Milan Đurić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
A1fa

#101 Re: Milan Đurić

Post by A1fa »

shake69 wrote:@Tito, partija i ostali, Milanu je mama Bosnjakinja, sto nije nevazno u ovoj raspravi o momku! Malo li je bogica bogicevica, nazalost!
Milan Djuric, od roditelja Gorana i Biljane....da te ispravim, jer bi ovako Copy /paste novinari koji googlaju Djurica i traze materijal uzeli tvoju izjavu i bezveze pisali neistine.

Inace je i meni puna Q uzdizanja nebošnjaka čim naprave i najmanji uspjeh a izabrali su ono što bi trebalo da bude normalno jer su rođeni u ovoj zemlji....Milanu i sličnim ovo samo može naškoditi u privatnom životu....Pustite momka neka igra, neka se razvija, neka predje u neki prvoligaski klub gdje ce biti standardan....a krvna zrnca neka mu broje oni koji samo to znaju...da znaju sta vise plasirali bi se barem u baraz ;)
Rampage

#102 Re: Milan Đurić

Post by Rampage »

Jimmy McNulty wrote:
Rampage wrote:
Ova Spezia pravi hrvatski klub, šta je ovo jbte:)

Četiri Hrvata na terenu, plus još trojica na klupi:) A tu je i naš Kvržić:)
Vlasnik Rijeke je ujedno i vlasnik Spezie pa šalta igrače tamo-vamo...
Nisam znao. Nije Spezia loša ekipa, mislim da sinoć nisu trebali izgubiti s 5:1, previše za drugu talijansku ligu:)

Doduše, onaj prvi penal (po meni prekršaj je bio vani) i crveni karton su odveli utakmicu u tom smjeru:)
shake69

#103 Re: Milan Đurić

Post by shake69 »

A1fa wrote:
shake69 wrote:@Tito, partija i ostali, Milanu je mama Bosnjakinja, sto nije nevazno u ovoj raspravi o momku! Malo li je bogica bogicevica, nazalost!
Milan Djuric, od roditelja Gorana i Biljane....da te ispravim, jer bi ovako Copy /paste novinari koji googlaju Djurica i traze materijal uzeli tvoju izjavu i bezveze pisali neistine.

Inace je i meni puna Q uzdizanja nebošnjaka čim naprave i najmanji uspjeh a izabrali su ono što bi trebalo da bude normalno jer su rođeni u ovoj zemlji....Milanu i sličnim ovo samo može naškoditi u privatnom životu....Pustite momka neka igra, neka se razvija, neka predje u neki prvoligaski klub gdje ce biti standardan....a krvna zrnca neka mu broje oni koji samo to znaju...da znaju sta vise plasirali bi se barem u baraz ;)
Neko mi je pouzdan to prenio, pa je moguca greska, a opet mozda je mijesani brak odakle dolazi mama mu, pa je to ljudima dovoljno, bilo je toga vise prije rata, ali nije bitno. Ne treba pretjerivati s momkom oko njegovog vrlo iskrenog bosanstva kao sada sto poput mecke sarajevski mediji vodaju Damira Belju. Lijepo me stid kakav cirkus se napravi od jednog lijepog uspjeha fudbalera Milana i boksera Damira.
A1fa

#104 Re: Milan Đurić

Post by A1fa »

shake69 wrote:
A1fa wrote:

Neko mi je pouzdan to prenio, pa je moguca greska, a opet mozda je mijesani brak odakle dolazi mama mu, pa je to ljudima dovoljno, bilo je toga vise prije rata, ali nije bitno. Ne treba pretjerivati s momkom oko njegovog vrlo iskrenog bosanstva kao sada sto poput mecke sarajevski mediji vodaju Damira Belju. Lijepo me stid kakav cirkus se napravi od jednog lijepog uspjeha fudbalera Milana i boksera Damira.
Evo jedan mali intervju sa Milanom iz 2007, osim sto se tu moglo saznati da prica samo italijanski, da je bilo interesovanja za njega selektora mladjih italijanskih kategorija, da ih je pogurao Davor Jozic, :D , mozes vidjeti kako mu se ukucani zovu: ,,mio padre Goran, mia madre Biljana e mio fratello Marco'' 8)
http://www.bronxvigne.it/2007/12/11/milna-djuric
Tomahawk11
Globalni moderator

#105 Re: Milan Đurić

Post by Tomahawk11 »

Naravno da je Milan iz mijesanog braka.....otac musko, majka zensko! :D :lol: :lol:
Tito_i_Partija

#106 Re: Milan Đurić

Post by Tito_i_Partija »

Tomahawk11 wrote:Naravno da je Milan iz mijesanog braka.....otac musko, majka zensko! :D :lol: :lol:
Pa vidi se, gradjen je k'o pravi muskarac, al' opet ima onaj repic. :D

Al' salu na stranu, drago mi je sto imamo ovakvog igraca, i da se ponovim po ko zna koji put: Milan zasluzuje da ga se polako stavlja u prvu postavu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#107 Re: Milan Đurić

Post by Tomahawk11 »

Tito_i_Partija wrote:
Tomahawk11 wrote:Naravno da je Milan iz mijesanog braka.....otac musko, majka zensko! :D :lol: :lol:
Pa vidi se, gradjen je k'o pravi muskarac, al' opet ima onaj repic. :D

Al' salu na stranu, drago mi je sto imamo ovakvog igraca, i da se ponovim po ko zna koji put: Milan zasluzuje da ga se polako stavlja u prvu postavu.
Sad mu svakako dati priliku u drugom poluvremenu, a od iduceg ciklusa....bice i utakmica sa slabijim ekipama, onda bice prijateljskih, on i Hodzic svakako trebaju dobiti priliku da odigraju te utakmice, sta imas uigravati Dzeku ili Ibisevica, oni su tu vec pustili korijenje.
trcicu trceci

#108 Re: Milan Đurić

Post by trcicu trceci »

Djuric danas u prvoj postavi. Utakmica pocinje u 15:00,ko nadje dobar link neka postavi :bih:
Mali_Vuk

#109 Re: Milan Đurić

Post by Mali_Vuk »

karanana

#110 Re: Milan Đurić

Post by karanana »

zabi ga cini mi se
insaneinthebrain

#111 Re: Milan Đurić

Post by insaneinthebrain »

milan nastavio da trpa :thumbup: :bih:
trcicu trceci

#112 Re: Milan Đurić

Post by trcicu trceci »

:izet: :bih:
Idemedosumom

#113 Re: Milan Đurić

Post by Idemedosumom »

zmajOvi su u jako lošoj formi uoči baraža. Zabrinjavajuće...

:bih: :bih: :bih:
trcicu trceci

#114 Re: Milan Đurić

Post by trcicu trceci »

Idemedosumom wrote:zmajOvi su u jako lošoj formi uoči baraža. Zabrinjavajuće...

ja kazem da nikada nismo bili u ovoj formi, gotovo svi igraju, a oni koji ne ugraju ili su povrijedjeni ili pod suspenzijom :thumbup:
MOSALJOZE

#115 Re: Milan Đurić

Post by MOSALJOZE »

Idemedosumom wrote:zmajOvi su u jako lošoj formi uoči baraža. Zabrinjavajuće...

:izet:
Trpaj Milaneee

Kako su mu samo pomogli golovi u repku :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#116 Re: Milan Đurić

Post by Tomahawk11 »

Samo nek trpa. Trenutno 26. na listi strijelaca, ali brzo se napreduje. Prvi neki lik, haman buraz od onog iz Zelje :D Sad ce to Milan prekucati :izet:
House

#117 Re: Milan Đurić

Post by House »

Irska je najebala :bih: žestoko
Edin H.

#118 Re: Milan Đurić

Post by Edin H. »

Sta je Dzeko, panika? :P
Romanista 101%

#119 Re: Milan Đurić

Post by Romanista 101% »

Nasi se izgleda probudili u pravi trenutak :thumbup:
nKrkan

#120 Re: Milan Đurić

Post by nKrkan »

Đurić u 16 isto ko Shaq pod košom , keve mi.
Mustang1

#121 Re: Milan Đurić

Post by Mustang1 »

Je'l iko napisao da je "lako zabijati u drugoj italijanskoj liZi" ? :D
Edin H.

#122 Re: Milan Đurić

Post by Edin H. »

Mustang1 wrote:Je'l iko napisao da je "lako zabijati u drugoj italijanskoj liZi" ? :D
Kad su mali, zato i Pjanic zabija slobodne udarce :D
Mustang1

#123 Re: Milan Đurić

Post by Mustang1 »

Pjanic prije svake utakmice tutne stoju golmanu da u zivi zid stavi sto nize igrace :D
luckylaka

#124 Re: Milan Đurić

Post by luckylaka »

Mustang1 wrote:Pjanic prije svake utakmice tutne stoju golmanu da u zivi zid stavi sto nize igrace :D
:lol: :lol: OOOooo jebem ti,obli me znoj.U Pjanica bas sad doslo ono da se igraci u zivom zidu okrecu svom golmanu da vide gol
Mali_Vuk

#125 Re: Milan Đurić

Post by Mali_Vuk »

Cesena - Virtus Lanciano

Poluvrijeme trenutno. Cesena vodi 1:0 Đurić u prvih 11

http://world-livestreaming.eu/stream2-live/
http://firstrowsports.info/watch/footba ... nciano.htm
Post Reply