Haj ti sklepaj prvu... vidjećeš da je i to sasvim dovoljno. Nekad i previše...Matzan wrote:Euridika wrote: Ma nije to *ebeno, *ebeno je što uz dvije žene dođu i dvije punice i dva punca, a možda i svastika, badža i ostale tazbine...![]()
![]()
Nije to, da prostiš, *ebeno. To je pravo bogatstvo.
Meni je samo problem što nemam ni onu prvu.![]()
Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#101 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
- Matzan
#102 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Euridika wrote:Haj ti sklepaj prvu... vidjećeš da je i to sasvim dovoljno. Nekad i previše...Matzan wrote:Euridika wrote: Ma nije to *ebeno, *ebeno je što uz dvije žene dođu i dvije punice i dva punca, a možda i svastika, badža i ostale tazbine...![]()
![]()
Nije to, da prostiš, *ebeno. To je pravo bogatstvo.
Meni je samo problem što nemam ni onu prvu.![]()
Bolje je da ima konkurenciju.
Ono što kolega pita, @zizi505 s crtom je žensko. Bar na forumu.
-
Zizi505
#103 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Mogli bi mi, ali nam vi ne dozvoljavate.
[/quote]
Meni je ovo poželjna opcija, samo ne znam kako i gdje upoznati onoga koji je na ovo spreman
[/quote]
Ma ja ne znam ko je @zizi, tj. šta je, M ili Ž??
Pa onda i ne znam kako da odgovorim bez te informacije?!
[/quote]
ŽeMsko sam
Može li sada odgovor
Meni je ovo poželjna opcija, samo ne znam kako i gdje upoznati onoga koji je na ovo spreman
Ma ja ne znam ko je @zizi, tj. šta je, M ili Ž??
ŽeMsko sam
Može li sada odgovor
- edo_79
#104 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Bogami ja bih jednu al vrijednu .... pusti ove turbo fuckere što bi mogli po pet - šest ..... šuti jadan pokrij se dekicom i moli boga da možeš i tu jednu zadovoljit

-
Zizi505
#105 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Tako i treba, da je svako svjestan svoga kapaciteta i da u skladu s njime i živi. Tebi dovoljna jedna, nekome dvije, nekome tri...edo_79 wrote:Bogami ja bih jednu al vrijednu .... pusti ove turbo fuckere što bi mogli po pet - šest ..... šuti jadan pokrij se dekicom i moli boga da možeš i tu jednu zadovoljit![]()
![]()
![]()
- edo_79
#106 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Kao što rekoh, nije poenta kapaciteta, al hajmo bit realni, muški bi dvije tri hamše, žene bi dvojicu trojicu k00ronja, al u neka doba bi bilo, jedna/ jedan dosta ostali razugl'te jel tako?zizi505 wrote:Tako i treba, da je svako svjestan svoga kapaciteta i da u skladu s njime i živi. Tebi dovoljna jedna, nekome dvije, nekome tri...edo_79 wrote:Bogami ja bih jednu al vrijednu .... pusti ove turbo fuckere što bi mogli po pet - šest ..... šuti jadan pokrij se dekicom i moli boga da možeš i tu jednu zadovoljit![]()
![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#107 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Tako je Edaga moj! Živio govornik!edo_79 wrote:Kao što rekoh, nije poenta kapaciteta, al hajmo bit realni, muški bi dvije tri hamše, žene bi dvojicu trojicu k00ronja, al u neka doba bi bilo, jedna/ jedan dosta ostali razugl'te jel tako?zizi505 wrote:Tako i treba, da je svako svjestan svoga kapaciteta i da u skladu s njime i živi. Tebi dovoljna jedna, nekome dvije, nekome tri...edo_79 wrote:Bogami ja bih jednu al vrijednu .... pusti ove turbo fuckere što bi mogli po pet - šest ..... šuti jadan pokrij se dekicom i moli boga da možeš i tu jednu zadovoljit![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#108 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Na privremeni ugovor, na probu. Ko prodje - prodjeedo_79 wrote:Kao što rekoh, nije poenta kapaciteta, al hajmo bit realni, muški bi dvije tri hamše, žene bi dvojicu trojicu k00ronja, al u neka doba bi bilo, jedna/ jedan dosta ostali razugl'te jel tako?zizi505 wrote:Tako i treba, da je svako svjestan svoga kapaciteta i da u skladu s njime i živi. Tebi dovoljna jedna, nekome dvije, nekome tri...edo_79 wrote:Bogami ja bih jednu al vrijednu .... pusti ove turbo fuckere što bi mogli po pet - šest ..... šuti jadan pokrij se dekicom i moli boga da možeš i tu jednu zadovoljit![]()
![]()
![]()
Ostali - razligu
-
Zizi505
#109 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Nije tako... ustvari možda tebi jeste. Ipak neki ljudi mogu funkcionisati sa više osobaedo_79 wrote:Kao što rekoh, nije poenta kapaciteta, al hajmo bit realni, muški bi dvije tri hamše, žene bi dvojicu trojicu k00ronja, al u neka doba bi bilo, jedna/ jedan dosta ostali razugl'te jel tako?zizi505 wrote:Tako i treba, da je svako svjestan svoga kapaciteta i da u skladu s njime i živi. Tebi dovoljna jedna, nekome dvije, nekome tri...edo_79 wrote:Bogami ja bih jednu al vrijednu .... pusti ove turbo fuckere što bi mogli po pet - šest ..... šuti jadan pokrij se dekicom i moli boga da možeš i tu jednu zadovoljit![]()
![]()
![]()
- edo_79
#110 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Bil ti ćuna mogla izdržat da testiraš tri paralelno, jedan dan jednu, drugi dan drugu a treći dan treću

-
Zizi505
#111 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
[[/quote]
Tako i treba, da je svako svjestan svoga kapaciteta i da u skladu s njime i živi. Tebi dovoljna jedna, nekome dvije, nekome tri...
[/quote]
Kao što rekoh, nije poenta kapaciteta, al hajmo bit realni, muški bi dvije tri hamše, žene bi dvojicu trojicu k00ronja, al u neka doba bi bilo, jedna/ jedan dosta ostali razugl'te jel tako?[/quote]
Na privremeni ugovor, na probu. Ko prodje - prodje
Ostali - razligu
[/quote]
Ne mora odmah započeti s npr. tri, već nakon nekog perioda dođe druga, pa za nekoliko godina treća...
Tako i treba, da je svako svjestan svoga kapaciteta i da u skladu s njime i živi. Tebi dovoljna jedna, nekome dvije, nekome tri...
Kao što rekoh, nije poenta kapaciteta, al hajmo bit realni, muški bi dvije tri hamše, žene bi dvojicu trojicu k00ronja, al u neka doba bi bilo, jedna/ jedan dosta ostali razugl'te jel tako?[/quote]
Na privremeni ugovor, na probu. Ko prodje - prodje
Ostali - razligu
Ne mora odmah započeti s npr. tri, već nakon nekog perioda dođe druga, pa za nekoliko godina treća...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#112 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Neko vrijeme bi....a onda bi hitna radilaedo_79 wrote:Bil ti ćuna mogla izdržat da testiraš tri paralelno, jedan dan jednu, drugi dan drugu a treći dan treću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#113 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Tomahawk11 wrote:Neko vrijeme bi....a onda bi hitna radilaedo_79 wrote:Bil ti ćuna mogla izdržat da testiraš tri paralelno, jedan dan jednu, drugi dan drugu a treći dan treću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mala skinder se i ponesi stalak..... zakači dvije glukoze večeras ima da te nategnem k'o peMzioner peMziju
-
Cartmane
#114 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
I sta sve ovo ima s seksodusom?
-
Zizi505
#115 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Probaj, možda si se podcijenio, a mogao mi izdržati s triedo_79 wrote:Bil ti ćuna mogla izdržat da testiraš tri paralelno, jedan dan jednu, drugi dan drugu a treći dan treću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#116 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Neka ja bih radije jednu ''dinamitnu'' nego tri ''nako''zizi505 wrote:Probaj, možda si se podcijenio, a mogao mi izdržati s triedo_79 wrote:Bil ti ćuna mogla izdržat da testiraš tri paralelno, jedan dan jednu, drugi dan drugu a treći dan treću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Zizi505
#117 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Ohrabrujemo te, da nije sve tako crnoCartmane wrote:I sta sve ovo ima s seksodusom?
- edo_79
#118 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
zadesi se i pokoja žujazizi505 wrote:Ohrabrujemo te, da nije sve tako crnoCartmane wrote:I sta sve ovo ima s seksodusom?
-
ing-ecc
#119 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Moze, naravno.zizi505 wrote:ŽeMsko saming-ecc wrote:Ma ja ne znam ko je @zizi, tj. šta je, M ili Ž??zizi505 wrote:
Meni je ovo poželjna opcija, samo ne znam kako i gdje upoznati onoga koji je na ovo spremanPa onda i ne znam kako da odgovorim bez te informacije?!
![]()
![]()
Može li sada odgovor
- Ramzess Veliki
#120 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Pričao mi je jedan jaran da je čuo od drugog da je to jako fino ...edo_79 wrote:Bil ti ćuna mogla izdržat da testiraš tri paralelno, jedan dan jednu, drugi dan drugu a treći dan treću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#121 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
A crvene...edo_79 wrote:zadesi se i pokoja žujazizi505 wrote:Ohrabrujemo te, da nije sve tako crnoCartmane wrote:I sta sve ovo ima s seksodusom?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#122 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Euridika wrote:A crvene...

- Euridika
- Globalna šefica
#123 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Voliš školarke?edo_79 wrote:Euridika wrote:A crvene...
- edo_79
#124 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
Euridika wrote:Voliš školarke?edo_79 wrote:Euridika wrote:A crvene...
- Euridika
- Globalna šefica
#125 Re: Zašto muškarci izbjegavaju ozbiljne veze? - "Seksodus"
'bem mu miša, znala sam da mi nešto fali!edo_79 wrote:Euridika wrote: Voliš školarke?... ali djevojke sa cvikama da .... ima nešto zanimljivo uvijek što se krije iza cvika
Sad se muški masovno lože na cvike (doduše, sad ih ima pravo dobrih), a ja nosim samo sunčane. A sunca ni za lijeka...