Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bh.tornjak wrote:pod hitno utvrditi identitet radnika komunalnog i proslijediti tuzilastvu srbije....oni znaju sta i kako dalje.
oni su zaduzeni za zlocine nad florom i faunom
Samo što nije komunalni radnik, ali ko ce to objasnit nasim "novinarima"...
Inace ne gotivim Hordashe, ali moram priznati da su organizovali dobar performans... Uzmes polovan kombinezon za cenera u second handu... I niko te nista ne pita kada krenes nesto baciti u kontejner.
nargila.ba wrote:Čisto objektivno posmatrano.. ja se ne sjećam da je ijedne godine cvijeće ili bilo šta drugo ostavljeno na sred trotoara na trojelbuskoj stanici - na sred puta.
Mozda su se ove godine vise nego obicno uzbudili zbog tradicionalne Behmenijade u susjedni velegrad, pa zaboravili.
General War wrote:
Jebi ga de se vec opredjeli, jesmol cetnici ili partizani..vidis da se pokusavamo ti prilagoditi
Ja sam Ustasa Nadjite i za mene mjesta.
Konstitutivan nisam, ali sam legitiman.
...uhuh gluho bilo, nikako te ne mogu ukalkulisat, krenem vezat za II Sr...i tu ne stojite bas sjajno sto se tice Tuzle, odmah se sjetim one delegacije sa Kurtom na celu sto su isli Pavelicu da se zale da se srbi ne diraju u Tuzli...vidi to sa Poskocima, moozda nesto makar izmislie.
General War wrote:
Jebi ga de se vec opredjeli, jesmol cetnici ili partizani..vidis da se pokusavamo ti prilagoditi
Ja sam Ustasa Nadjite i za mene mjesta.
Konstitutivan nisam, ali sam legitiman.
...uhuh gluho bilo, nikako te ne mogu ukalkulisat, krenem vezat za II Sr...i tu ne stojite bas sjajno sto se tice Tuzle, odmah se sjetim one delegacije sa Kurtom na celu sto su isli Pavelicu da se zale da se srbi ne diraju u Tuzli...vidi to sa Poskocima, moozda nesto makar izmislie.
Ma jok, ne prihvataju me, ali razumijem ih - oni su Srbi, a ja Ustasa...