bosnianidiot wrote:
Mirza, Damire, svaka cast!
Berdych, odnosno Goffin ne daju neke velike sanse, ali dobro, drugi krug AO, odlicno!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
bosnianidiot wrote:
Jarane, ti ko da nikad nisi gledao tenis.CSKA wrote:Gde da gledam,prati Duranta,prati Leonarda,jos da pratim i tenisleškarenje wrote:Gledas liCSKA wrote:Bem li ga Hasea po kvoti od 1,5 nisam mogao da propustim pa kako god da se zavrsiidu ova oba linka pravo dobro .Ovaj Edmund se izivljava na Dzumhuru
![]()
Sva sreca pa sam Damira izbjegao,mislio sam da moze uzeti set.
Ogledacu treci set ako bude zanimljivo.
leškarenje wrote:Ne moze Dzumhur meda na svoj servis,jos uzeo loptice napucava na druga igralista
leškarenje wrote:Ovaj Edmund se izivljava na Dzumhuru
leškarenje wrote:.Damir izjednaci,volio bi vidjeti statistiku prvog servisa kod njega,ne znam je li ih pet pogodio.
i nakon damirove pobjede, nijedan vise komentar na ovoj temi.leškarenje wrote:ovaj Edmund nikako ne trci,ali ne moze mu Damir nista
Više, 70 points i oko 55000 dolara.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Damir Dzumhur - Manijak pravi !
Mirza - duboki naklon.
Obojica su uzela po 42.000 USD i 45 poena, nisam siguran da li se računaju kvalifikacije.
Samo prenio šta google kaže, jos boljeshake69 wrote:Više, 70 points i oko 55000 dolara.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Damir Dzumhur - Manijak pravi !
Mirza - duboki naklon.
Obojica su uzela po 42.000 USD i 45 poena, nisam siguran da li se računaju kvalifikacije.
MOSALJOZE wrote:Ne znam zasto,ali imam osjecaj da ce Mirza proci u drugo kolo.Ima tu neku drskost(MUDA),nešto što fali Damiru.Čitam da mu protivnik vec 2-3 sezone nije prosao 1 kolo na AO.
Ipak je manje dolara. Devalvira australski dolar iz godine u godinu pa organitari povecaju prize money samo u australskim bez promjene u americkim novcanicama. Svejedno, odlicna lova za MIrzu.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Samo prenio šta google kaže, jos boljeshake69 wrote:Više, 70 points i oko 55000 dolara.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Damir Dzumhur - Manijak pravi !
Mirza - duboki naklon.
On je vec u drugom kolu.MOSALJOZE wrote:MOSALJOZE wrote:Ne znam zasto,ali imam osjecaj da ce Mirza proci u drugo kolo.Ima tu neku drskost(MUDA),nešto što fali Damiru.Čitam da mu protivnik vec 2-3 sezone nije prosao 1 kolo na AO.![]()
Bravo momci,pogotovo Mirza
damir 45, a mirza još +25 za kvalifikacije. 60000 autralskih dolara, odnosno 41 i nešto američkihcvrčak_na_hedonizmu wrote:Samo prenio šta google kaže, jos boljeshake69 wrote:Više, 70 points i oko 55000 dolara.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Damir Dzumhur - Manijak pravi !
Mirza - duboki naklon.