Ja sam mentalni sklop koji je kroz to prosao vjerovatno prije nego sto si se ti rodio i koji puno bolje zna sve o tome sto ti kao objasnjavas...fejkz0r wrote: Njemu krivo sto nije mogo tako kad/ako je on polozio pa mu sad ja kriv.. mani se mog posta zamolio bih te... a to proslavljanje po selu je vec objasnjeno tako da ja tacno ne znam kakav si ti mentalni sklop pa da ne znas da procitas vec objasnjeno.. ispeci pa reci
polozio voznju ali...?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
tempuser
#101 Re: polozio voznju ali...?
-
fejkz0r
#102 Re: polozio voznju ali...?
A ti si to vec prosao.. sve si mi sad reko nemoj meni vise zivce vadit!tempuser wrote:Ja sam mentalni sklop koji je kroz to prosao vjerovatno prije nego sto si se ti rodio i koji puno bolje zna sve o tome sto ti kao objasnjavas...fejkz0r wrote: Njemu krivo sto nije mogo tako kad/ako je on polozio pa mu sad ja kriv.. mani se mog posta zamolio bih te... a to proslavljanje po selu je vec objasnjeno tako da ja tacno ne znam kakav si ti mentalni sklop pa da ne znas da procitas vec objasnjeno.. ispeci pa reci
- muha_sa
#103 Re: polozio voznju ali...?
ne se živciratfejkz0r wrote:A ti si to vec prosao.. sve si mi sad reko nemoj meni vise zivce vadit!tempuser wrote:Ja sam mentalni sklop koji je kroz to prosao vjerovatno prije nego sto si se ti rodio i koji puno bolje zna sve o tome sto ti kao objasnjavas...fejkz0r wrote: Njemu krivo sto nije mogo tako kad/ako je on polozio pa mu sad ja kriv.. mani se mog posta zamolio bih te... a to proslavljanje po selu je vec objasnjeno tako da ja tacno ne znam kakav si ti mentalni sklop pa da ne znas da procitas vec objasnjeno.. ispeci pa reci
ja rekoh šta volim--odvrnut muziku do dacke--otvorit prozor, izbacit ruku kroz prozor i kulirat
more bit da se nekom ovo ne svidja--šta cu mu ja
-
fejkz0r
#104 Re: polozio voznju ali...?
Ne se živcirat
razmjenjujemo iskustva
ja rekoh šta volim--odvrnut muziku do dacke--otvorit prozor, izbacit ruku kroz prozor i kulirat
nek i on nabavi dobru muziku[/quote]
Pa dobro to jarane al izbaci me iz takta kad meni nesta prica a i on to isto radio.. to za muziku se slazem 100% samo nek buba
Pa dobro to jarane al izbaci me iz takta kad meni nesta prica a i on to isto radio.. to za muziku se slazem 100% samo nek buba
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#105 Re: polozio voznju ali...?
Jos ako si nabildo ruckumuha_sa wrote: ne se živciratrazmjenjujemo iskustva
more bit da se nekom ovo ne svidja--šta cu mu janek i on nabavi dobru muziku
-
condy
#106 Re: polozio voznju ali...?
I još ako sjedi pored tebe kakva dugonoga sa dobrim cicamaTomahawk11 wrote:Jos ako si nabildo ruckumuha_sa wrote: ne se živciratrazmjenjujemo iskustva
- muha_sa
#107 Re: polozio voznju ali...?
fejkz0r wrote:
izašo najnoviji CD "južnog vetra"---73 pjesme--ne stajem dok sve i jednu ne preslušam
- muha_sa
#108 Re: polozio voznju ali...?
jakako--maica brez rukava, oborim sjedište u ležeci položaj i ko hadžo se izvrnem i kružim---sad sjedil kakva dobra pored nebitno, sjest ce kad cuje lolu kako j odvrno Sinana il Malovcica KemicuTomahawk11 wrote:Jos ako si nabildo ruckumuha_sa wrote: ne se živciratrazmjenjujemo iskustva
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#109 Re: polozio voznju ali...?
Sjooo---dje me nadje sa Sinanom, odo rezat vene
Muha, stari mangup
-
tempuser
#110 Re: polozio voznju ali...?
A ti si to vec prosao.. sve si mi sad reko nemoj meni vise zivce vadit![/quote]fejkz0r wrote:
Ja sam mentalni sklop koji je kroz to prosao vjerovatno prije nego sto si se ti rodio i koji puno bolje zna sve o tome sto ti kao objasnjavas...
Auuuu sto je djecak nervozan! Nadam se da su te muha i tomahawk vratili u takt?!
- amar1994
-
fejkz0r
#112 Re: polozio voznju ali...?
Muha i tomahawk za sad najjaci hahah

-
fejkz0r
#113 Re: polozio voznju ali...?
Auuuu sto je djecak nervozan! Nadam se da su te muha i tomahawk vratili u takt?!tempuser wrote:A ti si to vec prosao.. sve si mi sad reko nemoj meni vise zivce vadit!fejkz0r wrote:
Ja sam mentalni sklop koji je kroz to prosao vjerovatno prije nego sto si se ti rodio i koji puno bolje zna sve o tome sto ti kao objasnjavas...
Pa dobro djecak manje vise al eto u taktu sam
-
fejkz0r
#114 Re: polozio voznju ali...?
Ma rucka normala srednje građe sam haha ima se sta i viditTomahawk11 wrote:Jos ako si nabildo ruckumuha_sa wrote: ne se živciratrazmjenjujemo iskustva
- muha_sa
#115 Re: polozio voznju ali...?
još nam reci koje je autofejkz0r wrote:Muha i tomahawk za sad najjaci hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zika ima ulaz za usb
-
tempuser
#116 Re: polozio voznju ali...?
Joj muha koji su ti sahlaban lozionicar! 
- muha_sa
#117 Re: polozio voznju ali...?
nimalotempuser wrote:Joj muha koji su ti sahlaban lozionicar!
samo malo caskamo jer smo na istoj talasnoj
meni nek je zikamu u dure--boli me neka stvar jesul gume celave il jok
trebe se pale na Malovcica i južni vetar--koja još u gume gleda
-
mahalas505
#118 Re: polozio voznju ali...?
Vidi ovog, nemoj mi muhu dirat. Haj prosetaj malo.tempuser wrote:Joj muha koji su ti sahlaban lozionicar!
Muha jesi stavio mp3 pjesmice na 256kb/s, kazu da je cistiji zvuk,pogotovo za vece zvucnike.
- muha_sa
#119 Re: polozio voznju ali...?
nasnimo mi jaran "južnog vetra" sve i jednu pjesmumahalas505 wrote:Vidi ovog, nemoj mi muhu dirat.tempuser wrote:Joj muha koji su ti sahlaban lozionicar!
Muha jesi stavio mp3 pjesmice na 256kb/s, kazu da je cistiji zvuk,pogotovo za vece zvucnike.

-
mahalas505
#120 Re: polozio voznju ali...?
Ako, ako to se trazi
.
-
tempuser
#121 Re: polozio voznju ali...?
A Tarmi Ricmi nista, a?muha_sa wrote:nimalotempuser wrote:Joj muha koji su ti sahlaban lozionicar!![]()
meni nek je zikamu u dure--boli me neka stvar jesul gume celave il jok![]()
trebe se pale na Malovcica i južni vetar--koja još u gume gledanidje veze
- muha_sa
#122 Re: polozio voznju ali...?
tempuser wrote:A Tarmi Ricmi nista, a?muha_sa wrote:nimalotempuser wrote:Joj muha koji su ti sahlaban lozionicar!![]()
meni nek je zikamu u dure--boli me neka stvar jesul gume celave il jok![]()
trebe se pale na Malovcica i južni vetar--koja još u gume gledanidje veze
Baška Lemi Ticki---sam takav milozvuk na koji trebe padaju
- KB9
#124 Re: polozio voznju ali...?
al kako sam ga u startu procito o kojem se tipu osobe radi
nije dzaba condy jedini fakticki stao na njegovu stranu
-
tempuser
#125 Re: polozio voznju ali...?
Sa's ga opet izbacit iz takta!KB9 wrote:al kako sam ga u startu procito o kojem se tipu osobe radi