Ovo je izvrsno rečeno, kad je muškarac kao nezainteresiran ali na momente pokaže koliko je strastven i koliko je želi, vatrenim pogledom, dodirom, stiskom, s par riječi, SMS-om...kokuz_sa wrote: da je krenes izludjivat dok je na poslu, sastancima, dok ste vani u gradu..da je cijelo vrieme lozis i drzis upaljenu..a drzis se nezainteresovanim da joj priustis mogucnost da te iskoristi na licu mjesta![]()
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pukepuke
#101 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- spreca
#102 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
kaze .....jebote predigra....turaj ga izgore mi pita u sporetuprog321 wrote:Predigra?
Jel' ono kada žena leži na ledjima i govori u sebi " kad ćeš me već jebat? kad ćeš me vec jebat? kad ćeš me već..."
- Dr. Kuca
#103 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
pukepuke wrote:Ovo je izvrsno rečeno, kad je muškarac kao nezainteresiran ali na momente pokaže koliko je strastven i koliko je želi, vatrenim pogledom, dodirom, stiskom, s par riječi, SMS-om...kokuz_sa wrote: da je krenes izludjivat dok je na poslu, sastancima, dok ste vani u gradu..da je cijelo vrieme lozis i drzis upaljenu..a drzis se nezainteresovanim da joj priustis mogucnost da te iskoristi na licu mjesta![]()
Ja ustanem, kita se digla prinesem joj licu milujem je dok se ne probudi reko zelim te neopranih zuba, ona me napadne posalje me u pm. Tako da ne pije ti ta vode.
-
prog321
- nuovavita
#105 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Složila bih se...samo malo koji muškarac zna to napraviti...ili mu je jednostavno mrsko.pukepuke wrote:Ovo je izvrsno rečeno, kad je muškarac kao nezainteresiran ali na momente pokaže koliko je strastven i koliko je želi, vatrenim pogledom, dodirom, stiskom, s par riječi, SMS-om...kokuz_sa wrote: da je krenes izludjivat dok je na poslu, sastancima, dok ste vani u gradu..da je cijelo vrieme lozis i drzis upaljenu..a drzis se nezainteresovanim da joj priustis mogucnost da te iskoristi na licu mjesta![]()
- kokuz_sa
#106 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sto zenu vise izludis...ona ce ti to vatrenije vratiti..znaci..sav taj trud je jedna velika sebicnost da nama muskim bude bolje
Zezam se..mozda i ne..
Hemija je u tome glavna..ako izmedju muska i zenska nnema hemije...onda je sve ovo neisplativo
Zezam se..mozda i ne..
Hemija je u tome glavna..ako izmedju muska i zenska nnema hemije...onda je sve ovo neisplativo
- pukepuke
#107 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Dr. Kuca wrote:Ja ustanem, kita se digla prinesem joj licu milujem je dok se ne probudi reko zelim te neopranih zuba, ona me napadne posalje me u pm. Tako da ne pije ti ta vode.pukepuke wrote: Ovo je izvrsno rečeno, kad je muškarac kao nezainteresiran ali na momente pokaže koliko je strastven i koliko je želi, vatrenim pogledom, dodirom, stiskom, s par riječi, SMS-om...
-
prog321
#108 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Meni mrsko kruziti oko djevojke. Pustim je da flirtuje sa drugim, pogledima i dodirima. I onda je pojebem dok zamislja tog drugog 
- Henry Chinaski
#109 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nije do tebe, do nje je. Prava žena se odmah naguzi i tako izbjegne kontakt licem u lice neopranih zuba.Dr. Kuca wrote: Ja ustanem, kita se digla prinesem joj licu milujem je dok se ne probudi reko zelim te neopranih zuba, ona me napadne posalje me u pm. Tako da ne pije ti ta vode.
Najviše mojih jutarnjih avantura je bilo zguza.
- Dr. Kuca
#110 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Dje ce veci momenat od zornjaka? Zar ima ista ljepse?pukepuke wrote:Dr. Kuca wrote:Ja ustanem, kita se digla prinesem joj licu milujem je dok se ne probudi reko zelim te neopranih zuba, ona me napadne posalje me u pm. Tako da ne pije ti ta vode.pukepuke wrote: Ovo je izvrsno rečeno, kad je muškarac kao nezainteresiran ali na momente pokaže koliko je strastven i koliko je želi, vatrenim pogledom, dodirom, stiskom, s par riječi, SMS-om...![]()
![]()
Očito nisi izabrao pravi momenat
![]()
![]()
- dust in the wind
#111 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ma do njega je...nije joj privlačan, inače bi i ona objeručke prihvalila zornjak. logičnoHenry Chinaski wrote:Nije do tebe, do nje je. Prava žena se odmah naguzi i tako izbjegne kontakt licem u lice neopranih zuba.Dr. Kuca wrote: Ja ustanem, kita se digla prinesem joj licu milujem je dok se ne probudi reko zelim te neopranih zuba, ona me napadne posalje me u pm. Tako da ne pije ti ta vode.
- Dr. Kuca
#112 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
dust in the wind wrote:ma do njega je...nije joj privlačan, inače bi i ona objeručke prihvalila zornjak. logičnoHenry Chinaski wrote:Nije do tebe, do nje je. Prava žena se odmah naguzi i tako izbjegne kontakt licem u lice neopranih zuba.Dr. Kuca wrote: Ja ustanem, kita se digla prinesem joj licu milujem je dok se ne probudi reko zelim te neopranih zuba, ona me napadne posalje me u pm. Tako da ne pije ti ta vode.
Sto bi Combe reko.
- nuovavita
#113 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sav taj trud je ipak za obostrano zadovoljstvo rekla bihkokuz_sa wrote:Sto zenu vise izludis...ona ce ti to vatrenije vratiti..znaci..sav taj trud je jedna velika sebicnost da nama muskim bude bolje![]()
Zezam se..mozda i ne..![]()
A o postojanju hemije je suvišno i raspravljati
- esmasaric
#114 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jeste se raspisali...zadnji put kad sam bila na temi imala je 2 stranice.
Čudo niko ne pita gdje je G tačka
Čudo niko ne pita gdje je G tačka
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#115 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
1.Zasto vam smetaju strije ako partneru ne smetaju ?
2. Gdje je G tacka ?

2. Gdje je G tacka ?
-
Zoya
#116 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ovo drugo znam i negdje sam pisala. Dakle na ulasku PA malo ulijevo i jagodicama prstiju je dotaknes, malo upreš i mlada će vrišćatiheat wrote:1.Zasto vam smetaju strije ako nama ne smetaju ?
2. Gdje je G tacka ?
Edit: lijevo sa naše a desno sa vaše strane. Mislim da ne upireš u nešto drugo PA da ja budem kriva.
- spreca
#117 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
kad bi one znale one bi je stalno poturaleheat wrote:1.Zasto vam smetaju strije ako partneru ne smetaju ?
2. Gdje je G tacka ?
- heat
#118 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zoya wrote:
Ovo drugo znam i negdje sam pisala. Dakle na ulasku PA malo ulijevo i jagodicama prstiju je dotaknes, malo upreš i mlada će vrišćati
Edit: lijevo sa naše a desno sa vaše strane. Mislim da ne upireš u nešto drugo PA da ja budem kriva.
koliko sam shvatio, mnogo se upire
- heat
#119 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
umjesto toga poturanja, mislim da same traze dje jespreca wrote:kad bi one znale one bi je stalno poturaleheat wrote:1.Zasto vam smetaju strije ako partneru ne smetaju ?
2. Gdje je G tacka ?
- Dr. Kuca
#120 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sta je ge tacka? I zasto bi zena vristala?
- heat
#121 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
na pitanje o strijama nema odgovoraDr. Kuca wrote:Sta je ge tacka? I zasto bi zena vristala?
- nuovavita
#122 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Strije meni lično ne smetaju i boli me briga smetaju li nekome drugom. Ali ženama koje ih imaju dosta smetaju jer nisu ugodne okuheat wrote:1.Zasto vam smetaju strije ako partneru ne smetaju ?
2. Gdje je G tacka ?
G tačka....ne mora biti jedino mjesto koje izaziva zadovoljstvo tako da je njena lokacija nebitna (iako znam gdje je)
- heat
#123 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
mislim da je zenstvenost bitnija od strijanuovavita wrote:
Strije meni lično ne smetaju i boli me briga smetaju li nekome drugom. Ali ženama koje ih imaju dosta smetaju jer nisu ugodne oku
G tačka....ne mora biti jedino mjesto koje izaziva zadovoljstvo tako da je njena lokacija nebitna (iako znam gdje je)
iako znas
- nuovavita
#124 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
I ja mislim...zato mi i ne smetajuheat wrote:
mislim da je zenstvenost bitnija od strija![]()
iako znaskako to ? kako si nasla?
A bio ti je nekakav talijanski serijal...ženska tražila mnogo objašnjenja od stručnih i nestručnih ljudi.
Eto...nisam je našla (nisam ni morala), edukovala se
- kokuz_sa
#125 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
niste Vi ni zaduzene za pronalaske..nuovavita wrote:I ja mislim...zato mi i ne smetajuheat wrote:
mislim da je zenstvenost bitnija od strija![]()
iako znaskako to ? kako si nasla?
A bio ti je nekakav talijanski serijal...ženska tražila mnogo objašnjenja od stručnih i nestručnih ljudi.I u jednoj epizodi je tema bila famozna G tačka...fakat anatomski postoji
I postoji čak i poza u kojoj je najlakše pronaći je.
Eto...nisam je našla (nisam ni morala), edukovala se![]()
za to ima poseban rudar