Bloo wrote:dale cooper wrote:I want to believe!ExNihilo wrote:Sve sam sigurniji da je ova Bloo muško i da nas trolla. Žensko koje voli SW, Iron Maiden, Dylan Doga, Tarantina, science fiction, Usagija, video igre, etc...? I don't think so.![]()
![]()
![]()
![]()
ma daaaaaj...nakon svih ovih godina, opet moram prolaziti kroz istoko ne vjeruje meni, neka pita respu
![]()
i ne, ne šaljem slike sisa kao dokaz
Iron Maiden
Moderator: _BataZiv_0809
- dale cooper
#101 Re: Iron Maiden
- Bloo
- Globalna šefica
#102 Re: Iron Maiden
dale cooper wrote:
![]()
et tu Dale, et tu
Zar ne vidite pomalo diskriminatorski odnos prema ženama u svojim komentarima
- Bloo
- Globalna šefica
#103 Re: Iron Maiden
prva pjesma maidena koju sam čula u životu i tada je ljubaF rođena 
- dale cooper
#104 Re: Iron Maiden
Ja konto' da tebi pokažem svoje u zamjenu.Bloo wrote:dale cooper wrote:
![]()
![]()
et tu Dale, et tu
Zar ne vidite pomalo diskriminatorski odnos prema ženama u svojim komentarima. Da ne pitam sa kakvim se to primjercima ženskog roda družite.
Ženski rod? Zar tebi ljudi koji ganjaju SW, Iron Maiden, Dylan Doga, Tarantina, science fiction, Usagija, video igre izgledaju kao da imaju
vremena za ženski rod?
Bloo, ako si neki moj post shvatila kao diskriminatorski prema ženama onda se izvinjavam. Nije bila namjera.
- Bloo
- Globalna šefica
#105 Re: Iron Maiden
Nisam ja uvrijeđena, no worries, nego samo dumam na glas.dale cooper wrote: Ja konto' da tebi pokažem svoje u zamjenu.![]()
![]()
Ženski rod? Zar tebi ljudi koji ganjaju SW, Iron Maiden, Dylan Doga, Tarantina, science fiction, Usagija, video igre izgledaju kao da imaju
vremena za ženski rod?Šala mala.
![]()
![]()
Bloo, ako si neki moj post shvatila kao diskriminatorski prema ženama onda se izvinjavam. Nije bila namjera.
shvatam ja da se vi zajebavate, ali nije prvi put da se moj spol dovodi u pitanje (pričanje o overclockingu ne pomaže
dlakave sise ftw
- dale cooper
#106 Re: Iron Maiden
Nisam znao za to.Bloo wrote:Nisam ja uvrijeđena, no worries, nego samo dumam na glas.dale cooper wrote: Ja konto' da tebi pokažem svoje u zamjenu.![]()
![]()
vremena za ženski rod?Šala mala.
![]()
![]()
shvatam ja da se vi zajebavate, ali nije prvi put da se moj spol dovodi u pitanje (pričanje o overclockingu ne pomaže), pa samo kontam sa kim se družite
dlakave sise ftw
ove stvari koje smo gore spomenuli. Mislim ima ih, ti si živi primjer, ali nisu tako učestale, bar po mom nekom
iskustvu.
- Bloo
- Globalna šefica
#107 Re: Iron Maiden
Bitno je da se svi slažemo i slušamo maiden i igramo HOMM 3 
- ExNihilo
#108 Re: Iron Maiden
To tame a land. Besmrtni klasik smješten u Dune univerzum. Legenda kaže da se pjesma trebala zvati "Dune", ali je autor Frank Herbert odbio dozvoliti korištenje imena, pojašnjavajući da "mrzi muziku, a naročito metal muziku".
Ispod je cover u sjajnoj izvedi DT-a. Ili, što bi Bloo rekla, awesome mashup.
Ispod je cover u sjajnoj izvedi DT-a. Ili, što bi Bloo rekla, awesome mashup.
- Bloo
- Globalna šefica
#109 Re: Iron Maiden
DT sam tek načela sa slušanjem...treba ih u malim dozama konzumirati 
Bacim oko, ipak su Dunes u pitanju
Bacim oko, ipak su Dunes u pitanju
-
LSD
#110 Re: Iron Maiden
https://en.wikipedia.org/wiki/Best_of_the_'B'_Sides
https://www.youtube.com/watch?v=da5Mszz ... PCdgl-y48X
Maidenove obrade
ima tu svega : Montrose, jethro tull, nektar, led zeppelin, golden earring, budgie itd
https://www.youtube.com/watch?v=da5Mszz ... PCdgl-y48X
Maidenove obrade
ima tu svega : Montrose, jethro tull, nektar, led zeppelin, golden earring, budgie itd- annoy
#111 Re: Iron Maiden
Žene gledaju samo Slatke male lažljivice i romantične komedije, slušaju Vandu Winter, a omiljeni im hobiji uključuju uglavnom francusku manikuru i sadnju krastavaca
Dok je muški rod masovno glazbeno, filmski i na sve druge načine produhovljen
Ontopic
Volim par albuma
Dok je muški rod masovno glazbeno, filmski i na sve druge načine produhovljen
Ontopic
Volim par albuma
- ExNihilo
#112 Re: Iron Maiden
I ti si mi sumnjiva, annoy. Previše visiš na onaj Walking Dead temi....

- annoy
#113 Re: Iron Maiden
Jedino što mi se može spočitat u vezi toga je mazohizam 
- agnostic_front
#114 Re: Iron Maiden
LSD samo kontrira, na temama o PLBiH ga podržavam
a na ovim muzičkim i ne baš 
- Bloo
- Globalna šefica
#115 Re: Iron Maiden
*gleda svoje nokte razočarano*annoy wrote:Žene gledaju samo Slatke male lažljivice i romantične komedije, slušaju Vandu Winter, a omiljeni im hobiji uključuju uglavnom francusku manikuru i sadnju krastavaca
Dok je muški rod masovno glazbeno, filmski i na sve druge načine produhovljen![]()
Ontopic
Volim par albuma
ih odakle izvuče Vandu Winter
Slažem se sa gornjim, dok ako i postoji ženski jedinka sa sličnim hobijima kao i oni onda spada u neke od kategorija:
a) ako je lijepa, onda se fura
b) ružna je, ne bih je ni briferom
c) asocijalni čudak
d) fura se na to lažno in general
e) ako stvarno voli nešto od "muškijeh" stvari (strip, muziku, filmove, igre itd), onda nije true ako ne zna sav moguć historijat nečega
- banjaluka078
- Moderator
#116 Re: Iron Maiden
Au, pa nemoj tako, ima nas, ima... U stvari, jedino sam s igricama malo "tanka", može bit' zbog godišta, ali ko me zna, zna da mi se u stripove, SF i metal (ok, sad me "u godinama" jako privlači blues) ne dira.ExNihilo wrote:Sve sam sigurniji da je ova Bloo muško i da nas trolla. Žensko koje voli SW, Iron Maiden, Dylan Doga, Tarantina, science fiction, Usagija, video igre, etc...? I don't think so.
Neke davne osamdesete, nastavnica muzičkog naredi da svako donese ploču ili kasetu po izboru, da predstavimo svoj muzički ukus. Normalne djevojčice su donijele Danijela Popovića, Plavi orkestar, Magazin, šta li već, a ja Maidenov Piece of Mind. Nakon što je pogledala omot ( http://www.romebywild.it/wp-content/upl ... aiden3.jpg ) i pustila pola minute prve pjesme, ugasila je, kasnije razgovarala s razrednicom i predložila da malo pedagog popriča sa mnom, jer joj nije išlo u glavu da neko ko ima sve petice sluša "satanističku i kanibalističku muziku".
- Bloo
- Globalna šefica
#117 Re: Iron Maiden
čuj godišta
kojeg
?
btw nije ni meni 13
prljave metalike united
ja bih sad dijete odvela pedagogu ako slusa niki minaj
btw nije ni meni 13
prljave metalike united
ja bih sad dijete odvela pedagogu ako slusa niki minaj
- Kombat
#118 Re: Iron Maiden
banjaluka078 wrote:Au, pa nemoj tako, ima nas, ima... U stvari, jedino sam s igricama malo "tanka", može bit' zbog godišta, ali ko me zna, zna da mi se u stripove, SF i metal (ok, sad me "u godinama" jako privlači blues) ne dira.ExNihilo wrote:Sve sam sigurniji da je ova Bloo muško i da nas trolla. Žensko koje voli SW, Iron Maiden, Dylan Doga, Tarantina, science fiction, Usagija, video igre, etc...? I don't think so.
Neke davne osamdesete, nastavnica muzičkog naredi da svako donese ploču ili kasetu po izboru, da predstavimo svoj muzički ukus. Normalne djevojčice su donijele Danijela Popovića, Plavi orkestar, Magazin, šta li već, a ja Maidenov Piece of Mind. Nakon što je pogledala omot ( http://www.romebywild.it/wp-content/upl ... aiden3.jpg ) i pustila pola minute prve pjesme, ugasila je, kasnije razgovarala s razrednicom i predložila da malo pedagog popriča sa mnom, jer joj nije išlo u glavu da neko ko ima sve petice sluša "satanističku i kanibalističku muziku".
ne daj se Ines!!!
- Kombat
#119 Re: Iron Maiden
Anthem for Doomed Youth od Wilfreda Owena je koristena kao uvod za Paschendale na DoD>>>>jeste da je proslo 100 godina kako je napisana u rovovima Francuske i Belgije, ali za stvari koje je moja generacija prosla i te kako aktuelna...
What passing-bells for these who die as cattle?
Only the monstrous anger of the guns.
Only the stuttering rifles' rapid rattle
No mockeries now for them no prayers nor bells
Nor any voice of mourning save the choirs
The shrill, demented choirs of wailing shells
Cruelty has a human heart
Every man does play his part
Terror of the men we kill
The human heart is hungry still
What passing-bells for these who die as cattle?
Only the monstrous anger of the guns.
Only the stuttering rifles' rapid rattle
No mockeries now for them no prayers nor bells
Nor any voice of mourning save the choirs
The shrill, demented choirs of wailing shells
Cruelty has a human heart
Every man does play his part
Terror of the men we kill
The human heart is hungry still
- dale cooper
#120 Re: Iron Maiden
Nije vam lako.Bloo wrote:*gleda svoje nokte razočarano*annoy wrote:Žene gledaju samo Slatke male lažljivice i romantične komedije, slušaju Vandu Winter, a omiljeni im hobiji uključuju uglavnom francusku manikuru i sadnju krastavaca
Dok je muški rod masovno glazbeno, filmski i na sve druge načine produhovljen![]()
Ontopic
Volim par albuma
Slažem se sa gornjim, dok ako i postoji ženski jedinka sa sličnim hobijima kao i oni onda spada u neke od kategorija:
c) asocijalni čudak
e) ako stvarno voli nešto od "muškijeh" stvari (strip, muziku, filmove, igre itd), onda nije true ako ne zna sav moguć historijat nečega
- annoy
#121 Re: Iron Maiden
I ako nedajbože priznaš da uživaš i u nekim tipično "ženskim" stvarima, slijedi trenutna diskvalifikacija i povratak u kategoriju furanjaBloo wrote: *gleda svoje nokte razočarano*
c) asocijalni čudak
Ah, prokletstva, posjedovanje vagine i dobar ukus jednostavno u jednoj duši ne mogu koegzistirati...
- ExNihilo
- Bloo
- Globalna šefica
#123 Re: Iron Maiden
Bum poslusal...nisam cula prije
Mada akusticni plus glas?
Mada akusticni plus glas?
- Bloo
- Globalna šefica
#124 Re: Iron Maiden
@ExNihilo
ove akustične su awesome