Ima li neko slobodnog vremena?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

McMoy

#101 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by McMoy »

Pustite ba curu, šta ste navalili!
Valja djetetu izaći koji put na kafu, prošetati, forumati, fejzbučiti...
Ko će se još prevođenjem zamarati? :)
sema911s

#102 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by sema911s »

bezVolana wrote::lol:
nema ti kod mene sevapa :mrgreen:
Netrazim sevap, Ni pare znam kako je pisat to prokestvo sto niko I ne pogleda, saslusaju Te sto moraju a ti se Patis par mjeseci I to zavrsi u kanti,.,
supercali

#103 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by supercali »

bezVolana wrote::lol:
nema ti kod mene sevapa :mrgreen:
Ako si zensko ne treba ti sevap :lol:
Matzan

#104 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by Matzan »

bezVolana wrote:a ti nikako da shvatis da nije stvar u tome sto tebi treba pomoc vec u tvom pristupu
da si tako rekla hej ljudi meni frka ginem ne mgou stici nikako moze li mi neko pomoci molim vas sasvim bi druga stvar bila

i ja trenutno pisem tezu, ginem, ne spavam danima i mrtva sam i neraspolozena, na poslu kradem sate da stignem pa onda kuci dodjem i radim pa jedem ko stoka pa se lose osjecam pa bla bla bla

i ti dodjes eto moze li se neko za sevapcic nategnuti pa prevesti par stranica
halooo ba. ja za 10 stranica kako treba uradjenih poginem.

:thumbup:

To sam i ja pitao. :zoka:
bezVolana

#105 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by bezVolana »

@sema911
moram ja ove stvari odraditi sama... mogla bih mozda dijelove poslati kolegama sa faksa (nudile su se dvije jaranice da pomognu) ali to bi bilo iscjepkano i sa puno pitanja. pa cu njih mozda za neki prufrid ako bude bas bas frka.
a tacno jeste prokletstvo. svaki diplomski.

@supercali - jelda :mrgreen: :lol:
ExNihilo

#106 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by ExNihilo »

Alaj ste curu izlešinarili, svaka vam čast. :)
supercali

#107 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by supercali »

bezVolana wrote:@sema911
moram ja ove stvari odraditi sama... mogla bih mozda dijelove poslati kolegama sa faksa (nudile su se dvije jaranice da pomognu) ali to bi bilo iscjepkano i sa puno pitanja. pa cu njih mozda za neki prufrid ako bude bas bas frka.
a tacno jeste prokletstvo. svaki diplomski.

@supercali - jelda :mrgreen: :lol:
Pitaj dvije jaranice da ponude meni :)
supercali

#108 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by supercali »

ExNihilo wrote:Alaj ste curu izlešinarili, svaka vam čast. :)
Ili jesmo ili nismo :lol: mislim forumasi :P
zeina

#109 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by zeina »

bezVolana wrote:a ti nikako da shvatis da nije stvar u tome sto tebi treba pomoc vec u tvom pristupu
da si tako rekla hej ljudi meni frka ginem ne mgou stici nikako moze li mi neko pomoci molim vas sasvim bi druga stvar bila

i ja trenutno pisem tezu, ginem, ne spavam danima i mrtva sam i neraspolozena, na poslu kradem sate da stignem pa onda kuci dodjem i radim pa jedem ko stoka pa se lose osjecam pa bla bla bla

i ti dodjes eto moze li se neko za sevapcic nategnuti pa prevesti par stranica
halooo ba. ja za 10 stranica kako treba uradjenih poginem.
A sta je lose u mom pristupu, sta te toliko povrijedilo? Nisam rekla da iko mora i da je iko los ako ne zeli pomoci, ako kazem da je sevap valjda bi se trebalo shvatiti da mi je frka i da bi mi to puno znacilo, da mogu sama sigurno ne bih otvarala temu ovdje i slusala razne uvrede i ponizenja bez ikakvog osnova
supercali

#110 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by supercali »

I tebi ide sevap frka mi je ne znam vise sta cu sa zuljevima na rukama
bezVolana

#111 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by bezVolana »

ako ne kontas ocito ne zelis da skontas tako da ne da mi se vise, misli sta god zelis furaj svoj fazon :thumbup:
i nije mene nista povrijedilo vec diglo zivac. :D

supercali - ne dam ti kolegice, sori. :mrgreen: :-D
supercali

#112 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by supercali »

bezVolana wrote:ako ne kontas ocito ne zelis da skontas tako da ne da mi se vise, misli sta god zelis furaj svoj fazon :thumbup:
i nije mene nista povrijedilo vec diglo zivac. :D

supercali - ne dam ti kolegice, sori. :mrgreen: :-D
Cuvas me za sebe? Sad cemo mi na pp da ti pomognem na kafi :)
nightvision

#113 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by nightvision »

zeina wrote: A sta je lose u mom pristupu, sta te toliko povrijedilo? Nisam rekla da iko mora i da je iko los ako ne zeli pomoci, ako kazem da je sevap valjda bi se trebalo shvatiti da mi je frka i da bi mi to puno znacilo, da mogu sama sigurno ne bih otvarala temu ovdje i slusala razne uvrede i ponizenja bez ikakvog osnova
Prije nekol'ka vremena neka cura je ovde isto tako zamolila za pomoc oko engl, cini mi se sredja skola bila, nije trazila konkretno da joj se nesto prevede vec jednostavno da joj se pomogne. Svijet je napao k'o da im je para trazila, ja stanem u njenu odbranu, pokusam ljudima ukazati na to da je cura zamolila za pomoc, ali jok, popljuvase i mene. Nasi su ljudi stoka nevidjena, ne samo da ti nece pomoc', vec gleda kako ce ti odmoci. Nije se cura vise ni javila. :lol:
supercali

#114 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by supercali »

nightvision wrote:
zeina wrote: A sta je lose u mom pristupu, sta te toliko povrijedilo? Nisam rekla da iko mora i da je iko los ako ne zeli pomoci, ako kazem da je sevap valjda bi se trebalo shvatiti da mi je frka i da bi mi to puno znacilo, da mogu sama sigurno ne bih otvarala temu ovdje i slusala razne uvrede i ponizenja bez ikakvog osnova
Prije nekol'ka vremena neka cura je ovde isto tako zamolila za pomoc oko engl, cini mi se sredja skola bila, nije trazila konkretno da joj se nesto prevede vec jednostavno da joj se pomogne. Svijet je napao k'o da im je para trazila, ja stanem u njenu odbranu, pokusam ljudima ukazati na to da je cura zamolila za pomoc, ali jok, popljuvase i mene. Nasi su ljudi stoka nevidjena, ne samo da ti nece pomoc', vec gleda kako ce ti odmoci. Nije se cura vise ni javila. :lol:
sto bi se javila kad je popila kafu sa mnom :)
nightvision

#115 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by nightvision »

supercali wrote: sto bi se javila kad je popila kafu sa mnom :)
Ahaaa, sad mi jasno, nije trazila pomoc oko jezika vec s kim ce na kafu. :thumbup:
kox

#116 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by kox »

nightvision wrote:
Što je najčudnije u stvarnom životu bi prema mom iskustvu u takvim situacijama 90% ljudi pomoglo ako može.
supercali

#117 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by supercali »

fazon je samo na koji nacin zatrazis pomoc
doduse i do "nas" forumasa je pa vecina okrene na zajebanciju jer ne zna jel stvarno treba pomoc
Leia_Organa

#118 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by Leia_Organa »

Sarajmen wrote:
Leia_Organa wrote:Pošalji meni na PP, prevest ću ti ja. Nije frka. :)
Ako ti ikada bude bila potrebna pomoć bilo koje vrste, nemoj se ustručavati da se javiš. Respekt :thumbup:
K'o da si već i pomogao. :mrgreen: Hvala. :thumbup:
Leia_Organa

#119 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by Leia_Organa »

ExNihilo wrote:
Sarajmen wrote:
Leia_Organa wrote:Pošalji meni na PP, prevest ću ti ja. Nije frka. :)
Ako ti ikada bude bila potrebna pomoć bilo koje vrste, nemoj se ustručavati da se javiš. Respekt :thumbup:
Treba joj zaposlenje.
To ili prilika za dalje usavršavanje, obrazovanje. Apliciram gdje stignem. Valjda ću doživjeti trenutak kada umjesto odbijenice dobijem i dobru vijest. :mrgreen:
zeina

#120 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by zeina »

Eh ovako

Zelim javno da se zahvalim @Leia_Organa i @sema991s koji su mi preveli sve sto mi je bilo potrebno u veoma kratkom vremenu, a bilo je toga podosta i tekst nije bio ni malo lagan. Za placanje nisu htjeli cuti :)

Jos jednom veliko hvala, divni ste i vracate vjeru u ljudskost :)
Last edited by zeina on 22/08/2015 22:07, edited 1 time in total.
supercali

#121 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by supercali »

Zeina ajd da ja tebe prevedem preko potoka
BarbaDue

#122 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by BarbaDue »

zeina wrote:Eh ovako

Zelim javno da se zahvam @Leia_Organa i @sema991s koji su mi preveli sve sto mi je bilo potrebno u veoma kratkom vremenu, a bilo je toga podosta i tekst nije bio ni malo lagan. Za placanje nisu htjeli cuti :)

E ovo je Bosna & Hercegovina kakvu volim :bih:
supercali

#123 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by supercali »

zeina wrote:Eh ovako

Zelim javno da se zahvam @Leia_Organa i @sema991s koji su mi preveli sve sto mi je bilo potrebno u veoma kratkom vremenu, a bilo je toga podosta i tekst nije bio ni malo lagan. Za placanje nisu htjeli cuti :)

Ovo je skroz pogreano sema navija za sarajevo a leia za zelju
The One and Only

#124 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by The One and Only »

Slobodno se ne ustručavaj i u budućnosti tako kada ti bude mrsko da nešto uradiš, uvijek ima onih koji će za dž. preuzeti tvoj posao. :D
McMoy

#125 Re: Ima li neko slobodnog vremena?

Post by McMoy »

Svaka čast za @Leia_Organa i @sema991s. :thumbup:

Sjetiće se @zeina njih kad negdje u nekom ministarstvu bude ubijala vrijeme pišući po forumu. :)
Post Reply