Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ho oponopono

#101 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by ho oponopono »

...dobrodosli na saradu, nas mali bal pod maskama...bal k'o farsa sav,ali bas to masama prija, k'o raj...pa da pocnemo:

...djeva tamo sa cvikama sto se pravi pametna, zna sve od latinskih citata pa do bracnih savjeta, a zna vala i da muza vara i svakog dana jase komsiju...
...i komsija ne tu , oni glume ljude sto se ne poznaju...

...politicar speluje o postenju, kurva klima glavom...

...feget glumi da samo zeli druga, dok suptilno cese bulju...

...ljekar glumi da nece mito, dok pop da mu je sve Hristos, dok se pod mantijom igra kitom i mjerka klinku...

...bogatun glumi da nema krova nad glavom, dok siromah stalno vice daj turu, sve castim...

...svako glumi sta zazeli, ostali mu vjeruju...mozes biti sve sto nisi, a to tako gotivno je... :pusi2:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#102 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by _BataZiv_0809 »

KPNCTNJAH wrote:Bice da si jednostavno razmazen, a po forumu mozemo reci i zeljan paznje... k'o da si zena u dusi :mrgreen:
Dok su drugi, u periodu 15-25 godina vodali trebice, imali vezice od 15-20 dana, do par mjeseci, zajebavali se, ti si vjerovatno imao druge prioritete, mozda bio stidljiv, mozda je u pitanju sindrom ruzno pace, tad te nisu primjecivale, tek sad im iz nekog razloga postao zanimljiv, vidio da nije neka mudrost pokupiti trebu, pa ti se osladilo i ne zelis se toga odreci... neko ko je u desetak godina mijenjao bar 4-5 djevojaka godisnje, itekako se do neke 28. zasiti svega toga i razmislja o necem ozbiljnijem... pricam o normalnim ljudima, muskarcima... :mrgreen:
Ma djesi ti Kristijane :pusi2:

Fino ti meni šuknu :oops: :lol:
Mentha_Piperita

#103 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Mentha_Piperita »

zunazu wrote:Ima li vas ovdje da vam je vrijeme ženiti se i udavati a istovremeno se ne trudite oko toga?

:D

Mogući razlozi kakve možete čuti:

- Sve teže nalaženje osobe za bilo kakav razgovor i dogovor a posebno za ozbiljan savez kakav je brak.
- Nedokučiva budućnost, nema posla, plate, stana, uslova.
- Pojačan strah od neuspjeha uslijed kolektivnog svjetskog ludila i sve većeg broja razvoda.
- Nedostatak želje.

Šta vas spriječava da izađete iz samačke slobode?
Sudbina. :D :lol:
Nisam upoznala muškarca da mi odgovara i da mu odgovaram, tj. da je sve obostrano. 8) Ovako nikog ne unesrećujem (kao mnogi u braku) i ne vidim razlog da se neko sa strane petlja je li meni vrijeme ili nije.
Tirkiz

#104 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Tirkiz »

nikad nije kasno za brak

neki dan sreo covjeka 72 mu godine...uglavnom zna da sam dosao "iz daleka" kad ni 5 ni 6 stari odmah prvo pitanje:
Imal tamo kod tebe kakva mlada da bi se udala za mene?
mudrac2

#106 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by mudrac2 »

Mentha_Piperita wrote:
zunazu wrote:Ima li vas ovdje da vam je vrijeme ženiti se i udavati a istovremeno se ne trudite oko toga?

Mogući razlozi kakve možete čuti:

- Sve teže nalaženje osobe za bilo kakav razgovor i dogovor a posebno za ozbiljan savez kakav je brak.
- Nedokučiva budućnost, nema posla, plate, stana, uslova.
- Pojačan strah od neuspjeha uslijed kolektivnog svjetskog ludila i sve većeg broja razvoda.
- Nedostatak želje.

Šta vas spriječava da izađete iz samačke slobode?
Sudbina. :D :lol:
Nisam upoznala muškarca da mi odgovara i da mu odgovaram, tj. da je sve obostrano. 8) Ovako nikog ne unesrećujem (kao mnogi u braku) i ne vidim razlog da se neko sa strane petlja je li meni vrijeme ili nije.
eto ti bate pa se jamite.
Ramzess Veliki

#107 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Ramzess Veliki »

Tirkiz wrote:nikad nije kasno za brak

neki dan sreo covjeka 72 mu godine...uglavnom zna da sam dosao "iz daleka" kad ni 5 ni 6 stari odmah prvo pitanje:
Imal tamo kod tebe kakva mlada da bi se udala za mene?
U pravu je.

Nego ... ima li tamo neka mlada i za mene? 8-)
supercali

#108 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

Kurac kocnica ne popusta
Nece na kafu
Nema kafe nema braka a sve zbog turaka i seljaka
Jbt pridjes joj fino ona se pravi ko da je kraljica elizabeta
Onda skontas da nije za tebe jer se tako ponasa a ovih normalnih mozes jedino izgleda nafatati u tramvaju
dobar osjecaj

#109 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by dobar osjecaj »

supercali wrote:Kurac kocnica ne popusta
Nece na kafu
Onda skontas da nije za tebe jer se tako ponasa a ovih normalnih mozes jedino izgleda nafatati u tramvaju
Popicu kafu s tobom ako me zovnes iduci put kad krenes u Tokijo :kiss:
supercali

#110 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

dobar osjecaj wrote:
Nece na kafu
Popicu kafu s tobom ako me zovnes iduci put kad krenes u Tokijo :kiss:
Ajmo na kafu idem u tokio sljedeci sedmicu

Ps broj ostavi u pp da te mogu nazvati
ho oponopono

#111 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by ho oponopono »

Nece na kafu

:pisnula: i :pisnuo:
AntiKrist

#112 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by AntiKrist »

Raja ovde previse kuka o nekakvim slobodama koje ce kao izgubit ulaskom u brak,vala ja bez imalo serendanja mogu rec da uvjek mogu otic popit sa drustvom,odigrat vikendom rekreaciju,otic u ribolov..svasta nesta,naravno i ljepsa polovina ima iste slobode za svoje navike i hobije,bitno je povjerenje i da ste nasli pravu osobu,kompromis,..djeca su jedino sto nam nekada ugrozi "slobodu" jer ipak njihove potrebe stavljamo ispred svojih..zenite se i udajite :thumbup:
nightvision

#113 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by nightvision »

AntiKrist wrote:Raja ovde previse kuka o nekakvim slobodama koje ce kao izgubit ulaskom u brak,vala ja bez imalo serendanja mogu rec da uvjek mogu otic popit sa drustvom,odigrat vikendom rekreaciju,otic u ribolov..svasta nesta,naravno i ljepsa polovina ima iste slobode za svoje navike i hobije,bitno je povjerenje i da ste nasli pravu osobu,kompromis,..djeca su jedino sto nam nekada ugrozi "slobodu" jer ipak njihove potrebe stavljamo ispred svojih..zenite se i udajite :thumbup:
Jes to sve fino kad ti to tako lijepo zboris ali kako si to ti opisao vuce na to da si se ti "na vakat" ozenio, ili si bar ufatio zadnji voz za kolovoz. Ovde je vise rijec o ljudima, a i zenama :mrgreen: , koji su propustili sve vozove. I autobuse, avione, brodove, cak i spejs satl. :lol: Ne sumnjam da ima slucajeva i da se covjek zateleba u 70toj ali isto tako vjerujem da su to statisticke greske. Kako ono rekose, "do dvadesete te zene roditelji, do tridesete prijatelji, do cetrdesete rodbina, a poslije te ni bog ne ozeni. :lol: Uostalom, previse nas ima, sedam milijardi i kusur dusa, treba misliti i na ekologiju. :mrgreen:
walk_M-A-N

#114 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by walk_M-A-N »

Malo uživo takvih pitanja, još na forumu da objašnjavam. It's complicated.
Miss_E25

#115 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Miss_E25 »

Problem je sto danasnji muskarci manje-vise nemaju ponuditi nista drugo osim materijalnog, pocupanih obrva, pederuse i hvaljenja o broju zena koje su imali, koje su jos gore od njih. Muskarci u pravom smislu te rijeci, u Bosni izgleda da vise ne postoje. Da je vratiti one vitezove, sve je bolje od ovih danasnjih stvorenja :D
Capajebo

#116 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Capajebo »

Miss_E25 wrote:Problem je sto danasnji muskarci manje-vise nemaju ponuditi nista drugo osim materijalnog, pocupanih obrva, pederuse i hvaljenja o broju zena koje su imali, koje su jos gore od njih. Muskarci u pravom smislu te rijeci, u Bosni izgleda da vise ne postoje. Da je vratiti one vitezove, sve je bolje od ovih danasnjih stvorenja :D
Ponuda je u skladu sa potraznjom.
Vidis kako on ima toliko zena, a ne moze joj ponuditi nista osim materijalnog, jadne te njegove zene :sad:
Miss_E25

#117 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Miss_E25 »

Ponuda je u skladu sa potraznjom.
Vidis kako on ima toliko zena, a ne moze joj ponuditi nista osim materijalnog, jadne te njegove zene :sad:[/quote]

Ima, ali kakvih zena? Ajmo realno, danas svako moze naci masu zena, nije to ni za kakvu pohvalu. Ali mi je prosto neshvatljivo da neko izadje na dejt i hvali se djevojci o tome kakve je zene povalio i onda jos naglasava kako hoce ozbiljnu vezu s tobom i kako mu je vrijeme da se skrasi. Pa fuj, ali najgore je sto su ovakvi likovi u vecini. I onda se kasnije isti ti zale kako ih normalne cure nece, bas se pitam zasto... :roll:
Capajebo

#118 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Capajebo »

Miss_E25 wrote: Ima, ali kakvih zena? Ajmo realno, danas svako moze naci masu zena, nije to ni za kakvu pohvalu. Ali mi je prosto neshvatljivo da neko izadje na dejt i hvali se djevojci o tome kakve je zene povalio i onda jos naglasava kako hoce ozbiljnu vezu s tobom i kako mu je vrijeme da se skrasi. Pa fuj, ali najgore je sto su ovakvi likovi u vecini. I onda se kasnije isti ti zale kako ih normalne cure nece, bas se pitam zasto... :roll:
Nit je problem u muskarcima, nit je problem u zenama, vec je problem u sistemu vrednovanja, i drustvu generalno.
A normalnih cura ima, bar se nadam da ima :mrgreen: , isto koliko i normalnih momaka. Fazon je sta to ti smatras pod normalno ;-)
Saian

#119 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Saian »

Miss_E25 wrote:
Capajebo wrote:Ponuda je u skladu sa potraznjom.
Vidis kako on ima toliko zena, a ne moze joj ponuditi nista osim materijalnog, jadne te njegove zene :sad:
Ima, ali kakvih zena? Ajmo realno, danas svako moze naci masu zena, nije to ni za kakvu pohvalu. Ali mi je prosto neshvatljivo da neko izadje na dejt i hvali se djevojci o tome kakve je zene povalio i onda jos naglasava kako hoce ozbiljnu vezu s tobom i kako mu je vrijeme da se skrasi. Pa fuj, ali najgore je sto su ovakvi likovi u vecini. I onda se kasnije isti ti zale kako ih normalne cure nece, bas se pitam zasto... :roll:
samo mala digresija, poCjeti me

Image

p.s. ev' meshchini da ste vas dvoje skroz normalni, sto ne izadjete vas dvoje recimo, kafa, sherbe, eventualno piFica, ako bude islo ko u Hamide, samokazem
Capajebo

#120 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Capajebo »

Saian wrote: p.s. ev' meshchini da ste vas dvoje skroz normalni, sto ne izadjete vas dvoje recimo, kafa, sherbe, eventualno piFica, ako bude islo ko u Hamide, samokazem
#nemojkazivati :mrgreen:
Miss_E25

#121 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Miss_E25 »

Capajebo wrote: Nit je problem u muskarcima, nit je problem u zenama, vec je problem u sistemu vrednovanja, i drustvu generalno.
A normalnih cura ima, bar se nadam da ima :mrgreen: , isto koliko i normalnih momaka. Fazon je sta to ti smatras pod normalno ;-)
Pa i govorim da je problem u drustvu, sto nam je nacija iz godine u godinu sve zatupljenija, kulturoloski neosvjestenija, abnormalno povrsna, bez karaktera i ikakvih moralnih principa. Ovo sto sam upravo navela se nazalost danas ubraja pod normalno. Kada prodjem Strosmajerovom ulicom navecer, tacno mi se place u sta mi se grad pretvorio.

P.S. Gdje se nalaze ti normalni, molim te? :D Mene ocito zaobilaze u sirokom luku, samo snobovi, babini sinovi i kockaste glave na sve strane oko mene :lol:
Miss_E25

#122 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Miss_E25 »

Saian wrote: p.s. ev' meshchini da ste vas dvoje skroz normalni, sto ne izadjete vas dvoje recimo, kafa, sherbe, eventualno piFica, ako bude islo ko u Hamide, samokazem
Ja sam totalno nenormalna za danasnji pojam normalnog :D :D :D
Capajebo

#123 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Capajebo »

Miss_E25 wrote: P.S. Gdje se nalaze ti normalni, molim te? :D Mene ocito zaobilaze u sirokom luku, samo snobovi, babini sinovi i kockaste glave na sve strane oko mene :lol:
Vjerovatno ih ima i u tvojoj neposrednoj blizini, ali ih ne primjecujes jer ne mogu doci do izrazaja od mnogobrojnih galamdzija :mrgreen:
A i posljednja istrazivanja su pokazala da se pretezno ne krecu u krdima, nego u omanjim grupama :mrgreen:
Sta je to normalno?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#124 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Velkoski »

Miss_E25 wrote:P.S. Gdje se nalaze ti normalni, molim te? :D Mene ocito zaobilaze u sirokom luku, samo snobovi, babini sinovi i kockaste glave na sve strane oko mene :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#125 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Velkoski »

i imam osjećaj da nisi ni lijepa

a mene osjećaj ne vara
Post Reply