Uhm, kliknes scroll button i otvori se novi tab, prilicno jednostavno ^^.konahawaii wrote:jedna sugestijane mora nista znacit, samo moja licna preferencija
sve mi je super, al npr listam kroz filmove na pocetnoj stranici, i vidim recimo jedan koji me znima. E sad kliknem na njega da vidim ocjenu, zanr, kratki opis, glumce i sl. Kad se vratim na listu, ponovo sam na pocetku liste, pa opet moram skrolat da dodjem tamo gdje sam stao. Nadam se da razumijesKad bi bila opcija da mogu desni klik na film pa da otvorim u novom tabu, ako to ne onda kad se vratim da me vrati gdje sam stao, il nesto slicno kao na yifi stranici, vidis ocjenu i zanr kad preletis preko naziva filma. Inace na odlicnom si putu, sa srecom
NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom
Moderator: _BataZiv_0809
- masinerija
#101 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
- swarley_s
#102 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Edit.
Hvala na objasnjenju
Hvala na objasnjenju
- konahawaii
#103 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
zaboravio na tu opcijumasinerija wrote:Uhm, kliknes scroll button i otvori se novi tab, prilicno jednostavno ^^.konahawaii wrote:jedna sugestijane mora nista znacit, samo moja licna preferencija
sve mi je super, al npr listam kroz filmove na pocetnoj stranici, i vidim recimo jedan koji me znima. E sad kliknem na njega da vidim ocjenu, zanr, kratki opis, glumce i sl. Kad se vratim na listu, ponovo sam na pocetku liste, pa opet moram skrolat da dodjem tamo gdje sam stao. Nadam se da razumijesKad bi bila opcija da mogu desni klik na film pa da otvorim u novom tabu, ako to ne onda kad se vratim da me vrati gdje sam stao, il nesto slicno kao na yifi stranici, vidis ocjenu i zanr kad preletis preko naziva filma. Inace na odlicnom si putu, sa srecom
- kloniran
#104 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
druze ima li nacin da se ovo pokrene u nekom drugom playeru na win 7 tipa bs, vlc ili slicno?masinerija wrote:Hvala druze ^^silent hill wrote:znači wow
Ubise me titlovi
Upoređujući sa BS playerom, ovi tvoji su oko 35, mjera bi bila 46, al i 40 može proći.
Ubio dioptrija
-
klixo
#105 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Neka pop upova , jedan dovoljno po filmu , mora i on naplatiti trud... Samo da nije kao na filmoviziji treba ti 16 hiljada klikova da bi pogledao film.pirpa wrote:ja cu biti redovan sve dok ne budu pop up i ostali zajebancija
Stranica je fenomenalna zaista
- pirpa
#106 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
odobravam jedan pop up po filmuklixo wrote:Neka pop upova , jedan dovoljno po filmu , mora i on naplatiti trud... Samo da nije kao na filmoviziji treba ti 16 hiljada klikova da bi pogledao film.pirpa wrote:ja cu biti redovan sve dok ne budu pop up i ostali zajebancija
Stranica je fenomenalna zaista
al ako bude kao na filmoviziji i slicnim stranicama ja bojkotujem
- masinerija
#107 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Tacno moram naci pravi font i size za titlove. Istrazivat cu kasnije.kloniran wrote:druze ima li nacin da se ovo pokrene u nekom drugom playeru na win 7 tipa bs, vlc ili slicno?masinerija wrote:Hvala druze ^^silent hill wrote:znači wow
Ubise me titlovi![]()
Upoređujući sa BS playerom, ovi tvoji su oko 35, mjera bi bila 46, al i 40 može proći.
Ubio dioptrija
- masinerija
#108 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Hvala vam prijatelji, dakle stvarno mislite? da je jedan popup po filmu okey? Planirao sam mozda samo na player staviti. Velik pozdrav ^^.pirpa wrote:odobravam jedan pop up po filmuklixo wrote:Neka pop upova , jedan dovoljno po filmu , mora i on naplatiti trud... Samo da nije kao na filmoviziji treba ti 16 hiljada klikova da bi pogledao film.pirpa wrote:ja cu biti redovan sve dok ne budu pop up i ostali zajebancija
Stranica je fenomenalna zaista![]()
al ako bude kao na filmoviziji i slicnim stranicama ja bojkotujem
- pirpa
#109 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
maximalno dva popup ... jebo reklame i pop up ako oduzima vise vremena nego sto cu skunuti film nego da klikcem na reklame i popupmasinerija wrote:
Hvala vam prijatelji, dakle stvarno mislite? da je jedan popup po filmu okey? Planirao sam mozda samo na player staviti. Velik pozdrav ^^.
-
nelle_tz
#110 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
ovo ti je super stranica, hvala sto je sve jasno i pregledno. Bit ce i posebna stranica za serije?
Hvala ti za Rocky serijal, puno,puno
- Rimad
#111 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Je li moguće početi gledati film od, npr. 60-te minute?
Gledao sam. Pukla mi je konekcija i izlgeda da bih sada morao od početka gledati. Da ne govorim da nekada moramo i prekinuti gledanje iz drugih razloga.
Gledao sam. Pukla mi je konekcija i izlgeda da bih sada morao od početka gledati. Da ne govorim da nekada moramo i prekinuti gledanje iz drugih razloga.
- U_kost
- kloniran
#113 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Rimad wrote:Je li moguće početi gledati film od, npr. 60-te minute?
Moze, pomjeris kao na youtube na vrijeme na koje hoces, zna nekad puci link al nista strasno
- masinerija
#114 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Dakle postoji par sitnica sto bi bilo lijepo znati.Rimad wrote:Je li moguće početi gledati film od, npr. 60-te minute?
Na windows xp-u, mozes prebacivati vrijeme samo na chrome-u, dok na windows 7 mozes na bilo kojem browseru.
Nadam se da sam razjasnio sve, pozz ^^.
- masinerija
#115 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Da, bit ce u blisoj buducnosti jos jedna zasebna stranica za serije u vrhunskoj kvaliteti.nelle_tz wrote:ovo ti je super stranica, hvala sto je sve jasno i pregledno. Bit ce i posebna stranica za serije?
Sto se rokija tice, samo mi je ostao peti dio da dodam koji cu u ovo koji dan, velik pozz ^^.
- masinerija
#116 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Znam da ljudi ne podnose popup, ali kontam da im bar jedan na playeru nece smetati. Znam da filmovi nisu moji, no svaki dan sate i sate zivota trosim na site. Valjda je jedan na svaki film okei, pozz ^^.pirpa wrote:maximalno dva popup ... jebo reklame i pop up ako oduzima vise vremena nego sto cu skunuti film nego da klikcem na reklame i popupmasinerija wrote:
Hvala vam prijatelji, dakle stvarno mislite? da je jedan popup po filmu okey? Planirao sam mozda samo na player staviti. Velik pozdrav ^^.
- BarbaDue
#117 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Mene možeš opteretiti i sa tri popapa:)
Svaka čast momak
Svaka čast momak
-
Megiddo
#118 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Jako puno je stranica koje nude mogućnost gledanja filmova a jako malo ih je kvalitetnih, tačnije ne znam nijednu kvalitetnu. Ja ako odlučim gledati film preko neta obično sam gledao preko filmovite iz jednog jedinog razloga - malo reklama. A i ona inače ima mnogo mana, od loše pretrage kroz filmove do male baze filmova.masinerija wrote:Zdravo.
Prije par dana sam otvorio novu web stranicu za filmove, te odlucio da je podijelim.
Filmovi se vecinom dodaju u 1080p rezoluciji, sto je kao i sto sami znate, to je vrhunski kvalitet.
Svi filmovi imaju prijevod, rating sa imdb, listu glumaca, producera, opis ,1080p kvalitetu i ostale stvari.
U slucaju da imate bar momenat vremena, provjerite i recite mi svoje misljenje.
Hvala vam mnogo.
NeoKino
http://neokino.net
Sretno ti.
- pirpa
#119 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
neka bolanBarbaDue wrote:Mene možeš opteretiti i sa tri popapa:)
Svaka čast momak
mjera su dva prozora
- karanana
#120 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
mozda i nadodati opciju pretrazivanja odnosno sortiranja po datumu postavljanja filma. cisto da vidim sta je novo postavljeno od mog zadnjeg dolaska.
- BarbaDue
#121 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Ima li opcija da mi se samo klikne na play, stvarno mi nekad teško... 
- masinerija
#122 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Pa na homepage-e su filmovi od posljednjeg pa prema dole. Pozz.karanana wrote:mozda i nadodati opciju pretrazivanja odnosno sortiranja po datumu postavljanja filma. cisto da vidim sta je novo postavljeno od mog zadnjeg dolaska.
- masinerija
#123 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Mislim da je na racunaru vec ubacen autoplay ahahaha, for lazy people ^^.BarbaDue wrote:Ima li opcija da mi se samo klikne na play, stvarno mi nekad teško...
- BarbaDue
#124 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Zezam se...malo mi se probudio sarkazam čitajući ova naprđivanja...te daj nam ovo te daj nam ono...masinerija wrote:Mislim da je na racunaru vec ubacen autoplay ahahaha, for lazy people ^^.BarbaDue wrote:Ima li opcija da mi se samo klikne na play, stvarno mi nekad teško...
- masinerija
#125 Re: Novo otvorena stranica za filmove, 1080p, prijevod
Ma i ja prijatelju haha. Radim koliko mogu no polako prelazi u nemoguce xDBarbaDue wrote:Zezam se...malo mi se probudio sarkazam čitajući ova naprđivanja...te daj nam ovo te daj nam ono...masinerija wrote:Mislim da je na racunaru vec ubacen autoplay ahahaha, for lazy people ^^.BarbaDue wrote:Ima li opcija da mi se samo klikne na play, stvarno mi nekad teško...