ako te voli volit ce te i da sjedis kuci, a ne sda radis u granofu.
to su tatini sinovi, odjebi to, nacice svakako na kraju neku starletu sparama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Altsa wrote:da on tebe voli ozenio bi te da si i na birou.
il da u Travniku fax upiše pa nek ondaK traži bolji poso--zacas ce završitmadner wrote:Umjesto da nadje bolji posao, vi prebacili lopticu na covjeka koji ima VSS.
Iskren i pošten.madner wrote:Umjesto da nadje bolji posao, vi prebacili lopticu na covjeka koji ima VSS.
muha_sa wrote:il da u Travniku fax upiše pa nek ondaK traži bolji poso--zacas ce završitmadner wrote:Umjesto da nadje bolji posao, vi prebacili lopticu na covjeka koji ima VSS.
Ne pratišTomahawk11 wrote:muha_sa wrote:il da u Travniku fax upiše pa nek ondaK traži bolji poso--zacas ce završitmadner wrote:Umjesto da nadje bolji posao, vi prebacili lopticu na covjeka koji ima VSS.a ima i Kiseljak, Banja Luka....i rijesen problem.
Uostalom, kako to pametnica nije skonto, kupi joj diplomu i rijesen problem
Isto razmišljam.Roccohljup wrote:Aferim i u pravu!Altsa wrote:da on tebe volio ozenio bi te da si i na birou.
ne sumnjam da te ne voli, al cim on gleda "sta ce narod reci".......nema tu selameta
Svaka investicija ima neki rok odplate. Evo ova, hoce li ona naci boljeg? VSS, ima finu raju a ona vec u descentu. Logika je jasna, odluka vise nego ocigledna.artuditu wrote:Iskren i pošten.madner wrote:Umjesto da nadje bolji posao, vi prebacili lopticu na covjeka koji ima VSS.
pošteno platio 15 tisuća
Preskocio sam taj dioartuditu wrote:Ne pratišTomahawk11 wrote:
a ima i Kiseljak, Banja Luka....i rijesen problem.
Uostalom, kako to pametnica nije skonto, kupi joj diplomu i rijesen problem![]()
Nema para, otplaćuje kredit za stan.
On da tebe iskreno voli odmah bi te oženio. Nije bitno kakvu stručnu spremu imaš. Pretpostavljam da si zgodna i da imaš dobre grudi i guzove i to je razlog što te još nije ostavioSarita012 wrote:Imam 25 godina a on 32. U stabilnoj smo vezi vec 3 godine. Odgovaraju mu moje godine, a meni njegova ozbiljnost i zelja za drugim zivotom tj brakom.
On jako zeli brak, i u vezi smo koja opstaje zbog nase kompaktibilnosti ali.. on ima VSS i posao u drzavnoj firmi i druzi se sa ljudima koji nemaju nikakve finansijske probleme. Ja imam SSS i radim u jednom shopping centru u gradu kao prodavac. Rekao mi je da imam dobar i stalan posao odmah bi me ozenio, i non stop mi salje neke konkurse i sama trazim posao.. ali tesko je negdje upasti a da nemate novac i stelu.
Depresija je sve veca i veca i kod mene i njega. Volim ga previse, i on mene voli ali ja ne mogu naci bolji posao a sat za brak nam otkucava.. pomozite ljudi
_BataZiv_0809 wrote:Prevari ga sa mnom. I posalji mu snimak.
"momak" ti je jedan obicni i sebicni shupak......nece on tebe nikad ozeniti....samo kad mu se digne iskoristi i boli ga kita.......daj mu uslov......ili zenidba ili Cao papak.....dzabe gubis vrijeme sa njimSarita012 wrote:Imam 25 godina a on 32. U stabilnoj smo vezi vec 3 godine. Odgovaraju mu moje godine, a meni njegova ozbiljnost i zelja za drugim zivotom tj brakom.
On jako zeli brak, i u vezi smo koja opstaje zbog nase kompaktibilnosti ali.. on ima VSS i posao u drzavnoj firmi i druzi se sa ljudima koji nemaju nikakve finansijske probleme. Ja imam SSS i radim u jednom shopping centru u gradu kao prodavac. Rekao mi je da imam dobar i stalan posao odmah bi me ozenio, i non stop mi salje neke konkurse i sama trazim posao.. ali tesko je negdje upasti a da nemate novac i stelu.
Depresija je sve veca i veca i kod mene i njega. Volim ga previse, i on mene voli ali ja ne mogu naci bolji posao a sat za brak nam otkucava.. pomozite ljudi
ona ima planove ali on necelava_dlaka wrote:Svi bi tudjim kurcem koprive da mlate.. Et tek tako lako da ostavi frajera sa kojim je neko vrijeme u vezi imaju planove i sve
jao fuj ti ga gada, Gdje ga nađe kompleksaša. Pa samo se postavi u njegovu kožu, tj. da li bi ti njemu postavljala takve uslove da ti radiš u državnoj službi, a on kao trgovac, da ćeš se udati ako nađe bolji i stabilniji posao. sama ćeš dobiti odgovor, moj ti je savjet da se kloniš gada, imaš tek 25. i ko ti napunio glavu da ti sat otkucava, sad si ustvari u najboljim godinama da nađeš sebi po mjeri.Sarita012 wrote:Imam 25 godina a on 32. U stabilnoj smo vezi vec 3 godine. Odgovaraju mu moje godine, a meni njegova ozbiljnost i zelja za drugim zivotom tj brakom.