Dobro, ti u biti tvrdis da je prevelika odgovornost i napor za tako malu platu plus malo sobodnih dana mada ne znam da je bas tolika odgovornost na recepciji.Nisrin wrote:madner wrote:Pa to je ono, bolje je voziti Porsche od Golfa, no to ne znaci da Golf nije bolji od hodanja.![]()
Ako joj pare ne trebaju ili misli da ce bolji posao pasti sa neba, neka ceka. Hiljade i hiljade ljudi tako nadje bolje placen posao, ceka dok ne dodje ponuda za posao od bar 1500
I sama sam krenula od 300KM pa napredovalaAli jedno je rditi sa 20 godina za 300, a drugo kad si zreliji, stariji, u braku, s djecom itd...
![]()
Meni je nerealno odmah ocekivati neke woow plate, ali ako ocekujes da adim vikende, prekovremene, s jednim slobodnim danom ili nijednim, onda ocekujem i platu od 900-1000KM!
Pojedine kolegice rade u trgovinama za 700KM, a vecinu vremena presjede jer nemaju prometa...Nije isto!
Pocetna plata od 750 KM i da je prijavljena nije uopste toliko lose za nase uslove i recepciju, problem je njen privatni zivot, brak, djeca i obaveze koje dolaze sa tim.
Nisi napisala koji je fax zavrsila ?