Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#101 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by _BataZiv_0809 »

Walther wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Odakle nam pises?
kakve to ima veze sa tekstom?
Zato sto nije isto pricati ovakve stvari sa sigurne udaljenosti očekivati ih u svom dvoristu.
Walther

#102 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by Walther »

KUZNETSOV wrote:
Walther wrote:
KUZNETSOV wrote:ne znam možda je do mene što sam Bosanac i Hercegovac 8-) ja bi da mi pustimo ovu djecicu sa prvog i ovog mog videa da se malo pobiju :lol:
da... Bosancu i Hercegovcu su te stvari sigurno iste ili slicne.... :shock: kod nas bre zavadi
pradedo mi je bio Poljak, možda je do toga? kurwa :lol:
Moze biti... Pravi Bosanac (i Hercegovac) bi sigurno znao razliku izmedju dva clipa :wink:
nasa

#103 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by nasa »

KUZNETSOV wrote:ne znam možda je do mene što sam Bosanac i Hercegovac 8-) ja bi da mi pustimo ovu djecicu sa prvog i ovog mog videa da se malo pobiju :lol:
Jeste, biti Bosnjak i biti cetnik je potpuno isto, sigurno to misli i onaj tata s prvog videa.Kad razmislim jeste i pomalo smijesno tvoje lupetanje. :D
Walther

#104 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by Walther »

_BataZiv_0809 wrote:
Walther wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Odakle nam pises?
kakve to ima veze sa tekstom?
Zato sto nije isto pricati ovakve stvari sa sigurne udaljenosti očekivati ih u svom dvoristu.
Cuj... Znaci niko iz Prijedora, Srebrenice i ostalih krajeva nema glasa ako zivi u inostranstvu.... Ipak je na sigurnoj udaljenosti i kako bi on mogao znati kako je u Prijedoru, Srebrenici ...

Znaci jedan Hasan Nuhanovic nema pravo glasa, a ti imas... Ipak je on "vani". Tito dragi, koja poremecena logika.
Last edited by Walther on 15/10/2015 22:12, edited 1 time in total.
KUZNETSOV

#105 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by KUZNETSOV »

nasa wrote:
Jeste, biti Bosnjak i biti cetnik je potpuno isto, sigurno to misli i onaj tata s prvog videa.Kad razmislim jeste i pomalo smijesno tvoje lupetanje. :D
a šta cu kad mi je dosadno :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#106 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by _BataZiv_0809 »

Walther wrote: Cuj... Znaci niko iz Prijedora, Srebrenice i ostalih krajeva nema glasa ako zivi u inostranstvu.... Ipak je na sigurnoj udaljenosti i kako bi on mogao znati kako je u Prijedoru, Srebrenici ...

Znaci jedan Hasan Nuhanovic nema glasa, a ti imas... Ipak je on "vani". Tito dragi, koja poremecena logika.
Poremecena logika te i dovela do tog zakljucka.

Ne kazem da nema pravo glasa, ali nema pravo prizivati na rat sa sigurne udaljenosti.

Ko zeli rat, dabogda mu u kuci bio.
MelisaMelly

#107 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by MelisaMelly »

Pisem iz zemlje gdje bi se drzavne sluzbe davno pozabavile ovakvim roditeljima, u ostalom to uopste nije ni bitno.
Jednom narodu prijeti bioloski nestanak. Ako je to nekome za sprdnju, ako su takvi u vecini, onda u redu, ja cu cutati.

I sta kazes relativizatoru po profesiji, ova djeca BOSNJOOCI gdje je sve na kraju ispalo neuspjesna poprilicno benigna parodija koju niko nije shvatio za ozbiljno.. e oni su tebi identicni sa ovom grupom cetnika u postanku iz prvog posta?

Ne krivim ja djecu, ona su samo rezultat, ja krivim roditelje. Krivim nas, krivim nasu vlast, krivim srpsku vlast.. sto dopustise da se dojucerasnji koljaci slobodno krecu po svojim gradovima i ispijaju kafe gdje su prije 20 godina klali ljude nazivo. A to koliko je krivca srpske vlasti toliko je i nasa sto to samo njemo gledamo, pricamo sebi u njedra neka neka se ne puca, sve je ovo dobro, ima mnogo dobrih Srba, nije ovo nista lose, moramo se miriti moramo biti tolerantni...

Ako ja vama ovdje svojim nazalost realnim rijecima kvarim koncepciju to nije problem, prestacu ja pricati.. sta znaju dijasporci samo kvare tolerantne i dobre medjususjedske odnose...koljaci oprase krvave ruke, pozdravise se sa komsijama a u glavama samo razmisljaju kad ce nastaviti krvavi pir....

Laku noc... neko mora sutra raditi.. samo pamet u glavu i pogledati proslost, suvisan je svaki savjet, sve ce vam se kazati samo...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#108 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by _BataZiv_0809 »

MelisaMelly wrote:Pisem iz zemlje gdje bi se drzavne sluzbe davno pozabavile ovakvim roditeljima, u ostalom to uopste nije ni bitno.
Jednom narodu prijeti bioloski nestanak. Ako je to nekome za sprdnju, ako su takvi u vecini, onda u redu, ja cu cutati.

I sta kazes relativizatoru po profesiji, ova djeca BOSNJOOCI gdje je sve na kraju ispalo neuspjesna poprilicno benigna parodija koju niko nije shvatio za ozbiljno.. e oni su tebi identicni sa ovom grupom cetnika u postanku iz prvog posta?

Ne krivim ja djecu, ona su samo rezultat, ja krivim roditelje. Krivim nas, krivim nasu vlast, krivim srpsku vlast.. sto dopustise da se dojucerasnji koljaci slobodno krecu po svojim gradovima i ispijaju kafe gdje su prije 20 godina klali ljude nazivo. A to koliko je krivca srpske vlasti toliko je i nasa sto to samo njemo gledamo, pricamo sebi u njedra neka neka se ne puca, sve je ovo dobro, ima mnogo dobrih Srba, nije ovo nista lose, moramo se miriti moramo biti tolerantni...

Ako ja vama ovdje svojim nazalost realnim rijecima kvarim koncepciju to nije problem, prestacu ja pricati.. sta znaju dijasporci samo kvare tolerantne i dobre medjususjedske odnose...koljaci oprase krvave ruke, pozdravise se sa komsijama a u glavama samo razmisljaju kad ce nastaviti krvavi pir....

Laku noc... neko mora sutra raditi.. samo pamet u glavu i pogledati proslost, suvisan je svaki savjet, sve ce vam se kazati samo...
I sta ces ti uciniti povodom te prijetnje?
Walther

#109 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by Walther »

_BataZiv_0809 wrote:
Walther wrote: Cuj... Znaci niko iz Prijedora, Srebrenice i ostalih krajeva nema glasa ako zivi u inostranstvu.... Ipak je na sigurnoj udaljenosti i kako bi on mogao znati kako je u Prijedoru, Srebrenici ...

Znaci jedan Hasan Nuhanovic nema glasa, a ti imas... Ipak je on "vani". Tito dragi, koja poremecena logika.
Poremecena logika te i dovela do tog zakljucka.

Ne kazem da nema pravo glasa, ali nema pravo prizivati na rat sa sigurne udaljenosti.

Ko zeli rat, dabogda mu u kuci bio.
Gdje neko zivi (jer vecina zivi tamo gdje mora) nema bas nikakve hebene veze sa stanjem u XYZ. Rat nema nikakve veze sa "prizivanjem" jer je to obicna cetnicka racionalizacija agresije na BiH. 90tih muslimani su nosali YU zastave, Bosnjaci su isli cak na ratiste u HR (na pogresnoj strani), itd, itd.. Pa su opet Srbi izvrsili genocid. Ponovice to oni opet kao sto vidis u provom klipu to se dugo i sistematski sprema.

A salonci ce to tad pricati kako Bosnjaci (nakon genocida) prizivaju rat?! Rata ce biti ali ne zbog Bosnjaka vec zbog stvari iz prvog klipa.
Last edited by Walther on 15/10/2015 22:18, edited 1 time in total.
nasa

#110 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by nasa »

KUZNETSOV wrote:
nasa wrote:
a šta cu kad mi je dosadno :lol:
A nista :D

Inace video je :lol: ali ima toga svugdje po svijetu, da se ljudi furaju na gluposti.Onako, blago, kod nas jeste problem sto takvih imamo puno...
KUZNETSOV

#111 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by KUZNETSOV »

ne znam meni su oba videa smješna...
Edin H.

#112 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by Edin H. »

KUZNETSOV wrote:meni je gore ovo npr.... dobro nije gore isti q :lol:

Stara finta, ispiranje mozga djeci, to je radila i radi crkva, nacisti sa Hitler Yugendom, Tito sa pionirima, pa eto sada i SDA :-)

Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#113 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by _BataZiv_0809 »

Walther wrote:
Gdje neko zivi (jer vecina zivi tamo gdje mora) nema bas nikakve hebene veze sa stanjem u XYZ. Rat nema nikakve veze sa "prizivanjem" jer je to obicna cetnicka racionalizacija agresije na BiH. 90tih muslimani su nosali YU zastave, Bosnjaci su isli cak na ratiste u HR (na pogresnoj strani), itd, itd.. Pa su opet Srbi izvrsili genocid. Ponovice to oni opet kao sto vidis u provom klipu to se dugo i sistematski sprema.

A salonci ce to tad pricati kako Bosnjaci (nakon genocida) prizivaju rat?! Rata ce biti ali ne zbog Bosnjaka vec zbog stvari iz prvog klipa.
Sta ces ti uraditi kad se to bude trebalo ponoviti?
Walther

#114 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by Walther »

KUZNETSOV wrote:ne znam meni su oba videa smješna...
Jer ti je (u najboljem slucaju) sistem vrijednosti u qurtzu.
KUZNETSOV

#115 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by KUZNETSOV »

Walther wrote:
KUZNETSOV wrote:ne znam meni su oba videa smješna...
Jer ti je (u najboljem slucaju) sistem vrijednosti u qurtzu.
reci mi odma da sam otpadak :lol:
Walther

#116 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by Walther »

_BataZiv_0809 wrote:
Walther wrote:

Sta ces ti uraditi kad se to bude trebalo ponoviti?
To je generalno glupo pitanje tj. obicno trolovanje. To ce se ponoviti kad je budem mrtav jer se ponavalja na nekoliko decanija. Najmanje sto mogu uciniti je da moje dijete zna ko je i sta je, sta je bilo i zasto.... I da zna za "komsije".
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#117 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by _BataZiv_0809 »

Walther wrote:
To je generalno glupo pitanje tj. obicno trolovanje. To ce se ponoviti kad je budem mrtav jer se ponavalja na nekoliko decanija. Najmanje sto mogu uciniti je da moje dijete zna ko je i sta je, sta je bilo i zasto.... I da zna za "komsije".
Aha i sta ces uciti svoju djecu povodom "kosmija"? Kako se trebaju ponasati spram njih?
Walther

#118 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by Walther »

_BataZiv_0809 wrote:
Walther wrote:
Aha i sta ces uciti svoju djecu povodom "kosmija"? Kako se trebaju ponasati spram njih?
To bas i nije tvoja stvar. Mozes biti siguran da nikad nece porediti Bosnjaka i cetnika ili cijeniti ljude po adresi stanovanja.
KUZNETSOV

#119 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by KUZNETSOV »

Walther wrote:
nauci svoju djecicu kako da uteknu ko babo, bit ce im bolje hoce svegam'
Walther

#120 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by Walther »

KUZNETSOV wrote:
Walther wrote:
to ti nesto autobiografski?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#121 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by _BataZiv_0809 »

Walther wrote:
To bas i nije tvoja stvar. Mozes biti siguran da nikad nece porediti Bosnjaka i cetnika ili cijeniti ljude po adresi stanovanja.
Pa i nije, jer mi je drago da ce ljudi takvih shvatanja biti van BiH.

I ne podmeci, ne cijenim po adresi stanovanja nista, osim onoga sto se prelama preko mojih ledja, a bistrio bi neko sa sigurne udaljenosti.

Kad vam radi izbjeglica budu prijetili nemiri u Svedskoj, pa vas ja budem lozio na forumu "da morate ocuvati evropske vrijednosti", onda ces razumijeti o cemu pricam.
KUZNETSOV

#122 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by KUZNETSOV »

Walther wrote:
KUZNETSOV wrote:
Walther wrote:
to ti nesto autobiografski?
nisam, al' kad budem imao djecu ici ce svaki zimski raspust kod tetke u austriju cisto da zapamte put ukoliko dodje do sranja... ratove koje pominješ više niko nece da vodi majstore, nek si ti meni ziv i zdrav al' bezveze ucis djecu ko je ko, fino je to kad dijete zna s kime treba da se druži :lol: uci djecu da se zajebo ko nije uteko 8-)
Walther

#123 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by Walther »

_BataZiv_0809 wrote:
Walther wrote:
Pa i nije, jer mi je drago da ce ljudi takvih shvatanja biti van BiH.

I ne podmeci, ne cijenim po adresi stanovanja nista, osim onoga sto se prelama preko mojih ledja, a bistrio bi neko sa sigurne udaljenosti.

Kad vam radi izbjeglica budu prijetili nemiri u Svedskoj, pa vas ja budem lozio na forumu "da morate ocuvati evropske vrijednosti", onda ces razumijeti o cemu pricam.
A jel? Po cemu je to fasizam drugcije? Cetnik je vise ili manje cetnik zbog nas "sa vana"? Po onoliko bratstvu 90tih genocid, a sad ce se zavaditi zbog dijaspore. Valjda kvare inace idilicne odnose. I ne trebas mi objasnjavati nista... Sve je meni jasno vec dugo vremena.
insomnia78

#124 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by insomnia78 »

Jesi vala i ti Bato vise naporan sa tom pricom do zla boga
Nema Jugoslavije vise, nema bratstva i jedinstva
To samo budali nije jasno

On topic
Ni on vise nije moga'o da cuti na ovu nepravdu i zulum
Image
#doklen?
TheMule

#125 Re: Stvaranje malih fašista od djece - nenormalno, zar ne?

Post by TheMule »

_BataZiv_0809 wrote:
TheMule wrote: Jarane ovdje je pjesma cetnicka postavljena, ne Bosnjacka iz Svedske, vec cetnika iz susjedne ti zemlje. Meni Svedjani nisu problem, a i donacije od koncerta mogu kupiti dosta metaka.
Pjesma dokazuje sta? Da ova djeca imaju kretene od roditelja. I sta cemo sad?
Dokazuje da trebas prestati lupati o Svedskoj, i razaznati pravu situaciju u dvoristu ti.
Post Reply