oba lokomotivi, tj dinamu b
danas procitah podatak da su u utakmicama kontra hajduka, rijeke te u europskim utokmicama i coric i rog ostali bez ucinka! strasna sezona, nema sta
stalaktit wrote:Halilovicu je mjesto zagarantirano poslije eura kad se srna oprosti. Za gijon je nakupio minuta, ali nije izborio prvih 11. Los je jebemu, lijep je dojam s tim driblinzima, ali je neucinkovit u njima i frustrira zabijanjem, neigranjem obrabe i skrtosti. To ce mu se tolerirati jos neko vrijeme dok je mlad. Nadam se iskreno da ce shvatiti da nije messi, nema soliranja, mora timski igrati, inace je igrac manje.
halilovic i srna ne konkuriraju za istu poziciju. srna igra desnog beka a halilovic ofenzivnog veznog ili krilo. srna je jedno vrijeme ranije igrao desnog veznog (kad smo igrali 4-4-2), al on je u pravilu desni bek. to je igrao i u shakhtaru cijelu karijeru
Srna je u mladjim danima igrao desno u veznom redu, dok je mogao trcati i ponavljati, sto je za bocnog igraca svetinja. U reprezentaciji je Corluka igrao desnog beka njemu iza ledja, prije 7-8 godina.
Srnu ce mijenjati Vrsaljko (Marca pise da prelazi u Atletico Madrid, Gazeta ga seli u Napoli) a Halilovic moze igrati desno krilo. Problem je sto se ne vraca u odbranu, svojeglav je momak ali sa godinama ce valjda nauciti.
Cudi me da ne ide Antolic, njega je Mamic naumio prodati prvog, a nije neki igrac, cisti prosjek. Coric vec ima musterije, nije tajna da ga je Pep bezecovao za Manchester City ovog ljeta, za Roga jos nema konkretnih ponuda. A vjerujem da ih se vodi radi nabijanja cijene. Mada Mamic igrace prodaje i bez toga, ako igrac vrijedi. Malog Brekala je utopio u Wolfsburg ko od sale, ali to je lako je je Brekalo vanserijski talenat. U svojoj generaciji jedan od najvecih talenata na svijetu, inace je ta generacija Dinama sa Brekalom, golman Semper, mladji brat Lovren, Moro, Soldo vrhunska, osvojili su prije dvije tri godine nezvanicno klupsko prvenstvo svijeta u Manchesteru.
Nego, gdje ce se onda gledati EP u Sarajevu, BHT ne prenosi? HRT i RTS ce zatamniti... ostaje dakle samo RTRS, i internet. Koji supak planete.
je, igrao je dosta dugo srna desnog veznog, veliki miki lijevog, a carli desnog stopera. smijesno! krilo treba moc sam stvorit visak igraca, a srna to nikad nije znao. nije on dribler. bek to ipak ne mora znat jer koristi prazan prostor kojeg mu drugi kreiraju. a i bedasto je sporog, teretnog corluku stavit da ponavlja trkove uz aut liniju...
dječak sa šibicama wrote:Nego, gdje ce se onda gledati EP u Sarajevu, BHT ne prenosi? HRT i RTS ce zatamniti... ostaje dakle samo RTRS, i internet. Koji supak planete.
RTRS je dio javnog sistema, ako nema na bht i ftv, nece biti ni na rtrs
Pitarrr82 wrote:Zar nije bila vec neka reklama na BHT od 10. juna i znaci li to ako niko iz BiH nema pravo prenosa da bi operateri mogli pustiti signale drugih kuca??
pa i ja se nadam tome. jer ponekad kad nasi ne prenose hrv. reprezentaciju, onda meni ne zatamne hrt koji prenosi tu istu utakmicu.
u tom slucaju to bi bilo super, sto zbog voditelja, sto zbog kvalitete slike, koja je na bht , a pogotovo ftv, ocajna.
Jebo Halilovića kad nije htio igrati za nas, nek se hladi kući. Jebo i prvenstvo gdje su mrtvi Maðari i Albanci, i gdje 3/4 prolaze dalje. Jebo i nas kad nismo mogli otići, tako da i ne vrijedi gledati.
p206 wrote:Jebo Halilovića kad nije htio igrati za nas, nek se hladi kući. Jebo i prvenstvo gdje su mrtvi Maðari i Albanci, i gdje 3/4 prolaze dalje. Jebo i nas kad nismo mogli otići, tako da i ne vrijedi gledati.