putokaz1 wrote:Da li su SBB otpisani?
Ne vidim gdje u KS mogu dobiti nacelnika, bez Starog Grada su vec ostali...za ostale kantone ne znam
putokaz1 wrote:Da li su SBB otpisani?
ma teško u bilo kom kantonu. u goraždu su imali načelnika ali je i on istupio iz stranke... teško oni mogu do načelnikamario001 wrote:putokaz1 wrote:Da li su SBB otpisani?
Ne vidim gdje u KS mogu dobiti nacelnika, bez Starog Grada su vec ostali...za ostale kantone ne znam
Jako, najteze je promjeniti nacelnika...ima onaj u Konjicu , frajer je nacelnik od 97 godineputokaz1 wrote:Koliko je važno da kandidat za načelnika bude aktuelni načelnik?
Oni imaju svoje konstantne glasace. Problem je u ovima sto ne izadju. Oni donose prevagu. U dosta opcina ce kandidovati zajednickog kandidata za nacelnika, tako da mislim da ce napraviti dobar rezultat.jasko_ba wrote:Nadati se sto boljim rezultatima SDP-a, DF-a i Nase stranke.
Al' narod je glup opcenito pa me i ne bi iznenadilo da SDA i HDZ uzmu lopatama
Ma nedavno sam na drugoj temi govorio kako zeleni dobijaju redovno izbore u Zenici, Banovicima, Zavidovicima itd. Pojedina mjesta gdje maltene sa osvojenih 4-5 hiljada glasova mozes pobjediti. Izlaznost nikakva, tzv. "urbana" populacija nedjelju prespava, ili ode pa ponisti listic, ili pak u zadnji cas "otkrije" razlog da ipak treba glasati za zelene, iako su im u prethodne cetiri godine jebavali sve po spisku.fosna2014 wrote:Oni imaju svoje konstantne glasace. Problem je u ovima sto ne izadju. Oni donose prevagu. U dosta opcina ce kandidovati zajednickog kandidata za nacelnika, tako da mislim da ce napraviti dobar rezultat.jasko_ba wrote:Nadati se sto boljim rezultatima SDP-a, DF-a i Nase stranke.
jasko_ba wrote:Ma nedavno sam na drugoj temi govorio kako zeleni dobijaju redovno izbore u Zenici, Banovicima, Zavidovicima itd. Pojedina mjesta gdje maltene sa osvojenih 4-5 hiljada glasova mozes pobjediti. Izlaznost nikakva, tzv. "urbana" populacija nedjelju prespava, ili ode pa ponisti listic, ili pak u zadnji cas "otkrije" razlog da ipak treba glasati za zelene, iako su im u prethodne cetiri godine jebavali sve po spisku.fosna2014 wrote:Oni imaju svoje konstantne glasace. Problem je u ovima sto ne izadju. Oni donose prevagu. U dosta opcina ce kandidovati zajednickog kandidata za nacelnika, tako da mislim da ce napraviti dobar rezultat.jasko_ba wrote:Nadati se sto boljim rezultatima SDP-a, DF-a i Nase stranke.
Ne mislim na nacelnike i ne shvacaj bukvalno. Za tacne podatke, idi na izbori.ba i mozes naci takve pobjednike koje bi jedna zgrada u sarajevu poklopila, a sve zbog mizerne izlaznosti.mario001 wrote:U Zenici je nacelnik dobio 26.000 glasova ako se ne varam, ne znam odakle vadite te vase podatke???jasko_ba wrote:Ma nedavno sam na drugoj temi govorio kako zeleni dobijaju redovno izbore u Zenici, Banovicima, Zavidovicima itd. Pojedina mjesta gdje maltene sa osvojenih 4-5 hiljada glasova mozes pobjediti. Izlaznost nikakva, tzv. "urbana" populacija nedjelju prespava, ili ode pa ponisti listic, ili pak u zadnji cas "otkrije" razlog da ipak treba glasati za zelene, iako su im u prethodne cetiri godine jebavali sve po spisku.
Zamisli da radiš na određeno ili na crno a to ti jedini izvor prihoda a šef iz sda te ucjeni 20 glasova ili otkazzunazu wrote:I dabogda mu se ruka papanska osušila ko glasa za sda.
Gluposti, pa ne glasaju ljudi samo za SDA, kao da SDP ili DF nije dobio svoju sansu..putokaz1 wrote:Zamisli da radiš na određeno ili na crno a to ti jedini izvor prihoda a šef iz sda te ucjeni 20 glasova ili otkazzunazu wrote:I dabogda mu se ruka papanska osušila ko glasa za sda.
što je normalna pojava kod nas Bošnjaka
Nažalost
U Sarajevu posebno, ne znam gdje mogu imati nacelnika u KSKB9 wrote:znam samo da sdp nema sta da trazi na izborima, toliko su se srozali
u 1 na 1 fajtu SDP nema sanse da izgubi nacelnicko mjesto, posebno jer 50% SDA-a nije uopšte zainteresovano da vlada jer bi im poremetilo unutarstranački koncept, a nemaju koga ni ponudit, prošli put su ponudili osuđivanog kriminalca koji je uspio izoraganizirati strašnu logistiku i podršku određenih privrednika, sad neće imati ni to. u gradu ih nema nigdje. SDP je zreo da trehne a niko ništa nema da ponudi.putokaz1 wrote:Hvala,Mogla bi da pozeleni crvena načelnička fotelja,da i tu u gradu pobjede ''crveni'' a po selima'' zeleni'',koja sela odluče,da li gradi i radi smao pred izbore,inače Čaršija je prelijepa