Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
-
DZONPI
#101 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Evo jedne i jedine istine.Oni se neznaju ponasat kako na ulici tako u javnom prevozu i slicno.Zasto zato sto nisu niti CE ikad bit prihvaceni OD zapada.Zapadnjak Nevoli svoju mater a ne nekog otamo.U Holandiji je tolika mrznja da kad BI doslo do belaja stradali BI svi bili crni zuti Afrikanci Istocna evropa Ex Yu jednostavno im je pun kurac stranaca.Pozitivni primjeri nemaju mjesta na TV Ali negativni se non stop ponavljaju.Muslimane nemogu ocima nebitno Jesu li radikalni umjereni pokriveni ili odakle su jednostavno ih nevole.Zajednicki zivot je nikakav i samo nema belaja jer je ekonomija dobra.
- Drvosjeca iz Dejcica
#102 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Važi li to Bato isto za Srbe koji su nosioci licence sekundarnih i tercijarnih masovnih grobnica na svijetu?_BataZiv_0809 wrote:Trazili ste-gledajte.
- Towelie
#103 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Stvarno neverovatno kako se ponasaju pojedinci. Sto je najgore, formira se slika o svima na osnovu ove sacice prestupnika.
-
Neregistrirani
#104 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Moja mati je jos osamdeset i neke imala frku u Turskoj zato sto nije izignorisala taj dio njihovog "folklora" da zene stipaju za dupe. Kako je pricala, to cak nije bilo ni ono malo stipkanje u prolazu, to je bilo krvnicki, uhvati i zavrni koliko god mozes uhvatiti. Njene koleginice sutile i snebivale se i zaklanjale straznjice torbama i kojecim, ona nije, ona je majmuna scepala za ruku, pa mu je zavrnula, pa ga oborila i na kraju krenula sutati. Ne trebam ni napominjati kakve je neprijatnosti imala kasnije s policijom, s osobljem hotela, sa svim koji nisu kontali kako to ona ne konta da oni to eto jednostavno tako rade. Najvise se cudila zenama koje su se njoj iscudjavale.
Dzonpi, eno mi familije u Roterdamu, Eindhovenu i Utrecthu. Bogu zahvaljuju sto su bijeli i sto im imena ne vuku na Arabiju, iako su muslimani. Ali to su ujedno i ljudi koji su odmah po dolasku savladali jezik i latili se posla, pa kasnije doskolovanja, pa skolovanja svoje djece i ulaganja u njihovo obrazovanje. Ne mogu svariti kont Turaka i Marokanaca da je bolje grupno blejati na nekom cosku po cijeli dan, uzimati socijalu i kukati kako te Holandjani ne vole, a vec si druga generacija tu. Imaju komsije Bosance koji su u istom folu, daj socijalu i druzi se s Turcima, jer su ti to braca, i nemoj ni slucajno s Holandjanima, silovace ti pedofili djecu.
Uostalom, volimo li mi po BH gradovima nase izbjeglice ili im psujemo mater seljacku i nekulturnu i kako ne znaju baciti smece u kontejner i kako se deru kad pricaju i kako su donijeli svoje selo sa sobom?
Nisu prihvaceni, jer oni ne zele da svoje ponasanje i navike prilagode mjestima u koja su stigli. Ja ne govorim o odricanju svog identiteta i pljuvanju po svom nekadasnjem, ali ako si negdje doselio i velike su sanse da ti taj novi domacin daje lovu svojih poreskih obveznika, najmanje sto mozes je da se ponasas civilizovano i da sebe prilagodis novoj sredini, a ne da prilagodjavas sredinu sebi.
Dzonpi, eno mi familije u Roterdamu, Eindhovenu i Utrecthu. Bogu zahvaljuju sto su bijeli i sto im imena ne vuku na Arabiju, iako su muslimani. Ali to su ujedno i ljudi koji su odmah po dolasku savladali jezik i latili se posla, pa kasnije doskolovanja, pa skolovanja svoje djece i ulaganja u njihovo obrazovanje. Ne mogu svariti kont Turaka i Marokanaca da je bolje grupno blejati na nekom cosku po cijeli dan, uzimati socijalu i kukati kako te Holandjani ne vole, a vec si druga generacija tu. Imaju komsije Bosance koji su u istom folu, daj socijalu i druzi se s Turcima, jer su ti to braca, i nemoj ni slucajno s Holandjanima, silovace ti pedofili djecu.
Uostalom, volimo li mi po BH gradovima nase izbjeglice ili im psujemo mater seljacku i nekulturnu i kako ne znaju baciti smece u kontejner i kako se deru kad pricaju i kako su donijeli svoje selo sa sobom?
Nisu prihvaceni, jer oni ne zele da svoje ponasanje i navike prilagode mjestima u koja su stigli. Ja ne govorim o odricanju svog identiteta i pljuvanju po svom nekadasnjem, ali ako si negdje doselio i velike su sanse da ti taj novi domacin daje lovu svojih poreskih obveznika, najmanje sto mozes je da se ponasas civilizovano i da sebe prilagodis novoj sredini, a ne da prilagodjavas sredinu sebi.
DZONPI wrote:Evo jedne i jedine istine.Oni se neznaju ponasat kako na ulici tako u javnom prevozu i slicno.Zasto zato sto nisu niti CE ikad bit prihvaceni OD zapada.Zapadnjak Nevoli svoju mater a ne nekog otamo.U Holandiji je tolika mrznja da kad BI doslo do belaja stradali BI svi bili crni zuti Afrikanci Istocna evropa Ex Yu jednostavno im je pun kurac stranaca.Pozitivni primjeri nemaju mjesta na TV Ali negativni se non stop ponavljaju.Muslimane nemogu ocima nebitno Jesu li radikalni umjereni pokriveni ili odakle su jednostavno ih nevole.Zajednicki zivot je nikakav i samo nema belaja jer je ekonomija dobra.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#105 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
U kom smislu?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Važi li to Bato isto za Srbe koji su nosioci licence sekundarnih i tercijarnih masovnih grobnica na svijetu?_BataZiv_0809 wrote:Trazili ste-gledajte.
-
costacurta
#106 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Vidi,DZONPI wrote:Evo jedne i jedine istine.Oni se neznaju ponasat kako na ulici tako u javnom prevozu i slicno.Zasto zato sto nisu niti CE ikad bit prihvaceni OD zapada.Zapadnjak Nevoli svoju mater a ne nekog otamo.U Holandiji je tolika mrznja da kad BI doslo do belaja stradali BI svi bili crni zuti Afrikanci Istocna evropa Ex Yu jednostavno im je pun kurac stranaca.Pozitivni primjeri nemaju mjesta na TV Ali negativni se non stop ponavljaju.Muslimane nemogu ocima nebitno Jesu li radikalni umjereni pokriveni ili odakle su jednostavno ih nevole.Zajednicki zivot je nikakav i samo nema belaja jer je ekonomija dobra.
"karma is a bitch" rekli bi stari Rimljani
Sve te "nus pojave" su velikim dijelom zasluga tog istog zapadnog svijeta ili kako to oni vole reći "Zapadne civilizacije".
Ne treba zaboraviti da je taj isti zapad do početka 80.tih godina imao svoje kolonije. Neke "zapadne" zemlje imaju svoje kolonije čak i danas, samo što se više ne zovu kolonije nego nekim fensi imenima tipa ingerencija, jurisdikcija itd. (npr Engleska vs Argentina i rat za Islas Malvinas tj. Falklandska ostrva).
Malo je poznato šta su ti Holanđani izvukli bogatstva iz Istočne Indije, Bruneja, SUmatre, Maldiva, Indonezije i iza sebe ostavljali pustoš, čemer, smrt i jad.
Brtinaci su iskorištavali kolonije (Afrika, Azija, Tihi okean, S. Amerika) tako što su lihvarili i trgovali opijumom, što je dovelo i do Opijumskih ratova. (Pročitati "kolonijalne sile/imperija/carstvo)
Isto ovo sve važi i za Francusku(Alžir, Tunis, Mauritanija, Senegal, Gvineja, Mali, Obala Slonovače, Benin, Nigerija, Čad, Kongo); Portugal, Španiju, Dansku/Švedsku/Norvešku (‘’Vikingr!!’’(pljačka, pustošenje)) i sve njih lijevo kad staneš ispred karte svijeta a sebe vole zvati kolijevkom moderne civilizacije....demokratama..... savremenicima.... urnek po kom bi čovječanstvo trebalo da funkcionira....
DakleM,
šta hoću reći,
ti isti migranti/imigranti/emigranti po kojima mi danas ovdje na forumu pljujemo su ustvari produkt tog istog zapada. Fakat
-
prog321
#107 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Prosječan zapadnjak lošije živi nego prije 30 god.
Pogotovo oni manje obrazovani zapadnjaci.
I za to krive imigrante.
( koji i jesu spustili cijene rada)
Pogotovo oni manje obrazovani zapadnjaci.
I za to krive imigrante.
( koji i jesu spustili cijene rada)
-
DZONPI
#108 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Zipa ovo.Mi smo im najveca frka jer vjeruj mi pametniji smo OD njih jer oni sranca zamisljaju radi i suti e takvi su prije dolazili e sad kad smo mi dosli pa poceli ulazit u njihovo drustvo nisu vise imali dominaciju.Najgori je zapadni papak oni iz provincija.Kaze meni Zapadnjak Ti znas za Pink Floyd a ja mu Jos i albume nabrojim.Pa Vic neznaju ispricat.Glavno im jeko umeljani kupus SA kobasicom i pomfrit.Dakle ne odobravam ovo sto se desilo Ali nista se slucajno ne desava.Onaj ko prdi podriguje i jede a tom malo i sline zagrabi nek se zapita StA ovo BI Azize.
- tututuuuu
#109 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Naravno da ne. Pustili divljake u zemlju i sad imaju to sto imaju.DZONPI wrote:Zipa ovo.Mi smo im najveca frka jer vjeruj mi pametniji smo OD njih jer oni sranca zamisljaju radi i suti e takvi su prije dolazili e sad kad smo mi dosli pa poceli ulazit u njihovo drustvo nisu vise imali dominaciju.Najgori je zapadni papak oni iz provincija.Kaze meni Zapadnjak Ti znas za Pink Floyd a ja mu Jos i albume nabrojim.Pa Vic neznaju ispricat.Glavno im jeko umeljani kupus SA kobasicom i pomfrit.Dakle ne odobravam ovo sto se desilo Ali nista se slucajno ne desava.Onaj ko prdi podriguje i jede a tom malo i sline zagrabi nek se zapita StA ovo BI Azize.
-
Fudo387
#110 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Ko im je kriv kad se nisu u stanju adaptirati. Domaci manijaci ne skacu na ulici po zenama, oni ih fino zazidaju u podrum k'o onaj Fritzl.
- tututuuuu
#111 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Fritzl je bar svjestan da je zlocinac pa se skrivao i odgovarao je za to sto je ucinio. A ovi u rulji od stotinjak njih kao dobar dan nasli mlatiti zene i to jos kao toboze izbjeglice.Fudo387 wrote:Ko im je kriv kad se nisu u stanju adaptirati. Domaci manijaci ne skacu na ulici po zenama, oni ih fino zazidaju u podrum k'o onaj Fritzl.
-
hAZNADAR
#112 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Neznas ti Batu. Nije on ni nacionalista nit islamofob. Samo je bolestan od mrznje prema dijaspori vjerovatno iz zavisti ili one nase ufurane urbane malogradjanstine. Ocigledno je da se sladi ovakvim vijestima, prizeljkuje jos gore i ocekuje da nasa dijaspora plati cijenu za to.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Važi li to Bato isto za Srbe koji su nosioci licence sekundarnih i tercijarnih masovnih grobnica na svijetu?_BataZiv_0809 wrote:Trazili ste-gledajte.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#113 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Mrzim samo muhe i komarce i to kad me napadaju.
Imam pravo da kriticki problematizujem sve sto mi je volja. Ako se neko emotivno u tome pronadje, pa to proglasava za mrznju, to valjda govori o njemu.
Imam pravo da kriticki problematizujem sve sto mi je volja. Ako se neko emotivno u tome pronadje, pa to proglasava za mrznju, to valjda govori o njemu.
-
hAZNADAR
#114 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Vrijeme kolonijalizma je davno proslo i ne moze se ponasanje stranaca u Evropi time opravdavati. Nisu ove budale nus produkt zapadog svijeta vec naprotiv - upravo nus produkt svog drustva odakle dolaze.costacurta wrote:
Vidi,
"karma is a bitch" rekli bi stari Rimljani![]()
Sve te "nus pojave" su velikim dijelom zasluga tog istog zapadnog svijeta ili kako to oni vole reći "Zapadne civilizacije".
Ne treba zaboraviti da je taj isti zapad do početka 80.tih godina imao svoje kolonije. Neke "zapadne" zemlje imaju svoje kolonije čak i danas, samo što se više ne zovu kolonije nego nekim fensi imenima tipa ingerencija, jurisdikcija itd. (npr Engleska vs Argentina i rat za Islas Malvinas tj. Falklandska ostrva).
Malo je poznato šta su ti Holanđani izvukli bogatstva iz Istočne Indije, Bruneja, SUmatre, Maldiva, Indonezije i iza sebe ostavljali pustoš, čemer, smrt i jad.
Brtinaci su iskorištavali kolonije (Afrika, Azija, Tihi okean, S. Amerika) tako što su lihvarili i trgovali opijumom, što je dovelo i do Opijumskih ratova. (Pročitati "kolonijalne sile/imperija/carstvo)
Isto ovo sve važi i za Francusku(Alžir, Tunis, Mauritanija, Senegal, Gvineja, Mali, Obala Slonovače, Benin, Nigerija, Čad, Kongo); Portugal, Španiju, Dansku/Švedsku/Norvešku (‘’Vikingr!!’’(pljačka, pustošenje)) i sve njih lijevo kad staneš ispred karte svijeta a sebe vole zvati kolijevkom moderne civilizacije....demokratama..... savremenicima.... urnek po kom bi čovječanstvo trebalo da funkcionira....yeah right!
DakleM,
šta hoću reći,
ti isti migranti/imigranti/emigranti po kojima mi danas ovdje na forumu pljujemo su ustvari produkt tog istog zapada. Fakat
Problem je prvo individualni gdje mnogi svojom voljom nisu stekli ni obrazovanje ni manire,.. pa bi okusali srecu drugdje. Sljam koje svako drustvo ima.
Drugi problem je u mentalitetu, kulturi drustva iz kojeg dolaze. Tamo se osmijeh na licu zene tumaci kao poziv na sex, a da ne spominjem oblacenje i ponasanje. Ono sto je normalno kod nas - nije kod njih i oni tako tumace.
Pa i nasi sunarodnjaci iz Sandzaka isto tako imaju mentalitet gdje Bosanke nerjetko tumace kao kurve. Nebrojeno puta sam cuo a bio i svjedok kako se Sandzaklije i Albanci ponasaju napadno i parverzno prema nasim Bosankama.
Licno sam bio ukljucen u pomoc i kontakt sa izbjeglicama i migrantima od samog pocetka njihovog dolazenje. Pola su mladi momci iz sigurnih zemalja koji su motivirani sexom i novcem, i to cak i ne kriju. Bilo na engleskom ili uz pomoc prevodioca sam i sam znao cuti kako su sve Svedjanke kurve jer se "to vidi". Ne mozes ih ubijediti da nije bas tako, i da zensko NE stvarno znaci NE.
I tvoja prica o kolonijalizmu i zapadnjackoj krivici jednostavno ne pije vode.
-
kakonako
#115 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Haznadare,i sam,tako nekako,razmisljam.Post ti je ,generalno,oslikao stanje jer imam slicna iskustva i za dvadesettri godine nisam imao,ama bas,nikakvih problema.Cak sam bio sretan da sam dosao u uredjenu zemlju kakvu sam vazda prizeljkivao(mislim na Bosnu).Ono,pozdravis se s komsijom,platis kartu u gradskom prevozu,ne pusis tamo gdje nije dozvoljeno,ispijas svoju kaficu,radis,skolujes djecuodes pogledati neku utakmicu,na kirmesima se napijes s komsijama....
-
hAZNADAR
#116 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Ja jesam imao tu i tamo problema, ne krupnih ali imam iskustva sa i jednim i drugim ekstremima.kakonako wrote:Haznadare,i sam,tako nekako,razmisljam.Post ti je ,generalno,oslikao stanje jer imam slicna iskustva i za dvadesettri godine nisam imao,ama bas,nikakvih problema.Cak sam bio sretan da sam dosao u uredjenu zemlju kakvu sam vazda prizeljkivao(mislim na Bosnu).Ono,pozdravis se s komsijom,platis kartu u gradskom prevozu,ne pusis tamo gdje nije dozvoljeno,ispijas svoju kaficu,radis,skolujes djecuodes pogledati neku utakmicu,na kirmesima se napijes s komsijama....
Sa jedne strane strani jalijasi, djilkosi, .. neznam kako da nazovem, agresivni i sa manirima medzeda, .... rijetko kada udare na desnicare, naciste, islamofobe,... uglavnom sikaniraju ostali normalan svijet. Sa druge strane spomenuti rasisti, desnicari, ,... nikada, nikada ne udare na strnacki sljam, na ocigledne i javne kabadahije na ulici. Sikaniraju uglavnom normalan i miran svijet i na normalnim strancima istresu frustracije.
Koliko god covjek zivio normalno, ima izgled, ime i prezime, naglasak,... i placa cijenu zbog budala. Pravi krivci skoro nikada.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#117 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
DZONPI wrote:Zipa ovo.Mi smo im najveca frka jer vjeruj mi pametniji smo OD njih jer oni sranca zamisljaju radi i suti e takvi su prije dolazili e sad kad smo mi dosli pa poceli ulazit u njihovo drustvo nisu vise imali dominaciju.Najgori je zapadni papak oni iz provincija.Kaze meni Zapadnjak Ti znas za Pink Floyd a ja mu Jos i albume nabrojim.Pa Vic neznaju ispricat.Glavno im jeko umeljani kupus SA kobasicom i pomfrit.Dakle ne odobravam ovo sto se desilo Ali nista se slucajno ne desava.Onaj ko prdi podriguje i jede a tom malo i sline zagrabi nek se zapita StA ovo BI Azize.
Kakve dvije, razliciti koncipirane, ali opet poentirane povrsnosti.Fudo387 wrote:Ko im je kriv kad se nisu u stanju adaptirati. Domaci manijaci ne skacu na ulici po zenama, oni ih fino zazidaju u podrum k'o onaj Fritzl.
-
costacurta
#118 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Hajd izađi negdje u Sarajevu sa nekom kolegicom koja liči na nešto, napravi eksperiment i kaži joj da se nasmije 10. muškaraca. Baš me interesuje od njih 10 kolko njih neće prići i ponudit joj "separe"hAZNADAR wrote:
Vrijeme kolonijalizma je davno proslo i ne moze se ponasanje stranaca u Evropi time opravdavati. Nisu ove budale nus produkt zapadog svijeta vec naprotiv - upravo nus produkt svog drustva odakle dolaze.
Problem je prvo individualni gdje mnogi svojom voljom nisu stekli ni obrazovanje ni manire,.. pa bi okusali srecu drugdje. Sljam koje svako drustvo ima.
Drugi problem je u mentalitetu, kulturi drustva iz kojeg dolaze. Tamo se osmijeh na licu zene tumaci kao poziv na sex, a da ne spominjem oblacenje i ponasanje. Ono sto je normalno kod nas - nije kod njih i oni tako tumace.
Pa i nasi sunarodnjaci iz Sandzaka isto tako imaju mentalitet gdje Bosanke nerjetko tumace kao kurve. Nebrojeno puta sam cuo a bio i svjedok kako se Sandzaklije i Albanci ponasaju napadno i parverzno prema nasim Bosankama.
Licno sam bio ukljucen u pomoc i kontakt sa izbjeglicama i migrantima od samog pocetka njihovog dolazenje. Pola su mladi momci iz sigurnih zemalja koji su motivirani sexom i novcem, i to cak i ne kriju. Bilo na engleskom ili uz pomoc prevodioca sam i sam znao cuti kako su sve Svedjanke kurve jer se "to vidi". Ne mozes ih ubijediti da nije bas tako, i da zensko NE stvarno znaci NE.
I tvoja prica o kolonijalizmu i zapadnjackoj krivici jednostavno ne pije vode.
Moja priča itekako pije vode al ne da mi se u detalje.
-
DZONPI
#119 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Evo odgovora.Ovi sto napadaju svoje djevojke cure prvo ozeni pasa pa onda napadaj e sad ove zapadne vrckaju popiju ovi kontaju divi je a ustvari znaju da SA doticnim nemaju gotovo nikakve sanse za neki vezu ili slicno a ona mu pred nosom svaki dan a on zamislja.To ti je ko kad BI bio gladan pored tebe prolazi nesto vrlo ukusno ali nemozes Doc do toga e onda idu napadi sila i sve ono negativno.Za Albance je tacno bio Sam na radnim akcijama davno njihovu nediraj a oni BI nasu kao sta ima veze.E pa nemoze pasa nedamo ni mi svoje.
-
triiksa
#120 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Dobar, dobar_BataZiv_0809 wrote:Vi koji ste tamo, morate nesto poduzeti. Morate se organizovati. Rade vam o glavi![]()
(Sarkazam na "dobronamjerne" ratnohuskacke savjete koje nam pojedini salju otamo)
- Eskimko
#121 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Asta wrote:Pa sta ocekujete od ljudi u cijoj zemlji godinama ubija kongot koga hoce?
Je li vam palo napamet da su ljudi izbezumljeni, isprepadani, ludi i milion puta gori rat nego i jedan drugi.
I skoro sam ubjedjena da su to pojedinci iz nekih drugih drzava, kojima se eto na racun Sirije pruzila prilika da didju u Evropu.
O cemu ti lijepa....Kod nas je rat zavrsen prije 20-tak godina al bi ja i dan dans potpiso da jednom dnevno jedem a da mi nepuca i da mogu u miru leci i bogu hvala osvanuti. Mnogi ovi dripci dolaze iz ratnih ili nesigurnih podrucja i gle cuda nerazmisljaju ni blizu meni...oni prohtijevaju njima je los wifi,los im smjestaj,losa im hrana,ima ih puno u prihvatilistima,nedobijaju sve sto hoce preko noci i kao vrhunac izadju na ulice i zaganjaju domicilno stanovnistvo....nek ebe rak raka al ovdje nesto nije u redu.....i nemoj mi samo te price o izbezumljenosti i isprepadnosti...kako se nezajebase pa neuradise nesto lijepo,korisno za svoju licno dobrobit i svih onih koji pomoc trebaju a sve su dalje od te pomoci zahvaljujuci ovim idiotima...blago receno
-
triiksa
#122 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Ovaj forum je zreo za otvaranje podforuma Antropologija. Meni uvijek bude milo kad vidim toliko stručnjaka na jednom mjestu.
- tututuuuu
#123 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Da joj neko i pridje ne bi bilo nista cudno, to bi bilo normalno. Medjutim, cisto sumnjam da ce svi doletiti i poceti je stipati za guzicu i gurati prste u gacice dok ona vristi neeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeee!!!!! Pomoooocccccccc!!!1 AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!costacurta wrote:Hajd izađi negdje u Sarajevu sa nekom kolegicom koja liči na nešto, napravi eksperiment i kaži joj da se nasmije 10. muškaraca. Baš me interesuje od njih 10 kolko njih neće prići i ponudit joj "separe"hAZNADAR wrote:
Vrijeme kolonijalizma je davno proslo i ne moze se ponasanje stranaca u Evropi time opravdavati. Nisu ove budale nus produkt zapadog svijeta vec naprotiv - upravo nus produkt svog drustva odakle dolaze.
I tvoja prica o kolonijalizmu i zapadnjackoj krivici jednostavno ne pije vode.![]()
Moja priča itekako pije vode al ne da mi se u detalje.
- tututuuuu
#124 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Koji je ovo ZOO ovdje. 
- maraccana
#125 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Nije ni čudo što imaju smrtnu kaznu tamo na istoku, jedini način spriječiti ovakve zombije...