"Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Locked
junior3

#101 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by junior3 »

Leons wrote:
Patriotska_Liga wrote:
junior3 wrote:Javi kad kreneš. :D
Naravno, nećemo valjda poput Srba da napadamo ljude na spavanju, pucamo im u leđa zavezanih ruku i slično. To su te neke čuvene herojske srpske vrijednosti koje većina drugih naroda ne posjeduje.
Tako je brate moj bradati patriJotski , još samo da ti zbavimo kartu za BiH valja ti se tornjati iz Sverige do brdovitog Balkana.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Patriotska_Liga

#102 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by Patriotska_Liga »

exliberal-ex wrote:Ma to su neodgovorni pojedinci....udba....nebi to bosnajci uradili...daj bolan pogledaj crkve u sarajevu cuvali ih ko zjenicu oka ....cim sam procitao prvi post odmah sam znao ko ce kako komentarisat.....

nego pitanje luciferu...kazes srbi samo razumiju jezik oluje....koji jezik bosnjaji razumiju....ja da napisem nesto sto bi asociralo na stradanja bosnjaka u proslom ratu dobio bih ban ko kuca , dok je za tebe sprdacina to sto je par stotina hiljada iseljeno ....ah da njih niko nije tjerao....izvinjavam se do mene je
Bošnjaci nisu kreirali paralelne kvazidržave u drugim međunarodno priznatim i nezavisnim državama, oni sasvim normalno žive u tim državama kao nacionalna manjina pa čak i u Srbiji gdje su naravno drastično diskriminisani.

Srbi poznaju isključivo jezik Oluje, to je jedini način na koji ih možeš natjerati da prihvate državu u kojoj žive.
das auto

#103 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by das auto »

exliberal-ex wrote:Ma to su neodgovorni pojedinci....udba....nebi to bosnajci uradili...daj bolan pogledaj crkve u sarajevu cuvali ih ko zjenicu oka ....cim sam procitao prvi post odmah sam znao ko ce kako komentarisat.....

nego pitanje luciferu...kazes srbi samo razumiju jezik oluje....koji jezik bosnjaji razumiju...
.ja da napisem nesto sto bi asociralo na stradanja bosnjaka u proslom ratu dobio bih ban ko kuca ,
dok je za tebe sprdacina to sto je par stotina hiljada iseljeno ....ah da njih niko nije tjerao....izvinjavam se do mene je

bosnjaci nisu u srbiji pravili SAO Bosansku Krajinu niti su zgazili Cacak kao sto su neki unistili i pomeli Vukovar.o Srebrenici i Sarajevu i prijdedoru , kozarcu Hambarinama da ne govorim -------- tako da ti je poredjenje :zzzz:
Leons

#104 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by Leons »

Patriotska_Liga wrote:

nego pitanje luciferu...kazes srbi samo razumiju jezik oluje....koji jezik bosnjaji razumiju....ja da napisem nesto sto bi asociralo na stradanja bosnjaka u proslom ratu dobio bih ban ko kuca , dok je za tebe sprdacina to sto je par stotina hiljada iseljeno ....ah da njih niko nije tjerao....izvinjavam se do mene je
Bošnjaci nisu kreirali paralelne kvazidržave u drugim međunarodno priznatim i nezavisnim državama, oni sasvim normalno žive u tim državama kao nacionalna manjina pa čak i u Srbiji gdje su naravno drastično diskriminisani.

Srbi poznaju isključivo jezik Oluje, to je jedini način na koji ih možeš natjerati da prihvate državu u kojoj žive.
Bošnjaci nisu kreirali svoje paradržave ne jer nisu šćeli nego jer nisu mogli. Ne mogu svoju nacionalnu državu da naprave na prostoru gdje su većina a ne da prave paradržavice gdje ih nema ni 5% a o ljudskim resursima da i ne govorim. Ne smiju od straha.
hazbi

#105 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by hazbi »

kada zlo nepravda i laz ne budu kaznjeni desi se nesto ovako....koliko vidim neko nevican spreju i grafitima odlucio je poslati "poruku"....ocigledno ocajnicki zeleci proizvesti nekakav efekat-nazalost uspio je....odmah vidimo na forumu nekoliko potpuno suprotnih misljenja od trebalo je do nije trebalo pa onda malo kopanja po privatnoj imovini pa malo brojanja zrtava i krivaca na obe strane....a strane ne postoje....ili ih barem trebalo biti samo u 2 kategorije....il smo ljudi ili nismo...cestit covjek ne bi onako sarao i pisao ne razmisljajuci o posljedicama....niti bi cestit covjek pomislio a kamoli napravio crkvu tamo gdje jeste....u Bosni istina je nekako uvijek na sredini.....i mozda smo mi vaki kakvi jesmo upravo zbog toga...juce prekljuce kad li bi u gorazdu cini mi se neka omladinska manifestacija gdje se druzila omladina iz svih krajeva BiH pa i sire...zar nije bilo lijepo vidjeti ih zajedno....tu ljepotu ne vide oni sto su sarali po crkvi....kao sto ne vide ni oni sto urlaju nakon svake pobjede srbijanske reprezentacije oko gradske djamije u Prijedoru.....kao sto ne vide oni sto iz vozila jebu tursku majku dok prlaze kroz Kozarac....kao sto ne vide oni sto jos uvjek crtaju murale ratka mladica po fasadama....kao sto....previse kao za jednu ovako napacenu zemlju....zemlju u kojoj nakon sveg zla i dalje ima pola miliona nezaposlenih....ako je dijelu tih jadnika satisfakcija crtanja i pisanja ovakvih zala po crkvama hajmo svi kolektivno emigrirati...i ostaviti ovu preljepu zemlju nekim pametnijim ljudima.......... :bih:
exliberal-ex

#106 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by exliberal-ex »

das auto wrote:

nego pitanje luciferu...kazes srbi samo razumiju jezik oluje....koji jezik bosnjaji razumiju...
.ja da napisem nesto sto bi asociralo na stradanja bosnjaka u proslom ratu dobio bih ban ko kuca ,
dok je za tebe sprdacina to sto je par stotina hiljada iseljeno ....ah da njih niko nije tjerao....izvinjavam se do mene je

bosnjaci nisu u srbiji pravili SAO Bosansku Krajinu niti su zgazili Cacak kao sto su neki unistili i pomeli Vukovar.o Srebrenici i Sarajevu i prijdedoru , kozarcu Hambarinama da ne govorim -------- tako da ti je poredjenje :zzzz:
nemoj zajebavat...to me podsjeca na pricu iz 92 kad su me obradjivali u murij sto nisam pobjegao cetnicima I agresorima...ja ih naivo pitam a da sam pobjegao dali bi I ja bio agresor kako sam onda dobio po pichci......naravno srbi u bosni su agresori na svoju zemlju dok su bosnajci jedini pravi vlasnici svi ostali su doslje pa ako im se nevidja mogu se pakovat...mogu ponijet zemlje koliko im ostane na opancima....ili zaljepljeno na trakorske speditere...ovo su samo citati prijasnjih tema nisam ih ja izmislio
bosan

#107 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by bosan »

Jos jedan dokaz da imamo jak stocni fond .
Patriotska_Liga

#108 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Sve što doprinosi širenju srbofobije je dobro, ljudima stalno iz dana u dan treba ponavljati ko su Srbi.
zrakomlat

#110 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:Image
Nisi ti dobar nimalo :lol:
General War

#111 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by General War »

SpecialOffer wrote:Srbi pisali 100%. Pa ko bi drugi napisao Bosna Turska, Turska Bosna i sl.
Jedna mala usporedba :-) :lol:

Edin iz Bijeljine "veličao" Mladića

Policija u Bijeljini zatekla je danas Edina Hadžihajdića dok je po gradu lijepio plakate sa fotografijom Ratka Mladića, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Na fotografijama su ispisane poruke "Đeneral, Junak bez mane, Srpski heroj" i "Presjedniče Dodik vrijeme je za istinu. Referendum!".

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv Hadžihajdića bit će podnesen izvještaj tužilaštvu za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje i netrpeljivosti.

Hadžihajdić je zatečen u postavljanju plakata oko 12.00 sati u ulici Filipa Višnjića.

Policija je obavila uviđaj, a o događaju je obaviješten nadležni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini.
:D :D
Queen_of_hearts

#112 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by Queen_of_hearts »

Ovo ona crkva sto je presudjeno da se izmjesti sa tudje zemlje ?! Nelegalni objekat ?!
Vandalizam,vandalizam nego sta.......na tudjoj zemlji gradit! Za svaku osudu!
sWeeT_Companion

#113 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by sWeeT_Companion »

Nešto malo ranije ove godine... Hrvati ili Crnogorci? Nisam pametan
Поново пријетње особљу и имовини манастира Карно

СРЕБРЕНИЦА - Игуман манастира Карно код Сребренице, архимандрит Лука Бабић изјавио је данас Срни да је непознато лице почупало металне стубове који су били убетонирани у земљу ради изградње ограде око манастирског посједа.

Он је навео да је о овом инциденту обавијештен јуче у поподневним часовима.

"Радник на манастирском имању Петар Ерак обавијестио ме је да је мушкарац који је изваљивао из лежишта металне стубиће псовао некоме мајку. Када смо изашли да видимо шта се десило, на сеоском путу смо видјели Исмајила Алића да вози свој трактор према селу Грујичићи, а након тога смо чули неколико појединачних пуцњева из ватреног оружја", рекао је Бабић.

Он истиче да је о томе обавијестио Станицу јавне безбједности Сребреница и полицијска патрола је убрзо дошла на лице мјеста.

Утврђено је да је почупано 25 забетонираних металних стубова-колаца и да су бачени у манастирско двориште, те да причињена штета износи око хиљаду КМ.

Према незваничним сазнањима, полиција је приликом претреса куће код Алића пронашла три пушке, од којих двије војничке, затим оптички нишан и још неку војну опрему и муницију.

Бабић каже да се угрожавање безбједности манастира Карно понавља и да је до сада забиљежено неколико инцидената.

"Начелник општине Сребреница Ћамил Дураковић је, приликом напада ловачког пса на мене и посјетиоце манастира зимус, изјавио да је то случајан и ненамјеран инцидент, али сада се види да се напади на манастирску имовину и особље понављају и да то више није случајност, а власт ништа не предузима да се то спријечи", истиче Бабић.

Он тражи да се манастиру надокнади материјална штета, те захтијева да се покрене кривична одговорност против лица које је причинило штету, псовало, пуцало и пријетило манастирском особљу о чему је обавијестио Његово Преосвештенство Епископа зворничко-тузланског Хризостома.

"Тражим од надлежних да се посвети посебна пажња да би се сачувала безбједност манастира Карно и његовог особља, као и вјерника који у великом броју у току љета посјећују овај храм", рекао је Бабић, истичући да Исмаил Алић посједује ловачко наоружање које му је потребно одузети, јер је у више наврата пријетио особљу и угрожавао безбједност манастира.
srna
junior3

#114 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by junior3 »

E jbga, neke će sjebati ćirilica. :D
das auto

#115 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by das auto »

nemoj zajebavat...to me podsjeca na pricu iz 92 kad su me obradjivali u murij sto nisam pobjegao cetnicima I agresorima...ja ih naivo pitam a da sam pobjegao dali bi I ja bio agresor kako sam onda dobio po pichci......naravno srbi u bosni su agresori na svoju zemlju dok su bosnajci jedini pravi vlasnici svi ostali su doslje pa ako im se nevidja mogu se pakovat...mogu ponijet zemlje koliko im ostane na opancima....ili zaljepljeno na trakorske speditere...ovo su samo citati prijasnjih tema nisam ih ja izmislio
[/quote]

ja ovo procito 3 X i ja ne vidim nikakvu vezu sa mojim postom o paralelnim drzavama i SAO MAO ...ali nejse
ps
ne vjerujem ti da te murija obradjivala sarajevu 92.
ako pak jeste savij hartiju pljuni i umoci pero u tintu i napisi ,,ljubavno,, pismo u Hag, Sarajevo, Strazburg , Brilsel Geneva ... Mozes i u Beograd pa da policajce Vucic ganja preko Interpola i lovi ih po belosvetskim aerodromima. Nemoj se zaboraviti potpisati.
Last edited by das auto on 04/08/2015 10:09, edited 1 time in total.
sWeeT_Companion

#116 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Mart, 2015, polupani prozori na crkvi u Skočiću kod Zvornika. Crnogorci ili Hrvati, ili jedan Italijan koji se popisao tokom popisa?! :roll:
U noći između 15. i 16. marta ove godine, za sada nepoznati počinioci su izvršili nesavjesni i vandalski upad u Hram Svetog Sisoja u Skočiću, razvalivši hrastovu konstrukciju prozora na južnom zidu.

Obišavši radove na uređenju porte, protojerej Luka Petrović je zatekao veoma nemilu sliku na divljački način obijenog hrama. Izvršen je temeljan policijski uviđaj ovog nedjela, te se ikreno nadamo da će počinioci ovaj put biti obznanjeni, obzirom da je ovo jedna u nizu provala u skočićki hram.
Podsjećamo da ova svetinja, po narodnom predanju, ima dubok korijen u istoriji srpskog naroda podrinjskog kraja. Isti izvor ga kao metoh vezuje za obližnji manastir Tavnu. Po njemu, metoh je razoren u vremenu najezde Osmanlija. U prilog ovom vjerovanju idu i, još neistraženi, obrisi temelja u blizini novosagrađenog hrama, započetog 2004., a osveštanog 2009. godine. Kao pšenično zrno i nova crkva u Skočiću niče iz vjere naroda Božijeg, da se opet i opet posvjedoči da se svetinja Božija ne da zatrti. Veliki doprinos i zalaganje za upotpunjavanje cjelokupnog ambijenta skočićke svetinje daje Preosvećeni Episkop Hrizostom, sa željom da ovo čudesno lijepo mjesto bude zapečaćeno pečatom vjere naše.
Ovo su motivi o kojima sa radošću pišemo, a nemili događaj, koji ostavlja gorak ukus nas je prosto natjerao da ga obznanimo javnosti, sa željom da naša cjelokupna društvena zajednica da doprinos da se ovakva nedjela nikada ne ponove, ni u Skočiću niti bilo gdje drugdje.

Image

Image

Image
General War

#117 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by General War »

Patriotska_Liga wrote:Sve što doprinosi širenju srbofobije je dobro, ljudima stalno iz dana u dan treba ponavljati ko su Srbi.
:-) :-) :-) :-) :-) :run:
indiana_nije_dzons

#118 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by indiana_nije_dzons »

sWeeT_Companion wrote:Nešto malo ranije ove godine... Hrvati ili Crnogorci? Nisam pametan

СРЕБРЕНИЦА - Игуман манастира Карно код Сребренице, архимандрит Лука Бабић изјавио је данас Срни да је непознато лице почупало металне стубове који су били убетонирани у земљу ради изградње ограде око манастирског посједа.

"Радник на манастирском имању Петар Ерак обавијестио ме је да је мушкарац који је изваљивао из лежишта металне стубиће псовао некоме мајку. Када смо изашли да видимо шта се десило, на сеоском путу смо видјели Исмајила Алића да вози свој трактор према селу Грујичићи, а након тога смо чули неколико појединачних пуцњева из ватреног оружја", рекао је Бабић.

Он истиче да је о томе обавијестио Станицу јавне безбједности Сребреница и полицијска патрола је убрзо дошла на лице мјеста.

Утврђено је да је почупано 25 забетонираних металних стубова-колаца и да су бачени у манастирско двориште, те да причињена штета износи око хиљаду КМ.

Према незваничним сазнањима, полиција је приликом претреса куће код Алића пронашла три пушке, од којих двије војничке, затим оптички нишан и још неку војну опрему и муницију.

Бабић каже да се угрожавање безбједности манастира Карно понавља и да је до сада забиљежено неколико инцидената.

"Начелник општине Сребреница Ћамил Дураковић је, приликом напада ловачког пса на мене и посјетиоце манастира зимус, изјавио да је то случајан и ненамјеран инцидент, али сада се види да се напади на манастирску имовину и особље понављају и да то више није случајност, а власт ништа не предузима да се то спријечи", истиче Бабић.

Он тражи да се манастиру надокнади материјална штета, те захтијева да се покрене кривична одговорност против лица које је причинило штету, псовало, пуцало и пријетило манастирском особљу о чему је обавијестио Његово Преосвештенство Епископа зворничко-тузланског Хризостома.

"Тражим од надлежних да се посвети посебна пажња да би се сачувала безбједност манастира Карно и његовог особља, као и вјерника који у великом броју у току љета посјећују овај храм", рекао је Бабић, истичући да Исмаил Алић посједује ловачко наоружање које му је потребно одузети, јер је у више наврата пријетио особљу и угрожавао безбједност манастира.
srna
znači nije samo crkva sagrađena na Fatinom dvorištu nego i manastir na Ismailovom, samo Ismail mudar ne da se zajebavat pa uzeo posao u svoje ruke,pljun'o u ruke pa upreg'o traktor ! svaka časta Ismaile !
nadam se da će isto učiniti i vlasnik (ako nije završio u masovnim grobnicama, a što je jako mala šansa) svoje njive na kojoj je izgrađen manastir u selu Sasama ! i krajnje je vrijeme da se svi ti manastiri nikli po Podrinju poslije 1995 godine svi uklone..
Last edited by indiana_nije_dzons on 03/08/2015 23:49, edited 1 time in total.
Leons

#119 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by Leons »

sWeeT_Companion wrote:Mart, 2015, polupani prozori na crkvi u Skočiću kod Zvornika. Crnogorci ili Hrvati, ili jedan Italijan koji se popisao tokom popisa?! :roll:
U noći između 15. i 16. marta ove godine, za sada nepoznati počinioci su izvršili nesavjesni i vandalski upad u Hram Svetog Sisoja u Skočiću, razvalivši hrastovu konstrukciju prozora na južnom zidu.

Obišavši radove na uređenju porte, protojerej Luka Petrović je zatekao veoma nemilu sliku na divljački način obijenog hrama. Izvršen je temeljan policijski uviđaj ovog nedjela, te se ikreno nadamo da će počinioci ovaj put biti obznanjeni, obzirom da je ovo jedna u nizu provala u skočićki hram.
Podsjećamo da ova svetinja, po narodnom predanju, ima dubok korijen u istoriji srpskog naroda podrinjskog kraja. Isti izvor ga kao metoh vezuje za obližnji manastir Tavnu. Po njemu, metoh je razoren u vremenu najezde Osmanlija. U prilog ovom vjerovanju idu i, još neistraženi, obrisi temelja u blizini novosagrađenog hrama, započetog 2004., a osveštanog 2009. godine. Kao pšenično zrno i nova crkva u Skočiću niče iz vjere naroda Božijeg, da se opet i opet posvjedoči da se svetinja Božija ne da zatrti. Veliki doprinos i zalaganje za upotpunjavanje cjelokupnog ambijenta skočićke svetinje daje Preosvećeni Episkop Hrizostom, sa željom da ovo čudesno lijepo mjesto bude zapečaćeno pečatom vjere naše.
Ovo su motivi o kojima sa radošću pišemo, a nemili događaj, koji ostavlja gorak ukus nas je prosto natjerao da ga obznanimo javnosti, sa željom da naša cjelokupna društvena zajednica da doprinos da se ovakva nedjela nikada ne ponove, ni u Skočiću niti bilo gdje drugdje.

Image

Image

Image
Jel ovo Sveti Sisoje zajebancija?
dobojlija81

#120 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by dobojlija81 »

sWeeT_Companion wrote:Nešto malo ranije ove godine... Hrvati ili Crnogorci? Nisam pametan

samo da vam ne promakne :oops:
Last edited by dobojlija81 on 03/08/2015 23:52, edited 1 time in total.
sWeeT_Companion

#121 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

znači nije samo crkva sagrađena na Fatinom dvorištu nego i manastir na Ismailovom, samo Ismail mudar ne da se zajebavat pa uzeo posao u svoje ruke,pljun'o u ruke pa upreg'o traktor ! svaka časta Ismaile !
nadam se da će isto učiniti i vlasnik (ako nije završio u masovnim grobnicama, a što je jako mala šansa) svoje njive na kojoj je izgrađen manastir u selu Sasama ! i krajnje je vrijeme da se svi ti manastiri nikli po Podrinju poslije 1995 godine svi uklone..
:lol: Edukuj se malo jbga... Nemoj pisat reda radi... Osim ako Kralju Dragutinu nije nekad bilo ime Ismail... Msm svašta ću pročitati, pe me ne bi iznenadio i jedan takav podatak. :lol:
indiana_nije_dzons

#122 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by indiana_nije_dzons »

sWeeT_Companion wrote:
:lol: Edukuj se malo jbga... Nemoj pisat reda radi... Osim ako Kralju Dragutinu nije nekad bilo ime Ismail... Msm svašta ću pročitati, pe me ne bi iznenadio i jedan takav podatak. :lol:
je li kralj Dragutin zaslužan i za crkvu na Budaku odmah iznad Memorijalnog centra u Potočarima?

i za poslijeratni krst na Starom gradu Srebrenice?

Image

divim se Albancima, oni su uvijek znali kud i kako sa manastirima. :oops:
das auto

#123 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by das auto »

srna
sta je ovdje problematicno :?
SpecialOffer

#124 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Post by SpecialOffer »

General War wrote:
SpecialOffer wrote:Srbi pisali 100%. Pa ko bi drugi napisao Bosna Turska, Turska Bosna i sl.
Jedna mala usporedba :-) :lol:

Edin iz Bijeljine "veličao" Mladića

Policija u Bijeljini zatekla je danas Edina Hadžihajdića dok je po gradu lijepio plakate sa fotografijom Ratka Mladića, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Na fotografijama su ispisane poruke "Đeneral, Junak bez mane, Srpski heroj" i "Presjedniče Dodik vrijeme je za istinu. Referendum!".

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv Hadžihajdića bit će podnesen izvještaj tužilaštvu za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje i netrpeljivosti.

Hadžihajdić je zatečen u postavljanju plakata oko 12.00 sati u ulici Filipa Višnjića.

Policija je obavila uviđaj, a o događaju je obaviješten nadležni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini.
:D :D
Sta sa ovim?
Patriotska_Liga

#125 Re: "Smrt Srbima", "Turska Bosna" na crkvi u Konjević Polju

Albanci su oduvijek znali kako se postupa sa Srbima, Hrvati su vremenom naučili, pa se nadam da ćemo konačno i mi naučiti.
Locked