Ma u principu, ako te zadesi ova "stereotipična" koja je za seks jednom u 3-4 mjeseca, nemaš se šta brinuti.
.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- esmasaric
#101 Re: Manjak seksa u braku
Ja sam stvarno mislila da se ovdje muž žali na ženu...svašta.
Ma u principu, ako te zadesi ova "stereotipična" koja je za seks jednom u 3-4 mjeseca, nemaš se šta brinuti.
- HAVANA
#102 Re: Manjak seksa u braku
De bolan,ako joj iko spomenik napravi,ti ces.Njeno velicanstvo vagina...od inoxa,da nikad ne struhne.Potpis za uspomenu i dugo sjecanje muha sa.muha_sa wrote:Sanchez22 wrote:Od koga ja trazim savjete![]()
Da ste vi na mom mjestu,vjerovatno bih se i ja vama smijao![]()
Drugari moji,nikada me sex nije ni zanimao,pa zbog cega bi bilo drugacije u buducnosti.![]()
+1
- medvjed23
#103 Re: Manjak seksa u braku
upravo. ima i među ženama aseksualnih, dakle onih koje dijele njegova očekivanja. ako nađe neku takvu, super. ako ne, imaće problem.Black swan wrote:
ne znam...najbolje ti je ispipati sta ti zena buduca ocekuje pa se uskladite
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#104 Re: Manjak seksa u braku
problem je sto dosta djevojaka u vezama svasta dopusta a u braku nemedvjed23 wrote:upravo. ima i među ženama aseksualnih, dakle onih koje dijele njegova očekivanja. ako nađe neku takvu, super. ako ne, imaće problem.Black swan wrote:
ne znam...najbolje ti je ispipati sta ti zena buduca ocekuje pa se uskladite
muski su uvijek za animalisticko zabijanje i ne glume u vezama
-
kakavdanakneiskustvu
#105 Re: Manjak seksa u braku
HAVANA wrote:Napravi onda djecu sto prije,onda nes moc i da hos.Sto cuda se mora poklopit da ga umocis.
-
kakavdanakneiskustvu
#106 Re: Manjak seksa u braku
muha_sa wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#107 Re: Manjak seksa u braku
HAVANA wrote:Priznaj kao otac malodobnog djeteta da je taj osmijeh sa dozom tuge...insomnia78 wrote:HAVANA wrote:Napravi onda djecu sto prije,onda nes moc i da hos.Sto cuda se mora poklopit da ga umocis.![]()
![]()
Il je gladno,zedno,il je lose sanjalo,il je temperatura,kaslje,il je jednostavno ceif da dodje kod vas u krevet,il ne moze da spava,il je zena dobila,il su teroristicki napadi,il su gosti...sto jada.E ima jos jedan zajeb,kad porastu malo,nemoj da te navrate da cuku kupis,onda ce ti on jebat znanje...Kaze gleda cuko,o jebo te cuko,kakav sad cuko,išššš...
- muha_sa
#108 Re: Manjak seksa u braku
ja sam osupnutHAVANA wrote:De bolan,ako joj iko spomenik napravi,ti ces.Njeno velicanstvo vagina...od inoxa,da nikad ne struhne.Potpis za uspomenu i dugo sjecanje muha sa.muha_sa wrote:Sanchez22 wrote:Od koga ja trazim savjete![]()
Drugari moji,nikada me sex nije ni zanimao,pa zbog cega bi bilo drugacije u buducnosti.![]()
+1
- insomnia78
#109 Re: Manjak seksa u braku
Napravili ljudi vecHAVANA wrote:De bolan,ako joj iko spomenik napravi,ti ces.Njeno velicanstvo vagina...od inoxa,da nikad ne struhne.Potpis za uspomenu i dugo sjecanje muha sa.muha_sa wrote:Sanchez22 wrote:Od koga ja trazim savjete![]()
+1
Evo je u Versaju izlozena

Doduse, nije od inoksa. Ovo je vise onaj corten celik, ko onaj vas most
- muha_sa
#110 Re: Manjak seksa u braku
zahrdjAo korten na Skenderiji 
- HAVANA
#111 Re: Manjak seksa u braku
Pih kaka je,bolja je nasa vagina.
- muha_sa
#113 Re: Manjak seksa u braku
i naka velkackainsomnia78 wrote:Hrdjava
- MJAU - da
#114 Re: Manjak seksa u braku
Sanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate![]()
Zanima me kako funkcionise brak s manjkom seksa.Nazovite me ludjakom ali seks me gotovo pa nikako ne zanima,ne u potpunosti naravno.S tim da nisam jos ozenjen,ne bih zelio da mi se brak raspadne odmah.U brak bi usao iskljucivo zbog djece,a takodje i zbog zivotne saputnice,kao sto narod kaze
![]()
Vrijedi li ulaziti u brak uopste i upropastiti nekome dio zivota ?
Bezobrazan si i sebičan. Svašta, ti ćeš guziti samo radi potomaka.
- Sanchez22
#115 Re: Manjak seksa u braku
Nisi ti mene nikako razumjela.Ali necu da objasnjavam jer je glupost i bila otvoriti temu.MJAU - da wrote:Sanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate![]()
Zanima me kako funkcionise brak s manjkom seksa.Nazovite me ludjakom ali seks me gotovo pa nikako ne zanima,ne u potpunosti naravno.S tim da nisam jos ozenjen,ne bih zelio da mi se brak raspadne odmah.U brak bi usao iskljucivo zbog djece,a takodje i zbog zivotne saputnice,kao sto narod kaze
![]()
Vrijedi li ulaziti u brak uopste i upropastiti nekome dio zivota ?Bezobrazan si i sebičan. Svašta, ti ćeš guziti samo radi potomaka.jadna je ona koja ti ih rodi.
- muha_sa
#116 Re: Manjak seksa u braku
ne zajebajiSanchez22 wrote:Nisi ti mene nikako razumjela.Ali necu da objasnjavam jer je glupost i bila otvoriti temu.MJAU - da wrote:Sanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate![]()
![]()
Vrijedi li ulaziti u brak uopste i upropastiti nekome dio zivota ?Bezobrazan si i sebičan. Svašta, ti ćeš guziti samo radi potomaka.jadna je ona koja ti ih rodi.
- Sanchez22
#117 Re: Manjak seksa u braku
Mozda za vas,puno ovdje ide na moj racun
Neki me i pogresno shvataju,hajd brisite temu.Platicu vam
- nuovavita
#118 Re: Manjak seksa u braku
Za moj pojam sex čini 95% veze/braka.
A suština je zapravo pronaći nekoga ko ima seksualni apetit sličan našem
- muha_sa
#119 Re: Manjak seksa u braku
sad necemo u inatSanchez22 wrote:Mozda za vas,puno ovdje ide na moj racun![]()
seks je interesantan samo prvi mjesec dana
- supercali
#120 Re: Manjak seksa u braku
jel tebe boli glava?nuovavita wrote:Za moj pojam sex čini 95% veze/braka.![]()
- nuovavita
#121 Re: Manjak seksa u braku
Nikad u životu!supercali wrote:jel tebe boli glava?nuovavita wrote:Za moj pojam sex čini 95% veze/braka.![]()
- muha_sa
#122 Re: Manjak seksa u braku
kako vam nije mrskonuovavita wrote:Za moj pojam sex čini 95% veze/braka.![]()
- supercali
#123 Re: Manjak seksa u braku
imamo slican seksualni apetitnuovavita wrote:Nikad u životu!supercali wrote:jel tebe boli glava?nuovavita wrote:Za moj pojam sex čini 95% veze/braka.![]()
ne izbjegavamo sex bolovima u glavi
- Sanchez22
#124 Re: Manjak seksa u braku
Sto mi je ovo trebalo,mogao postaviti temu na reddit i i biti rahat.muha_sa wrote:sad necemo u inatSanchez22 wrote:Mozda za vas,puno ovdje ide na moj racun![]()
Neki me i pogresno shvataju,hajd brisite temu.Platicu vam![]()
seks je interesantan samo prvi mjesec danakasnije foliraš da te stomak boli, da si premoren
il legneš prije nje i zasoviš--ako ne zaspiš foliraj da spavaš.
- nuovavita
#125 Re: Manjak seksa u braku
Šta?muha_sa wrote:kako vam nije mrskonuovavita wrote:Za moj pojam sex čini 95% veze/braka.![]()
A suština je zapravo pronaći nekoga ko ima seksualni apetit sličan našem![]()
Seksati se ili tražiti sličnog nama?