Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prog321 wrote:Procenat je skoro isti.
Lijepe, uredne žene su većinom udate za ne-nužno lijepe ali uredne i dobrostojece muškarce.
Odron nadje odrona u većini slučajeva.
I još ako k tome dodaš procenat parova koji su odron naspram ovih očuvanih i dobrostojećih, tačno bi se čovjek odmah roknuo...
Ja mislim da tih nema u Bosni, a ako ih ima, baš su rijetki.
Mada nekad vidiš odrona sa lijepom ženom. Ako nije zbog para, e onda svaka čast.
prog321 wrote:Procenat je skoro isti.
Lijepe, uredne žene su većinom udate za ne-nužno lijepe ali uredne i dobrostojece muškarce.
Odron nadje odrona u većini slučajeva.
I još ako k tome dodaš procenat parova koji su odron naspram ovih očuvanih i dobrostojećih, tačno bi se čovjek odmah roknuo...
Ja mislim da tih nema u Bosni, a ako ih ima, baš su rijetki.
Mada nekad vidiš odrona sa lijepom ženom. Ako nije zbog para, e onda svaka čast.
Ma ima svakakvih kombinacija. Sve dok se slažu, sve je to OK...
Euridika wrote:Hajde dosta više o smradovima, de malo o mirisima ... tijela, a još bolje duše...
Miris tijela se može kupiti, duše ne...
Eto volim kad muškarac drži do higijene, toliko
A što se mora išta kupovati ... osim ako govorimo o kupovini sredstava za ličnu higijenu? Nekako mi to odmah hladno i odbojno zvuči...
A higijena ne da je poželjna, već se i podrazumijeva, naravno u normalnim granicama. Ni pretjerana čistoća nije dobra, to već prerasta u bolest i opsesivno-kompulsivne poremećaje...
Euridika wrote:Hajde dosta više o smradovima, de malo o mirisima ... tijela, a još bolje duše...
A što se mora išta kupovati ... osim ako govorimo o kupovini sredstava za ličnu higijenu? Nekako mi to odmah hladno i odbojno zvuči...
A higijena ne da je poželjna, već se i podrazumijeva, naravno u normalnim granicama. Ni pretjerana čistoća nije dobra, to već prerasta u bolest i opsesivno-kompulsivne poremećaje...
Ma dobro to je već rijetkost, bar se ja nisam susretala.
Perem auto svaki drugi dan, usisavam ga, mirišam ...
... a to ... pitanje je za ličnu higijenu ... uzimam abdest kad krenem u auto, namirišam se i lijepo se obučem, operem zube i obrijem se da bolje izgledam u retrovizoru ... skinem cipele i obujem papuče ...
Perem auto svaki drugi dan, usisavam ga, mirišam ...
... a to ... pitanje je za ličnu higijenu ... uzimam abdest kad krenem u auto, namirišam se i lijepo se obučem, operem zube i obrijem se da bolje izgledam u retrovizoru ... skinem cipele i obujem papuče ...
I ja sam isto tako, sve dok nisam skontala da mi zimi dođe veći račun za grijanje... . Sad sam pametnija, ne depiliram se dok ne bude +25 u hladu...
prog321 wrote:Čupav maf mi uopšte ne smeta. Ne znam zašto se klinci lože na ćelavo?
generacijske razlike
Ma sve se da dogovoriti. Nek' bude čupavo ondje gdje treba biti, a ćelavo ondje gdje bi čupavo moglo zasmetati i svi sretni
A može i pola-pola, il' malo 'vako - malo 'nako... A mogli bi vala i oni katkad pripomoći oko depilacije, svakako se vole dolje spuštati...
Ma sve dok su svi sretni i zadovolj(e)ni, sve je udure...