Koje djevojke treba zaobilaziti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Matzan

#101 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Matzan »

dobar osjecaj wrote:Citam ovu listu i samo kratko mogu podijeliti misao koja mi prozuji glavom - kamo srece da su me svi koji su me davili jednostavno zaobisli. Da sam znala kako, pretvorila bi se u # 1 najodbojniju zenu svijeta.
Je li bilo puno takvih?
sema911s

#102 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by sema911s »

pukepuke

#103 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by pukepuke »

Otto_13 wrote: Buraz moj dobri posteni brak nije zajebancija i ako ocekujes da ce sve bit medeno i divno onda si odmah u startu zajebo stvar. Nije ni u zivotu sve divno krasno medeno . Zna bit jebeno . Kao i u zivotu , ali stav kako su sve zene lose, zle i naopake nije bas ispravan . Ni one kao ni mi nisu sve zlatne i sve je drugacije od osobe do osobe . Prije nego nastavimo grdit zene trebali bi se sjetit da su nas rodile zene i odgojile zene i bile divne krasne i davale sve za nas moj brate . Zato nebi da budem pesimista i odmah govorim da ce za pet ili sest godina sve bit zlo i naopako. Mozda hoce ali mozda i nece jer niko nije isti i svaki brak je drugaciji.
:kiss:
I samo još da dodam da svaka medalja ima dvije strane i to je to.
dobar osjecaj

#104 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by dobar osjecaj »

Jebo Sekspira kad ga citiraju ljudi koji ga nikad nisu citali :zzzz:
Walther

#105 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Walther »

direktni wrote:Otto, želim ti sreću u životu, ali uvijek budi spreman na najgore. Ja nisam bio spreman. Bio sam naivan, nakon svih izgovorenih riječi za 15 godina i zato se uvijek sjeti Šekspira.

4:30, ono kad pozelis biti Hitler za koji minut...
dobar osjecaj

#106 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by dobar osjecaj »

Walther wrote:4:30, ono kad pozelis biti Hitler za koji minut...
Kako bi ti to bio Hitler za koji minut u kontekstu videa iz Ispuni mi zelju koji prikazuje dva djecaka koje je ostavila majka? Na koga bi i kako usmjerio svoje djelovanje?
zipoo

#107 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by zipoo »

Nije strano i da otac ode kupiti cigare i nikad se ne vrati. Za 10 godina novu familiju osnovao. Nije im bilo sudjeno, nešto im u braku falilo. Neko trpi, neko razgovara, a neko se uhvati magle.
prog321

#108 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by prog321 »

direktni wrote: Boldirano - na svu sreću ima i takvih. Međutim, bezbroj je primjera, gdje i nije baš tako. Domovi za napuštenu djecu je bezbroj. Rodi, pa ostavi. Roditelji, a ne roditelj, treba da odgajaju djecu.

Što Šekspir reče, bitno je ono što žena prešuti, a ne ono što kaže.

I da opet ponovim, manje bih se iznenadio da mi je neko javio da mi je jedno od djece umrlo, nego što su mi javili da je žena razgulila i ostavila dvoje djece, nakon 15 godina braka. Žena je maher. Samo 10 dana pred odlazak će ti pričati o dobroj djeci, porodičnoj idili - praveći usporedbu sa komšilukom ili dva dana pred odlazak slati poruke kako te voli i onda pobjeći. Za takvo nešto su spremne samo žene, znajući da jedu hljeb koji si im ti dao u ruke.

Podrazumijeva se da se napisano ne odnosi na sve žene.

Otto, želim ti sreću u životu, ali uvijek budi spreman na najgore. Ja nisam bio spreman. Bio sam naivan, nakon svih izgovorenih riječi za 15 godina i zato se uvijek sjeti Šekspira.
Dobar brak je moguc samo sa ruznom zenom.
Imao si 15 godina da je razruznis.
Nema rahatluka sa lijepom zenom. Svi hoce da je jebu. Komsije, prijatelji,rodbina, kolege sa posla, prolaznici, itd, :-D
HAVANA

#109 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by HAVANA »

Cuj da je razruznis , sto ti lozis :lol: Sta cu je razruznjivat,sebi je cuvam,eno je 47 a meni bogme ko lutka.To sta neko hoce,njegov je problem.Bitno je sta moze.Nek jebe ako moze. :oops:
I da me zapala takva koju moze jebati,kad bolje razmislim,nisam ja tu ostecen,bolje nek njemu ide belaj nego da kod mene ostaje.
Realno muskarci su u vecini sto se tice odlaska i ostavljanja djece...sve u potrazi za novom vaginom...Pa i tu ga prolaze zmarci i interesantno mu jedno par mjeseci,godinu...pa opet zivot uzme svoje,opet ista rutina,racuni,kuca,problemi...Pa mu opet nije dobro...Postoji zivot prije braka i u braku,totalno dva razlicita pojma i nacina zivota.Ko nije spreman za toga,bolje da i ne ulazi u to.Zivi kad treba da zivis,u ovoj prvoj fazi.Poslije uplovis u bracnu luku,ne kaze se dzaba bracna luka.Nema pobudalit po stare dane,sjebes djecu,sjebes zivot...Ne mogu ja jebavati curice od 20 godina a imam curetka od 18,ne ide.A ne ide ni povrijediti osobu sa kojom si pola zivota proveo. Zbog cega,zbog neke mladje,nove,momentalno interesantije ?Razvode se ljudi,kad ne ide, sta ces nego se razvesti ? Ako su normalni ljudi nije to problem.Moze se i izvesti dijete na put i zadrzati normalan odnos. Uglavnom ,budalu nit jebi, nit je kuci vodi,bila musko il zensko.
prog321

#110 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by prog321 »

A mozda je lijepa samo tebi?
To je u stvari dobitna kombinacija . You got lucky :-D
Last edited by prog321 on 11/11/2015 11:55, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#111 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Bloo »

prog321 wrote: Dobar brak je moguc samo sa ruznom zenom.
Nema rahatluka sa lijepom zenom. Svi hoce da je jebu. Komsije, prijatelji,rodbina, kolege sa posla, prolaznici, itd, :-D
:lol: :lol: :lol:
ja tebi redovno oplačem
sha_ba

#112 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by sha_ba »

Bloo wrote:
ja tebi redovno oplačem
Kralju :lol: :lol:

A jel samo meni strasno kako neki ljudi preozbiljno shvaćaju forum pogotovo ovakve podforume :?
Boze sacuvaj
Bloo
Globalna šefica

#113 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Bloo »

sha_ba wrote:
Bloo wrote:
ja tebi redovno oplačem
Kralju :lol: :lol:

A jel samo meni strasno kako neki ljudi preozbiljno shvaćaju forum pogotovo ovakve podforume :?
Boze sacuvaj
moja ti :lol:
proga za preCjednika
nKrkan

#114 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by nKrkan »

Čuj rodbina , pa to nema kod nas :lol:
pukepuke

#115 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by pukepuke »

Otto_13 wrote:
pukepuke wrote:
Otto_13 wrote: Buraz moj dobri posteni brak nije zajebancija i ako ocekujes da ce sve bit medeno i divno onda si odmah u startu zajebo stvar. Nije ni u zivotu sve divno krasno medeno . Zna bit jebeno . Kao i u zivotu , ali stav kako su sve zene lose, zle i naopake nije bas ispravan . Ni one kao ni mi nisu sve zlatne i sve je drugacije od osobe do osobe . Prije nego nastavimo grdit zene trebali bi se sjetit da su nas rodile zene i odgojile zene i bile divne krasne i davale sve za nas moj brate . Zato nebi da budem pesimista i odmah govorim da ce za pet ili sest godina sve bit zlo i naopako. Mozda hoce ali mozda i nece jer niko nije isti i svaki brak je drugaciji.
:kiss:
I samo još da dodam da svaka medalja ima dvije strane i to je to.
Nema dvije istine , jedna je istina . Isto kao sto nema dva neba nego jedno jedino . Moze svako da ima svoju pricu al istina je jedna .
Slažem se, jedna je istina ali kad čuješ obje strane, shvatiš kako različito, potpuno suprotno, shvaćaju neke stvari.
sha_ba

#116 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by sha_ba »

direktni wrote: Da je bar lijepa i zgodna, ni po jada. :mrgreen:
nisam imala namjeru da nista ozbiljno napisem na ovoj temi, ali ne mogu da vjerujem sta citam... ne znam jesi li fakat bolestan do te mjere ili sjeban, niti je moja stvar ali covjece pisati onako o svojoj bivsoj zeni na forumu mi ne ide u glavu... je li istina ili nije, nije ni vazno... koga briga ali one bljuvotine, jos djecu spominjes... dobronamjeran savjet posjeti psihijatra :thumbup:

i jedna stvar, niko te nije tjerao da je zenis i da joj kindere sklepas
dust in the wind

#117 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by dust in the wind »

sha_ba wrote:
direktni wrote: Da je bar lijepa i zgodna, ni po jada. :mrgreen:
nisam imala namjeru da nista ozbiljno napisem na ovoj temi, ali ne mogu da vjerujem sta citam... ne znam jesi li fakat bolestan do te mjere ili sjeban, niti je moja stvar ali covjece pisati onako o svojoj bivsoj zeni na forumu mi ne ide u glavu... je li istina ili nije, nije ni vazno... koga briga ali one bljuvotine, jos djecu spominjes... dobronamjeran savjet posjeti psihijatra :thumbup:

i jedna stvar, niko te nije tjerao da je zenis i da joj kindere sklepas
prvo sam sazaljevala čovjeka,... ali i ja vidim elemente patologije u njegovoj priči... i već zvuči vrlo lose.
Matzan

#118 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Matzan »

Muškarac može biti grub, prevariti, udariti u afektu, ali nikad ne može biti đubre kakvo žena može biti.
dobar osjecaj

#119 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by dobar osjecaj »

Matzan wrote:Muškarac može biti grub, prevariti, udariti u afektu, ali nikad ne može biti đubre kakvo žena može biti.
Tvoje apsolutno poznavanje svih muskaraca i svih zena svijeta je na apsolutno zavidnom nivou. Respect!
Euridika
Globalna šefica

#120 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Euridika »

Matzan wrote:Muškarac može biti grub, prevariti, udariti u afektu, ali nikad ne može biti đubre kakvo žena može biti.
Zar je udariti ženu manje težak grijeh nego biti đubre (šta god to konkretno značilo)? I šta je sa onim kojima ti udarci nisu slučajnost, već običaj (u afektu ili bez afekta)?
Nije korektno ovakve kvalifikacije davati čitavom spolu, možemo suditi (ako i to možemo!) samo o pojedincima.
Matzan

#121 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Matzan »

Euridika wrote:
Zar je udariti ženu manje težak grijeh nego biti đubre (šta god to konkretno značilo)? I šta je sa onim kojima ti udarci nisu slučajnost, već običaj (u afektu ili bez afekta)?
Nije korektno ovakve kvalifikacije davati čitavom spolu, možemo suditi (ako i to možemo!) samo o pojedincima.

Rekao sam u afektu. Siledžije ne podnosim, a kamoli da podržavam.
Nagledao sam se i naslušao desetina, ako ne i stotina primjera od '92 pa naovamo.
Ne generalizujem, ali u većini slučajeva glavni akteri priča o kojima govorim su žene.
Mislim, glavna đubrad. Znaju biti jako, jako podle.
I dalje ne mislim da su sve žene iste.
Euridika
Globalna šefica

#122 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Euridika »

Matzan wrote:
Euridika wrote:

Rekao sam u afektu. Siledžije ne podnosim, a kamoli da podržavam.
Nagledao sam se i naslušao desetina, ako ne i stotina primjera od '92 pa naovamo.
Ne generalizujem, ali u većini slučajeva glavni akteri priča o kojima govorim su žene.
Mislim, glavna đubrad. Znaju biti jako, jako podle.
I dalje ne mislim da su sve žene iste.
Ne postoji afekt. Zbog toga smo ljudi, a ne životinje, i data nam je mogućnost da kontroliramo svoje nagone. Jel misliš da i nama nekad ne dođe da razbijemo nešto ili udarimo nekog (muškarca)? Naravno da dođe... ali se obuzdamo... osobito ako je protivnik fizički jači. Što tako lako ne udarate druge muške u afektu kad se posvađate? Nećete, naravno, jer bi mogli i fasovati... A na ženu se može istresti...

Ne branim ja ni jedne ni druge, znam gadova i muških i ženskih, ali ne dajem si za pravo da izričem statistike kad su ovakve stvari u pitanju. Posebno što skoro nikad ne znaš punu istinu o nekoj stvari, već samo polovičnu (od jedne osobe). A mnogo više je onih slučajeva za koje nikad nećeš ni saznati, jer se o njima ne priča, nego onih razvikanih.
ExNihilo

#123 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by ExNihilo »

Ovo je ona logika: ako je obojila kosu u crveno, znači da je looda. Ako je looda, znači da se voli goozit. Therefore, nije za ozbiljne veze. :lol:
Matzan

#124 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Matzan »

Euridika wrote: Ne postoji afekt. Zbog toga smo ljudi, a ne životinje, i data nam je mogućnost da kontroliramo svoje nagone. Jel misliš da i nama nekad ne dođe da razbijemo nešto ili udarimo nekog (muškarca)? Naravno da dođe... ali se obuzdamo... osobito ako je protivnik fizički jači. Što tako lako ne udarate druge muške u afektu kad se posvađate? Nećete, naravno, jer bi mogli i fasovati... A na ženu se može istresti...

Ne branim ja ni jedne ni druge, znam gadova i muških i ženskih, ali ne dajem si za pravo da izričem statistike kad su ovakve stvari u pitanju. Posebno što skoro nikad ne znaš punu istinu o nekoj stvari, već samo polovičnu (od jedne osobe). A mnogo više je onih slučajeva za koje nikad nećeš ni saznati, jer se o njima ne priča, nego onih razvikanih.
:lol:

Da ne postoji ne bi ga u u krivične zakone uvrštavali. :mrgreen:

Ostajem pri svojoj tvrdnji, makar se to vama i ne sviđalo.

Reagovao sam jer napadoše čovjeka, a čovjek dušu izvratio na forumu.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#125 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Jimmy McNulty »

Ja ne znam kako neko može zaobilazit crvenokose, pa ja patim za crvenkama :evil:
Post Reply