Pate li muskarci nakon prekida?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Walther

#101 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by Walther »

sheilak wrote: svako ima pravo zavoljeti nekog drugog i ako neko kaze da te voli ne znaci da imas pravo na tu ljubav zauvijek. ili da imas pravo zgaziti tu osobu autom. ili bagerom. :D
Khm khm khmmm... da, bas to znaci jer to je citav smisao te rijeci... A za "volim te dok ne dodje drugi...." se koristi neki drugi izraz :wink:
almir90

#102 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by almir90 »

sheilak wrote: de se ba uozbilji. :D

al pitam ovo jer dosta muskaraca ima tendenciju raditi ovo nakon prekida, pa me zanima zasto i sta kontaju time postici? :D

jer fakat rade budalu samo od sebe. :D a ne od objekta patnje. so lejm, gajs. :D
Misliš ovako? :D

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#103 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by Velkoski »

Ne znam te, čak ni iz forumskih priča, pa bi bilo glupo da dajem takve ocjene o tebi. :D
sheilak wrote:al, ok, sorry. razumijem sto hoces reci. ja sam racionalna osoba :D a lazem, nisam :D al racio preuzme kontrolu jako brzo u momentima afekta. zato to i tako promatram. ili me niko nije toliko povrijedio da izazov pijanu, razjarenu zvijer u meni. :D
Blago tebi, iskreno... :mrgreen:

Valjda nikada ne dođeš u takvu sitaciju, jer ima situacija koje mogu da pravo bole. :mrgreen: I ne mislim na prevaru, to je više postalo toliko uobičajeno da rijetko koga toliko boli. :mrgreen:
sheilak

#104 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by sheilak »

Velkoski wrote:Ne znam te, čak ni iz forumskih priča, pa bi bilo glupo da dajem takve ocjene o tebi. :D
sheilak wrote:al, ok, sorry. razumijem sto hoces reci. ja sam racionalna osoba :D a lazem, nisam :D al racio preuzme kontrolu jako brzo u momentima afekta. zato to i tako promatram. ili me niko nije toliko povrijedio da izazov pijanu, razjarenu zvijer u meni. :D
Blago tebi, iskreno... :mrgreen:

Valjda nikada ne dođeš u takvu sitaciju, jer ima situacija koje mogu da pravo bole. :mrgreen: I ne mislim na prevaru, to je više postalo toliko uobičajeno da rijetko koga toliko boli. :mrgreen:
ma je bilo takvih situacija. :D tako zeznutih da pozelis nekoga ubiti, primjerice na poslu. gdje te fakat ni krivu ni duznu bace u vatru. :D al se smiris, kako rekoh nit ces sto postici, a samo ces napraviti budalu od sebe. zbog gubitka kontrole. :D
sheilak

#105 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by sheilak »

almir90 wrote: Misliš ovako? :D

nesto slicno. :D
almir90

#106 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by almir90 »

sheilak wrote: nesto slicno. :D
Ma ovo su specijalni pacijenti, mislim da nema ni na Jagomiru dovoljno stručnih da ih liječe. :lol:
dječak sa šibicama

#107 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by dječak sa šibicama »

Ne znam, glupo je reci "ja sam savrsen, ona je za sve kriva", u svakoj vezi ima i ovoga i onoga.

Ali eto ako je vec tema patimo li nakon raskida, da, patim. Ako ja nisam kriv, a ako sam ja kriv ili sam ja nju ostavio, onda ne patim, logicno :D

Jedino mi mozda bude zao... ako sam nesto krivo uradio.

Elem, ne mogu ja ono filmski "ostanimo prijatelji". To moze samo ako se oboje u jednom momentu pogledamo i shvatimo da nema smisla da nastavljamo dalje, ono, nismo jedno za drugo ne gledaj me predugo.
hadzinicasa

#108 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by hadzinicasa »

ko god ulazi cista srca, "nevino" u bilo kakav odnos, pa ga u istome siluju, izgubio je, povrijedjen je i pati.

altruizmu tu nema mjesta, on je samo zamjena za mazohisticne epizode samosazaljevanja.... i prebacivanja krivice na visu silu (oslobadjanja sebe od krivice ili ublazivanje iste).... jer mi sami sebe ipak najvise volimo, sta god govorili i prema sebi smo najblazi, sebe tetosimo i sebi oprastamo i nalazimo nezamislive izgovore ... cast izuzecima. a u biti mi smo u svemu svojevoljno ucestvovali. i dec it. (ako govorimo, naravno o odraslim osobama)

a da patimo - patimo svi i sve. pati dusa, srce, ego, koza, oci, sve pati. i nema tu razlike. nekad nam ta patnja pomuti mogucnost rasudjivanja, pa radimo sulude stvari, kao i kad volimo. milion puta cu prije izabrati to nego kalkuliranje - (necu sad, kasnije cu, a necu toliko, ovoliko cu, itd, itd), makar je iskreno.
dječak sa šibicama

#109 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Ja sam samo primjetio da sada puno racionalnije razmisljam, i da i tu patnju famoznu reduciram, nego kad sam bio balavac od 20 i kusur godina.

Nekako, skontas da nije vrijedno, i furas dalje. Jest klishe reci, ali tako je kako je.

Jedino muski ego nikada ne odrasta :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#110 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by Velkoski »

dječak sa šibicama wrote:Ja sam samo primjetio da sada puno racionalnije razmisljam, i da i tu patnju famoznu reduciram, nego kad sam bio balavac od 20 i kusur godina.

Nekako, skontas da nije vrijedno, i furas dalje. Jest klishe reci, ali tako je kako je.

Pa da budemo realni... Odmah nakon prekida misliš da više nikada nećeš naći takvu i to je uzrok sve patetike. A ima i one 'forever alone' retorike, zavisi od personalitija :mrgreen:

Onda naleti ona sa boljim sisama i sve bude ok. :mrgreen:
prog321

#111 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by prog321 »

Sto vise opcija imas uz to manje patis.
Najvise pate oni muskarci koji misle da im je bivsa najbolja pizza koji su mogli dobiti :-D
dječak sa šibicama

#112 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Meni najvise zao potrosenog/izgubljenog vremena... (neko ce reci "i para" ali ja necu, da me ne proglase materijalistom :D)
dječak sa šibicama

#113 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Salu na stranu, nije problem ni u onome sto ostajes sam, sam sam se i rodio i jebat ga... nego, ako volis nekoga jebote, odjednom ona tebe vise ne voli. Kako ne patiti, ljubav je to, nije paradajz.
almir90

#114 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by almir90 »

dječak sa šibicama wrote:Ja sam samo primjetio da sada puno racionalnije razmisljam, i da i tu patnju famoznu reduciram, nego kad sam bio balavac od 20 i kusur godina.

I ja sam na sebi primijetio zadnjih godinu dana, drastična razlika u razmišljanju o svemu i ponašanje, u odnosu kakav sam bio u periodu 20-24. Nije to neki period duži, al' dešavaju se velike promjene u glavi, puno se racionalnije razmišlja. Bude nekako lakše kad čovjek pođe gledati kako da sebe promijeni i shvatiš da je greška u tebi, ne u onim oko tebe. Da ne davim dalje. :D
sheilak

#115 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by sheilak »

dječak sa šibicama wrote:Meni najvise zao potrosenog/izgubljenog vremena... (neko ce reci "i para" ali ja necu, da me ne proglase materijalistom :D)
jel kod tebe ono, vrati mi novac za kafu koju sam ti platio? :D
dječak sa šibicama wrote:Salu na stranu, nije problem ni u onome sto ostajes sam, sam sam se i rodio i jebat ga... nego, ako volis nekoga jebote, odjednom ona tebe vise ne voli. Kako ne patiti, ljubav je to, nije paradajz.
a niko ne kaze da se ne smije patiti i da je to nenormalno i gdje ces to ba :D vec da posljedice te patnje i ponasanje uzrokovano njom ne bi trebalo biti previse ekstremno. niti nasilno prema drugoj osobi. o tome sam govorila.
prog321

#116 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by prog321 »

A koliko pate oni koji znaju da ih zena/djevojka vara ali se boje konfrontacije da je ne bi izgubili ?

Poznajem jedan slucaj. :-D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#117 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by Velkoski »

prog321 wrote:A koliko pate oni koji znaju da ih zena/djevojka vara ali se boje konfrontacije da je ne bi izgubili ?

Poznajem jedan slucaj. :-D
Ih... Poznajem više slučajeva, pa čak i ovih u braku. :mrgreen:

@sheila

Kažem ti... Sve zavisi od 'težine izdaje'. :mrgreen: A imaš i ljudi koji su jednostavno eksplozivni. :mrgreen:
prog321

#118 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by prog321 »

:-D

Znaci, normala.
Ramzess Veliki

#119 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by Ramzess Veliki »

Nemaš žensku - patiš.
Imaš jednu - haman k'o podnošljivo stanje.
Imaš dvije - ideš gradom sa zagonetnim osmijehom.
Imaš tri - ideš gradom sa kezom k'o da te grč uhvatio i svakoga gledaš sa visine.

Znači što više žena ima, muškarac je sretniji.
Glas za legalizaciju poligamije ... :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#120 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by Velkoski »

Trpiti jednu - donekle podnošljivo
Trpiti dvije - potrebne droge
Trpiti tri - na putu za Jagomir

...

:mrgreen:
Ljakan

#121 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by Ljakan »

aminchev2 wrote:Pitam zato sto sam radoznala.
:)
Za cim da pate?Pa svaki pravi muskarac ima dvije tri trebe u steku,kakva patnja...
aminchev2

#122 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by aminchev2 »

manijak1 wrote:
Ima li još koje znatiželjno pitanje?
Odgovor na ovo možeš dobiti po ličnom iskustvu onih koji se ulove na ovu temu :oops: :arrow: pate ali dostojanstvenije nego trebe :oops: :D
Uvijek ima znatizeljnih pitanja.
Javi koliko da postavim, i odmah ce se dogotiti.
aminchev2

#123 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by aminchev2 »

Ljakan wrote:
Za cim da pate?Pa svaki pravi muskarac ima dvije tri trebe u steku,kakva patnja...
Dvije ili tri?
Zar vam nije pametnije nauciti kako jednu da zadovoljite, a kamo li 2 ili 3.
LOL
maida95

#124 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by maida95 »

Pate sigurno ako su voljeli barem malo :mrgreen: samo oni to u tišini rade i ne baš neki dug period :mrgreen:
Svi ovi koji pate više nego što je "normalno" trebaju uputnicu za psihijatra da se vidi šta nije uredu sa njima :zoka:
Ljakan

#125 Re: Pate li muskarci nakon prekida?

Post by Ljakan »

aminchev2 wrote:
Ljakan wrote:
Dvije ili tri?
Zar vam nije pametnije nauciti kako jednu da zadovoljite, a kamo li 2 ili 3.
LOL
Zavisi od raspolozenja,znas kako kazu jedna ko nijedna,sta je danas zadovoljit jednu zenu,maciji kasalj....
Post Reply