Granice promiskuitetnosti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#101 Re: Granice promiskuitetnosti
Ha ya .... džaba tebi sve referense ako si ukakio poso

-
artuditu
#102 Re: Granice promiskuitetnosti
Statistika je kurva_BataZiv_0809 wrote:Lako je ruznoj da bude "postena", kao sto je lako ruznom da ne bude kurvar.
Granica promiskuiteta nije fiksna. Ako zenska kojoj se javlja 50 potencijalnih hebaca godisnje, legne sa svakim 10-tim, to je 5, a ona kojoj se javlja njih 10, to je jedan. A jednako su promiskuitetne
- Ramzess Veliki
#103 Re: Granice promiskuitetnosti
Nije njima nimalo lako što ostaše nazor pošteni.artuditu wrote:Statistika je kurva_BataZiv_0809 wrote:Lako je ruznoj da bude "postena", kao sto je lako ruznom da ne bude kurvar.
Granica promiskuiteta nije fiksna. Ako zenska kojoj se javlja 50 potencijalnih hebaca godisnje, legne sa svakim 10-tim, to je 5, a ona kojoj se javlja njih 10, to je jedan. A jednako su promiskuitetne
-
artuditu
#104 Re: Granice promiskuitetnosti
Ja sam ubijeđena da ti "ružni/e" povale više nego što se misli.Ramzess Veliki wrote:Nije njima nimalo lako što ostaše nazor pošteni.artuditu wrote:Statistika je kurva_BataZiv_0809 wrote:Lako je ruznoj da bude "postena", kao sto je lako ruznom da ne bude kurvar.
- Euridika
- Globalna šefica
#105 Re: Granice promiskuitetnosti
I ja sam na sličnom fonu razmišljanja... svaka "ružna" nađe "ružnog" iliti svaka krpa nađe zakrpu, tako da ne bih rekla da postoje ikakva pravila koja diktiraju koliko ko ima partnera u zavisnosti od fizičke ljepote. Jedino bi se moglo reći da privlačnije (atraktivnije) osobe imaju više ponuda, ali opet ni to ne mora biti 100% tačno. Imaš ljudi koji sami sebe stvore ponudu, da se tako izrazim...artuditu wrote:Ja sam ubijeđena da ti "ružni/e" povale više nego što se misli.Ramzess Veliki wrote:Nije njima nimalo lako što ostaše nazor pošteni.artuditu wrote:Statistika je kurva
-
artuditu
#106 Re: Granice promiskuitetnosti
Euridika wrote:I ja sam na sličnom fonu razmišljanja... svaka "ružna" nađe "ružnog" iliti svaka krpa nađe zakrpu, tako da ne bih rekla da postoje ikakva pravila koja diktiraju koliko ko ima partnera u zavisnosti od fizičke ljepote. Jedino bi se moglo reći da privlačnije (atraktivnije) osobe imaju više ponuda, ali opet ni to ne mora biti 100% tačno. Imaš ljudi koji sami sebe stvore ponudu, da se tako izrazim...artuditu wrote:
Ja sam ubijeđena da ti "ružni/e" povale više nego što se misli.

-
libra123
#107 Re: Granice promiskuitetnosti
Sudeći po primjeru ove sličice,domišljati najbolje prolazeartuditu wrote:Euridika wrote:I ja sam na sličnom fonu razmišljanja... svaka "ružna" nađe "ružnog" iliti svaka krpa nađe zakrpu, tako da ne bih rekla da postoje ikakva pravila koja diktiraju koliko ko ima partnera u zavisnosti od fizičke ljepote. Jedino bi se moglo reći da privlačnije (atraktivnije) osobe imaju više ponuda, ali opet ni to ne mora biti 100% tačno. Imaš ljudi koji sami sebe stvore ponudu, da se tako izrazim...artuditu wrote:
Ja sam ubijeđena da ti "ružni/e" povale više nego što se misli.
-
uvijekIInikadI
#108 Re: Granice promiskuitetnosti
Ja vala uvijek IIprog321 wrote:U biti, najvaznije je da si uvijek drugi
- adda_sa
#109 Re: Granice promiskuitetnosti
zar pricamo o tome ko je bolji :pMatzan wrote:adda_sa wrote:ja sam znala jednu, iz jednog grada u bosni, kada nam je bilo 21-22god, ja sam bila na jednom odredjenom broju koji sada nije bitana ona je bila na 20+
Da, i?
Hoćeš reći da si ti možda bolja osoba od nje?
tema je granica promiskuitetnosti, a ona ju je dotakla.
- adda_sa
#110 Re: Granice promiskuitetnosti
gore se one koje nadju bilo koga, uoci valentinova ili 8marta, samo da bi poklon dobile (true story, poznajem par slucajeva)Ramzess Veliki wrote:Slažem se.Klitemnestraaa wrote: Slažem se.![]()
Meni su gore one što te muntaju da su zaljubljene da ih ženiš ili vodiš vani ili što te varaju s petoricom, a u prvom redu u vjerskim ustanovama ful pokrivene, nego one što uživaju u seksu s muškarcima koji isto tako uživaju u tome dokle god su oboje iskreni i otvoreni oko svojih namjera.
- Matzan
#111 Re: Granice promiskuitetnosti
adda_sa wrote:zar pricamo o tome ko je bolji :pMatzan wrote:adda_sa wrote:ja sam znala jednu, iz jednog grada u bosni, kada nam je bilo 21-22god, ja sam bila na jednom odredjenom broju koji sada nije bitana ona je bila na 20+
Da, i?
Hoćeš reći da si ti možda bolja osoba od nje?
tema je granica promiskuitetnosti, a ona ju je dotakla.
Ako je to postavio granicu?
Jel' bilo u Službenom glasniku BiH?
-
maida95
#112 Re: Granice promiskuitetnosti
imati toliko partnera sa 20ak godina jeste promiskuitetno, da se mene pita. 
To što ti pitaš "ko je to postavio granicu" je besmisleno, s obzirom na to da su komentari većinom subjektivni..
To što ti pitaš "ko je to postavio granicu" je besmisleno, s obzirom na to da su komentari većinom subjektivni..
-
ovo_mi_je_nick
#113 Re: Granice promiskuitetnosti
Što se tiče žena, svaka ga vikendom, koja želi, može udomiti, da ne kažem primiti. Ako se svede računica, dakle svaki vikend drugi partner, (općepoznato je da one koje ne žele vezu su malo više širokog mišljenja i teze su; iskoristi mladost, jednom se živi) je na godišnjem novou brojka cca 35 komada.
Tu će uvjek biti oni izgovori da one izlaze ne da nekoga upoznaju i kako im nije do sexa, nego da one izlaze kako se žele isplesati, malo opustiti, osloboditi stresa i slično.
Što se tiče muškaraca, brojka zavisi od broja zelenog svijetla ženske populacije.
Ja bih lično prije mogao zasnovati ozbiljnu vezu pa i brak sa osobom koja je onako u "prolazu" spavala sa 30 muškaraca na godišnjem novou, nego sa nekom koja je imala ozbiljnu vezu 5-10 godina a razlog je taj što će ona njega uvjek voljeti i biti joj u podsvijesti za razliku od ovih 30 koji će biti samo brojevi u njenom životu. (naravno ona će govoriti umjesto 30, 3)
Bitno je biti posljednji/posljednja !
Tu će uvjek biti oni izgovori da one izlaze ne da nekoga upoznaju i kako im nije do sexa, nego da one izlaze kako se žele isplesati, malo opustiti, osloboditi stresa i slično.
Što se tiče muškaraca, brojka zavisi od broja zelenog svijetla ženske populacije.
Ja bih lično prije mogao zasnovati ozbiljnu vezu pa i brak sa osobom koja je onako u "prolazu" spavala sa 30 muškaraca na godišnjem novou, nego sa nekom koja je imala ozbiljnu vezu 5-10 godina a razlog je taj što će ona njega uvjek voljeti i biti joj u podsvijesti za razliku od ovih 30 koji će biti samo brojevi u njenom životu. (naravno ona će govoriti umjesto 30, 3)
-
libra123
#114 Re: Granice promiskuitetnosti
ovo_mi_je_nick wrote:Što se tiče žena, svaka ga vikendom, koja želi, može udomiti, da ne kažem primiti. Ako se svede računica, dakle svaki vikend drugi partner, (općepoznato je da one koje ne žele vezu su malo više širokog mišljenja i teze su; iskoristi mladost, jednom se živi) je na godišnjem novou brojka cca 35 komada.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#115 Re: Granice promiskuitetnosti
Javi nam kada to uspiješ. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#116 Re: Granice promiskuitetnosti
Teorijski, frajko je sasma upravu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#117 Re: Granice promiskuitetnosti
mah, psihologija je čudo 
najbitnije je pored sebe imati osobu koja je zadovoljna sa sobom prije svega, a onda s tobom, sve ostalo je manje bitno.
najbitnije je pored sebe imati osobu koja je zadovoljna sa sobom prije svega, a onda s tobom, sve ostalo je manje bitno.
- neruda
#118 Re: Granice promiskuitetnosti
i da nije kak'a ludača, to si zaboravioVelkoski wrote:mah, psihologija je čudo
-
prog321
#119 Re: Granice promiskuitetnosti
Šta nejebica uradi od ljudi.
Nekad je bilo da sam prvi a sad može i trideset prvi
- neruda
#120 Re: Granice promiskuitetnosti
pa sve'dno ha drugi ha triesdrugi 
-
prog321
#121 Re: Granice promiskuitetnosti
Protupitanje, a što se tako istrošila ako sam drugi?
Kao da si kočila sa njom
Kao da si kočila sa njom
- fatamorgana
#122 Re: Granice promiskuitetnosti
Tebi jes' njoj ni'e!neruda wrote:pa sve'dno ha drugi ha triesdrugi
- Matzan
#123 Re: Granice promiskuitetnosti
ovo_mi_je_nick wrote:Što se tiče žena, svaka ga vikendom, koja želi, može udomiti, da ne kažem primiti. Ako se svede računica, dakle svaki vikend drugi partner, (općepoznato je da one koje ne žele vezu su malo više širokog mišljenja i teze su; iskoristi mladost, jednom se živi) je na godišnjem novou brojka cca 35 komada.
I samo da imaš sreće da među tih 30 nije bio kakav 25+ .... njega bi sigurno zapamtila.
prog321 wrote:Protupitanje, a što se tako istrošila ako sam drugi?
Kao da si kočila sa njom
-
ovo_mi_je_nick
#124 Re: Granice promiskuitetnosti
Prvi možeš biti samo ako sam sebe uvjeriš da si joj prvi
Ona brojka od 30 je samo na godišnjem nivou a kako izlaze vec sa 17 a 'smire se' sa 35 godinica (da kažemo da se u tim godina uda) ...
bolje ne računati 
P.S i navodno sve bile sa prosječnim veličinama
Ona brojka od 30 je samo na godišnjem nivou a kako izlaze vec sa 17 a 'smire se' sa 35 godinica (da kažemo da se u tim godina uda) ...
P.S i navodno sve bile sa prosječnim veličinama
- supercali
#125 Re: Granice promiskuitetnosti
A ti toliko jebes da te ruka boli od touch dickaprog321 wrote:Šta nejebica uradi od ljudi.