Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#102 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
jebga ljudi nemre prva snajka u Prošnjaka da bidne direktorka u dvije bolnice....šta če svijet da kaže
zato za jednu Seku jedna bolnica
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#103 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
GeeTnT wrote:Ovo je dno dna... ovakve psovke i jos pored toga ucesce administracije na istoj temi....
Neka vas je stid i sram !
Umiremo od stida i srama.
Otprilike ko i ove kvazi begove sto su dobili crvenilo u licu, od stida, sta rade narodu...i na koji brutalan nacin 'poklapaju' sve zivo u drzavi.
Jer ovo nije SDA klimanje glavom, ti kako ih branis, ja cu ih kritikovati. Sem ako ne uvedu cenzuru. Nije ni to losa ideja
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#104 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
jes jes baš ko što je nas njen svekar spasio od državemario001 wrote:Ona je spasila Vojnu Bolnicu od Nakasa, koliko god vi ignorisali to, i taj Nakas je bio SDA na kraju krajevaBetter Man wrote:Isto stranački naravno. Jeste Seka problem. Kad je nisu uspjeli postaviti na čelo UKCS-a, onda su je postavili na čelo Vojne bolnice tako što su otjerali jednog gospodina koji je zajedno sa svojim rahmetil bratom od vojne bolnice napravio respektabilnu ustanovu. Ista ta Seka je zavela strahovladu i teroriše uposlene u Vojnoj bolnici. Nakon lopova Gavrankapetanovića, red je da opet SDA zagospodari UKCS-om. Glede minusa UKCS-a, najveći je napravio Gavrankapetanović i on je ojadio UKCS. Ono što sad Avaz piše da je Šanko napravio taj dug od 40 miliona za 10 mjeseci ne vjerujem, jer Fahro je lažov, koji je do jučer napadao Bakira i optuživao Seku i sad našao Šanku kriviti za sve to, samo zato, jer je u koaliciji sa SDA. Da se razumjemo Šanko nikad nije ni trebao biti direktor, a ni jedan od onih prije njega, pa ni Seka, već neko koje zaista stručan i poptpuno apolitičan i neovisan o bilo kojoj stranci.mario001 wrote:
Stranacki svakako ali reci mi kako je Sanko gore dosao, Aganovic???....rode ih donijele??...Sanko je napravio gubitak od 40 miliona za 10 mjeseci, ali Seka je veci problem
- GeeTnT
#105 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Znaci ako osudjujem ruzan rijecnik i psovke...branim sda. Ok...-LIBERO- wrote:GeeTnT wrote:Ovo je dno dna... ovakve psovke i jos pored toga ucesce administracije na istoj temi....
Neka vas je stid i sram !
Umiremo od stida i srama.
Otprilike ko i ove kvazi begove sto su dobili crvenilo u licu, od stida, sta rade narodu...i na koji brutalan nacin 'poklapaju' sve zivo u drzavi.
Jer ovo nije SDA klimanje glavom, ti kako ih branis, ja cu ih kritikovati. Sem ako ne uvedu cenzuru. Nije ni to losa ideja
- gospodja profiterka
#106 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Buduća megabolnica "Dr. S. Pakaš".JoseMujica wrote:jebga ljudi nemre prva snajka u Prošnjaka da bidne direktorka u dvije bolnice....šta če svijet da kaže![]()
![]()
Iskali ste...
- Better Man
#107 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Kako možeš izvaljivati ovakve gluposti. Znaš li ti uopće koje Abdulah Nakaš i šta je uradio za Vojnu bolnicu i građane, tj. pacijente u ratu i nakon rata? Isto tako i njegov brat.mario001 wrote:Ona je spasila Vojnu Bolnicu od Nakasa, koliko god vi ignorisali to, i taj Nakas je bio SDA na kraju krajevaBetter Man wrote:Isto stranački naravno. Jeste Seka problem. Kad je nisu uspjeli postaviti na čelo UKCS-a, onda su je postavili na čelo Vojne bolnice tako što su otjerali jednog gospodina koji je zajedno sa svojim rahmetil bratom od vojne bolnice napravio respektabilnu ustanovu. Ista ta Seka je zavela strahovladu i teroriše uposlene u Vojnoj bolnici. Nakon lopova Gavrankapetanovića, red je da opet SDA zagospodari UKCS-om. Glede minusa UKCS-a, najveći je napravio Gavrankapetanović i on je ojadio UKCS. Ono što sad Avaz piše da je Šanko napravio taj dug od 40 miliona za 10 mjeseci ne vjerujem, jer Fahro je lažov, koji je do jučer napadao Bakira i optuživao Seku i sad našao Šanku kriviti za sve to, samo zato, jer je u koaliciji sa SDA. Da se razumjemo Šanko nikad nije ni trebao biti direktor, a ni jedan od onih prije njega, pa ni Seka, već neko koje zaista stručan i poptpuno apolitičan i neovisan o bilo kojoj stranci.mario001 wrote:
Stranacki svakako ali reci mi kako je Sanko gore dosao, Aganovic???....rode ih donijele??...Sanko je napravio gubitak od 40 miliona za 10 mjeseci, ali Seka je veci problem
- Thorgerson
#108 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Meni nije jasno sta oni i koga vise smjestaju...pa jeboga zivot zar nemaju dovoljno zgradurina i poslovni prostora zauzetih...te ovo ministarstvo, te ono, te porezna, te agencija ona, ova...te daj cavari i ekipi vilu, dje ce ba u kancelariji da se guraju...sa ti je ba.
Gledam jbt eno dole pored aerodroma novu novcatu zgradu napravile sebi lole ministarstvo vanjskih poslova ja mislim, nesto oko stranaca...fino uredili, ogradili, hortikultura, parking prostor, rasvjeta...ma sve moze brateeeee...zgrada sva u staklu izgleda jebote kad bi stranac dosao reko bi sta je ovo microsoft, intel, google...al kurko lole sebi napravile i uredile...sebi se zna ugodit...
Gledam jbt eno dole pored aerodroma novu novcatu zgradu napravile sebi lole ministarstvo vanjskih poslova ja mislim, nesto oko stranaca...fino uredili, ogradili, hortikultura, parking prostor, rasvjeta...ma sve moze brateeeee...zgrada sva u staklu izgleda jebote kad bi stranac dosao reko bi sta je ovo microsoft, intel, google...al kurko lole sebi napravile i uredile...sebi se zna ugodit...
- Thorgerson
#109 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Moze izvaljivati zato sto je advokat sda ovdje na forumu. Na kojoj god temi nesta pocnes protiv sda izlazi ovaj lik sa "argumentima".Better Man wrote: Kako možeš izvaljivati ovakve gluposti. Znaš li ti uopće koje Abdulah Nakaš i šta je uradio za Vojnu bolnicu i građane, tj. pacijente u ratu i nakon rata? Isto tako i njegov brat.
Jebote lik dosao da nas ubjedi kako je dobro za nas da se jedna bolnica zatvori. Argument za to mu je pa kako u drugom gradu nemaju dvije bolnice, pa sve funkcionise.
Ja nemam problem sa ujedinjenjem bolnica. Dakle, da bude sve pod jednom kapom. Ali nisam za ZATVARANJE fizicko bolnice i selidbu uredjaja, osoblja negdje drugo, tj. na UKCS gdje je vec guzva na kvadrat, o parkingu da ne govorim - jer ga nema.
Neka ujedine bolnice, ali ne vidim potrebu da se nesto mora zatvoriti da bi kao bolje funkcionisalo. Zasto? Jer foteljasi hoce svoje guzove u onu zgradu da uvale?
Doce nama ovi glave.
-
mario001
#110 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Kladim se da znam bolje nego ti, Abdulah nema veze sa ovim sto je Bakir napravio od bolnice, i oba Nakasa su iz SDA..Kako možeš izvaljivati ovakve gluposti. Znaš li ti uopće koje Abdulah Nakaš i šta je uradio za Vojnu bolnicu i građane, tj. pacijente u ratu i nakon rata? Isto tako i njegov brat.
Ne znam sta je Bakir uradio za pacijentre obzirom da godinama nije u praksi.
Ako nego pise gluposti onda si to ti, pojma nemas o tematici i kmecis bez ikakve potrebe, ove ustanove ce se spojiti i ti tu nista ne mozes napraviti, kao i po vecini pitanja u svom zivotu
-
HM 2011
#111 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
ja nisam dosao da Vas ubjedjuem da bi bolnica trebala da se zatvori... a ne vjerujem niti da je onaj gore iznad....
Ja pak tvrdim da je najbolje sacekati odluku struke donesenu na tu temu....
takodje tvrdim da stojim uz stav sefa stranke....
i usput smatram bitnim napomenuti
Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga...
Ja pak tvrdim da je najbolje sacekati odluku struke donesenu na tu temu....
takodje tvrdim da stojim uz stav sefa stranke....
i usput smatram bitnim napomenuti
Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#112 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
mario001 wrote:Kladim se da znam bolje nego ti, Abdulah nema veze sa ovim sto je Bakir napravio od bolnice, i oba Nakasa su iz SDA..Kako možeš izvaljivati ovakve gluposti. Znaš li ti uopće koje Abdulah Nakaš i šta je uradio za Vojnu bolnicu i građane, tj. pacijente u ratu i nakon rata? Isto tako i njegov brat.
Ako nego pise gluposti onda si to ti, pojma nemas o tematici i kmecis bez ikakve potrebe, ove ustanove ce se spojiti i ti tu nista ne mozes napraviti, kao i po vecini pitanja u svom zivotu
Kada se vec pravis adekvatno nadlezan i za ovu tematiku, u kakvom su stanju zgrade hirurgije, operacione sale...abdominalne hirurgije? U kakvom je stanju kozno, ocno...gastro? Kakve su zgrade i sobe gdje leze pacijenti u UKCKosevo?
Pa bolan tamo su zgrade jos iz doba Austrougarske, neadekvatne skroz. Da bi dobio mjesto za lezanje nekog pacijenta ceka se mjesec cak, dva...
Umjesto da u nove prostorije na DIPu, prebace ove dijelove klinike koje su apsolutno neadekvatni i neprihvatljivo neuslovni, oni prebacuju Vojnu bolnicu u nove Dip prostorije, ove stare zgrade i oronule ostaju aktuelne...A VLADU PREBACUJU U TOTALNO EXTRA PROSTORIJE ex.Vojne bolnice.
Ovo je tolika objest da zdrav razum to ne moze pojmiti.
- kamen spoticanja
#113 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Jedno pitanjemario001 wrote:Kladim se da znam bolje nego ti, Abdulah nema veze sa ovim sto je Bakir napravio od bolnice, i oba Nakasa su iz SDA..Kako možeš izvaljivati ovakve gluposti. Znaš li ti uopće koje Abdulah Nakaš i šta je uradio za Vojnu bolnicu i građane, tj. pacijente u ratu i nakon rata? Isto tako i njegov brat.
koliko bolnica nakas ima zaposlenih ljekara a koliko zaposlenih ukupno?
-
mario001
#114 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Pa posto i ti ocito nista ne znas o ovome predlazen ti da posjetis sedmu etazu i uvjeris se u najsavremenije operacione sale koje zjape prazne vecinu vremena, tamo je opsta hirurgija, urologija.Kada se vec pravis adekvatno nadlezan i za ovu tematiku, u kakvom su stanju zgrade hirurgije, operacione sale...abdominalne hirurgije? U kakvom je stanju kozno, ocno...gastro? Kakve su zgrade i sobe gdje leze pacijenti u UKCKosevo?
Pa bolan tamo su zgrade jos iz doba Austrougarske, neadekvatne skroz. Da bi dobio mjesto za lezanje nekog pacijenta ceka se mjesec cak, dva...
Umjesto da u nove prostorije na DIPu, prebace ove dijelove klinike koje su apsolutno neadekvatni i neprihvatljivo neuslovni, oni prebacuju Vojnu bolnicu u nove Dip prostorije, ove stare zgrade i oronule ostaju aktuelne...A VLADU PREBACUJU U TOTALNO EXTRA PROSTORIJE ex.Vojne bolnice.
Ovo je tolika objest da zdrav razum to ne moze pojmiti
Prostor nije problem, problem je iskoristenost istog tj neisplativost istog toga prostora.
Neke zgrade su jako stare ali prostora u novoj zgradi ima na pretek, imas novu pedijatriju, centar za srce..
Jos jednom, Tuzlanski kanton ima vise stanovnika i nemaju bolnicu za sekundarni nivo, puno manje para trose a rade puno bolje, plava klinika je dovoljna bila za sve
-
mario001
#115 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ukupno oko 600 uposlenih, sa tim da ginekologija ima popunjenost dovoljnu za djelatnost, sve ostalo se pati zbog kadra.kamen spoticanja wrote:Jedno pitanjemario001 wrote:Kladim se da znam bolje nego ti, Abdulah nema veze sa ovim sto je Bakir napravio od bolnice, i oba Nakasa su iz SDA..Kako možeš izvaljivati ovakve gluposti. Znaš li ti uopće koje Abdulah Nakaš i šta je uradio za Vojnu bolnicu i građane, tj. pacijente u ratu i nakon rata? Isto tako i njegov brat.
koliko bolnica nakas ima zaposlenih ljekara a koliko zaposlenih ukupno?
Ta bolnica godisnje kosta oko 30 miliona, i sav taj novac ce preci u klinicki sada, kada odbijes plate od toga dobije se solidan iznos novca da se klinicki oporavi, po svim standardima medicinskim ona je nepotrebna
- XXS
#116 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Jebo vas onaj mracni diktator Tito koji je vas, fukaru, razmazi i ubezobrazi.
Fukara se navikla na bolnice, muzeje, pozorista, obrazovanje pa sada ulicom ne mozes proci, a da fukara ne dize glavi i ne gundja.
Zaboravili ste, vi fukaro, da vam djedovi, bas kao i djedovi prije njih, nisu imali nista od toga nego su fino i poslusno radili od jutra do mraka po begovatima uzvisene i cijenjene vlastele.
Zna se kako je ovdje vijekovima bilo. Ko ima, lijeci se u Istambulu, Pesti ili Becu, a ko nema bol boluje dok ne umre.
Sikter fukaro!
Fukara se navikla na bolnice, muzeje, pozorista, obrazovanje pa sada ulicom ne mozes proci, a da fukara ne dize glavi i ne gundja.
Zaboravili ste, vi fukaro, da vam djedovi, bas kao i djedovi prije njih, nisu imali nista od toga nego su fino i poslusno radili od jutra do mraka po begovatima uzvisene i cijenjene vlastele.
Zna se kako je ovdje vijekovima bilo. Ko ima, lijeci se u Istambulu, Pesti ili Becu, a ko nema bol boluje dok ne umre.
Sikter fukaro!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#117 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
mario001 wrote:Pa posto i ti ocito nista ne znas o ovome predlazen ti da posjetis sedmu etazu i uvjeris se u najsavremenije operacione sale koje zjape prazne vecinu vremena, tamo je opsta hirurgija, urologija.Kada se vec pravis adekvatno nadlezan i za ovu tematiku, u kakvom su stanju zgrade hirurgije, operacione sale...abdominalne hirurgije? U kakvom je stanju kozno, ocno...gastro? Kakve su zgrade i sobe gdje leze pacijenti u UKCKosevo?
Ovo je tolika objest da zdrav razum to ne moze pojmiti
Prostor nije problem, problem je iskoristenost istog tj neisplativost istog toga prostora.
Neke zgrade su jako stare ali prostora u novoj zgradi ima na pretek, imas novu pedijatriju, centar za srce..
Jos jednom, Tuzlanski kanton ima vise stanovnika i nemaju bolnicu za sekundarni nivo, puno manje para trose a rade puno bolje, plava klinika je dovoljna bila za sve
I zasto se iz neuslovnih soba, operacionih sala i prostorija pojedinih odjeljenja, ne prebace osoblje i bolesnici u prazne prostore na DIP.?
I opet ti kazem, nema logike, da se iz totalno uslovne bolnice, prebacuje sve to, u nove prostorije na Dip. A da se ove neuslovne iz austrougarskih zdrada ne mrdaju vec vise godina, pored odavno naporavljenog uslovnog prostora.
Kazem ti, ovo je za mene totalna objest. Jos narocito sto je plan da u prostore ex.bolnice prebace sjediste Vlade.
A kapaciteti za lezece bolesnike su svakako jako jako limitirani.
Ali znam, da kazu Seka i Bakir &CO. Da poravnaju zgradu predajednistva, bolnicu, dvoranu Skenderiju...sta god, takvi ko ti bi spinovanjem pokusali odbraniti neobranjivo.
-
mario001
#118 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Dobro pitanje ali za managment klinickog koji je otisao vec.I zasto se iz neuslovnih soba, operacionih sala i prostorija pojedinih odjeljenja, ne prebace osoblje i bolesnici u prazne prostore na DIP.?
I opet ti kazem, nema logike, da se iz totalno uslovne bolnice, prebacuje sve to, u nove prostorije na Dip. A da se ove neuslovne iz austrougarskih zdrada ne mrdaju vec vise godina, pored odavno naporavljenog uslovnog prostora.
Kazem ti, ovo je za mene totalna objest. Jos narocito sto je plan da u prostore ex.bolnice prebace sjediste Vlade.
A kapaciteti za lezece bolesnike su svakako jako jako limitirani.![]()
Ali znam, da kazu Seka i Bakir &CO. Da poravnaju zgradu predajednistva, bolnicu, dvoranu Skenderiju...sta god, takvi ko ti bi spinovanjem pokusali odbraniti neobranjivo.
Ima logike, fakat ima i rezultati ce se vidjeti ubrzo, nema logike da mi imamo ovakvo zdravstvo i ovolike liste cekanja, manjak kadrova u obje ustanove itd itd..
Vojna bolnica je dio neperspektivne vojne imovine, tako da je ta zgrada za sada nicija, sem toga same rezije godisnje iznose preko 5 miliona, a popinjenost ne malo preko 30%, taman koliko klinickom treba i ljudi i kreveta...
Ne znam ko ce uci u tu zgradu ali ako bude vlada super, tu lovu od rente uloziti u Klinicki, do sada je isla na racun SDP-a
- aurora313
#119 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Vidim da se u Sarajevu više ne radi o potrebama stanovnika niti o vrijednostima i potrebama o kojima treba misliti za sutrašnje generacije. Sve pogrešne odluke i kočenja u potrazi za rješenjima kako unaprijediti zaštitu dovešće do toga da će u ovoj siromašnoj zemlji još siromašniji narod jednog dana morati da plaća za zdravstvenu zaštitu.mario001 wrote:Dobro pitanje ali za managment klinickog koji je otisao vec.
Ima logike, fakat ima i rezultati ce se vidjeti ubrzo, nema logike da mi imamo ovakvo zdravstvo i ovolike liste cekanja, manjak kadrova u obje ustanove itd itd..
Vojna bolnica je dio neperspektivne vojne imovine, tako da je ta zgrada za sada nicija, sem toga same rezije godisnje iznose preko 5 miliona, a popinjenost ne malo preko 30%, taman koliko klinickom treba i ljudi i kreveta...
Ne znam ko ce uci u tu zgradu ali ako bude vlada super, tu lovu od rente uloziti u Klinicki, do sada je isla na racun SDP-a
A po svemu što sam ovdje primjetio, to je cilj nekih od današnjih političara, bio on direktan ili indirektan. I svaki od izabranik koji ima i malo morala i razumijevanja, moraće da se zapita kuda sve ovo vodi i čiji su to interesi u pitanju.
- Cherry-Cherry
#120 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Nek zatvore i naprave tržni centar, hotel i džamiju. Nek zatvore i Koševo. Ko nema para da se liječi u inostranstvu, nek umre, ne zaslužuje da živi.

- Better Man
#121 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ne znaš Ti ništa. Ti si obični plaćenik SDA, koji se okoristio od njih. Ja govorim o ratnom periodu i ratu. Jersu obojica bili SDA, ali su ljudi ostali časni i pošteni,a ne kao Izadajničko smeće Bakir Izetbegović, koji se obogatio na donacijama koje su bile namjenjene građanima u ratu. Svima Vama je mjesto na Golom Otoku.mario001 wrote:Kladim se da znam bolje nego ti, Abdulah nema veze sa ovim sto je Bakir napravio od bolnice, i oba Nakasa su iz SDA..Kako možeš izvaljivati ovakve gluposti. Znaš li ti uopće koje Abdulah Nakaš i šta je uradio za Vojnu bolnicu i građane, tj. pacijente u ratu i nakon rata? Isto tako i njegov brat.
-
daddy-kool
#122 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Zar neće vlada u Mostar?-LIBERO- wrote: Jos narocito sto je plan da u prostore ex.bolnice prebace sjediste Vlade.
-
Nepass
#123 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
nju sam imao priliku upoznati i biti duze vremena sa njom, baketa nisam nikad uzivo vidio pa ne znam kakav je-LIBERO- wrote:Samo me interesuje dal ona bicuje Bakira, ono u slobodno vrijeme i to![]()
Jer ovaj 'mlohavi' ne da ispunjava prohtjeve i zahtjeve zene mu 'unjega', nego isto se pozicionira i prema Covicu. Hmmmm![]()
Kada malo razmisis, lafo se fura da je 'prvi u Bosnjaka', a uz neko spajanje nekih njegovih pozicioniranja, jako submisivna osoba![]()
ali vjerujem da ga bicuje. zena nije normalna samo se dere, vrijedja, ponizava...cak se jednom prilikom derala "znate li ko sam ja" nije joj se lik skonio sa puta
vjerujem da je ona okom bake skokom
-
Nepass
#124 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
meni je suludo ovo spajanje opste i klinickog. ali mislim da ce se na kraju tako i desiti, a sebija ce biti direktorica. tako se bar prica po kosevu a i jedini je logicni slijed.aurora313 wrote:Vidim da se u Sarajevu više ne radi o potrebama stanovnika niti o vrijednostima i potrebama o kojima treba misliti za sutrašnje generacije. Sve pogrešne odluke i kočenja u potrazi za rješenjima kako unaprijediti zaštitu dovešće do toga da će u ovoj siromašnoj zemlji još siromašniji narod jednog dana morati da plaća za zdravstvenu zaštitu.mario001 wrote:Dobro pitanje ali za managment klinickog koji je otisao vec.
A po svemu što sam ovdje primjetio, to je cilj nekih od današnjih političara, bio on direktan ili indirektan. I svaki od izabranik koji ima i malo morala i razumijevanja, moraće da se zapita kuda sve ovo vodi i čiji su to interesi u pitanju.
politicare i bilo koje druge mocnike boli ona stvar za obicnim narodom. politicar na kosevo stigne kad mu je cejf preglede obavi kad mu je cejf, magnet ceka minutu, operaciju ceka eventualno do sutra ujutro.
ne znaju oni ni kako je obicnom narodu kad pocne nesta ganjati po doktorima
-
HM 2011
#125 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?
Ja jos uvjek nisam vidio odluku da se opca bolnica napusta.... cuo sam po forumima da bi tu trebali premjestiti fedralnu vladu ali nekako ne vjerujem u to - posebno u korelaciji sa stavovima da bi federalna vlada trebala biti u Mostaru, te da takav primjer smjestaja administrativnih ureda u bolnicku ustanovu jos praksa nije upoznala....
pokusaji blacenja pokusaja pozitivnih reformi nece proci...
samo SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga...
pokusaji blacenja pokusaja pozitivnih reformi nece proci...
samo SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga...