Barem ne postavljam pateticne postove i jos podvlacim odakle je ko. Ispao si toliko glup sa ovim prvim postom, nesto kao Baho, al hajde uzivaj u svojoj glupostiDozer wrote:@GeeTnT
Jesi i ti zadrti dijasporas k'o i ovaj @detroitlija, pa jos i milostivi?
Meni se cini da ni jedan od vas nije u BiH pojeo ni kilu hljeba, al' ga zato mozete njatike u tonama![]()
![]()
![]()
Mudroseri na kvadrat
Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
-
detroit-mercy
#101 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
- bingov buraz
#102 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
plum wrote:Bas zbog svega ovoga bilo mi je intereasantno pa sam obratio paznju sta ce klinci iz RS govoriti kad ih prozove onaj gmaz. Ne znam jel iko primjetio kad su govorila bosnjacka djeca svima puna usta Bosne a ova djeca iz RS mudro izbjegli sve to: "hvala sto ste dosli u ovolikom broju"," ovo je nevjerovatan osjecakj "...i sve u tom stilu da me neko ne bi pogresno shvatio nezamjeram im apsolutno nista i ja bih na njihovom mjestu tako.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#103 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Navikli smo od tebe, ne sekiraj sedetroit-mercy wrote:I tebi se pokenjam u post_BataZiv_0809 wrote:![]()
![]()
Sad cekamo dijasporu da relativizira
- Dozer
#104 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Nazalost, ti ispadas glup jer nisi shvatio poentu tog posta, nego si se po obicaju zakuc'o u etno-nacionalisticko naprdjivanje.detroit-mercy wrote:Barem ne postavljam pateticne postove i jos podvlacim odakle je ko. Ispao si toliko glup sa ovim prvim postom, nesto kao Baho, al hajde uzivaj u svojoj glupostiDozer wrote:@GeeTnT
Meni se cini da ni jedan od vas nije u BiH pojeo ni kilu hljeba, al' ga zato mozete njatike u tonama![]()
![]()
![]()
Mudroseri na kvadrat.
Ako hoces, mogu ti pojasniti to podvuceno, mada.... siguran sam da ni tada neces razumjeti, nego ces se, opet po pobicaju, zadati u seruckanje o svemu i svacemu, sve kako ne bi priznao da si ispao ovo sto meni spocitavas
-
detroit-mercy
#105 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Navikli smo I od tebe da kiss ass left and right, ne sekiraj se_BataZiv_0809 wrote:Navikli smo od tebe, ne sekiraj sedetroit-mercy wrote: I tebi se pokenjam u post
-
detroit-mercy
#106 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
.
Podvuci ili podebljaj kao sto si podebljao odakle momak dolazi i jos si znao kakve reakcije slijede na foroumu. Za razliku od tebe, niti sam znao odakle je momak, niti me interesuje. On je tu da igra kosarku a ne da ispunjava necije mokre zelje i snove. OK BahoDozer wrote:Nazalost, ti ispadas glup jer nisi shvatio poentu tog posta, nego si se po obicaju zakuc'o u etno-nacionalisticko naprdjivanje.detroit-mercy wrote:Barem ne postavljam pateticne postove i jos podvlacim odakle je ko. Ispao si toliko glup sa ovim prvim postom, nesto kao Baho, al hajde uzivaj u svojoj glupostiDozer wrote:@GeeTnT
![]()
![]()
Mudroseri na kvadrat.
Ako hoces, mogu ti pojasniti to podvuceno, mada.... siguran sam da ni tada neces razumjeti, nego ces se, opet po pobicaju, zadati u seruckanje o svemu i svacemu, sve kako ne bi priznao da si ispao ovo sto meni spocitavas
- Dozer
#107 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
E, MIki Maus - odjebaus. Drz' se ti svog Detroita, i stipu nas ovamo, ziv bio
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#108 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Bolje i to nego uvjeravat forum da si mentalitetom zapadnjak, a vakve balkanske povracaoince pisatidetroit-mercy wrote: Navikli smo I od tebe da kiss ass left and right, ne sekiraj se.
-
Fudo387
#109 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Dobro ti frajer kaze, postaje bas degutantno to sto radis._BataZiv_0809 wrote:Bolje i to nego uvjeravat forum da si mentalitetom zapadnjak, a vakve balkanske povracaoince pisatidetroit-mercy wrote: Navikli smo I od tebe da kiss ass left and right, ne sekiraj se.
-
__Phoenix__
#110 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Last edited by __Phoenix__ on 18/08/2015 14:55, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#111 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Doza vidis da sam bio u pravu. Kad se ovi nasi Americani i Nijemci dofate teme, tu ni trava vise ne raste
Pustite nas ba na miru, furajte svoj zivot i mirna Bosna
Pustite nas ba na miru, furajte svoj zivot i mirna Bosna
-
mg
#112 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Jok, eto ti češ nam iz Francuske reć kako i šta da radimo.insomnia78 wrote:Neces razbojniče!capitalisme wrote:Uspjeh - pozdravljam.
Doček pravi mahalski, Baho zaposjeo mikrofon i ne pušta, a zamjerka kao i uvijek samo jedna - ratne zastave BIH, ljiljani.
Znate li koliko normalnih Srba odbijate kačenjem tih zastava? Uprkos tome, ja sam navijao za BIH.. ali da kvari sve, itekako kvari. Ja mogu da razumijem dijasporca koji bi najradije da se rat desi opet, koji ovdje dođe 10 dana a šta će biti poslije njega ne zanima, pa se okiti tim zastavama da nekome prkosi. Ali me brinu oni koji su tu svaki dan i sa kojima trebam živjeti...
Ali ono juče su bila djeca Sarajeva koja su mahala ratnim zastavama. Djeca koja su dočekivala reprezentaciju gdje su se rodili svi poslije rata. Zašto opet ići u prošlost?
Njegošu Sikirašu su pripadnici armije BIH pobili pola familije, što se vrlo lako može i provjeriti. Imao je pravo da bira hoće igrati za BIH ili Srbiju. U Srbiji bi isto sigurno igrao, a savez je milljama sređeniji. Da ne govorim šta bi dobio da je kod srba dogurao do seniora, i sami znate kakva je srpska košarka. Ali on je odabrao BIH i ja to poštujem.
Kontate li reakciju srpskog naroda u BIH kad vidi te ratne zastave? Kontate li da su mnogo nevinih Srba pobili baš oni koji su nosili te zastave?
Od dijasporca ne očekujem da to skonta, njihove postove ionako preskačem. Meni su bitni ovima sa kojima dijelim sadašnjost a bogami i budućnost. Nije to put naprijed.
I vi ostali cete dopustiti ovo relativiziranje?
Da se komsije ne naljute?
Ima zločina ispod te zastave, to ti je činjenica! Nema ko ispod trobojke, ali ima!
-
detroit-mercy
#113 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ko te drzi pateticaru, postavljas pateticni post pod plastom brige za momke i podvlacis odakle je momak, i znas kako ce diskusija da krene. Samo da bi eto ispao cool i progresivan. Takvi kao ti su najgori.Dozer wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, MIki Maus - odjebaus. Drz' se ti svog Detroita, i stipu nas ovamo, ziv bio
Jos jednom, mene ni najmanje ne interesuje niti podvlacim odakle je i jedan sportista iz BiH, jednostavno me ne zanima, niti podvlacim niti ronim krokodilske suze cekajuci reakciju foruma da bih onda pokazo svoju multikulturalnu velicinu
-
Latte
#114 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Prvo i zadnje BiH je drzava jednog naroda,svi ostali narodi su gosti.
- Dozer
#115 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
@Detroitas
Eto vidis da uopste nisi shvatio. Djeci svaka cast, ali nisu oni uopste poenta posta. Pravi si genije
I, naravno, kako sam i predvidio - svoje nekontanje, da ne kazem glupocu, kreces prikrivati laprdanjem o necemu sto nigdje nije ni spomenuto, nego je smao neka tvoja nakaradna vizija recenoga

Eto vidis da uopste nisi shvatio. Djeci svaka cast, ali nisu oni uopste poenta posta. Pravi si genije
I, naravno, kako sam i predvidio - svoje nekontanje, da ne kazem glupocu, kreces prikrivati laprdanjem o necemu sto nigdje nije ni spomenuto, nego je smao neka tvoja nakaradna vizija recenoga
-
detroit-mercy
#116 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Barem se ne uvlacim u supak nikome, a ti nadji balkansku povracaonicu u mom postu. Ono tvoj prvi post na ovoj temi je za povratiti al hajde._BataZiv_0809 wrote:Bolje i to nego uvjeravat forum da si mentalitetom zapadnjak, a vakve balkanske povracaoince pisatidetroit-mercy wrote: Navikli smo I od tebe da kiss ass left and right, ne sekiraj se.
- mO k3
#117 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
nije vam potrebna dijaspora dok je takvih kao sto si ti ..._BataZiv_0809 wrote:![]()
![]()
Sad cekamo dijasporu da relativizira
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#118 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Meni je dovoljno sto vrijedjas Dozeradetroit-mercy wrote: Barem se ne uvlacim u supak nikome, a ti nadji balkansku povracaonicu u mom postu. Ono tvoj prvi post na ovoj temi je za povratiti al hajde.
-
detroit-mercy
#119 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Covjece, tvoj post je u rangu onog novinarskog pitanja "za koga navijate", samo ne kontas. Pokrenuo si temu, i znao si na cemu ovakve teme zavrse ali ti tvoja sujeta ne dozvoljava da to skontas. Pisi o igri, o strategiji igre ali pusti to zajednistvo, politicare i ostale kurce palce. Pusti da vrijeme ucini svoje, prije zore ne moze svanuti. Skontaj ako hoce ili mozes.Dozer wrote:@Detroitas
Eto vidis da uopste nisi shvatio. Djeci svaka cast, ali nisu oni uopste poenta posta. Pravi si genije![]()
![]()
![]()
![]()
I, naravno, kako sam i predvidio - svoje nekontanje, da ne kazem glupocu, kreces prikrivati laprdanjem o necemu sto nigdje nije ni spomenuto, nego je smao neka tvoja nakaradna vizija recenoga![]()
- exliberal-ex
#120 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Insomnija sta je smijesno ....znao sam te Sikirase, dali znas kako su pobijeni...zapaljeni u kuci posrem ti se na smijeh...insomnia78 wrote:dječak sa šibicama wrote:Nije Sikiric vec Njegos Sikiras.
I nije sa Pala, mada je rodjen gore igrom slucaja, on je sa Grahovista.
Sikirasi su od tamo, ono selo vise Kobilje glave, iznad Vogosce. U ratu mu je gomila familije pobijena od strane Armije BiH. Zato su njegovi i pobjegli na Pale.
Decko je normalan, ocito.
-
detroit-mercy
#121 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Sad si sa Radosnog preso na Dozera_BataZiv_0809 wrote:Meni je dovoljno sto vrijedjas Dozeradetroit-mercy wrote: Barem se ne uvlacim u supak nikome, a ti nadji balkansku povracaonicu u mom postu. Ono tvoj prvi post na ovoj temi je za povratiti al hajde.
- insomnia78
#122 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Klon, koji je zbog bog te pito cega banovan je detektovancapitalisme wrote:Borac sa fronta sjeverna Francuska detektovan, ne treba obraćati pažnju na ovakve.
Podsjecam te da je kloniranje zabranjeno
Au revoir
-
Fudo387
#123 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Evo ga, jos jedan dijasporas.exliberal-ex wrote:Insomnija sta je smijesno ....znao sam te Sikirase, dali znas kako su pobijeni...zapaljeni u kuci posrem ti se na smijeh...insomnia78 wrote:dječak sa šibicama wrote:Nije Sikiric vec Njegos Sikiras.
I nije sa Pala, mada je rodjen gore igrom slucaja, on je sa Grahovista.
Sikirasi su od tamo, ono selo vise Kobilje glave, iznad Vogosce. U ratu mu je gomila familije pobijena od strane Armije BiH. Zato su njegovi i pobjegli na Pale.
Decko je normalan, ocito.
- jasko_ba
#124 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Postavih sinoc post na onoj temi o mladim kosarkasima, al ej izbrisan.
Da ponovim, evo i na ovoj temi, vas jebe lik sa forama "svi smo mi isti", a trenutno kao cover photo drzi sliku draze mihajlovica i natpis kosovo je srbija. Al brate, ako on kaze da su ljiljani mrski, podrzimo ga.
Da ponovim, evo i na ovoj temi, vas jebe lik sa forama "svi smo mi isti", a trenutno kao cover photo drzi sliku draze mihajlovica i natpis kosovo je srbija. Al brate, ako on kaze da su ljiljani mrski, podrzimo ga.
- Opetja033
#125 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Kakvo pretenciozno i bezobrazno, drsko iskoristavanje djece zarad ubiranja jeftinih politickih poena i jeftine stranacke propagande. Jadno i cemerno. Naravno nakon toga je krenula prica "ko nas bre zavadi", "smetaju nam ljiljani".
Relativiziranje kao i svaka slicna tema.
Nece moci, nece.
Relativiziranje kao i svaka slicna tema.
Nece moci, nece.