Blokada puteva

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Naslovnica

#101 Re: Blokada puteva

Post by Naslovnica »

Vratio se iz Ze u Sa preko Busovače i Kiseljaka.
U smjeru Sarajeva nije bilo gužve, u smjeru iz Sarajeva čep je od semafora u Kiseljaku do skretanja za Lepenicu, kilometarske kolone.
Išao sam preko Kobiljače, na Mostarsko, na Stup, sve OK, nikakav zastoj, gužva ili sl.
Podrška borcima, samo ovo nije način. Blokirajte Poljine, apartmane na Bjelašnici, Predsjedništvo, Parlament, kantone...
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#102 Re: Blokada puteva

Post by Bobi »

Idi bolan na Kiseljak, dok se ti preračunaš zatvorit ce i taj put :mrgreen: .
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#103 Re: Blokada puteva

Post by _BataZiv_0809 »

Naslovnica wrote:Vratio se iz Ze u Sa preko Busovače i Kiseljaka.
U smjeru Sarajeva nije bilo gužve, u smjeru iz Sarajeva čep je od semafora u Kiseljaku do skretanja za Lepenicu, kilometarske kolone.
Išao sam preko Kobiljače, na Mostarsko, na Stup, sve OK, nikakav zastoj, gužva ili sl.
Podrška borcima, samo ovo nije način. Blokirajte Poljine, apartmane na Bjelašnici, Predsjedništvo, Parlament, kantone...
Ja trebam u suprotnom smjeru, uzeo petak slobodno, hocu malo da budem sa porodicom i onda me ovo zakaci :-)
victom

#104 Re: Blokada puteva

Post by victom »

kakavdanakneiskustvu wrote:
ne moze se izaci na autoput u sarajevu?
nemre
Horcrux

#105 Re: Blokada puteva

Post by Horcrux »

Ako broj ljudi koji su blokirani ovim predstavlja random sample ukupnog birackog tijela BiH, onda ~46% ljudi koji su blokirani nije izaslo na izbore.
Last edited by Horcrux on 28/02/2018 18:19, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#106 Re: Blokada puteva

Post by kakavdanakneiskustvu »

_BataZiv_0809 wrote:
jasko_ba wrote:Jebo majku, sve blokirano danas, a policija lezi i jede govna. Bem ti drzavu u tri lijepe majke. Jos novinari supci, niko nista ne pise :lol:

a sta bi policija trebala,udarati ljude?
Uplatit tiket u Premijeru pa na burek kod Hamzica.

ne govorim o policajcima nego o onima koji bi trebali imati muda narediti udaranje ljudi koji su izasli na proteste,ti isti nisu imali muda narediti da se u zenici ne razbija zgrada opcine i elektrodistribucije nego je policija to nijemo gledala
Naslovnica

#107 Re: Blokada puteva

Post by Naslovnica »

_BataZiv_0809 wrote:
Naslovnica wrote:Vratio se iz Ze u Sa preko Busovače i Kiseljaka.
Ja trebam u suprotnom smjeru, uzeo petak slobodno, hocu malo da budem sa porodicom i onda me ovo zakaci :-)
Oko 17h kolona je bila od Kiseljaka do Han ploče.
Većina ih skreće desno u Kiseljaku, prema Visokom. Da ti je do Kiseljaka doći... dalje prema Busovači i Lašvi je čisto.
kurty

#108 Re: Blokada puteva

Post by kurty »

Danas policija hladi muda, a momci iz Sarajevoputeva regulisu saobracaj na AP. Za blokadu se danima znalo i niko nista... Totalni promašaj vremena za proteste. Totalni
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#109 Re: Blokada puteva

Post by mk ultra »

BlueBlood wrote:
insomnia78 wrote:Narod koji konstantno pljuje na vlast i nepravdu a konstantno popljuje svaki pokusaj bunta :D
tuzno al istinito

puna podrska :thumbup:
Kome
Onima sto za 25 godina nisu zeljeli prstom da maknu? Ljudi koji su u vecini radno sposobni, a hajd ga natjeraj da radi... meni takvi nisu poznati, a svi koji su mogli iz moje porodice bili su u ARBiH... jel ih neko pitao kad su se lomili i radili zadnjih 25 godina...?

Ja ne znam covjeka koji nema svojih 500m2 i da nije mogao dobiti donaciju za kucu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#110 Re: Blokada puteva

Post by _BataZiv_0809 »

Naslovnica wrote: Oko 17h kolona je bila od Kiseljaka do Han ploče.
Većina ih skreće desno u Kiseljaku, prema Visokom. Da ti je do Kiseljaka doći... dalje prema Busovači i Lašvi je čisto.
A jebem ti....
kakavdanakneiskustvu

#111 Re: Blokada puteva

_BataZiv_0809 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
jasko_ba wrote:Jebo majku, sve blokirano danas, a policija lezi i jede govna. Bem ti drzavu u tri lijepe majke. Jos novinari supci, niko nista ne pise :lol:
Moze li se uci u Zenicu iz pravca Sarajeva?

mislim da moze u radakovu
Treba doc do Radakova dragi danak :-)[/quote]

ja shvatio da si ti vec u putu prema zenici,eto neko napisa da mozes na kiseljak
kakavdanakneiskustvu

#112 Re: Blokada puteva

nisam u toku,ovi traze formiranje borackog registra,jos nesto oko toga koliko sam nacuo??,ako je to tako,ovakva blokada ce potrajati danima,sedmicama,mislim ako su od rijeci i nece popusiti dok se to sve ne zavrsi,a tu ima posla
jasko_ba

#113 Re: Blokada puteva

Post by jasko_ba »

Connaisseur Karlin wrote:
posalji zalbu svojima u Vladi :lol:
Ne pricaj gluposti, kad vec ne znas o cemu pricas. Slobodno prelistaj postove, vidim da imas viska vremena. Ko ce meni, vozacima i ostalim ljudima koji moraju putovati radi posla, nadoknaditi ovo maltretiranje. Tacno trebam postaviti ovdje slike tih "boraca" jer ih znam vrlo dobro ko su ovdje po Zavidovicima i Zepcu i ono naslo pametovati "ja sam se za ovo borio". Ma mrs u tri lijepe
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#114 Re: Blokada puteva

Post by _BataZiv_0809 »

ja shvatio da si ti vec u putu prema zenici,eto neko napisa da mozes na kiseljak
Izvini drug iznerviran sam haos. Jos sam na poslu, oko osmice sam konto krenut :-)
mahalik

#115 Re: Blokada puteva

Post by mahalik »

Kada će policija reagovati?
kakavdanakneiskustvu

#116 Re: Blokada puteva

victom wrote:
ne moze se izaci na autoput u sarajevu?
nemre

strasno
zipoo

#117 Re: Blokada puteva

Post by zipoo »

Moze li se do Mostara ??
zrakomlat

#118 Re: Blokada puteva

Post by zrakomlat »

Neko će zakasniti na posao, neko na ispit, neko na hemoterapiju, neko na dijalizu, neko na avion, neko na razgovor za posao, neko će se razboliti, nekome će nestati goriva, neka djeca će kući večeras jako kasno iz škole, itd itd jer ovi šupci blokiraju ceste umjesto institucija.

A možda je u koloni blokiran i neko ko je planirao s njima blokirati cestu al zakasnio.
Last edited by zrakomlat on 28/02/2018 18:26, edited 1 time in total.
kurty

#119 Re: Blokada puteva

Post by kurty »

mahalik wrote:Kada će policija reagovati?
u ovakvim slučajevima, nikad...
Negdje sam slusao onog nekog koji rece "mi smo borci, i ako policija krene na nas, borimo se"
mahalik

#120 Re: Blokada puteva

Post by mahalik »

kurty wrote:
mahalik wrote:Kada će policija reagovati?
u ovakvim slučajevima, nikad...
Negdje sam slusao onog nekog koji rece "mi smo borci, i ako policija krene na nas, borimo se"
Pa čuj nikad pa ovo je krivično djelo
jasko_ba

#121 Re: Blokada puteva

Post by jasko_ba »

zrakomlat wrote:Neko će zakasniti na posao, neko na ispit, neko na hemoterapiju, neko na dijalizu, neko na avion, neko na razgovor za posao, neko će se razboliti, nekome će nestati goriva, neka djeca će kući večeras jako kasno iz škole, itd itd jer ovi šupci blokiraju ceste umjesto institucija.
A možda je u koloni blokiran i neko ko je planirao s njima blokirati cestu al zakasnio.
Al boli njih kurac. :roll:
Image
Zavidovicka ispostava :izet:
Image
Last edited by jasko_ba on 28/02/2018 18:30, edited 2 times in total.
Connaisseur Karlin

#122 Re: Blokada puteva

Post by Connaisseur Karlin »

jasko_ba wrote: Ne pricaj gluposti, kad vec ne znas o cemu pricas. Slobodno prelistaj postove, vidim da imas viska vremena. Ko ce meni, vozacima i ostalim ljudima koji moraju putovati radi posla, nadoknaditi ovo maltretiranje. Tacno trebam postaviti ovdje slike tih "boraca" jer ih znam vrlo dobro ko su ovdje po Zavidovicima i Zepcu i ono naslo pametovati "ja sam se za ovo borio". Ma mrs u tri lijepe
obrati se Vladi :)
zipoo

#123 Re: Blokada puteva

Post by zipoo »

zipoo wrote:Moze li se do Mostara ??
?
mahalik

#124 Re: Blokada puteva

Post by mahalik »

:?
jasko_ba wrote:
zrakomlat wrote:Neko će zakasniti na posao, neko na ispit, neko na hemoterapiju, neko na dijalizu, neko na avion, neko na razgovor za posao, neko će se razboliti, nekome će nestati goriva, neka djeca će kući večeras jako kasno iz škole, itd itd jer ovi šupci blokiraju ceste umjesto institucija.
Image
Tačno
zrakomlat

#125 Re: Blokada puteva

Post by zrakomlat »

jasko_ba wrote:
Image
Ma da. Nekome mogu uništiti život svojim idiotskim potezom. Treba vatrogasnu dovest pa ih polijevat vodom. Nek idu pred vladu, koji qrz blokiraju ljude po ovim minusima.
Last edited by zrakomlat on 28/02/2018 18:30, edited 1 time in total.
Locked