kox wrote:Beogradu i državi Srbiji svaka čast što su uspostavili mehanizme da mogu obezbijediti održavanje ovakvih dogadjaja. U Sarajevu je šačica drogiranih navijača i 10-ak vehabija dovoljna da onemoguće sve što im padne na pamet a par stotina može zapaliti i predsjedništvo ako im je ćeif. Izmedju ostalog i tu se vidi razlika izmedju onih koji koliko-toliko pokušavaju da naprave državu i ovih naših minderaša.
Parada srama danas u Beogradu
-
bumerangss
#101 Re: Parada srama danas u Beogradu
- Manu
#102 Re: Parada srama danas u Beogradu
Prica se po tramvajima, navodno, da se uveliko radi na organizaciji u iducoj godini i nije pitanje da li ce je biti ili ne nego kako uklopiti datume u odnosu na druge u regiji.Fudo Bosna wrote: U čemu je problem da udruženje sufija danima kruži po Sarajevu, pa jehovini svjedoci imaju svoju paradu i slikaju se, pa svi koji su heteroseksualci,ali samo ova, gey populacija , javno paradira i samo njima ne smiješ NIKAKVU kritiku uputiti ???
Pa eto, svi ce imati prilike uputiti kritiku, naravno, ako budu imali petlje za to, barem mrvu od onoga sto pokazuju po forumu!!!
- klavirdžija
#103 Re: Parada srama danas u Beogradu
Ovi gejevi su stvarno najveći problem Balkana. Oni su, naime, i pobili onoliki narod, i srušili sve što se srušiti dalo, opljačkali ono malo što je ostalo, tako da se to stvarno treba što prije riješiti!
- Fudo Bosna
#104 Re: Parada srama danas u Beogradu
S4mpion wrote:Podrška homoseksualnim parovima neminovno vodi i do podrške incestnim homoseksualnim parovima, otac i sin, majka i kćerka, dvije sestre, dva brata... I takve zajednice zahtijevaju podršku.
Podršku zahtijevaju i zajednice ljudi i životinja....
Pandorina kutija.
Plus, nemoralno je/licemjerno zabraniti višeženstvo, da se oženiš kucom/macom, da ima, ženska osoba 2-3 muža , zar ovo pobrojano nije "DISKRIMINACIJA", svih ovih itd...?
-
bumerangss
#105 Re: Parada srama danas u Beogradu
Kakva prava imaju?!bh.tornjak wrote:ko ce s kim u krevet leci....ko ce koga za rucicu drzat ....itd...itd...je NJIHOVA privatna stvar, i to neka ostave za sebe.
....cemu parade.....cemu "reklama" .....????
Traze neka prava....a u stvari ih imaju (u mnogim zemljama veca nego oni "normalni".
Hoce prava da "usvajaju" djecu....OK.
Pita li ko tu djecu da li ta djece zele biti usvojena od tih osoba...???
Imaju li djeca svoja prava...????
Da li ce mnoga od te djece "pranjem mozga" u tom okruzenju biti OK....????
Pitanja se postavljaju sama od sebe...a niz je dugacak.
Sve u svemu......boreci se za svoja prava mnogi nemilosrdno "gaze" tudja.
Traze da mogu zasnovati brak, ili zajednicki zivjeti legalno i ostvarivati sva prava koja proizilaze iz braka a to je npr da mogu zajedno da izadju u kino a da nisu suhveli, da mogu da iznajme sobu u hotelu a da nisu suhveli, pravo o nasljedstvu iza umrlog bracnog partnera, pravo na penziono i zdravstvdno osiguranje preko partnera, pravo da ima prednost da odlucuje o njegovom zdravlju i operacijama ako je on u bolnici i bez svijesti a ne da doktor zove njegovog brata kojeg on nije vidio 20 godina jer nisu u dobrim odnosima, da potoise operaciju a dragi ga voli najvise na svijetu
Ja to sve podrzavam, osim usvajanja djece, to im ne bih dozvolio!
-
bumerangss
#106 Re: Parada srama danas u Beogradu
Matzan wrote:Više (se) žegaju oni što danas paradiraju nego većina forumaša, i opet se bune!?
-
triiksa
#107 Re: Parada srama danas u Beogradu
Mislim da su izazvali i nestasicu vode.klavirdžija wrote:Ovi gejevi su stvarno najveći problem Balkana. Oni su, naime, i pobili onoliki narod, i srušili sve što se srušiti dalo, opljačkali ono malo što je ostalo, tako da se to stvarno treba što prije riješiti!
- Fudo Bosna
#108 Re: Parada srama danas u Beogradu
bumerangss wrote:Matzan wrote:Više (se) žegaju oni što danas paradiraju nego većina forumaša, i opet se bune!?svaka ti dala
ili svaki ti da, zavisi sta volis
Doduše, mi u BiH, bi se trebali najmanje buniti... Počev od općine, kantona, entiteta, države, CIPS, MUP, Zavodi, nas "grebe" ko stigne i đe stigne !!!
- Manu
#109 Re: Parada srama danas u Beogradu
Jes, jes, i ono na nebu, one cms..chmt... chemtrailove i jos one u moru tfg...trs... tsunamije i slabiju naplatu PDVeja i blokade u radu vlade fbihdfgfdsgrtriiksa wrote:Mislim da su izazvali i nestasicu vode.klavirdžija wrote:Ovi gejevi su stvarno najveći problem Balkana. Oni su, naime, i pobili onoliki narod, i srušili sve što se srušiti dalo, opljačkali ono malo što je ostalo, tako da se to stvarno treba što prije riješiti!
-
Bodkin
#110 Re: Parada srama danas u Beogradu
cuj drugi ne smiju paradiratiFudo Bosna wrote:kox wrote:Beogradu i državi Srbiji svaka čast što su uspostavili mehanizme da mogu obezbijediti održavanje ovakvih dogadjaja. U Sarajevu je šačica drogiranih navijača i 10-ak vehabija dovoljna da onemoguće sve što im padne na pamet a par stotina može zapaliti i predsjedništvo ako im je ćeif. Izmedju ostalog i tu se vidi razlika izmedju onih koji koliko-toliko pokušavaju da naprave državu i ovih naših minderaša.
Danas gey parada, biometrijski pasoš, sutra čip tvojoj bebi-čim se rodi, tebi čip , pa ti i neće trebati nositi diplomu, radnu knjižicu, karticu od bankomata, imaće te snimljenog 24h, ako treba imaće i snimke iz postelje ili kupatila, nečeš smjeti reči djetetu vidi one pe... šta rade, ako sazna učiteljica, šta ćeš dijete "izletilo",dobičeš , "popravno vaspitnu" od začetnika," new world ...", koji eto kažu , gey parada je "osnovno" ljudsko pravo? (Drugi NE SMIJU PARADIRATI)!!!
Što bi se reklo na bosanskom; "Svaka čast", ma jest , jest, aha!"
ne kontam ba sto vam je bitno ko koga guzi i ko gdje prima. hoce vam prenijeti mozda na vas pederluk? jel se toga bojite?
- AleksoMKD
#111 Re: Parada srama danas u Beogradu
Zivotinje ne mogu dati pristanak tako da ovaj deo ne vazi.S4mpion wrote: Podršku zahtijevaju i zajednice ljudi i životinja....
- Manu
#112 Re: Parada srama danas u Beogradu
Ma tako ti je sa nasim narodom, jbg, odmah u krajnost!Bodkin wrote: ne kontam ba sto vam je bitno ko koga guzi i ko gdje prima. hoce vam prenijeti mozda na vas pederluk? jel se toga bojite?
Jednom se neko napije odmah pijanac, jednom neko dadne guzice odmah peder!
-
Bodkin
#113 Re: Parada srama danas u Beogradu
al nko ne spominje da ga voli stavljati curama zguza. to je sasvim okManu wrote:Ma tako ti je sa nasim narodom, jbg, odmah u krajnost!Bodkin wrote: ne kontam ba sto vam je bitno ko koga guzi i ko gdje prima. hoce vam prenijeti mozda na vas pederluk? jel se toga bojite?
Jednom se neko napije odmah pijanac, jednom neko dadne guzice odmah peder!
-
super_bayern
#114 Re: Parada srama danas u Beogradu
De ba likovi, šta ste uhvatili opravdavati ikoga, trošite svoje dragocjeno vrijeme; sami znate da je to bolest, žešći poremećaj. Pokušavate biti moderni sa svojim nekim razlozima i opravdanjima, zato što ste to vidjeli na TV-u, YouTube-u, sve go amerikanac i demokrata. Znate li da ćete umrijeti, da ste na ovoj zemlji još par godina i bye, bye? Vi trošite vrijeme ubjeđujući sebe i druge, a svi imate probleme veće od njihovih. De malo nekih ljepših tema, ne trujte ovaj forum svojim pametovanjem, molim vas.
- Fudo Bosna
#115 Re: Parada srama danas u Beogradu
Da li bi bilo negativnih reakcija da selefijska populacija javno zatraži legalizaciju višeženstva? Mislim, ne vidim da im to neko može osporiti , šta misliš kako bi reagovala , "među.zajednica", medunarodne udruge,gej udruge ili , sa druge strane ,neke udruge da traže legalizaciju braka između žene i više muškaraca , ili između bliskih srodnika, znam da bi za prvopobrojano bile najžešće reakcije , ali ti sam kažeš :"Čuj drugi ne smiju paradirati"?Bodkin wrote:cuj drugi ne smiju paradiratiFudo Bosna wrote:kox wrote:Beogradu i državi Srbiji svaka čast što su uspostavili mehanizme da mogu obezbijediti održavanje ovakvih dogadjaja. U Sarajevu je šačica drogiranih navijača i 10-ak vehabija dovoljna da onemoguće sve što im padne na pamet a par stotina može zapaliti i predsjedništvo ako im je ćeif. Izmedju ostalog i tu se vidi razlika izmedju onih koji koliko-toliko pokušavaju da naprave državu i ovih naših minderaša.
Danas gey parada, biometrijski pasoš, sutra čip tvojoj bebi-čim se rodi, tebi čip , pa ti i neće trebati nositi diplomu, radnu knjižicu, karticu od bankomata, imaće te snimljenog 24h, ako treba imaće i snimke iz postelje ili kupatila, nečeš smjeti reči djetetu vidi one pe... šta rade, ako sazna učiteljica, šta ćeš dijete "izletilo",dobičeš , "popravno vaspitnu" od začetnika," new world ...", koji eto kažu , gey parada je "osnovno" ljudsko pravo? (Drugi NE SMIJU PARADIRATI)!!!
Što bi se reklo na bosanskom; "Svaka čast", ma jest , jest, aha!"skoro u londonu svojim ocima gledao kako kurdi i svi koji hoce sa njima paradiraju po jednoj od glavnih ulica vristeci protiv isila. haos u gradu izazvali saobracajni i niko nista.
ne kontam ba sto vam je bitno ko koga guzi i ko gdje prima. hoce vam prenijeti mozda na vas pederluk? jel se toga bojite?
Evo ja ti tvrdim da selefije ne bi imale podršku m.zajednice ili velikog dijela građana i da ne bi imali pravo da to stave u parlamentarnu proceduru,ni da paradiraju, ni da pokrenu kao inicijativu, je li tvrdiš da svi imaju ista prava, i da bi se svima to dopustilo, kao gey populaciji ???
-
Only_4Kids
#116 Re: Parada srama danas u Beogradu
+1L u c i f e r wrote:Ponekad svratim na forum
Vidim ovakvu debilnu temu
I onda se sjetim zasto rijetko svracam
-
Bodkin
#117 Re: Parada srama danas u Beogradu
prvo, poredis incest sa pederlukom. paralela nigdje veze. drugo, brak sa vise ne podrzavam iz bar 5 razloga. politickog, religijskog i zato sto se zena ponizavaFudo Bosna wrote:
Da li bi bilo negativnih reakcija da selefijska populacija javno zatraži legalizaciju višeženstva? Mislim, ne vidim da im to neko može osporiti , šta misliš kako bi reagovala , "među.zajednica", medunarodne udruge,gej udruge ili , sa druge strane ,neke udruge da traže legalizaciju braka između žene i više muškaraca , ili između bliskih srodnika, znam da bi za prvopobrojano bile najžešće reakcije , ali ti sam kažeš :"Čuj drugi ne smiju paradirati"?
Evo ja ti tvrdim da selefije ne bi imale podršku m.zajednice ili velikog dijela građana i da ne bi imali pravo da to stave u parlamentarnu proceduru,ni da paradiraju, ni da pokrenu kao inicijativu, je li tvrdiš da svi imaju ista prava, i da bi se svima to dopustilo, kao gey populaciji ???
-
VCorp
#118 Re: Parada srama danas u Beogradu
Podržavam homoseksualce i gay paradu u Beogradu. Što više Srba koji se trpaju u dupe to manje šanse da se među njima rodi kakav mali čedo
Zajebanciju na stranu, ljudi protestuju na miran način i zafrkanciju za svoja prava, i protiv diskrimancije. Dovoljno je pogledati ovu temu i šta pišu fašisti i kako se društvo kod nas ophodi prema njima da normalan čovjek shvati čemu takve parade. Uostalom imaju pravo da se trpaju gdje hoće, nije baš da to rade pred nama i da na nas naskaču kao zečevi. Imaju mirne parade, da imaju agresivne i pune nasilja tek onda bi imali povod da im fašisti kenjaju. Oni će dobiti svoja prava kako mi budemo na putu u EU, bit će parade i kod nas, i što prije to budemo ignorisali ne zamarili se time bit će nam svima lakše. Meni su homići dosta puta pomogli u životu, imam prijatelje koji su gay pa me nikad nije pokušao nijedan guziti, regrutirati na '' drugu stranu '' ili šta već.
Pitate se kako mogu odrastati djeca u istospolnoj zajednici ? Eno vam samostana i manastira pa upitajte malo kršćane kako oni mogu odgajati male dječake.
Sve je to prirodno, pa i mi kad vidimo kakvu dobru žensku ne mislimo odmah kako bi je ženili i proveli život s njom već kako bi je iznabijali. Homosi imaju nagon prema istom spolu, zato ne vidim razliku između nas i njih.
A i ovi koji se brinu za opstajanje ljudske vrste neka ne brinu puno. Više mi ljudi pobijemo nego što to urade homoseksualci a uostalom ionako je previše ljudi na svijetu, pitanje je kako ćemo izdržati sa resursima na ovoj planeti za 100 godina.
Zajebanciju na stranu, ljudi protestuju na miran način i zafrkanciju za svoja prava, i protiv diskrimancije. Dovoljno je pogledati ovu temu i šta pišu fašisti i kako se društvo kod nas ophodi prema njima da normalan čovjek shvati čemu takve parade. Uostalom imaju pravo da se trpaju gdje hoće, nije baš da to rade pred nama i da na nas naskaču kao zečevi. Imaju mirne parade, da imaju agresivne i pune nasilja tek onda bi imali povod da im fašisti kenjaju. Oni će dobiti svoja prava kako mi budemo na putu u EU, bit će parade i kod nas, i što prije to budemo ignorisali ne zamarili se time bit će nam svima lakše. Meni su homići dosta puta pomogli u životu, imam prijatelje koji su gay pa me nikad nije pokušao nijedan guziti, regrutirati na '' drugu stranu '' ili šta već.
Pitate se kako mogu odrastati djeca u istospolnoj zajednici ? Eno vam samostana i manastira pa upitajte malo kršćane kako oni mogu odgajati male dječake.
Sve je to prirodno, pa i mi kad vidimo kakvu dobru žensku ne mislimo odmah kako bi je ženili i proveli život s njom već kako bi je iznabijali. Homosi imaju nagon prema istom spolu, zato ne vidim razliku između nas i njih.
A i ovi koji se brinu za opstajanje ljudske vrste neka ne brinu puno. Više mi ljudi pobijemo nego što to urade homoseksualci a uostalom ionako je previše ljudi na svijetu, pitanje je kako ćemo izdržati sa resursima na ovoj planeti za 100 godina.
- It_is_a_Leclerc
#119 Re: Parada srama danas u Beogradu
Ljudi koji se u toj mjeri opterećavaju paradama da otvaraju teme, pozivaju na nasilje i sl., u najmanju su ruku sumnjivi što se njihove seksualnosti tiče. Mene niko ne može uvjeriti u drugačije. Jer, ako ja, npr., ne pijem pivo, zašto bi mene zanimao Oktoberfest ? Ako sam ja, npr., ateist zašto bih se opterećavao Bajramom ? Razumijete paralele
Uglavnom, naravno da podržavam Prideove. Svi ljudi zaslužuju jednak tretman i imaju ista ljudska prava. Realnost 21. stoljeća je pomicanje granica u svemu, pa i seksualnostima. Nažalost, u ovom dijelu svijeta granice su kapital, a ne smetanja, pa nam je teško da ih uklonimo.
No, kao i uvijek u historiji, nazadne, retrogradne i necivilizovane snage bivaju poražene. To je zub vremena. Neumoljivo.
Uglavnom, naravno da podržavam Prideove. Svi ljudi zaslužuju jednak tretman i imaju ista ljudska prava. Realnost 21. stoljeća je pomicanje granica u svemu, pa i seksualnostima. Nažalost, u ovom dijelu svijeta granice su kapital, a ne smetanja, pa nam je teško da ih uklonimo.
No, kao i uvijek u historiji, nazadne, retrogradne i necivilizovane snage bivaju poražene. To je zub vremena. Neumoljivo.
- animals
#120 Re: Parada srama danas u Beogradu
Zar nije bolest, slusati Seselja...super_bayern wrote:De ba likovi, šta ste uhvatili opravdavati ikoga, trošite svoje dragocjeno vrijeme; sami znate da je to bolest, žešći poremećaj. Pokušavate biti moderni sa svojim nekim razlozima i opravdanjima, zato što ste to vidjeli na TV-u, YouTube-u, sve go amerikanac i demokrata. Znate li da ćete umrijeti, da ste na ovoj zemlji još par godina i bye, bye? Vi trošite vrijeme ubjeđujući sebe i druge, a svi imate probleme veće od njihovih. De malo nekih ljepših tema, ne trujte ovaj forum svojim pametovanjem, molim vas.
to je daleko vecaa bolest...
- Fudo Bosna
#121 Re: Parada srama danas u Beogradu
Onda si ti licemjeran jer ne daš drugima ono što jednoj grupaciji tolerišeš? Po čemu je, molim te , gey par normalniji od muškarca koji ima dvije supruge, mislim, ako društvo toleriše, nešto što sve velike svjetske religije osporavaju, gey parove, zašto su gey osobe licemjerne/ili oni koji ih podržavaju i drugima onemogućavaju prava a za sebe traže da im se toleriše i javno ih ispoljavaju ???Bodkin wrote:prvo, poredis incest sa pederlukom. paralela nigdje veze. drugo, brak sa vise ne podrzavam iz bar 5 razloga. politickog, religijskog i zato sto se zena ponizavaFudo Bosna wrote:
Da li bi bilo negativnih reakcija da selefijska populacija javno zatraži legalizaciju višeženstva? Mislim, ne vidim da im to neko može osporiti , šta misliš kako bi reagovala , "među.zajednica", medunarodne udruge,gej udruge ili , sa druge strane ,neke udruge da traže legalizaciju braka između žene i više muškaraca , ili između bliskih srodnika, znam da bi za prvopobrojano bile najžešće reakcije , ali ti sam kažeš :"Čuj drugi ne smiju paradirati"?
-
VCorp
#122 Re: Parada srama danas u Beogradu
Haj ti izdrži sa jednom ženom u životu pa ćes vidjeti sto.Fudo Bosna wrote:Onda si ti licemjeran jer ne daš drugima ono što jednoj grupaciji tolerišeš? Po čemu je, molim te , gey par normalniji od muškarca koji ima dvije supruge, mislim, ako društvo toleriše, nešto što sve velike svjetske religije osporavaju, gey parove, zašto su gey osobe licemjerne/ili oni koji ih podržavaju i drugima onemogućavaju prava a za sebe traže da im se toleriše i javno ih ispoljavaju ???Bodkin wrote:prvo, poredis incest sa pederlukom. paralela nigdje veze. drugo, brak sa vise ne podrzavam iz bar 5 razloga. politickog, religijskog i zato sto se zena ponizavaFudo Bosna wrote:
- animals
#123 Re: Parada srama danas u Beogradu
Selafije su nasilni, pokusavaju nametnuti svoje bolesno vidjenje religije,Fudo Bosna wrote:
i tamo gdje ljudi zive u toleranciji i gdje je religija sporedna stvar u zivotu..
tako da ti poredjenje sa gej paradom nema nikakve veze..
- Fudo Bosna
#124 Re: Parada srama danas u Beogradu
Kuka i motika po selefijama, po mormonima, po 5 tim ili 10 tim? O.K. Nasilini i ne mogu ostvariti prava nasilnim putem, O.K.
A šta ako održe paradu u okviru zakona, nenasilno i hoče inicijativu u parlamentu za višeženstvo, zar nije do bola licemjerno ne odobriti im?
Ili žene se poslije organizuju i hoće legalalizaciju parova sa po 2 muža, "ne mere", geyevi i "europski .urci palci" kažu da je to "konzervativno"?
Fuj, koje licemjerje !!!
A šta ako održe paradu u okviru zakona, nenasilno i hoče inicijativu u parlamentu za višeženstvo, zar nije do bola licemjerno ne odobriti im?
Ili žene se poslije organizuju i hoće legalalizaciju parova sa po 2 muža, "ne mere", geyevi i "europski .urci palci" kažu da je to "konzervativno"?
Fuj, koje licemjerje !!!
- animals
#125 Re: Parada srama danas u Beogradu
Moj Fudo, fulas strasno..Fudo Bosna wrote:Kuka i motika po selefijama, po mormonima, po 5 tim ili 10 tim? O.K. Nasilini i ne mogu ostvariti prava nasilnim putem, O.K.
Ili žene se poslije organizuju i hoće legalalizaciju parova sa po 2 muža, "ne mere", geyevi i "europski .urci palci" kažu da je to "konzervativno"?![]()
Fuj, koje licemjerje !!!
te osobe odrze paradu, vesele se..nisu nasilni..
ne bodu nozevima kao selafija neki dan u Njemackoj..
to je razlika koju ti ne kontas..