Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:Kad su ove velike vrućine hladim se hladnim pivom.
Zimi se grijem pivom.
Ova piva je izgleda univerzalna stvar.
ja maksuz kupio frizider u auto onaj sto se usteka na upaljac. da redovno imam hladno pivo i bocu džina.
neku noc ne mogu da zaspim, i u 3 skontam da imam hladno pivo u autu, i pravac na pivu u garazu
Zimi se grijem pivom.
ja maksuz kupio frizider u auto onaj sto se usteka na upaljac. da redovno imam hladno pivo i bocu džina.
neku noc ne mogu da zaspim, i u 3 skontam da imam hladno pivo u autu, i pravac na pivu u garazu
Vrućina potiče na kreativno razmišljanje.
Frižider na upaljač?
annoy wrote:Ujutro oko 8-9 zatvaram prozor, spuštam rolete. Otvaram i dižem ih tek oko 8-9 naveče. Ventilator radi cijeli dan, nekad i noć. Tuširam se sto puta dnevno, hladim se bocom hladne vode na strateškim mjestima. Unatoč mom trudu u sobi je konstantno 30+, čak i po noći. Ukratko, ne znam kako preživljavam. Navečer ulaze komarci.
Ozbiljno razmišljam o spavanju u kadi.
Identična situVacija, jedino nemam problem sa komarcima, imam mreže na prozorima, a ako neki i uđe, uključim u struju adapter sa onim tabletama. Gamad nije problem, al' ova vrućina izludi.
Sljedeća investicija je svakako mrežica na prozoru
Po noći me gamad izbode svu.
Jutros se probudila mokre kose
Ne mogu ništa skuvat, jedem salamu i sladoled već dva tjedna
Zimi se grijem pivom.
Vrućina potiče na kreativno razmišljanje.
Frižider na upaljač?
probao sam u kineskom restoranu pohovani sladoled...okolo prezla i jaja,baš kao i šnicle a unutra sladoled.Kako ga je ispohovao da se ne odledi ja i danas kontam a dobro pravo!