Efendić sve l i teror.

Post Reply
Banksy

#101 Re: Efendić sve l i teror.

Post by Banksy »

Thorgerson wrote:
Nasa stranka, sdp itd svi imaju svoje vijecnike u opstini novi grad. Koliko njih je smatralo da igralista nisu sigurna i da li su ikada ijednom spomenuli na sjednicama vijeca?

Pa naravno da nisu. Ne. Nego su cekali ovakav za njih pogodan trenutak, pa da krenu srat. E u tome je problem. Sta onda koji qrac rade na tim sjednicama. Pa nije poenta opozicije da samo klepa dnevnice? Ili jeste - dok se ne docepaju glavno kolaca?

Vernes Ćosić, vijećnik Naše stranke u OV Novi Grad,
dovodeći u pitanje tvrdnje predstavnika Općine i Javnog preduzeća “Lokom” da igralište nije u njihovoj nadležnosti. -

Ja sam, kao vijećnik u OV Novi Grad, u junu 2014. postavio pitanje o bezbjednosti djece na navedenom igralištu i dobio sam odgovor direktora JP ‘Lokom’ da su, po preuzimanju upravljanja nad igralištom "poduzeli sve neophodne mjere na osiguranju bezbjednosti djece na navedenom igralištu".

U tom dopisu piše da je angažovan zaposlenik, koji je zadužen za sigurnost i zaštitu igrališta i djece. Također, direktor "Lokoma tu kaže da je – citiram – "upućen zvanični dopis nadležnoj službi Općine Novi Grad Sarajevo, kao osnivaču preduzeća i vlasniku predmetnog igrališta, za postavljanje još jednog zaštitnog sloja na ogradu igrališta".

Ako uzmemo u obzir navedeno, potpuno je nejasno zašto su, na današnjoj press-konferenciji, predstavnici Općine i "Lokoma" negirali da imaju nadležnost nad navedenim igralištem kad su, je li, u dopisu tvrdili suprotno, kazao je Ćosić.

Faksimil odgovora na vijećničko pitanje:
http://www.avaz.ba/clanak/198630/cosic- ... e-suprotno

XXS

#102 Re: Efendić sve l i teror.

Post by XXS »

HM 2011 wrote:
XXS wrote:Ovo saopstenje dolazi nakon sto je skontao da ga je ispusio sa pokusajem uklanjanja clanka sa stranice opstine.

Prvo je branio fotelju i privilegije.
a onda je pokrenuo inicijativu....

moj ti, u jedinstvu je snaga..

bas je bh standard...

http://www.bas.gov.ba/standard/?ics_id= ... Tra%C5%BEi
Kako ono ti biflas k'o pokvarena ploca:
Image
HM 2011

#103 Re: Efendić sve l i teror.

Post by HM 2011 »

:-?
XXS wrote:
HM 2011 wrote:
XXS wrote:Ovo saopstenje dolazi nakon sto je skontao da ga je ispusio sa pokusajem uklanjanja clanka sa stranice opstine.

Prvo je branio fotelju i privilegije.
a onda je pokrenuo inicijativu....

moj ti, u jedinstvu je snaga..

bas je bh standard...

http://www.bas.gov.ba/standard/?ics_id= ... Tra%C5%BEi
Kako ono ti biflas k'o pokvarena ploca:
Image

U jedinstvu je snaga !

Samo SDA na svim nivoima...

Pokazi odgovornost - trazi odgovornost.
XXS

#104 Re: Efendić sve l i teror.

Post by XXS »

HM 2011 wrote: U jedinstvu je snaga !

GAMAD

Image

https://youtu.be/SZIax8Pfoi4
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#105 Re: Efendić sve l i teror.

Post by hrasno38 »

45cents wrote:
hrasno38 wrote:
Muha druze svaki taj gol je stabilan ako se ne vjesas na njega i ne koristis ga za gimnastiku.
Inače, te metalne konstrukcije, to je standardna oprema na terenima u opštini Novi grad Sarajevo kojim se isključivo koriste šahovska udruženja i rekreativci badminton kluba.
Tako da su konstrukcije bile sasvim solidne, sve dok ne dođu djeca i sve to razvale.
Smijeniti roditelje, a nagraditi načelnika koji se insanski skrušeno ne petlja u Božija djela.
Hm kako bogati SDP.......a mozda bi Hadzic promjenio situaciju na bolje???
HM 2011

#106 Re: Efendić sve l i teror.

Post by HM 2011 »

XXS wrote:

GAMAD

Image

posto u svakom zitu ima kukolja , a SDA je najveca poljana "zita" koju imamo...

iscisti sta je gamad i dogradi sa onim sto nije gamad....

pokazi odgovornost - trazi odgovornost - podrzi SDA na svim nivoima...

u jedinstvu je snaga...
Last edited by HM 2011 on 07/10/2015 18:07, edited 1 time in total.
hrasno38

#107 Re: Efendić sve l i teror.

Post by hrasno38 »

XXS wrote:

GAMAD

Image

POTPISUJEM GENERALNO ZA TO GAMAD!!!!! HM2011 ne kenjaj zivota ti sa svojim SDA parolama jer glavni uzrocnik svih nasih problema u F BiH je iskljucivo SDA pa onda svi iza nje......
XXS

#108 Re: Efendić sve l i teror.

Post by XXS »

HM 2011 wrote: pokazi odgovornost - trazi odgovornost - podrzi SDA na svim nivoima...

u jedinstvu je snaga...
Ova ploca nista ne valja, ima rupu na sredini.
Image
@mba

#109 Re: Efendić sve l i teror.

Post by @mba »

vajduga wrote:OSTAVKA EFENDIĆU!
Dali je končano vrijeme!
Kad nemaš moralnosti,odgovornosti mi te pozivamo.

https://www.facebook.com/Efendi%C4%87ev ... /timeline/

kolika ti je dnevnica zemljak???
ne mislim da je i kod nas u BiH imalo drugacije, PROVLJEN SI NE TREUDI SE BEZZE! :P :)
Botovi, vjerna armija stranaka u regiji
Botovanje ili lažno prikazivanje raspoloženja javnosti postala je prepoznatljiva pojava i na regionalnoj sceni.
Postavljanje kamena-temeljca za projekt "Beograd na vodi" bio je povod za posljednji rat koji je vođen na društvenim mrežama. U ratu čije su jedino oružje komentari i opcije ''like'' / ''dislike'' učestvovala je armija ljudi poznatih kao botovi.

Ta sve bolje organizirana kategorija stranačkih aktivista svojim komentarima pokušava stvoriti utisak da je cijeli svijet opredijeljen i da podržava njihovo mišljenje.

Beogradski list Blic je nedavno intervjuirao jednog bota, koji je radio i za prošli i za aktuelni režim u Srbiji sa razlikom što u ovom režimu, navodno, za svoj rad kao nagradu dobija i sendvič.

Istraživanje Centra za nove medije iz Beograda pokazalo je da botove u Srbiji imaju gotovo sve političke partije. To je izazvalo snažnu polarizaciju na Twitteru, koji je naročito podesan za tu vrstu aktivnosti.

Slobodan Georgijev, direktor Centra za praktičnu politiku iz Beograda ističe u razgovoru za Al Jazeeru da je ova pojava naročito evidentna u posljednjih godinu i po dana.

Tada je "primećeno da postoje specijalni online odredi SNS-a [Srpske napredne stranke] koji služe za kreiranje javnog mnijenja kroz komentare na info portalima i kroz aktivnosti na društvenim mrežama", kaže on.

Po njegovom mišljenju, oni su imali dva cilja – jedan da komentarima utiču na javno mnijenje i da minimiziraju i prekriju, negativne komentare o onome što radi vlast, dok "na društvenim mrežama da poklope svaki glas koji bi takođe kritikovao Vladu Aleksandra Vučića."

Georgijev, koji je i sam mjesecima bio meta botova na Twitteru, kaže kako su tu ''vojsku'' prvo imale navijačke grupe u Srbiji, nakon čega su ih regrutovale političke partije.

Predizborna borba

Da su botovi regionalna pojava pokazuje i njihova prisutnost u Hrvatskoj.

Prema riječima Nevena Barkovića, izvršnog urednika Tportala, aktivnost botova je prepoznatljiva naročito u predizborno vrijeme, u kojem se upravo sada nalazi Hrvatska.

"Upotreba botova na internet forumima već je neko vrijeme politička stvarnost u većini zemalja Balkana, odnosno samo još jedan u nizu načina da se, barem na internetu, stvori lažna slika o političkim preferencijama šire javnosti nauštrb stvarnog stanja stvari", kazao je Barković za Al Jazeeru.

Po njegovoj ocjeni, pretežno se radi o simpatizerima, odnosno članovima pojedinih stranaka, koji samo čine ono što im kažu nadređeni u stranci, a sve u nadi da će nakon izbora na neki način biti nagrađeni za svoj "rad" u predizbornom vremenu.

Berković ističe da se iz komentara koje botovi ostavljaju na Tportalu može zaključiti da su aktivisti vlasti i opozicije podjednako loše organizirani.

"Ne radi se tu o nekim dobro promišljenim komentarima koji bi natjerali neutralnog čitatelja da promisli o iznesenim argumentima, nego o stihijskom i prilično bezglavom navijanju za svoju opciju, kao na stadionu. Neki pametniji pristup bi možda uključivao komentare koji su kritični prema obje strane, ali više prema jednoj nego prema drugoj, ali to ne vidimo u komentarima koje botovi ostavljaju", kazao je sagovornik Al Jazeere.

'Kupovanje pozicije'

Vojska botova aktivna je i u Bosni i Hercegovini, ali samo u "krajnjim" situacijama – pred izbore, odnosno kad se kupuje pozicija za formiranje vlasti, ocijenio je Ahmed Burić, bosanskohercegovački književnik i novinar.

"U većini slučajeva naš(i) narod(i) sami pokazuju koliko su odani svojoj gluposti", kazao je on.

Prema njegovom mišljenju, nema teme koju je nemoguće ispolitizirati, i dovesti na ravan konflikta.

"Drugim riječima, vlastima još uvijek ne treba internet da zadrže svoju poziciju, a pametnima ne treba internet da shvate koliko ljudi mogu biti glupi i zatucani, i koliko im je pamet inertna", ističe Burić.

Bez utjecaja u Crnoj Gori

Parlamentarne stranke u Crnoj Gori jednoglasno su negirale da posjeduju botove, pokazalo je istraživanje Radija Slobodna Evropa.

Ipak, urednici najposjećenijih portala su itekako prepoznali njihovu aktivnost.

O njihovoj aktivnosti u Crnoj Gori za Al Jazeeru je govorio Dritan Abazović, potpredsjednik Građanskog pokreta URA.

Ovaj parlamentarac i bivši član stranke Pozitivna Crna Gora ističe da većina partija ima svoje botove i ljude koji su plaćeni da ostavljaju komentare na društvenim mrežama i portalima.

"Lako ih je prepoznati. Radi se uvijek o istim nadimcima koji hvale određene tekstove koji afirmiraju neku stranku, a uvijek ti isti, kritikuju konkurenciju svog subjekta", kaže on.

Zajedničke pojave

Sagovornici Al Jazeere ukazuju na nekoliko pojava koje su zajedničke u zemljama regije.

Osim što su aktivni uoči izbora, botovi ostavljaju komentare pod različitim nadimcima, pri čemu se ne potrude promijeniti makar jedno slovo u onome što pišu.

Budući da izbore, makar na Balkanu, još ne odlučuju 'internet-ratnici', njihov utjecaj je gotovo zanemariv. Radi se o uzaludnom trošenju energije.

S druge strane, građani su postali svjesni da svaka partija ima svoje ljude koji se time bave, kao i činjenice da ostavljeni komentari ne znače uvijek i stvarnu podršku ili kritiku neke političke aktivnosti, već se radi o imaginaciji i virtualnoj konstrukciji.
HM 2011

#110 Re: Efendić sve l i teror.

Post by HM 2011 »

hrasno38 wrote:
XXS wrote:

GAMAD

Image

POTPISUJEM GENERALNO ZA TO GAMAD!!!!! HM2011 ne kenjaj zivota ti sa svojim SDA parolama jer glavni uzrocnik svih nasih problema u F BiH je iskljucivo SDA pa onda svi iza nje......
ne kenjam

malo jebreci da se pravite glupi - ne niste glupi pravite se takvi

pogled na lik djelo i politiku zlatka suljagica
stajovi i butaz nermina niksica
zena i jarani iz kafane komsica
razvod od zene pa prodaja avaza radoncica
nastavi niz ako imas imalo obraza

u svakom zitu ima kukolja sda najveca poljana zita u prenesenom znacenju

podrzi sda na svim nivoima, pokazi odgovornost i trazi odgovornost - u jedinstvu je snaga...
KIseljak12

#111 Re: Efendić sve l i teror.

Post by KIseljak12 »

hrasno38 wrote:
muha_sa wrote:
oldtajmer wrote: ja koliko se sjecam u centru na kovacima nisu bili ucvrsceni,mada ne mogu bas garantovati sto posto :D
pošto sam i na tom terenu igro još dok su rukometaši tu trenirali--Idžakovic (Cuna) i kompanija--znam da su golovi bili stabilni i nisu se mogli prevrnut tako lako jer nisam se jednom okacio za precku. Vidiš slike ovih golova--to je jedna skalamerija koju jaci vjetar može pomac. Ponavljam--da sam ja to radio ja ne bih kuci otišo dok ih ne bih pricvrstio.
Muha druze svaki taj gol je stabilan ako se ne vjesas na njega i ne koristis ga za gimnastiku.
Moj drug iz osnovne je poginuo vjesajuci se za stativu, pao go po njemu. Niko se nije po guzici poceso, a kamo li ostavke neke.
Doduse, nije bilo u Sarajevu.
KIseljak12

#112 Re: Efendić sve l i teror.

Post by KIseljak12 »

XXS wrote:Situacija je takva kakva jeste i mozemo mi sada mudroserovati jel' se ovo moglo sprijeciti ili nije do prekosutra.
Jel' se moglo uraditi vise, poslati kakvu inspekciju da pogleda sva igralista u nadleznosti opstine i da zatvori ona koja ne zadovoljavaju sigurnosne uslove, jeste, apsolutno jeste ali mislim da to nije razlog za ostavku. U nekim drugim drustvima jeste al' mi nismo na tom nivou.

Nakon sto smo nemar i nebrigu platili jednim djecijim zivotom, kod nacelnika se nije upalila crvena lampica i nije naredio pravljenje akcionog plana inspekcije, sanacije i privremenog zatvaranja igralista koja ne zadovoljavaju sigurnosne propise, nego je sebicno i bezobrazno i bez imalo savjesti o opstem interesu koji bi trebao da ga vodi na njegovoj funkciji pokusao da zastiti sebe i svoju fotelju tako sto je falsificirao nepostojanje instituciske ili licne odgovornosti.

E tu ga je popusio i zbog toga treba dati ostavku.

Njegovo prvo djelo nakon nesretnog slucaja bilo je zastita svoje fotelje umjesto akcioni plan za prevenciju i sprecavanje slicnih incidenta.

Ovdje apsolutno nema veze stranacka pripadnost. Trebaju nam ljudi koji ce raditi svoj posao i kao poruku svakom narednom, iz bilo koje stranke, trenutni nacelnik treba dobiti otkaz jer nije zadovoljio interese gradjana opstine.
:thumbup:
Dasi

#113 Re: Efendić sve l i teror.

Post by Dasi »

KIseljak12 wrote:Moj drug iz osnovne je poginuo vjesajuci se za stativu, pao go po njemu. Niko se nije po guzici poceso, a kamo li ostavke neke.
A ko vam je branio da se pocesete po guzici i trazite ostavke? Ili su to trebali uraditi ovi iz Sarajeva za vas?
KIseljak12

#114 Re: Efendić sve l i teror.

Post by KIseljak12 »

Dasi wrote:
KIseljak12 wrote:Moj drug iz osnovne je poginuo vjesajuci se za stativu, pao go po njemu. Niko se nije po guzici poceso, a kamo li ostavke neke.
A ko vam je branio da se pocesete po guzici i trazite ostavke? Ili su to trebali uraditi ovi iz Sarajeva za vas?
S obzirom da sam bio dijete, nisam znao za ostavke tada.
Nije ovo prepucavanje na relaciji Sarajevo - provincija, ne patim od toga. Politicka cinjenica je da je Efendija nacelnik najmnogoljudnije opcine, pa to privlaci veliku medijsku i politicku paznju.

Ne branim ga, gluho bilo.
hrasno38

#115 Re: Efendić sve l i teror.

Post by hrasno38 »

HM 2011 wrote:malo jebreci da se pravite glupi - ne niste glupi pravite se takvi

podrzi sda na svim nivoima, pokazi odgovornost i trazi odgovornost - u jedinstvu je snaga...
Nama koji ne lizemo mindere je dovoljan pogled na lik i djelo familije Izetbegovic koja je izdala i prodala pola BiH a onda sebe situirala da je vise nego sramota i nabrajati sta sve imaju. A da ne spominjemo rahmetli Tihica sa buljuk stanova u Sarajevu, ratnog dobavljaca Cengica, seljacinu Sarajlica, dzakove zlata itd itd...uvuci se u rupu i ne izlazi do kraja zivota pogotovo kada dodje dan konacnog odgovora gradjana F biH a bogami i gradjana BiH kome je SDA odgovorna za svoja nedjela!!!! Pa jebo te premijer vlade Kantona Sarajevo je covjek koji je uspio unisititi Evropskog prvaka u kosarci i otjerati ga u drugu ligu a isto se pise i ucesniku elitne faze kupa samiona u rukometu, rukometasima Bosne. Vi sto ih podrzavata se profili upravo onih iz Game sto su prebili onog momka...to je SDA biracko tijelo!!!!
It_is_a_Leclerc

#116 Re: Efendić sve l i teror.

Post by It_is_a_Leclerc »

SDP je došao do nivoa kad tragičnu smrt jednog djeteta iskoristi za val anti-Efendićevske kampanje. "Građanske" inicijative i "građanska" okupljanja su, dakle, konačno i definitivno, samo još jedan pokušaj crvenih da dođu do njihovog omiljenog mjesta - destibilizacije, a što je pokazano i u slučaju smrti pokojnog Denisa Mrnjavca, bog da mu da duši lako.

Uglavnom, reći da načelnik općine mora znati koji je gol pričvršćen, a koji nije - je na nivou onog Bandićevog da će ga još malo smatrati krivim ako negdje u Zagrebu neko ubije goluba.
sunceKOtepsija

#117 Re: Efendić sve l i teror.

Post by sunceKOtepsija »

s fejsa ispod efendicevog saoipstenja
Azra Ha......: Sramotna je bilo kakva optuzba vas. Ovo je Bozije davanje da se ovako desi. Otkud nekome pravo da u nekoga prstom upire, Boze sacuvaj kakav smo mi narod ?! Kao da je neko htio da se malisanu zivot ugrozi i ugasi. Definitivno imate podrsku.
HM 2011

#118 Re: Efendić sve l i teror.

Post by HM 2011 »

hrasno38 wrote:
HM 2011 wrote:malo jebreci da se pravite glupi - ne niste glupi pravite se takvi

Nama koji ne lizemo mindere je dovoljan pogled na lik i djelo familije Izetbegovic koja je izdala i prodala pola BiH a onda sebe situirala da je vise nego sramota i nabrajati sta sve imaju. A da ne spominjemo rahmetli Tihica sa buljuk stanova u Sarajevu, ratnog dobavljaca Cengica, seljacinu Sarajlica, dzakove zlata itd itd...uvuci se u rupu i ne izlazi do kraja zivota pogotovo kada dodje dan konacnog odgovora gradjana F biH a bogami i gradjana BiH kome je SDA odgovorna za svoja nedjela!!!! Pa jebo te premijer vlade Kantona Sarajevo je covjek koji je uspio unisititi Evropskog prvaka u kosarci i otjerati ga u drugu ligu a isto se pise i ucesniku elitne faze kupa samiona u rukometu, rukometasima Bosne. Vi sto ih podrzavata se profili upravo onih iz Game sto su prebili onog momka...to je SDA biracko tijelo!!!!

lizes ti mindere koji nisu sda i jos ka sladoled i kornet dobro grickas....

blage ti veze nemas jelde...
VjecitiStudent

#119 Re: Efendić sve l i teror.

Post by VjecitiStudent »

XXS wrote:Situacija je takva kakva jeste i mozemo mi sada mudroserovati jel' se ovo moglo sprijeciti ili nije do prekosutra.
Jel' se moglo uraditi vise, poslati kakvu inspekciju da pogleda sva igralista u nadleznosti opstine i da zatvori ona koja ne zadovoljavaju sigurnosne uslove, jeste, apsolutno jeste ali mislim da to nije razlog za ostavku. U nekim drugim drustvima jeste al' mi nismo na tom nivou.

Nakon sto smo nemar i nebrigu platili jednim djecijim zivotom, kod nacelnika se nije upalila crvena lampica i nije naredio pravljenje akcionog plana inspekcije, sanacije i privremenog zatvaranja igralista koja ne zadovoljavaju sigurnosne propise, nego je sebicno i bezobrazno i bez imalo savjesti o opstem interesu koji bi trebao da ga vodi na njegovoj funkciji pokusao da zastiti sebe i svoju fotelju tako sto je falsificirao nepostojanje instituciske ili licne odgovornosti.

E tu ga je popusio i zbog toga treba dati ostavku.

Njegovo prvo djelo nakon nesretnog slucaja bilo je zastita svoje fotelje umjesto akcioni plan za prevenciju i sprecavanje slicnih incidenta.

Ovdje apsolutno nema veze stranacka pripadnost. Trebaju nam ljudi koji ce raditi svoj posao i kao poruku svakom narednom, iz bilo koje stranke, trenutni nacelnik treba dobiti otkaz jer nije zadovoljio interese gradjana opstine.
Bravo, suština problema.
zateznistub

#120 Re: Efendić sve l i teror.

Post by zateznistub »

Gotov stopostotno sam siguran da, je slučajno načelnik iz druge stranke ovi što brane efendića bi rikali na sav glas a ovi sto kao tjeraju Efendića bi vikali da je svako kriv sem samog načelnika.

Moje mišljenje je da je konstrukcija MORALA biti fiksirana. Kao i daje neko morao održanati ovo i svako drugo igralište...

I nadam se da će se stvari po tom pitanju promijeniti na bolje da više niti jedno diete ne strada...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#121 Re: Efendić sve l i teror.

Post by JoseMujica »

ako Efendić nema odgovornosti u ovom slučaju nema ni Radovan za granatiranje Sarajeva. :run:
mario001

#122 Re: Efendić sve l i teror.

Post by mario001 »

zateznistub wrote:Gotov stopostotno sam siguran da, je slučajno načelnik iz druge stranke ovi što brane efendića bi rikali na sav glas a ovi sto kao tjeraju Efendića bi vikali da je svako kriv sem samog načelnika.

Moje mišljenje je da je konstrukcija MORALA biti fiksirana. Kao i daje neko morao održanati ovo i svako drugo igralište...

I nadam se da će se stvari po tom pitanju promijeniti na bolje da više niti jedno diete ne strada...

XX
Pitar s Kariba

#123 Re: Efendić sve l i teror.

Post by Pitar s Kariba »

Mene su jednom navukli da iz najboljih pobuda i opravdanih razloga učestvujem u, kasnije ću skontati, politički zloupotrijebljenim protestima povodom tragičnog i gnusnog ubistva Denisa Mrnjavca .. Jednom i više nikad! Isti rukopis, isti scenario.
Nek' je mir i rahmet malom Salihu, njegovim roditeljima strpljenje i sabur da prežive ovo sve. Nama svima, uključujući i nadležne vlasti, opomena da pokušamo da se ovakvo nešto nikad i nikome ne ponovi, ali na ovakav način - ubiranjem jeftinih političkih poena i obračunavanjem sa političkim protivnicima preko mrtvog djeteta ... NE!
:run:
mario001

#124 Re: Efendić sve l i teror.

Post by mario001 »

JoseMujica wrote:ako Efendić nema odgovornosti u ovom slučaju nema ni Radovan za granatiranje Sarajeva. :run:

U cemu je odgovornost Mujice???
muha_sa

#125 Re: Efendić sve l i teror.

Post by muha_sa »

Pitar s Kariba wrote:Mene su jednom navukli da iz najboljih pobuda i opravdanih razloga učestvujem u, kasnije ću skontati, politički zloupotrijebljenim protestima povodom tragičnog i gnusnog ubistva Denisa Mrnjavca .. Jednom i više nikad! Isti rukopis, isti scenario.
Nek' je mir i rahmet malom Salihu, njegovim roditeljima strpljenje i sabur da prežive ovo sve. Nama svima, uključujući i nadležne vlasti, opomena da pokušamo da se ovakvo nešto nikad i nikome ne ponovi, ali na ovakav način - ubiranjem jeftinih političkih poena i obračunavanjem sa političkim protivnicima preko mrtvog djeteta ... NE!
:run:
:thumbup:
Post Reply