samo nakurnjakKB9 wrote:pederi nose hulahopke, muskarci kad je hladno nose duge gace

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
samo nakurnjakKB9 wrote:pederi nose hulahopke, muskarci kad je hladno nose duge gace

najlonke su najlonkesunceKOtepsija wrote:zar nisu strample drugi naziv za najlonkeBloo wrote:meni su muskarci u stramplama seksi i helankama
u najlonkama ...jok..ne volim ni ja najlonke jezim se od njih
popilo sedale cooper wrote:Hey, hey, heeeeeeey. Kako dođesmo do gay i feminizam bashinga?
Jebiga, čim se popije, udri po pederima.Bloo wrote:popilo sedale cooper wrote:Hey, hey, heeeeeeey. Kako dođesmo do gay i feminizam bashinga?
ko spomenu feminizam
sad bi se dalo raspravljati zasto se koristi izraz feminiziranje kao nesto losedale cooper wrote:Jebiga, čim se popije, udri po pederima.Bloo wrote:popilo sedale cooper wrote:Hey, hey, heeeeeeey. Kako dođesmo do gay i feminizam bashinga?
ko spomenu feminizamŠto se ne zakače malo sa agentom "red pants" Cooperom, pa
da onda vidimo čija majka crnu vunu prede.![]()
Ah da, spomenuto je feminiziranje muškaraca. May bad.
HAVANA wrote:Sta je ba ovo vakoko ce vam djecu pravit kuku vama.Ja nosim duge gace.
insomnia78 wrote:Ih pa to tako pocneTightsLover wrote:Zapitaj se malo kakva knjizevna djela volis, tj. ko su ti uzori? Mnogi poznati filozofi su bili pederi.Nikolai Stavrogin wrote:MUŠKARCI
PIZDA (Možda je ovo postavljač teme?)ljubitelj kurca i hulahopki
![]()
Ti, koji šatro mrziš primitivizam, svojim postovima baš dokazuješ isti taj primitivizam.
Razočarat ću te. Nisam peder, imam djevojku koju volim, i nisam primitivac, tako da se neću obazirati na tvoje komentare.Još nešto, ova tema se odnosi samo na štrample. Nema veze sa štiklama, trikoima, halterima, šminkanjem i dr. ženskim stvarima.
Kasnije zavrsis ko Bozo Vreco
dale cooper wrote:Mora se povući linija kada je riječ o tome šta je prihvatljivo da muškarac nosi na sebi. Kod štrampli i hulahopki ja povlačim liniju.
Pa feminiziranje muškaraca u smislu da smo osjetljiviji na probleme sa kojima se žene suočavaju (i pri tome ne mislim na PMS i sličnoBloo wrote: sad bi se dalo raspravljati zasto se koristi izraz feminiziranje kao nesto loseal da ne davimo...
dale cooper wrote:Pa feminiziranje muškaraca u smislu da smo osjetljiviji na probleme sa kojima se žene suočavaju (i pri tome ne mislim na PMS i sličnoBloo wrote: sad bi se dalo raspravljati zasto se koristi izraz feminiziranje kao nesto loseal da ne davimo...
)
je u redu. Feminiziranje heteroseksualnih muškaraca u smislu da se oblače slično ženama nije u redu.

Koliko će ti sad trebati pauze? 20, 30 minuta? Sat vremena?Bloo wrote:dale cooper wrote:Pa feminiziranje muškaraca u smislu da smo osjetljiviji na probleme sa kojima se žene suočavaju (i pri tome ne mislim na PMS i sličnoBloo wrote: sad bi se dalo raspravljati zasto se koristi izraz feminiziranje kao nesto loseal da ne davimo...
)
je u redu. Feminiziranje heteroseksualnih muškaraca u smislu da se oblače slično ženama nije u redu.![]()
![]()
![]()
whateva
lik mi je inace odbojan osim u ulozi cooperadale cooper wrote:
Koliko će ti sad trebati pauze? 20, 30 minuta? Sat vremena?![]()
![]()
A Blue Velvet?Bloo wrote:lik mi je inace odbojan osim u ulozi cooperadale cooper wrote:
![]()
![]()
srednja zalostdale cooper wrote:A Blue Velvet?Bloo wrote:lik mi je inace odbojan osim u ulozi cooperadale cooper wrote:
![]()
![]()
You suck.Bloo wrote:srednja zalostdale cooper wrote:
A Blue Velvet?![]()
cooper ftw
and swallow...dale cooper wrote:
You suck.Jeffrey je bio proba za Coopera.
Too much information.Bloo wrote:and swallow...dale cooper wrote:
You suck.Jeffrey je bio proba za Coopera.
jbg previse mi je rumen tu i rascupan..jednostavno mi nije lik legao..mada je film awesome
daj linkdale cooper wrote:
Ako kad budeš poželila pričati o Lynchu i za to imam otvorenu temu.
, samo u crnoj boji ispod pantola.
long john thermal underwear, nesto kao micro fleece , a ima i od svile, pa proberite. Boje koje ti srce zeli. Ja ih svojoj djeci kupujem sad...Bloo wrote:jao imala sam i ja ove bez tabana <3
mislim da smo ih svi nosili u vrticu
valjda kad si mali, tada nije kontroverzno
mislim da su ih i djecaci nosali..jel da?Euridika wrote:Ja ih svojoj djeci kupujem sad...Bloo wrote:jao imala sam i ja ove bez tabana <3
Ne smijem da kažem...Bloo wrote:mislim da su ih i djecaci nosali..jel da?Euridika wrote:Ja ih svojoj djeci kupujem sad...Bloo wrote:jao imala sam i ja ove bez tabana <3