Terorizam u nas - Operacija Rez

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#101 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by kakavdanakneiskustvu »

XXS wrote:
Arteta wrote:Ovo se iz aviona vidi da je namjesteno, Bosnjaci svasta dopustaju
Ova drzava se zove Bosna i Hercegovina, sekularnog je karaktera i ima svoj ustavni i pravni poredak koji svaki gradjanin treba da postuje.
Arteta wrote:,sad ce nas sve koji imamo bradu, kratke pantalone,
Bradu imam i ja, a kratke pantalone, do koljena, nosam ljeti pa se ne osjecam ugrozeno.
Arteta wrote:javno ukazujemo na sijje rafidije
Zaboli me i za vas vehabije i za sijje rafidije ali da te podsjetim da mrznja nikome dobra nije donijela, pa se ti preispitaj.
Arteta wrote:i imamo zastavu Islamske drzave u kuci hapsiti po kucama.
Islamska drzava je jasno i glasno rekla da su joj neprijatelji svi koji nece da joj se pokore i iz tog razloga treba te strpati u zatvor zato sto drzis zastavu drzave koja nam javno prijeti nasiljem i zlocinom (pogledaj propagandni video).

Naravno imas i alternativu. Kofer pun kratkih pantalonica i sandala, pribor za brijanje ti nece zauzimati prostor, i pravac drzava cija ti je zastava u srcu i na zidu.

to cak i nije drzava
uglavnomja

#102 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by uglavnomja »

ma argeta samo zaboravio ovaj zeleni turit :D
kakavdanakneiskustvu

#103 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by kakavdanakneiskustvu »

uglavnomja wrote:ma argeta samo zaboravio ovaj zeleni turit :D

i ja sam pomislio da se zeza malo
exliberal-ex

#104 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by exliberal-ex »

Ja samo znam da je savo promjeni pricu na temi o Sirij....kad je dotle doslo onda je ovo :thumbup:

nego pogledah onaj kratki video o upadu policije...mislim smijesno, onaj drot se jedva popeo na zid pa onda lafo merdevine prebacuj da bi se otvorila vrata...za to vrijeme ceta vojske je mogla zdusit..kasnije vode onog jednog ko uhapsen glavu mu guraju dole a ruke slobodne, gdje su lisice majku mu ?
VCorp

#105 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by VCorp »

Arteta wrote:Ovo se iz aviona vidi da je namjesteno, Bosnjaci svasta dopustaju, sad ce nas sve koji imamo bradu, kratke pantalone, javno ukazujemo na sijje rafidije i imamo zastavu Islamske drzave u kuci hapsiti po kucama.
Imam i ja bradu, ali urednu i sređenu pa ne izgledam i ne smrdim kao da su me poslije tri mjeseca našli izgubljenog u džungli.

I što radite to s hlačama, stvarno nemate mozga sekunde. Ispod obuku potkraćene hlače i onda preko toga one arapske haljine koje strše ispod zglobova xD Je li svi shvatate da su te njihove haljine dio arapske nosnje, i da to nije simbol iskljucivo muslimana niti se treba tako oblačiti u želji da pokazes svima kako si musliman ? :lol:

Koga boli kurac za siijama rafidijama ? :lol: Upitaj sad deset Bosanaca koji zna sta su siije rafidije i reci ce ti samo da su culi za siije a ni to nece tacno objasniti, a tek rafidije xD I sto da nas briga uopce za njima, vi vehabije ste zasrali po Bosni koliko ste mogli a sa šiijama se jos nismo kacili da je to vrijedno pominjanja.

Treba vam uzeti te zastave i zabiti ih u šupak i onda vas poslati tamo u Siriju da se borite za svog bolesnog vođu i religiju po kojoj ste se posrali za sva vremena. Picke jedne bolesne, nevinu djecu kolju a ti nosas njihove zastave jebem li ti milu majku
Tito_i_Partija

#106 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Tito_i_Partija »

:shock:
Drvosjeca iz Dejcica

#107 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Kako saznaje Klix.ba, uhapšeni su Elvir Muratović, Kemal Murić, Semir Salković, Bilal Dervišić, Zulfo Alajbegović, Edin Tabaković, Darko Peco, Elvir Mašić, Adis Kešan, Nermin Ćuprija i Admir Ahmetović.
Čuj i Darko među uhapšenima.
It_is_a_Leclerc

#108 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by It_is_a_Leclerc »

Jesmo li ovo opet u centru pažnje regionalnih medija zbog "miroljubivih novih muslimana" ?
calculator

#109 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by calculator »

Sarajmen wrote:Izvršeni su pretresi objekata na 13 lokacija na području Kantona Sarajevo. Slobode je lišeno 11 osoba: E.M. (1979), K.M. (1978), S.S. (1967), B.D. (1968), Z. A. (1979), E.T. (1964), P.D. (1985), E.M. (1981), N.Ć. (1974), A.K. (1995) i A.A. (1976), svi nastanjeni u Sarajevu.

Prosjek godina oko 35.
Kako saznaje Klix.ba, uhapšeni su Elvir Muratović, Kemal Murić, Semir Salković, Bilal Dervišić, Zulfo Alajbegović, Edin Tabaković, Darko Peco, Elvir Mašić, Adis Kešan, Nermin Ćuprija i Admir Ahmetović.
Tito_i_Partija

#110 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Tito_i_Partija »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
On je vodja. :lol:
It_is_a_Leclerc

#111 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

To je najlakši plijen vehabijskih zločinaca - konvertiti i bivši narkomani.
XXS

#112 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by XXS »

To SDS pakuje Dodiku i institucijama RS-a. :D
hajducka travica

#113 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by hajducka travica »

Ali Kemal wrote:Samo hapsiti, strpat u zatvor i baciti kljuc u kanalizaciju. :oops:
Sve ih iskupiti na jedno mjesto(bliski istok) i jednu nuke.
https://www.facebook.com/dusan.stojkovi ... nref=story
hajducka travica

#114 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by hajducka travica »

Tito_i_Partija wrote:
On je vodja. :lol:
I Darko je musliman
Freamon Lester

#115 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Freamon Lester »

Klix.ba saznaje: Uhapšeni u akciji FUP-a planirali teroristički napad u Sarajevu za Novu godinu
Klix.ba

Jedanaest osoba uhapšenih u akciji "Rez" koju je provela Federalna uprava policije postupajući po Naredbi Suda Bosne i Hercegovine, a pod nadzorom Tužilaštva BiH planirali su teroristički napad u Sarajevu za Novu godinu, saznaje Klix.ba iz dobro obaviještenih izvora.
Klix.ba saznaje: Uhapšeni u akciji FUP-a planirali teroristički napad u Sarajevu za Novu godinu
Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
Također saznajemo da su sve osobe protiv kojih je bila usmjerena ova akcija i koje su predstavljale prijetnju uhapšene. Uhapšeni se još uvijek saslušavaju u prostorijama FUP-a, a u Tužilaštvo BiH će biti prebačeni najvjerovatnije sutra.

Uhapšeni su Elvir Muratović, Kemal Murić, Semir Salković, Bilal Dervišić, Zulfo Alajbegović, Edin Tabaković, Darko Peco, Elvir Mašić, Adis Kešan, Nermin Ćuprija i Admir Ahmetović.

Podsjećamo da je u okviru akcije pretreseno više stambenih lokacija na širem području Sarajeva i to u naseljima Boljakov Potok, Osijek i Sokolje.

Izuzeta je velika količina dokumentacije koja dokazuje da su uhapšene osobe pripremale teroristički napad.
It_is_a_Leclerc

#116 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

:shock:

Gledaj užasa čovječe božiji...
Baltazar_khan

#117 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Baltazar_khan »

koja je to bagra odvratna :run:
calculator

#118 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by calculator »

Freamon Lester wrote:
.
Jašta su, upravo za Novu Godinu, ne za Božić, ili ne, poput svih drugih svjetskih terorista, iznenada, i na bilo kojem mjestu, u bilo koje vrijeme, onako kako terorizam nalaže :-) :-)

Samo još i ovo hapšenje da ne bude farsa i zamućivanje
Drvosjeca iz Dejcica

#119 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

hajducka travica wrote:
Ali Kemal wrote:Samo hapsiti, strpat u zatvor i baciti kljuc u kanalizaciju. :oops:
Sve ih iskupiti na jedno mjesto(bliski istok) i jednu nuke.
https://www.facebook.com/dusan.stojkovi ... nref=story
Vidi Karadžića i Mladića što se javljaju.
julisiz es grant

#120 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by julisiz es grant »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Dogovaraju akciju uz Sky Colu :D
Imam istog zajedničkog FB prijatelja sa bar dvojicom ovih uhapšenih :-)
mali_balon

#121 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by mali_balon »

ljudi moji sta treba, klepat bradonje ono ko sto su nacisti jevreje...majku im bradatu...lagano postizu cilj terora, sve se trudim i govorim nisu oni svi isti ali....
salik79

#122 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by salik79 »

Kao sto sam vec na temi o siriji rekao - jasno je odakle lova dolazi. Evo ovog Bilala Dervisica (standardnu polupismenost cemo, ovaj put, zanemariti):

https://youtu.be/JkKJxgbSfxw

Btw, za sve koji su nasjeli na @artetin vehabizam, da velim da je lik bio samo sarkastican :D
shandrprcSA

#123 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Post by shandrprcSA »

julisiz es grant wrote:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Dogovaraju akciju uz Sky Colu :D
Imam istog zajedničkog FB prijatelja sa bar dvojicom ovih uhapšenih :-)
Vidi Zulfe kriminalcica, nelegalnog taxiste itd :D :D
julisiz es grant

#124 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

A paziovih rokera :D
Nadam se da će skleptati i ovog trećeg slijeva, nije ni njegovo maslo za ramazana :D
julisiz es grant

#125 Re: Terorizam u nas - Operacija Rez

Bio sam u pravu...umjesto da šuti, on ih podržava.

https://www.facebook.com/nedzad.kurtovic.35?fref=ufi

Nadam se da neke službe prate i njegov profil :D
Post Reply